Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑27/11/2023 19:55
Da, apsolutno su mi više krivi Trent i Szobo kako su onako lako pustili Akea da ih baca ko čunjeve.
I mene je cudilo od Dominika, moguce i umor, inace ganja k'o pitbull.
Moguce i da se oslonio na saigrace da ce reagovati...
Uglavnom nije meni Alisson toliki krivac kod gola, ispade jebo te poklonio Haalandu loptu. Mislim ne na forumu, vec opcenito mi djeluje da vlada takva klima po komentarima.
Mislim da jesmo iskoristili klupu, na osnovu klupe smo izvukli bod i možda mogli više. A za presing, mislim da ne uzimaš poptuno u obzir koliko je zapravo City dobar u presingu i naročito koliko su dobri u zaobilaženju presinga. Pogledaj opet utakmicu ili upali nasumice deset minuta pa odgledaj. Naročito kad ih pokušamo pritisnuti, što smo zapravo radili vrlo dobro i koncentrirano - ali jednostavno nedovoljno dobro za njihov standard. Nema okljevanja ni sekunde, zvekaju tako brze i jake lopte jedni drugima i svaki put ih igrač primi besprijekorno (ili ako nije obično imaju sreće s tim gdje se odbije). Jednostavno su drugi standard u tom aspektu igre u odnosu na sve klubove - pa i Liverpool.
Ne može se reći da Becker nije kriv za gol. Ono je bila ona njegova slajs lopta na Salaha za kontru koja nije uspjela. Svi su već krenuli u napad. I ovi šta ih je prošao Ake, ali i Matip/Virgil koju su trebali čuvati Haalanda su bili u fazi napada i nisu očekivali da se tako lopta može brzo vratiti u do 16 metara.
BHF_Manijak wrote: ↑29/11/2023 09:47
Ima li ikakvog habera za Jotu, Alissona? Jebo majku oni k´o da kod nas na KCUS idu na snimanje, pa moras po 3 mjeseca cekati na pregled i rezultate...
Sheffield, Fulham i Palace propušta. Jbt i u šampionskoj sezoni se nakon povrede vratio za United
Baš da su odlične vijesti - nisu, ali podnošljive.
Moglo je biti dosta gore. Jota će faliti naravno, ali bolje je da je on odsutan na duže vrijeme nego Ali, bolje smo pokriveni u napadu.
vaučer wrote: ↑30/11/2023 08:17
Baš da su odlične vijesti - nisu, ali podnošljive.
Moglo je biti dosta gore. Jota će faliti naravno, ali bolje je da je on odsutan na duže vrijeme nego Ali, bolje smo pokriveni u napadu.
Ma znam, govorim "odlicne" cisto iz perspektive jer je moglo biti da 2-3 mjeseca bude Alisson out... Ovako je hajd bar podnosljivo, bilo malo zajebano protiv Palacea u gostima, ali sta se moze.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑30/11/2023 10:14
Jeste zajebano, ali ako se Kelleher ne može nositi sa ova 3 tima onda mu treba šut kartu na ljeto uručiti, koliko god da mi je drag.
Ma to svakako. Pisao sam vec, nesto mi se cini da je Kelleher pao, ne znam je li do (de)motivacije, manjka utakmica, ali nije mi recimo kao iz onih Kup utakmica, kad je imao strasne odbrane, kao recimo protiv Chelsea u onoj jednoj utakmici.
Vidjet cemo sad na sta to lici u obih 4-5 utakmica.