Pa mass effect ima i za PS3Madrid wrote:Ja bih pored tih igara jos volio Uncharted odigratEborg wrote:Neka odluče ekskluzive, tj. neka vidi šta mu se igra jer nemaju sve igre za obe konzole. Npr. ja imam Xbox 360 ali mi je žao što nisam uspio odigrati Heavy Rain, The Last of Us i God of War.![]()
Sa druge strane Microsoft je zbog vece zarade dosta "eksluziva" izdao i na PC nakon nekog vremena, recimo Mass effect je cini mi se prvo zamisljen kao eksluziva, kakva bi to steta bila da ga nisu izbacili za PC
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- arnes_king
#7301 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
-
Madrid
#7302 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Al je kasnio za PS3 podosta, isto kao sto je i witcher 2 cini mi se...arnes_king wrote:Pa mass effect ima i za PS3Madrid wrote:Ja bih pored tih igara jos volio Uncharted odigratEborg wrote:Neka odluče ekskluzive, tj. neka vidi šta mu se igra jer nemaju sve igre za obe konzole. Npr. ja imam Xbox 360 ali mi je žao što nisam uspio odigrati Heavy Rain, The Last of Us i God of War.![]()
Sa druge strane Microsoft je zbog vece zarade dosta "eksluziva" izdao i na PC nakon nekog vremena, recimo Mass effect je cini mi se prvo zamisljen kao eksluziva, kakva bi to steta bila da ga nisu izbacili za PC
- Averus
#7303 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ono kad gledaš TV u GTA V više od pola sata

a ima i NES verzija

_________________________________________________________________________________________________
Posjetite temu: Razmjena PC Igara

a ima i NES verzija

_________________________________________________________________________________________________
- arnes_king
#7304 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam gledao neku noc 2 sata i bas je zanimljivo xDNenjiA wrote:Ono kad gledaš TV u GTA V više od pola sata![]()
a ima i NES verzija![]()
- KPNCTNJAH
#7305 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gledaju TV u igri
ono kad ti je bas dosadno u zivotu 
- Herr Flick
#7306 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo i ja instalirao PES i odigrao par tekmi.Sta da kazem
Valjda ce ovi iz PESEDIT tima malo to popravit

- Mračajski proto
#7307 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma katastrofa živa. Pišaj ga.
- arnes_king
#7308 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije to to nego je bas toliko zanimljivo uradjeno da se samo smijes xD Sve parodiranja neceg ili nekog ko u RL postoji xDKPNCTNJAH wrote:Gledaju TV u igriono kad ti je bas dosadno u zivotu
- House
#7309 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Republican Space Rangers u GTA 4
kida
-
Mustang1
#7310 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I strelica mi je utjerala strah u kosti .. Na fifi vise ne smijem trokut pritisnut
- Asamoah Gyan
#7311 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kakav je Kemo Hasić?Mustang1 wrote:![]()
![]()
![]()
Hoce buraz da odigramo pesa .. I nastimam i drugi djojstik i kad ono kod njega nema one strelice kad dodaje trokutom
![]()
![]()
A kod mene ima
![]()
I strelica mi je utjerala strah u kosti .. Na fifi vise ne smijem trokut pritisnut![]()
- KPNCTNJAH
#7312 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ti bas k'o pocetnik
pa u opcijama sam biras hoces li imati strelice ili neces, mozes sve iskljuciti, cak i strelicu za slobodnjake. Ja jucer poceo Master ligu online, dobio 5 utakmica i odmah u top 10 na ranku 
-
Mustang1
#7313 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kemo ko Kemo .. Brat je igrao sa Bosnom i Kemo ubacio a Ividovic opalio glavom a moj golman pobjego od lopte
Pa gdje cu te opcije naci i nastimati
Pa gdje cu te opcije naci i nastimati
- KPNCTNJAH
#7314 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Stavis sve na basic u opcijama, nacin dodavanja i ta sranja... a kod slobodnjaka pritisnes R1 (koja ti je vec tipka za to) i nestane strelica.
- Baltazar_khan
#7315 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zaletiš se igračem prema golmanu kad izađeš sam ispred njega, nemožeš ga zabit da si ne znam ti šta. nekako lopta prebrzo ode u ruke golmana 
kako izvodite kornere? nije više ko prije da je nabaciš gdje god hoćeš nego ima neka žuta linija kako me nervira to
a i kod slobodnjaka je isto.
kako izvodite kornere? nije više ko prije da je nabaciš gdje god hoćeš nego ima neka žuta linija kako me nervira to
-
Mustang1
#7316 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probat cu to nastimati ako ikad vise udjem u PES
A najjace mi je ono sa golmanom kad rukom baca loptu pritisnes vise puta X i ne baci loptu
Lopta se odbija od igrace i zanimljivije je flipera igrati nego pes
A najjace mi je ono sa golmanom kad rukom baca loptu pritisnes vise puta X i ne baci loptu
Lopta se odbija od igrace i zanimljivije je flipera igrati nego pes
- Herr Flick
- relativno84
#7318 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jos nisi naucio da primis loptuMustang1 wrote:Lopta se odbija od igrace i zanimljivije je flipera igrati nego pes
- Mračajski proto
#7319 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Isključi tu liniju. Pritisneš tipku koju koristiš za brzo trčanje.Baltazar_khan wrote:zaletiš se igračem prema golmanu kad izađeš sam ispred njega, nemožeš ga zabit da si ne znam ti šta. nekako lopta prebrzo ode u ruke golmana
kako izvodite kornere? nije više ko prije da je nabaciš gdje god hoćeš nego ima neka žuta linija kako me nervira to![]()
- Mračajski proto
#7320 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uzmeš Torino na ML-u i kreneš od nule sa onim jadnim igračima i prvu utakmicu kući ti pun stadion. Na prošlom socceru su bar realno tu posjetu radili što se ML-a tiče. Ako kreneš ispočetka logično da ti je posjeta slaba, a kasnije ako imaš bolje rezultate se ta posjeta popravlja. Ovdje pun stadion svaku tekmu.
Još ima, brat bratu, 15 stadiona ukupno i sve to izgleda smiješno ako igraš ML, mogli su više stadiona ubaciti da nije sve tako monotono.
''Izbacivanje'' trokutom je kriminalno, pogotovo ako hoćeš ukoso uposliti igrača.
Šutevi isto tako loši, bukvalno da ti svaki put u ruke golman protivnički uhvati.
Ono bolesno sudaranje igrača i ćeprkanje lopte ko da su kokoške na terenu a ne igrači je, u najmanju ruku, smiješno.
Lica igrača ne vrijedi komentirati...
Zasrali su ovaj PES poštenski.
Još ima, brat bratu, 15 stadiona ukupno i sve to izgleda smiješno ako igraš ML, mogli su više stadiona ubaciti da nije sve tako monotono.
''Izbacivanje'' trokutom je kriminalno, pogotovo ako hoćeš ukoso uposliti igrača.
Šutevi isto tako loši, bukvalno da ti svaki put u ruke golman protivnički uhvati.
Ono bolesno sudaranje igrača i ćeprkanje lopte ko da su kokoške na terenu a ne igrači je, u najmanju ruku, smiješno.
-
Mustang1
#7321 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam mislio na primanje lopte .. Nego kad igras sa nekim a ne protvi kompa i obadvojica samo cuvate i jedan i drugi kocku i iks i lopta se samo odbija .. On uzme tebi,ti njemu i tako .. Akcija bude ako se slucajno odbije na stranu pa neko uletirelativno84 wrote:Jos nisi naucio da primis loptuMustang1 wrote:Lopta se odbija od igrace i zanimljivije je flipera igrati nego pes![]()
al ok i s postavkama se mucis
- relativno84
#7322 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mračajski proto wrote:Uzmeš Torino na ML-u i kreneš od nule sa onim jadnim igračima i prvu utakmicu kući ti pun stadion. Na prošlom socceru su bar realno tu posjetu radili što se ML-a tiče. Ako kreneš ispočetka logično da ti je posjeta slaba, a kasnije ako imaš bolje rezultate se ta posjeta popravlja. Ovdje pun stadion svaku tekmu.![]()
''Izbacivanje'' trokutom je kriminalno, pogotovo ako hoćeš ukoso uposliti igrača.![]()
Za stadione si u pravu ali to se moze dodati svakako kao i lica popraviti
Ali ovo za izbacivanje trokutom pa koliko cesto u stvarnosti prolazi ta vrsta dodavanja osim kod Inieste
Sto se tice suta pa ni u stvarnosti nije svaki sut pogodak nece biti 10-0 treba se potruditi.
A gledajuci svaku utakmicu cega ima ubjedljivo najvise? Bas tog sudaranja igraca i ceprkanja oko lopte, losih dodavanja, pa nisu roboti kao na Šminka demo 2014 pa da je sve tako "savrseno" u tom slucaju stvarni fudbal i nebi bio zanimljiv.
- Mračajski proto
#7323 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa najgore je to ''motanje'' igrača. Jarane, ko da MAN-ov bus okrećeš da igrač dođe sebi. A da ne pričam o tome kad izlaziš sam pred golmana, ko da kuglu baca koliko se zateže. 
A teren je kao u SIMS igrici.
A teren je kao u SIMS igrici.
- House
#7324 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dobar je novi soker

- Averus
#7325 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ammmm... Pitanje...
Uzeo MSI 6850 Cyclone, stigla sad, probam je
U specifikacijama piše da joj je
Core clock = 860MHz
Mem clock = 4400MHz
Meni u GPU-Z i MSI Afterburner prikazuje da je
Core clock = 775
Mem clock = 1000MHz
Skidam nove drivere, da vidim hoce li se sta promijeniti, al' eto, reko', da prije toga upitam da li neko ima iskustva s ovim
Uzeo MSI 6850 Cyclone, stigla sad, probam je
U specifikacijama piše da joj je
Core clock = 860MHz
Mem clock = 4400MHz
Meni u GPU-Z i MSI Afterburner prikazuje da je
Core clock = 775
Mem clock = 1000MHz
Skidam nove drivere, da vidim hoce li se sta promijeniti, al' eto, reko', da prije toga upitam da li neko ima iskustva s ovim