Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#7301 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@ Kolinda jedan post gdje sam te uvrijedio ?! I prijavicu sam sebe ....
To sto to je " kum " popio ban ne mora da ti bude krivo , još je @ chmoljo bio nježan
To sto to je " kum " popio ban ne mora da ti bude krivo , još je @ chmoljo bio nježan
-
Mirza007
#7302 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Maco, sto si ljuta?Kolinda wrote: Sad bi se ja trebao vratiti unatrag 50 stranica i prijaviti tvojih 20 postova koji vrijeđaju moj narod,HRVATE i tražiti ban za tebe, frajer si u PM...Samo imaš problem koji ja nemam, ja sam u stanju 300 stranica napisati a da te ne uvrijedim a ti nisi u stanju napisati dva posta a da ne vrijeđaš, jebo takvog sugovornika...
- Alfons Kauders
#7303 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vrijedjanje HDZ-a nije isto sto i vrijedjanje Hrvata.
Vrijednjanje nekog radi njegova nacionalizma nije isto sto i vrijednjanje nekog radi njegove nacionalnosti.
Ako jeste, onda su Hrvati opet majorizirani - jer po tim arsinima ispada da Bosnjaci puno vise vrijedjaju druge Bosnjake (SDA) nego Hrvate.
Vrijednjanje nekog radi njegova nacionalizma nije isto sto i vrijednjanje nekog radi njegove nacionalnosti.
Ako jeste, onda su Hrvati opet majorizirani - jer po tim arsinima ispada da Bosnjaci puno vise vrijedjaju druge Bosnjake (SDA) nego Hrvate.
- Point.
#7304 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I ode nam hercegbosanski prasinar na mjesec. 
- Alfons Kauders
#7305 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Taman da moze za desetak dana rahat ucestvovati u spontanom dogadjanju naroda u NeumuPoint. wrote:I ode nam hercegbosanski prasinar na mjesec.
-
hizo ramidovic
#7306 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
razmisljanja hb junosa i mladjahnih nositelja europskih vrijednosti sa foruma koji propagira europske vrijednosti:
"prošle godine smo im nudili pola Fojnice a sad neće dobit ni to"
za smijeh ili za suze...
jebote, u kojem svijetu oni zive
za smijeh ili za suze...
- Alfons Kauders
#7307 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel se ovi HDZ-ovci fakat ovako kasno pale da im je podebljano tek sad postalo jasno?Čelnik Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA) Steve Rukavina sa suradnicima susreo se s nekolicinom dužnosnika State Departmenta te je zatražio njihovu potporu stabiliziranju odnosa u Bosni i Hercegovini i iznio prijedloge za izmjene Izbornog zakona koji bi rezultirali jednakopravnosti bosanskohercegovačkih Hrvata za koje je istaknuo da su u BiH diskriminirani.
On je uputio i pismo nekolicini sudionika u kojemu je naveo primjere nejednakopravnosti Hrvata te kršenja Daytonskog i Washingtonskog mirovnog sporazuma te je pozvao na izmjene Izbornog zakona BiH kao prvog koraka u zaustavljanju krize, piše Večernji list, izdanje za BiH.
Tako je iznio i prijedlog s kojim se, kako kaže, slaže značajan dio stranih diplomata koji se bave pitanjima jugoistoka Europe i Europskog parlamenta, a tiče se upravo reorganiziranja Federacije BiH s unaprijeđenim procesom refederalizacije.
Riječ je zapravo o prijedlozima koje su ranije iznijeli hrvatski predstavnici u BiH u kojima se u prvi plan stavlja federalistički pristup kojim bi se riješilo problemi trenutačne nejednakosti, prije svega, Izbornog zakona, a što se onda odražava i na nefunkcioniranje institucija te zadržavanja skupoga statusa quo. Pri tome je Rukavina istaknuo kako je svima već sada jasno da BiH nema budućnosti u Europskoj uniji i NATO-u u stanju sadašnjih političkih nestabilnosti koje se stalno generiraju u Federaciji BiH, dok pak, kako tvrdi, u Republici Srpskoj političari i javnost nastavljaju tražiti pomoć od Rusije./HMS/
-
Obi Wan Bosnian
#7308 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Još jedan biser od istog autora:hizo ramidovic wrote:razmisljanja hb junosa i mladjahnih nositelja europskih vrijednosti sa foruma koji propagira europske vrijednosti:
za smijeh ili za suze...
Šta kaže "ide se i na više"Ako se država dijeli, u banovini ne smije biti Muslimana.
A ide se i na više, tipa brda do Žepča, rješavanje poteza Zenica-Kakanj i spajanje s Varešom.
-
hizo ramidovic
#7309 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
muslicima se nudilo 24% teritorije i malo im...kakvi drzniciObi Wan Bosnian wrote:Još jedan biser od istog autora:hizo ramidovic wrote:razmisljanja hb junosa i mladjahnih nositelja europskih vrijednosti sa foruma koji propagira europske vrijednosti:
za smijeh ili za suze...
Šta kaže "ide se i na više"Ako se država dijeli, u banovini ne smije biti Muslimana.
A ide se i na više, tipa brda do Žepča, rješavanje poteza Zenica-Kakanj i spajanje s Varešom.
sad nece dobiti ni 15% pa nek se zale nailovoj materi
- Alfons Kauders
#7310 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jos malo europskih vrijednosti
https://www.klix.ba/vijesti/bih/josip-g ... /170418042
Ministar pravde BiH Josip Grubeša navodi da za provođenje izmijenjenog Zakona Bosne i Hercegovine o pomilovanju nisu potrebna dodatna finansijska sredstva, odnosno da bi stavljanjem u funkciju predloženog zakona došlo do djelimičnog oslobađanja od izvršenja kazne zatvora osuđenih osoba, što bi za posljedicu imalo umanjenje troškova izdržavanja kazne.
-
Novak20
#7311 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Budaleština koju ne treba dozvoliti, odnosno usvojiti. A inače, svi nam se zakoni ovako pišu da se udovolji interesima pojedinca i užih, često kriminogenih, grupa.Alfons Kauders wrote:Jos malo europskih vrijednosti![]()
Ministar pravde BiH Josip Grubeša navodi da za provođenje izmijenjenog Zakona Bosne i Hercegovine o pomilovanju nisu potrebna dodatna finansijska sredstva, odnosno da bi stavljanjem u funkciju predloženog zakona došlo do djelimičnog oslobađanja od izvršenja kazne zatvora osuđenih osoba, što bi za posljedicu imalo umanjenje troškova izdržavanja kazne.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7312 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
NAKON SJEDNICA HNS-A
Čović: U narednih šest dana uputit ćemo u proceduru izmjene Izbornog zakona BiH
Dragi Vodja

- mO k3
#7313 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
4 ili 5 aprila rekose ulazimo u vrucu fazu u narednih 15 dana znacemo vise i glepici wrote:NAKON SJEDNICA HNS-A
Dragi Vodja![]()
![]()
- Alfons Kauders
#7314 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma ovo je sad dalje samo predstava da dodatno Hrvatsku, odnosno mobiliziraju javnost... A vec se otprilike zna sta su kontali i gdje.mO k3 wrote:4 ili 5 aprila rekose ulazimo u vrucu fazu u narednih 15 dana znacemo vise i glepici wrote:NAKON SJEDNICA HNS-A
Dragi Vodja![]()
![]()
- mO k3
#7315 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@alfons sta su contali??
- Alfons Kauders
#7316 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Prvomajski uranak i balvanijadu.mO k3 wrote:@alfons sta su contali??
Ili kamenijadu... jer u Neumu nema dovoljno balvana.
- mO k3
#7317 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nema nista od toga...Alfons Kauders wrote:Prvomajski uranak i balvanijadu.mO k3 wrote:@alfons sta su contali??
- seln
#7318 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
'naci boze... s mora kuci preko Crne Gore i Sumske.Alfons Kauders wrote:Prvomajski uranak i balvanijadu.mO k3 wrote:@alfons sta su contali??
-
hizo ramidovic
#7319 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
muslici trebaju biti sretni ako se helikopterom ili avionom budu mogli vracati kuci...
-
daddy-kool
#7320 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sad će Čović sve svoje adute da upotrijebi!
-
daddy-kool
#7321 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Na onih svojih 12% teritorije... dok se to pitanje ne rješi trajnohizo ramidovic wrote:muslici trebaju biti sretni ako se helikopterom ili avionom budu mogli vracati kuci...
- Acid25
- House
#7323 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ja sam već kupio kartu za tursku u jednom pravcu. 
-
Mirza007
#7324 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Rodila trava dobrog kvaliteta u kamenjaru ove godine izgleda.daddy-kool wrote:Na onih svojih 12% teritorije... dok se to pitanje ne rješi trajnohizo ramidovic wrote:muslici trebaju biti sretni ako se helikopterom ili avionom budu mogli vracati kuci...
- House
#7325 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
samo se vi zajebavajte... kad vam herceg-bosna forum bojna postavi barikade na ulazu u treći