Imala je i testere parfema.. Vrijedi zaviriti na stranicu ništa ne gubite
@Bobi
Moderator: anex
Ne volim obicni kouros, slican je ovome PR, ali Body kouros je vec drugi par opanaka. Farenhajt takodjer volim, ali on mi nema nikakve slicnosti._BataZiv_0809 wrote: ↑15/09/2020 14:41 Zasto? Sta ti smeta kod njega? Narocito ako volis Kuros i Farenhajt, a cini mi se da volis![]()
Ovaj PR mi ima sentimentalnu vrijednost, da ti odgovorim na pitanje. Jasno je da je dinosaurus.konektovan wrote: ↑15/09/2020 20:12Ne volim obicni kouros, slican je ovome PR, ali Body kouros je vec drugi par opanaka. Farenhajt takodjer volim, ali on mi nema nikakve slicnosti._BataZiv_0809 wrote: ↑15/09/2020 14:41 Zasto? Sta ti smeta kod njega? Narocito ako volis Kuros i Farenhajt, a cini mi se da volis![]()
Code Absolu a probaj i Azzaro pour homme intense ili Boss The Scent private accord._BataZiv_0809 wrote: ↑15/09/2020 21:11 Je li realno da su ovoliko flankera nagurali iz njega![]()
Imas li neki da bi preporucio?
Imao sam Profumo i Sport i nije mi to to, original je ipak najbolji.
Meni je code original i dalje najbolji. Probao sam i ultimate code, nije ni on loš, ali original mi je još uvijek glavni favorit._BataZiv_0809 wrote: ↑15/09/2020 21:11 Je li realno da su ovoliko flankera nagurali iz njega![]()
Imas li neki da bi preporucio?
Imao sam Profumo i Sport i nije mi to to, original je ipak najbolji.
Kakvo poklanjanje, samo prodaja....i to dekantiranje._BataZiv_0809 wrote: ↑15/09/2020 23:41 Hvala momci, imam u planu narudzbu dekanata pa cemo vidjeti i da nesto od navedenog narucim.![]()
![]()
Trenutna korpa izgleda ovako: Armani ADG Profumo i Profondo, Gucci Guilty EDP, DG The One Royal Night.
Moram vam reci da mi je pravo otkrice ova kupovina dekanta, isprobavanje razih parfema, umjesto kupovine naslijepo i onda prodavanje ispod cijene ili poklanjanje jer mi se obicno ne svidi![]()
Ne mora značiti, možda je lik kolekcionar....prosto uživa u bočicama
Kako vidis da su sve bocice pune?suspect_zero wrote: ↑19/09/2020 00:19 Svaka čast, lijepa kolekcija....blenula sam k'o kad muško vidi kakvu dobru trebu
.....jedno pitanje, kako su ti sve bočice haman pune?
.....ja imam one koji mi manje leže i njih rijetko, ove koje godinama koristim spiskam začas
![]()
Ja sam dobio za rodjendan dreamer versace, imam joop homme nekih 30 ml, Zara Jo malone patchouli, 20 ak ml,...posluzice do proljeca. Ako naleti šta jeftino, mozda pojacam konkurenciju.bhnapoleon1 wrote: ↑20/09/2020 19:00 Vakat razmisljat o zimi, imam proslogodisnjeg A*Men jedno 40-50 ml, Zara Intense Dark esclusive, i jos nekih 5-10 ml joop Homma. Dvoumim se da li obnoviti Homme ili uzeti Encre Noire, ako bude kakvih para možda oba
Dreamer sam jednom prsnuo u DM ili CM i nije mi legao, ali nisam nesto bratio pažnju previše. Kad vidim kako je hvaljen, valjda naleti opet nekad da ga isprobam.konektovan wrote: ↑20/09/2020 20:59Ja sam dobio za rodjendan dreamer versace, imam joop homme nekih 30 ml, Zara Jo malone patchouli, 20 ak ml,...posluzice do proljeca. Ako naleti šta jeftino, mozda pojacam konkurenciju.bhnapoleon1 wrote: ↑20/09/2020 19:00 Vakat razmisljat o zimi, imam proslogodisnjeg A*Men jedno 40-50 ml, Zara Intense Dark esclusive, i jos nekih 5-10 ml joop Homma. Dvoumim se da li obnoviti Homme ili uzeti Encre Noire, ako bude kakvih para možda oba![]()
Ne znam šta je kabaš.