Uzivaj mslo u pobjedi ostataka pravne države
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- kamen spoticanja
#7301 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Coek ti pokusava kazat da infantilan i poprilično dosadan...a ti navalio bas ko pravi avazlija
-
vrbas1979
#7302 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kome bolan nama? Kome? Sta pises budalestine i svrstavas me u nekakve torove, ja nacionalne, vjerske, stranacke...Krushna mrva wrote: Sto si ba neurozan? Tacno vam nije sve potaman
Otkud ti to pravo? Ko si ti?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#7303 Fahro Radončić: Saopštenje sa kupanja
vrbas1979 wrote:Kome bolan nama? Kome? Sta pises budalestine i svrstavas me u nekakve torove, ja nacionalne, vjerske, stranacke...Krushna mrva wrote: Sto si ba neurozan? Tacno vam nije sve potaman
Otkud ti to pravo? Ko si ti?

Fahrudin Radončić: Ni okupati se ne mogu od selimovićevsko-esdeaovsko-kliksovske mafije
"Povodom najnovijih medijskih obračuna i laži na račun najvećeg vizionara u bošnjačkom narodu, kojeg mnogi-doduše u strahu od osvete SDA- šapatom pominju kao neprikosnovenog vođu Bošnjaka, Redakcija iznosi sljedeće:
Gospodin Fahrudin Radončić je najveća novovremena povijesna pozitivna promjena u bošnjačkom korpusu. Naravno, u svom zanosu, mnogi iskreni simpatizeri SBB BiH prave početničke greške diskutirajući sa hordama plaćenih internetskih ublehaša ,koji za sitan novac ili smotan joint pišu ljevičarske panegirike protivnicima najvećeg bošnjačkog sina od Gusinja do Bosanskog Šamca(mjesto rođenja Oca Alije).
Iako iskreni, pri tom slavljenju našega Vođe i kultnog novinara, nekada napišu i neistinu. Ili, još gore, brane našeg Utemeljitelja iako sav svijet zna da on nije kriv niti osumnjičen za bilo šta. Čist kao suza Kristova, Radončić će i pored bijednih gadafijevskih metoda i prijetnji ostataka Ševa ostati na mjestu ministra ali i vrijedno voditi svakodnevne poslove svoje supruge Azre, kao pravi Vođa, Novinar, Ministar i Muž u Bošnjaka.
Ovom prilikom, imamo čast prenijeti i njegovu direktnu izjavu nakon čitanja ovog antidržavnog i heretičkog foruma kojem je Avaz kost u serveru: "Ne pomažite mi , inače ću kupiti Klix i šta ćete onda,a,a??".
Iako Moćan, On je ipak odlučio da samo mudro nastavi dalje graditi bošnjačku budućnost, a Redakcija sa gnušanjem odbacuje svaku povezanost svog Vizionara sa bilo čime napisanime na ovoj temi cijenjenog Klix portala"
- Bosnolog
#7304 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
kakavdanakneiskustvu wrote:gledam izetbegovića na face tv,lupi i ostade živ,na pitanje bi li koalirao sa fahrom kaže sda je bila u koalicijama sa strankama koje su osnovali karadžić,tuđman i onda spomenu sefera halilovića,izgleda da on sefera poredi sa ovom dvojicom
Minder mulac nije dosljedan Seferu cipele ocistiti, nakon onog gostovanja kod Senada mi se dodatno zgadio,. Tihic je planski doveden da bi on nakon njega zajaho na celo stranke, kako i sam najavljuje..
SBBiH je druga strana i ogranak SDA, samo Abdiceva verzija,..
- MuaDib
#7305 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bosnolog wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:gledam izetbegovića na face tv,lupi i ostade živ,na pitanje bi li koalirao sa fahrom kaže sda je bila u koalicijama sa strankama koje su osnovali i onda spomenu sefera halilovića,izgleda da on sefera poredi sa ovom dvojicom
Minder mulac nije dosljedan Seferu cipele ocistiti, nakon onog gostovanja kod Senada mi se dodatno zgadio,. Tihic je planski doveden da bi on nakon njega zajaho na celo stranke, kako i sam najavljuje..
SBBiH je druga strana i ogranak SDA, samo Abdiceva verzija,..
Nije SDA samo koalirala sa strankama koje su osnovali karadžić ili tuđman, već se zajedno s njima grlila i pljuvala po bosanskohercegovačkim anacionalnim političkim opcijama, dok su potonji nudili dvije opcije savez ili klanje.
SBB nema veze s Abdićem, već DNZ koji će izgleda Babu vratiti u Parlament 2014., kao što i Dodik vraća Kecmanovića u politički prostor.
SBB je zapravo samo napalm-bomba protiv SDA koruptokracije, potpomognuta iz nekih MZ krugova, koja političku konforntaciju svodi na unutarnacionalne okvire. SBB dugoročno gledajući zapravo jača BiH, jer vodeći agresivnu kampanju protiv SDA, smanjuje izborni kapacitet SDA, svoj ne povećava, a otvara prostor za novu bosanskohercegovačku političku misao, koju čini mi se počinje da predvodi DF.
- akcid
#7306 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
MuaDib wrote:SBB je zapravo samo napalm-bomba protiv SDA koruptokracije, potpomognuta iz nekih MZ krugova, koja političku konforntaciju svodi na unutarnacionalne okvire. SBB dugoročno gledajući zapravo jača BiH, jer vodeći agresivnu kampanju protiv SDA, smanjuje izborni kapacitet SDA, svoj ne povećava, a otvara prostor za novu bosanskohercegovačku političku misao, koju čini mi se počinje da predvodi DF.
-
brucos7
#7307 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Gluho i daleko bilo! Cuj SBB jaca drzavu!?? Da se razumijemo i SDA je nula, ali kuku nama ako nam je alternativa "utemeljitelj"...akcid wrote:MuaDib wrote:SBB je zapravo samo napalm-bomba protiv SDA koruptokracije, potpomognuta iz nekih MZ krugova, koja političku konforntaciju svodi na unutarnacionalne okvire. SBB dugoročno gledajući zapravo jača BiH, jer vodeći agresivnu kampanju protiv SDA, smanjuje izborni kapacitet SDA, svoj ne povećava, a otvara prostor za novu bosanskohercegovačku političku misao, koju čini mi se počinje da predvodi DF.
-
vrbas1979
#7308 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Zavaravate se, DF ce u najboljem slucaju imati poslanika u federalnom parlamentu, 1-2 u Kantonu Sarajevo , na guranje po jedan u ZDK, TK... Nema mi tamo kapaciteta. Mrtvoroodjena stranka. jbgakcid wrote:MuaDib wrote:SBB je zapravo samo napalm-bomba protiv SDA koruptokracije, potpomognuta iz nekih MZ krugova, koja političku konforntaciju svodi na unutarnacionalne okvire. SBB dugoročno gledajući zapravo jača BiH, jer vodeći agresivnu kampanju protiv SDA, smanjuje izborni kapacitet SDA, svoj ne povećava, a otvara prostor za novu bosanskohercegovačku političku misao, koju čini mi se počinje da predvodi DF.
- MuaDib
#7309 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Pa nije baš sve tako ni crno, DF će dobaciti do 5-10 poslanika u Federalnom parlamentu, te će sigurno biti jedan od nezaobilaznih faktora buduće parlamentarne većine.vrbas1979 wrote:Zavaravate se, DF ce u najboljem slucaju imati poslanika u federalnom parlamentu, 1-2 u Kantonu Sarajevo , na guranje po jedan u ZDK, TK... Nema mi tamo kapaciteta. Mrtvoroodjena stranka. jbgakcid wrote:MuaDib wrote:SBB je zapravo samo napalm-bomba protiv SDA koruptokracije, potpomognuta iz nekih MZ krugova, koja političku konforntaciju svodi na unutarnacionalne okvire. SBB dugoročno gledajući zapravo jača BiH, jer vodeći agresivnu kampanju protiv SDA, smanjuje izborni kapacitet SDA, svoj ne povećava, a otvara prostor za novu bosanskohercegovačku političku misao, koju čini mi se počinje da predvodi DF.
- akcid
#7310 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
MuaDib wrote:SBB je zapravo samo napalm-bomba protiv SDA koruptokracije, potpomognuta iz nekih MZ krugova, koja političku konforntaciju svodi na unutarnacionalne okvire. SBB dugoročno gledajući zapravo jača BiH, jer vodeći agresivnu kampanju protiv SDA, smanjuje izborni kapacitet SDA, svoj ne povećava, a otvara prostor za novu bosanskohercegovačku političku misao, koju čini mi se počinje da predvodi DF.
vrbas1979 wrote:Zavaravate se, DF ce u najboljem slucaju imati poslanika u federalnom parlamentu, 1-2 u Kantonu Sarajevo , na guranje po jedan u ZDK, TK... Nema mi tamo kapaciteta. Mrtvoroodjena stranka. jbg
Prerano je za donošenje ovakvih i sličnih procjena, unatoč činjenici da DF, tek nekoliko sedmica od prava na svoj politički rad, ima nekoliko hiljada registriranih članova, što je impozantan podatak.MuaDib wrote:Pa nije baš sve tako ni crno, DF će dobaciti do 5-10 poslanika u Federalnom parlamentu, te će sigurno biti jedan od nezaobilaznih faktora buduće parlamentarne većine.
- Bosnolog
#7311 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Pa upravo Scepo nabacuje loptu na volej Dodiku, citaj Karadzicu kao i Covicu, citaj Bobanu, u svemu tome mu pomaze ex reformista propale stranke Ante Markovica,(Kecmanovic ) i SDP obrhcetnik, pardon Lagumdzija,...MuaDib wrote:
Nije SDA samo koalirala sa strankama koje su osnovali karadžić ili tuđman, već se zajedno s njima grlila i pljuvala po bosanskohercegovačkim anacionalnim političkim opcijama, dok su potonji nudili dvije opcije savez ili klanje.
SBB nema veze s Abdićem, već DNZ koji će izgleda Babu vratiti u Parlament 2014., kao što i Dodik vraća Kecmanovića u politički prostor.
SBB je zapravo samo napalm-bomba protiv SDA koruptokracije, potpomognuta iz nekih MZ krugova, koja političku konforntaciju svodi na unutarnacionalne okvire. SBB dugoročno gledajući zapravo jača BiH, jer vodeći agresivnu kampanju protiv SDA, smanjuje izborni kapacitet SDA, svoj ne povećava, a otvara prostor za novu bosanskohercegovačku političku misao, koju čini mi se počinje da predvodi DF.
Zato ja tvrdim da je Radoncic u stvari Fikret Abdic , obadvojica su bila u i uz SDA, to jest njihov proizvod,...Odhranili su pseto, sada kada je pseto ojacalo prelazi u copor deklarisanih dusmana protiv njih ali i protiv BiH, to jset onih koji su ga odhranili i finasijski pomagali,...
Radoncic je kriminalac i ljudsko smece,...
Mnogima ovdje pa i tebi je drazi Abdic od Izetbegovica, jer je Abdic bio na strani onih koji su bili protiv njega i SDA,..Sada branis i podrzavas Radoncica protiv SDA na isti nacin kao i Abdica,.
Rat protiv BiH je nastavljen samo drugim sredstvima i metodama,....
-
brucos7
#7312 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Tacno!Bosnolog wrote:Pa upravo Scepo nabacuje loptu na volej Dodiku, citaj Karadzicu kao i Covicu, citaj Bobanu, u svemu tome mu pomaze ex reformista propale stranke Ante Markovica,(Kecmanovic ) i SDP obrhcetnik, pardon Lagumdzija,...MuaDib wrote:
SBB je zapravo samo napalm-bomba protiv SDA koruptokracije, potpomognuta iz nekih MZ krugova, koja političku konforntaciju svodi na unutarnacionalne okvire. SBB dugoročno gledajući zapravo jača BiH, jer vodeći agresivnu kampanju protiv SDA, smanjuje izborni kapacitet SDA, svoj ne povećava, a otvara prostor za novu bosanskohercegovačku političku misao, koju čini mi se počinje da predvodi DF.![]()
Zato ja tvrdim da je Radoncic u stvari Fikret Abdic , obadvojica su bila u i uz SDA, to jest njihov proizvod,...Odhranili su pseto, sada kada je pseto ojacalo prelazi u copor deklarisanih dusmana protiv njih ali i protiv BiH, to jset onih koji su ga odhranili i finasijski pomagali,...
Radoncic je kriminalac i ljudsko smece,...
Mnogima ovdje pa i tebi je drazi Abdic od Izetbegovica, jer je Abdic bio na strani onih koji su bili protiv njega i SDA,..Sada branis i podrzavas Radoncica protiv SDA na isti nacin kao i Abdica,.
Rat protiv BiH je nastavljen samo drugim sredstvima i metodama,....
-
vrbas1979
#7313 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
I moj strikan imao 5000 stranackih clanova u kantonu, aktivista, a sta je tu tek bilo rodbine, poznanika, prijatelja... na kraju jedva 100 glasova navukao. Naravno, nigdje nije ni prosao.akcid wrote:
Prerano je za donošenje ovakvih i sličnih procjena, unatoč činjenici da DF, tek nekoliko sedmica od prava na svoj politički rad, ima nekoliko hiljada registriranih članova, što je impozantan podatak.
U pamet i bez zalijetanja.
-
hecimnadri
#7314 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Miloševićeva je zamisao bila da od nas bošnjaka napravi teroriste.Nije mu uspjelo.
Nažalost izgleda da imamo sljedbenike Miloševićeve (Miškovićeve)politike .
Izjave Radončića u posljednje vrijeme pokazuju da on ipak više voli Miškovića od bilo kog bošnjaka.
Ja pozivam sve normalne iz SBB-ea (ako ih ima,a smatram da ih ima neki su čak napustili stranku ) da malo razmisle ,i da se zapitaju kakve će biti posljedice Radončićecih izjava .
Kome one odgovaraju ?
Bošnjacima sigurno ne.
i još da vas podsjetim parole sa predizbornog plakata SBB-ea.
KRIZA JE ŠANSA A NE PROPAST(reče čovjek sa fingiranim IQ)
Nažalost izgleda da imamo sljedbenike Miloševićeve (Miškovićeve)politike .
Izjave Radončića u posljednje vrijeme pokazuju da on ipak više voli Miškovića od bilo kog bošnjaka.
Ja pozivam sve normalne iz SBB-ea (ako ih ima,a smatram da ih ima neki su čak napustili stranku ) da malo razmisle ,i da se zapitaju kakve će biti posljedice Radončićecih izjava .
Kome one odgovaraju ?
Bošnjacima sigurno ne.
i još da vas podsjetim parole sa predizbornog plakata SBB-ea.
KRIZA JE ŠANSA A NE PROPAST(reče čovjek sa fingiranim IQ)
-
Katamaran_Sa
#7315 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
AZRA RADONČIĆ TUŽI BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Nisam kupila kompaniju 'Avaz roto press' jer niko nema toliki novac, osim ako se ne preziva Izetbegović
"Dnevni avaz" objavio je danas saopćenje ovlaštene Advokatske kancelarije Almine Pilav u kojem se navodi da će Azra Radončić tužiti člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića zbog ''neistina izrečenih u emisiji Face TV-a''
- Gostujući u emisiji Face TV-a, Bakir Izetbegović izrekao je neistinu da je Azra Radončić kupila "Dnevni avaz" te pitao odakle joj 200 miliona i zašto nije platila porez.
Azra Radončić nije kupila kompaniju "Avaz roto press" niti, kao fizičko lice, neko može imati toliki novac, naročito ako se ne preziva Izetbegović.
Kupac kapitala je super uspješna kompanija i pravno lice "Avaz", ugovor je potpisao direktor Društva Faruk Čardžić, a po zakonima BiH, članica EU ili SAD-a i mnogih kapitalističkih država, na prodaju kapitala, udjela ili dionica, porez se ne obračunava.
Neko ko želi da vodi državu i godinama vara narod o ekonomskom razvoju, od blamaže pred stručnom javnošću, mogao se spasiti da je u proteklih 15 godina u dnevnim novinama pročitao makar jedan od više stotina objavljenih tendera za prodaju kapitala mnogih državnih i drugih kompanija prodatih za vrijeme Bakirove vlasti u BiH ili da je Izetbegović nekad u životu pročitao svakodnevni izvještaj sa Sarajevske berze koji objavljuju svi veći bh. mediji.
Znajući njegovu površnost i lijenost to možda i ne čudi, ali će u svakom slučaju Izetbegović, jer je u pitanju član Predsjedništva BiH, imati priliku da na sudu objasni svoje podvale - saopćeno je iz ovlaštene Advokatske kancelarije Almine Pilav.
(FENA/dg)

"Dnevni avaz" objavio je danas saopćenje ovlaštene Advokatske kancelarije Almine Pilav u kojem se navodi da će Azra Radončić tužiti člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića zbog ''neistina izrečenih u emisiji Face TV-a''
- Gostujući u emisiji Face TV-a, Bakir Izetbegović izrekao je neistinu da je Azra Radončić kupila "Dnevni avaz" te pitao odakle joj 200 miliona i zašto nije platila porez.
Azra Radončić nije kupila kompaniju "Avaz roto press" niti, kao fizičko lice, neko može imati toliki novac, naročito ako se ne preziva Izetbegović.
Kupac kapitala je super uspješna kompanija i pravno lice "Avaz", ugovor je potpisao direktor Društva Faruk Čardžić, a po zakonima BiH, članica EU ili SAD-a i mnogih kapitalističkih država, na prodaju kapitala, udjela ili dionica, porez se ne obračunava.
Neko ko želi da vodi državu i godinama vara narod o ekonomskom razvoju, od blamaže pred stručnom javnošću, mogao se spasiti da je u proteklih 15 godina u dnevnim novinama pročitao makar jedan od više stotina objavljenih tendera za prodaju kapitala mnogih državnih i drugih kompanija prodatih za vrijeme Bakirove vlasti u BiH ili da je Izetbegović nekad u životu pročitao svakodnevni izvještaj sa Sarajevske berze koji objavljuju svi veći bh. mediji.
Znajući njegovu površnost i lijenost to možda i ne čudi, ali će u svakom slučaju Izetbegović, jer je u pitanju član Predsjedništva BiH, imati priliku da na sudu objasni svoje podvale - saopćeno je iz ovlaštene Advokatske kancelarije Almine Pilav.
(FENA/dg)
- bogumila
#7316 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
znaci avaz je kupio sam sebe. super. isto ko sto smo sami sebe granatirali.
- Danguba
#7317 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ako ovo nije hebavanje u zdrav mozak, onda sta jeKatamaran_Sa wrote:AZRA RADONČIĆ TUŽI BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Nisam kupila kompaniju 'Avaz roto press' jer niko nema toliki novac, osim ako se ne preziva Izetbegović
...........
......
(FENA/dg)
![]()
- Paranoid
#7318 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Azra Fahru svoga brani na isti šablon k'o što Šejla brani Ziku "svoga"...
Jadna nam majka ako naprave udruženje...
-
Katamaran_Sa
#7319 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kao neki familijarni Reality showParanoid wrote:Azra Fahru svoga brani na isti šablon k'o što Šejla brani Ziku "svoga"...
-
OmerD
#7320 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
sdaovski poltroni ovdje svakodnevno pokazuju svoje elementarno nepoznavanje ekonomije, pa se to tako vidi i u ovim proslim komentarima puta "avaz kupio sam sebe" haha. ljudi, hajde malo se prvo informisite pa onda pocnite blebetati. mene uopste ne cudi sto nam je drzava u k**** ako svi sdaovci ovako razmisljaju kao vi, jer se pokazuje da ne znate dalje dobaciti nego do sljedeceg sela. hebes avaz, nije ovdje u pitanju avaz, nego opcenito poslovanje i strukture kompanija, malo se informisite eto o bilo kojoj iole vecoj kompaniji, koja ima mozda i na desetina kcerka kompanija i komplikovane vlasnice strukture, a neki ovdje haman nisu ni za cobana a hoce o visokoj politici da pricaju. ovo sto pise u ovom avazovom ja sam davno pisao na ovom forumu i to je potpuno ispravno poslovanje jedne kompanije, ne bitno o kojoj se radi. samo sdaovi poltroni svoju propagandu moraju bazirati na floskulama kao "otkud nekome 200 miliona da kupi nesto" i to pali kod nepismenog naroda (kojeg ocigledno ima i previse, nazalost), a ni kod jednog ozbiljnog privrednika ili politicara te stvari uopste ne izazivaju posebne emocije. uostalom po fahrinim nastupima u zadnjih mjesecima, sa desetine stranih ambasadora i zvanicnika, zapad je pokazao na koga racuna u obracunu sa korupcijom i kriminalom... sigurno ne racuna na iraniziranog bakira i njegove ublehase koji vladaju 20 godina nasom drzavom ali eto nisu krivi za stanje u njoj haha!
- kamen spoticanja
#7321 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ooo omere kad citam tvoje postove siguran sam da pises i za avaz...isti sklop recenica ili epitetizacija...
Nego deder nam onda kazi odkud bivsa zena azra u svoj toj prici o kupovini avaz
-
Katamaran_Sa
#7322 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
[quote="OmerD"]sdaovski poltroni ovdje svakodnevno pokazuju svoje elementarno nepoznavanje ekonomije, pa se to tako vidi i u ovim proslim komentarima puta "avaz kupio sam sebe" haha. ljudi, hajde malo se prvo informisite pa onda pocnite blebetati. mene uopste ne cudi sto nam je drzava u k**** ako svi sdaovci ovako razmisljaju kao vi, jer se pokazuje da ne znate dalje dobaciti nego do sljedeceg sela. hebes avaz, nije ovdje u pitanju avaz, nego opcenito poslovanje i strukture kompanija, malo se informisite eto o bilo kojoj iole vecoj kompaniji, koja ima mozda i na desetina kcerka kompanija i komplikovane vlasnice strukture, a neki ovdje haman nisu ni za cobana a hoce o visokoj politici da pricaju. ovo sto pise u ovom avazovom ja sam davno pisao na ovom forumu i to je potpuno ispravno poslovanje jedne kompanije, ne bitno o kojoj se radi. samo sdaovi poltroni svoju propagandu moraju bazirati na floskulama kao "otkud nekome 200 miliona da kupi nesto" i to pali kod nepismenog naroda (kojeg ocigledno ima i previse, nazalost), a ni kod jednog ozbiljnog privrednika ili politicara te stvari uopste ne izazivaju posebne emocije. uostalom po fahrinim nastupima u zadnjih mjesecima, sa desetine stranih ambasadora i zvanicnika, zapad je pokazao na koga racuna u obracunu sa korupcijom i kriminalom... sigurno ne racuna na iraniziranog bakira i njegove ublehase koji vladaju 20 godina nasom drzavom ali eto nisu krivi za stanje u njoj haha
Uploaded with ImageShack.us

-
OmerD
#7323 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ma boli mene cosak za havaz, ali mi ide na zivce vise ovo prodavanje supljih argumenata od citave sda bagre koja nas je kostala ovoliko godina zivota. otkud u prici azra? pa kako sam ja skontao njoj je prilikom razvoda pripala jedna kompanija, koja je kupila onda drugu kompaniju i to je sve. to sto nas "clan predsjednistva" drzave nema pojma o ekonomiji i poslovanju samo je zalosno i nista vise.kamen spoticanja wrote:Ooo omere kad citam tvoje postove siguran sam da pises i za avaz...isti sklop recenica ili epitetizacija...
-
OmerD
#7324 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
pa ti eto upravo potvrdjujes ono sto sam davno napisao. ona je vlasnik drustva avaz ... d.o.o.(prilikom razvoda postala) i onda je avaz d.o.o. kupio kompaniju avaz roto press i sad de mi objasni gdje je tu problem? to ovdje niko ne moze reci jer od sdaovskih poltrona nijedan nema pojma o ekonomiji, sto se vidi i po tome kakva nam je drzava.Katamaran_Sa wrote:OmerD wrote:sdaovski poltroni ovdje svakodnevno pokazuju svoje elementarno nepoznavanje ekonomije, pa se to tako vidi i u ovim proslim komentarima puta "avaz kupio sam sebe" haha. ljudi, hajde malo se prvo informisite pa onda pocnite blebetati. mene uopste ne cudi sto nam je drzava u k**** ako svi sdaovci ovako razmisljaju kao vi, jer se pokazuje da ne znate dalje dobaciti nego do sljedeceg sela. hebes avaz, nije ovdje u pitanju avaz, nego opcenito poslovanje i strukture kompanija, malo se informisite eto o bilo kojoj iole vecoj kompaniji, koja ima mozda i na desetina kcerka kompanija i komplikovane vlasnice strukture, a neki ovdje haman nisu ni za cobana a hoce o visokoj politici da pricaju. ovo sto pise u ovom avazovom ja sam davno pisao na ovom forumu i to je potpuno ispravno poslovanje jedne kompanije, ne bitno o kojoj se radi. samo sdaovi poltroni svoju propagandu moraju bazirati na floskulama kao "otkud nekome 200 miliona da kupi nesto" i to pali kod nepismenog naroda (kojeg ocigledno ima i previse, nazalost), a ni kod jednog ozbiljnog privrednika ili politicara te stvari uopste ne izazivaju posebne emocije. uostalom po fahrinim nastupima u zadnjih mjesecima, sa desetine stranih ambasadora i zvanicnika, zapad je pokazao na koga racuna u obracunu sa korupcijom i kriminalom... sigurno ne racuna na iraniziranog bakira i njegove ublehase koji vladaju 20 godina nasom drzavom ali eto nisu krivi za stanje u njoj haha