FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JThomas

#7301 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

eh, kad hoćeš u isto vrijeme da budeš fina gradska raja i mnogo zajeban.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7302 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

E vidis stete sto sada nemate Brkovica u komisiji :sad: . Mog'o je sinhronizovano odraditi pomilovanje zajedno sa ovim nasima iz kluba :D :D

A btw. mi svakako nebi dosli ni na derbi,tako da nam je apsolutno svejedno... :D
Charuga
Globalni moderator

#7303 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

-LIBERO- wrote:A btw. mi svakako nebi dosli ni na derbi,tako da nam je apsolutno svejedno... :D
Mozda ne bi oni na sjeveru ali ima i onih koji bi dosli. Pa ne razmisljaju svi jednom glavom .. ;-)
Lakat Jebić

#7304 Re: FK Zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

-LIBERO- wrote:E vidis stete sto sada nemate Brkovica u komisiji :sad: . Mog'o je sinhronizovano odraditi pomilovanje zajedno sa ovim nasima iz kluba :D :D

A btw. mi svakako nebi dosli ni na derbi,tako da nam je apsolutno svejedno... :D
ovu odluku donijelo stegovno povjerenstvo :D tj disciplinska komisija... nijaz bio clan takmicarske, koja je usput prva donijela odluku o suzpenziji, koju je disciplinska potvrdila.
jufka developer

#7305 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

po ovim komentarima se da zakljuciti da im je cak i drago sto se derbi igra pred praznim tribinama :shock: :? doduse, mozda ce im tako biti lakse, da ne gledaju debakl onih njihovih trkaca :D

steta samo sto im necemo moci na njihovom terenu pokazati kako se bodri voljeni klub, ako ga uopste vise i imaju
Kumerle

#7306 Re: FK Zeljeznicar

Post by Kumerle »

Zeljeznicar mora da se privatizuje po uzoru na Arsenal (bez vecinskog vlasnika) kako bi ostvario potpunu dominaciju nad svim ostalim klubovima u regionu! Ovaj komunisticki sistem upravljanja klubom ne valja i neefikasan je i sto je najgore onim sto se docepaju pozicija je lako opljackati klub i zaviti ga u crno.
rado_vidjen

#7307 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

Valjda ukinu tu kaznu...Posrase nam se u cejf. :twisted:
Charuga
Globalni moderator

#7308 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Evo nesto sa orga:

Danas na treningu trenirali svi osim Mesanovica, vjerovatni sastav za subotu: Sehic, Bajic, Radovanovic, Kerla, Mesic, Culum, Svraka, Bucan (Visca), Beslija, Bekric i Popovic.

Sa ekipom treniraju: Eldar Hasanovic, Albin Pelak, Dino Muharemovic i Branislav Arsenijevic. Igrao za Slaviju kako mi rekose na poziciji desnog beka.

Albin Pelak dobio papire od Olimpika i sad je slobodan igrac.
salle_eh1986

#7309 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Plavih_11 wrote:Evo nesto sa orga:

Danas na treningu trenirali svi osim Mesanovica, vjerovatni sastav za subotu: Sehic, Bajic, Radovanovic, Kerla, Mesic, Culum, Svraka, Bucan (Visca), Beslija, Bekric i Popovic.

Sa ekipom treniraju: Eldar Hasanovic, Albin Pelak, Dino Muharemovic i Branislav Arsenijevic. Igrao za Slaviju kako mi rekose na poziciji desnog beka.

hehehehe, ovo za Pelaka me podjseti na nešto...
Čini mi se da je bila utakmica ili protiv Slavije ili Travnika, idemo nakon meča prema autu, i onako mahinalno pogledam prema parkiranom autu, kad Pelak. Ja u šali govorim jaranima reko vidi Pelče došao da gleda pravi tim, on se smije (nisam prvobitno primjetio da mu je bilo otvoreno staklo), dobacuje jaran, ma bolje dođi da i ti igraš nego da gledaš, a on će na to: Ma biće i to (smiješak)...
samo_ovaj_put

#7310 Re: FK Zeljeznicar

Post by samo_ovaj_put »

salle_eh1986 wrote:
Plavih_11 wrote:Evo nesto sa orga:

hehehehe, ovo za Pelaka me podjseti na nešto...
Čini mi se da je bila utakmica ili protiv Slavije ili Travnika, idemo nakon meča prema autu, i onako mahinalno pogledam prema parkiranom autu, kad Pelak. Ja u šali govorim jaranima reko vidi Pelče došao da gleda pravi tim, on se smije (nisam prvobitno primjetio da mu je bilo otvoreno staklo), dobacuje jaran, ma bolje dođi da i ti igraš nego da gledaš, a on će na to: Ma biće i to (smiješak)...
a garant je i sa tvoje strane bio(smijesak)
stari_sarajevski_gospodin

#7311 Re: FK Zeljeznicar

Post by stari_sarajevski_gospodin »

kakva vise kazna i 3 utakmice bez gledaoca??? Pa ima nas sto dolazimo na tekmu koji nismo ni okusili ima 10 godina a oni nam ovo rade... sramota.
karanana

#7313 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

jebo ih caca, sad ponovo pise da je utakmica u subotu u 17, a ovdje se pricalo da je utakmica u nedjelju. fuj, stoka neorganizovana, i vjerovatno kad sutra odem do vrapcica poljubit cu kapiju i bit ce mi receno da je utakmica ustvari u nedjelju ko sto mi se desilo u lukavici. saveze, saveze jebem vas takve.
elSaik

#7314 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

karanana wrote:jebo ih caca, sad ponovo pise da je utakmica u subotu u 17, a ovdje se pricalo da je utakmica u nedjelju. fuj, stoka neorganizovana, i vjerovatno kad sutra odem do vrapcica poljubit cu kapiju i bit ce mi receno da je utakmica ustvari u nedjelju ko sto mi se desilo u lukavici. saveze, saveze jebem vas takve.
Utakmica je 100% sutra. :mrgreen: Jest da je prije toga 100% bila u nedjelju, ali eto. :mrgreen: U BiH ni 100% nije uvijek 100%. :mrgreen:
karanana

#7315 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

elSaik wrote:
karanana wrote:jebo ih caca, sad ponovo pise da je utakmica u subotu u 17, a ovdje se pricalo da je utakmica u nedjelju. fuj, stoka neorganizovana, i vjerovatno kad sutra odem do vrapcica poljubit cu kapiju i bit ce mi receno da je utakmica ustvari u nedjelju ko sto mi se desilo u lukavici. saveze, saveze jebem vas takve.
Utakmica je 100% sutra. :mrgreen: Jest da je prije toga 100% bila u nedjelju, ali eto. :mrgreen: U BiH ni 100% nije uvijek 100%. :mrgreen:
haj dobro. ja cu 100% na janjetinu kod maksumica pa sta god da se bude desavalo u vrapcicima ovo ce mi biti mini prvomajski izlet.
elSaik

#7316 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Samo da reagujem na ovo napisano na jednoj drugoj temi...
van Basten wrote:ovo je odluka kojom su svi zadovoljni... i Zrinjski i Borac i željo, a vala i naši uhljupi su odahnuli. Nema im pritiska sa tribina, ne moraju se bojati da će ih neko isprebijati na radnom mjestu zbog nerada. Jedini klub na svijetu kojem su njegovi navijači teret a ne ponos :-)

Željo uopšte nije zadovoljan tom odlukom jer ovako ostaje bez velike, možda i rekordne u odnosu na nekoliko prethodnih godina, podrške sa tribina Gradskog stadiona.
karanana

#7317 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

ipak nijaz i zujo nisu samo otvorili sezonu skakanja sa starog mosta.
Velež suspendirao Čolića i Kneževića
Mostar - Sport | Petak, 30 Travanj 2010
Predsjedništvo FK Velež na sastanku održanom danas donijelo je odluku o suspenziji dvojice igrača, Elvira Čolića i Milana Kneževića. U obrazloženju ove odluke, klub navodi činjenicu da su spomenuti igrači dva dana uoči važnog prvenstvenog susreta između Veleža i Željezničara, bili članovi ekipe koja je sudjelovala na lokalnom malonogometnom turniru u Mostaru.

Čolić i Knežević su odlučili igrati na turniru, unatoč činjenici da su stručni stožer i uprava kluba izričito zabranili isto.

Donesena je zato odluka da su obojica igrača suspendirani do kraja prvenstva nogometne Premier lige BiH u sezoni 2009/2010, priopćeno je iz FK Velež.

Susret Velež - Željezničar igra se sutra u 17 sati, a trener gostiju najavljuje borbu za tri boda:

- Pokušat ćemo odigrati bolje nego u Tuzli. Velež je odličan domaćin, ali i mi smo dobri gosti, izjavio je Amar Osim.
bez knezevica primamo najmanje dva, a bez colica necemo dati niti jedan. koliko je ovo kostalo? sigurno puno i sigurno je i borac uletio koju tisucu.
Joey Tribbiani

#7318 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

naravno, nece covjek dzaba ici u Mostar, ko da ima sta vidjeti, ko da je Stari most i taj dio grada najljepsi dio drzave, jasta je.
A niste skupi, sve u inat karanani. Vidimo se
Joey Tribbiani

#7319 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

moderator wrote:
jufka developer wrote:po ovim komentarima se da zakljuciti da im je cak i drago sto se derbi igra pred praznim tribinama :shock: :? doduse, mozda ce im tako biti lakse, da ne gledaju debakl onih njihovih trkaca :D

steta samo sto im necemo moci na njihovom terenu pokazati kako se bodri voljeni klub, ako ga uopste vise i imaju
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ima li kod njih dugme UNDO?!?!?!

pa bolje da ih kazne tako sto ce sve pare od karata uloziti u obnovu stadiona...gubitak preko 100.000 KM...
to bi bilo dobro, ali znas kako ide u nasem savezu...nista pametno nisu smisli od osnivanja
salle_eh1986

#7320 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

samo_ovaj_put wrote:a garant je i sa tvoje strane bio(smijesak)
naravno ;-)
karanana

#7321 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

svi na brdo ispred porodilista gdje je jebacka zona po noci, i odatle navijati. i horde i manijaci. vidi se jedno 60-70% terena. mada izgleda da bi horde iovako ionako bojkotovale.
Charuga
Globalni moderator

#7322 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Sutra su za Velez upitni Dzafic, Asim Skaljic, Arnel Skaljic i Kajtaz.

A najnovija vijest je da ce faliti i ova dvojica:

Suspendovani Čolić i Knežević: Igrali na turniru uoči važne utakmice
karanana

#7323 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

Plavih_11 wrote:Sutra su za Velez upitni Dzafic, Asim Skaljic, Arnel Skaljic i Kajtaz.

A najnovija vijest je da ce faliti i ova dvojica:

Suspendovani Čolić i Knežević: Igrali na turniru uoči važne utakmice
pa napiso sam za colica/pjanica i knezevica.
a vidi nisam znao za dzafu i ostale. bogami pika se osiguro barem do kraja godine.
Charuga
Globalni moderator

#7324 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Sad je momak zvao Mostar i dobili smo potvrdu da je suspenzija 100% tacna. Arnel Skaljic je odavno u svadji sa trenerom i on nece sigurno igrati. Asima je uvrstio u tim ali on nece da igra radi brata kao sto nije igrao ni u Lukavici a bio je zdrav. Rekao je da ima povredu koljena.
Charuga
Globalni moderator

#7325 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

karanana wrote:pa napiso sam za colica/pjanica i knezevica.
Izvinjavam se, nisam vidio .. :thumbup:
Post Reply