Nakon povratka iz rudnika Banovići, da samo malo ukratko prokomentarišem. Utakmica katastrofa, Sarajevo sa 8 igrača više od sat vremena nije primilo gol, i to je respect
Naravno da se nije moglo napasti sa 8 igrača u polju, ali ne primiti gol toliko dugo vremena, i onako se lavovski boriti
Košpe igrom presmiješne

Navijanje čitavi utakmicu osim koreografije i bakljade čista 0.
Ne mogu da vjerujem i da zamislim da bi bilo moguće da bi mi ovako jadno igrali sa igračem više, na našem terenu i bez prisustva gostujućih igrača.
O protivniku još samo da kažem nek im ide na obraz što su uništili derbi, a da ne bo pokrenuli kakvu daljnju raspravu i moguće nove banove, ne bih više ništa o tome.
Na kraju navijači, bio sam na Koševu, sve za 10, izuzev jedne stvari, to je pjevanje o porodici Osim. Zamolio bih i zaželio od srca kao malo stariji pitar da se ovo više nikad ne ponovi, jer koliko god opravdano imali razloga da budemo ljuti na komšije, ne smiju nas toliko isprovocirati da pjevamo onakve budalaštine. Sve ostalo extra, Horde kao i uvijek prejake, iako je teško bilo motivosati se za navijanje kada nisi na licu mjesta.....
Idemo dalje, ne smijemo se zavaravati da ćemo Leotara pregaziti, skoro sve dosadašnje utakmice smo se poprilično patili, ali i pored toga smo hvala bogu u vrhu. Ranije sam govorio, predeverati do kraja polusezone, ne pasti ispod drugog mjesta, na proljeće se obavezno pojačati i aBd u drugom dijelu sezone gledati mnogo mnogo jače Sarajevo.
Ja volim, volim, volim samo tebe........