Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7301 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

Uvijek bilo :wink:
Distortion

#7302 Re: Real Madrid C.F.

Post by Distortion »

Kolko je ono dosudjeno penala za real ove sezone? 11? Rekorderi...
BHF_Manijak

#7303 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Preko streama sto sam sluso, Englezi vele penal cist, mada ja licno ga ne bih nikad sviro.Sto bi Vugdalic reko "remplanje" :mrgreen: , guranje tijelom i nije bas za penala, al' eto...
R9..

#7304 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Cist penal...
:mrgreen:
ultima_palabra

#7305 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Hoćemo li to opet po sudijama? Čist penal, Godin je ispao glup i to je to.

Mogao je biti još jedan nad Cristianom u prvom poluvremenu... da ne govorim o brojnim nesviranim faulima za Madrid.
LSD

#7306 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Ovaj Patetico je više iskompleksiran Realom, nego ovi sa Barcom :shock: pa koliko godina ovi hronicni luzeri puše fore od Reala :? više od decenije sigurno.... ko drže se dobro, neka borba i onda Ronaldo sa 40 metara opali evrogol, ovi malo stisnu, zabiju, i onda Ronaldo opet sa 40 m projektil i tako do kraja :lol:
Last edited by LSD on 12/04/2012 00:00, edited 1 time in total.
neo7

#7307 Re: Real Madrid C.F.

Post by neo7 »

ultima_palabra wrote:Hoćemo li to opet po sudijama? Čist penal, Godin je ispao glup i to je to.

Mogao je biti još jedan nad Cristianom u prvom poluvremenu... da ne govorim o brojnim nesviranim faulima za Madrid.
A kad treba srat po Unitedu onda hocemo dalje, a aa ??

Pa de malo objektivnosti!
RealMadridCDF

#7308 Re: Real Madrid C.F.

Post by RealMadridCDF »

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2473_n.jpg

Za večerašnju predstavu !

Messi daje iste golove ko CR samo na Fifi :D
RealMadridCDF

#7309 Re: Real Madrid C.F.

Post by RealMadridCDF »

Samo ne znam zasto ovaj bivsi Sa-X ne stavlja nista o sjajnoj tekmi...
ultima_palabra

#7310 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

neo7 wrote:
ultima_palabra wrote:Hoćemo li to opet po sudijama? Čist penal, Godin je ispao glup i to je to.

A kad treba srat po Unitedu onda hocemo dalje, a aa ??

Pa de malo objektivnosti!
Koji si sad ti? Kakav United, Leeds?

Rekao sam objektivno kako je bilo.
neo7

#7311 Re: Real Madrid C.F.

Post by neo7 »

Ja tvoje objektivnosti..al' hajd :)
ultima_palabra

#7312 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Inače, meni je sramotno da su onako igrali na početku drugog poluvremena... čuvati 0-1 :-) Kao da im Malaga i Villareal nisu bili dovoljna opomena... nije ovo ekipa koja zna čuvati rezultat.

Samo sreća da je Falcao dao gol u 55. a ne u 85.minuti, pa su stigli da se uozbilje.
Edinho2011

#7313 Re: Real Madrid C.F.

Post by Edinho2011 »

Ma ona prva situacija nije bio penal, nema sanse, frajer mu izbi loptu !
Tomahawk11
Globalni moderator

#7314 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Yebo penale. Sta je sviro, sviro, sta nije - nije, Real se uozbiljio nakon izjednacenja i pokazali ko je gazda. Kakvi Ronaldovi golovi :shock:
Callejon :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7315 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

LSD

#7316 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Image

:-) :D sad mu je furka kad zabije izbaciti ovu nogetinu i qurciti se sa njom :D ali ima but teleći što jest jest.

Hans Jorg But.
ultima_palabra

#7317 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Isto Motaro iz Mortal Kombata :lol: Fakat je nevjerovatno građen.
Image
BHF_Manijak

#7318 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Sad cete reci da kontriram, ali bas u Zenici kad smo sa njima igrali obratih maksuz paznju na Ronaldovu gradju, jer se spominjali da je on kao perfektne gradje za fudbala, neke studije se pisale itd, mjerenja pravila, ali ja sta vidjeh bile su neke mrsave nogice! :mrgreen: Nije mi uopste to ovako jako i gradjeno izgledalo, eh sad jel mene oci jebu ili kamere to malo podebljaju, ne znam! :mrgreen: Recimo zakleo bi se da Dzeko ima jace noge od njega ili Sejaga Salihovic. :mrgreen:
Madrid

#7319 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Lakse se dise :D
Od samog pocetka se vidjelo da ovu utakmicu mora rjesiti Ronaldo, jer su ostali jednostavno zakazali u napadu, Benzema ni sjena onog igraca koji lahko ulazi u prilike, Kaka 0 bodova, Di Maria se trudio, namjesti Benzu na glavu da bolje ne moze...
Ulaskom Ozila Real preuzeo incijativu, moze se reci da je Mou i sa Higuainom pogodio, pored penala je dao odlicnu loptu Ronaldu za 1-1 situaciju sa golmanom, Calehon zabi za sminkanje rezultata i tako :D
Arbeloa probusen bezbroj puta, ako vec Ramos mora igrati centralnog obrambenog, onda bolje Coentraa prebacit na desnu stranu a Marcela na lijevu protiv Bayerna i Barce...
Falcao dokazao da je nevjerovatan napadac, covjek dobi sve zracne duele, jednostavno ga ni Pepe ni Ramos nisu mogli zaustaviti...
LSD

#7320 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:Sad cete reci da kontriram, ali bas u Zenici kad smo sa njima igrali obratih maksuz paznju na Ronaldovu gradju, jer se spominjali da je on kao perfektne gradje za fudbala, neke studije se pisale itd, mjerenja pravila, ali ja sta vidjeh bile su neke mrsave nogice! :mrgreen: Nije mi uopste to ovako jako i gradjeno izgledalo, eh sad jel mene oci jebu ili kamere to malo podebljaju, ne znam! :mrgreen: Recimo zakleo bi se da Dzeko ima jace noge od njega ili Sejaga Salihovic. :mrgreen:
Kristina je građen za UFC-a ;-) frajer je fizicki životinja sa nenormalnim predispozicijama....snaga u nogama mu je glavna, ali opcenito je jak i izdržljiv ko konj plus brzina...atletski freak, ukratko.
Npr. Messi treba da (prvo dođe do 16 metara) pa zatim uđe u njega, izdrži nalete protivnickih stopera, ostati na nogama, driblati ih, biti lukav - da bi postigao gol....ne može ni pomisliti da zabije ovakve golove kao ovaj veceras, niti pomišlja :-) ...ovoj portugalskoj budali je dovoljno da na 35 metara ima slobodnog prostora i to znaci opali projektil koji se jako teško brani jer putanje lopte nisu normalne ni predvidive....dakle, fizikalijama odskace od sviju i sebi uveliko olakšava posao oko postizanja golova.
BHF_Manijak

#7321 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Kazem ti meni je onako mrsavan izgledo u Zenici, ali kad vidim ovu sliku onda se zapitam treba li mi dioptrija?! :mrgreen:
On i Messi su pomalo razliciti tipovi, iako obojica "zivotinje sa druge planete" ipak imaju razlicit stil igre, kod Ronalda je snaga, fizika i ostalo, bez neke pretjerane tehnike(iako je u Unitedu pokazo da je itekakav tehnicar!!) za razlikud od Messijevogo sitnog koraka, tehnike i nevjerovatne promjene pravca, ono niko nema ko on! :mrgreen:

I onda mi neko kaze ma mogo je Begovic braniti loptu kod Ronaldovog slobodnjaka. Ma gdje ces ovoj mrcini branit, lopta leti ko luda. :mrgreen: Naravno, onaj gol nije ni blizu vrhunac Ronaldovih mogucnosti i lopti koje inace salje, ali i ono je odlican cut bio.

PS Znao sam da je Mourinho zajeb napravio sto nije Ozila od starta ubacio! :mrgreen: :skoljka:
Revolucionar ★

#7322 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

smijesno kako barseljaci ( tm naziv :lol: ) ovaj penal proglasavaju nepostojecim, a sasvim im je posten penal protiv milana ,, ne je**te sa duplim standardima
cvrčak_na_hedonizmu

#7323 Re: Real Madrid C.F.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Penal smiješan, realno.

Što se tiče Reala i njihove igre ono što sam opazio u zadnjih par utakmica koje sam gledao ( Apoel, Valensija, Atletiko ) jeste činjenica da im protivnici (pre)lako dolaze do gola odnosno da postoji neka "rupa" između veznih igrača i odbrane. Krivio bih ( možda ) pokretljivost zadnjih veznih igrača, lošu defanzivu Alonsa kao i slabiju ispomoć ofanzivaca prilikom protivničkih napada. Previše puta su im došli do gola Apoel, Valensija i Atletiko. Barselona je mnogo zajebanija ekipa od svih navedenih. Imaju strašno pokretnu veznu liniju, zapravo ekipu, koja radi strašan presing na cijelom terenu. Bojim se glat poraza u derbiju i vode u ušima. Ovo pišem jer mi je Real manje mrzak od onih katalonskih valjatora i UEF-inih miljenika ( da ne griješim dušu i realovci vole da se valjaju ) :D

Ova utakmica sa Atletikom je bila faktički u egalu do 80 i neke minute i penala. Rezultat 1:4 može dobro da zavara.

Nisam optimista.
Edinho2011

#7324 Re: Real Madrid C.F.

Post by Edinho2011 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Penal smiješan, realno.

Što se tiče Reala i njihove igre ono što sam opazio u zadnjih par utakmica koje sam gledao ( Apoel, Valensija, Atletiko ) jeste činjenica da im protivnici (pre)lako dolaze do gola odnosno da postoji neka "rupa" između veznih igrača i odbrane. Krivio bih ( možda ) pokretljivost zadnjih veznih igrača, lošu defanzivu Alonsa kao i slabiju ispomoć ofanzivaca prilikom protivničkih napada. Previše puta su im došli do gola Apoel, Valensija i Atletiko. Barselona je mnogo zajebanija ekipa od svih navedenih. Imaju strašno pokretnu veznu liniju, zapravo ekipu, koja radi strašan presing na cijelom terenu. Bojim se glat poraza u derbiju i vode u ušima. Ovo pišem jer mi je Real manje mrzak od onih katalonskih valjatora i UEF-inih miljenika ( da ne griješim dušu i realovci vole da se valjaju ) :D

Ova utakmica sa Atletikom je bila faktički u egalu do 80 i neke minute i penala. Rezultat 1:4 može dobro da zavara.

Nisam optimista.

Slazem se sa ovim. I ja sam nesto slicno primjetio. Samo je sreca sto veceras igraci Atletika ne znaju sta ce kad dodju do sesnaesterca, nekako sve zakomplikuju i uspore maksimalno !
Blek007

#7325 Re: Real Madrid C.F.

Post by Blek007 »

Penal ko dlake a takav je bio i golman Atletica. Ako ovako budu igrali protiv Bayerna loše im se piše.
Post Reply