FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#7301 Re: FC Barcelona
Na neki način, ovo što se desilo je dobro. Ovaj šamar će biti wake up call za Guardiolu i za igrače. Guardiola je stvarno previše počeo eksperimentisati i rotirati sastav... Izvedi najjači sastav, nek' oni završe stvar, i onda ubacuj ove neke druge igrače.
Očekujem gaženje Milana.
Očekujem gaženje Milana.
-
SKONEL_
#7302 Re: FC Barcelona
Da majstore upravu si..Entropio wrote:Na neki način, ovo što se desilo je dobro. Ovaj šamar će biti wake up call za Guardiolu i za igrače. Guardiola je stvarno previše počeo eksperimentisati i rotirati sastav... Izvedi najjači sastav, nek' oni završe stvar, i onda ubacuj ove neke druge igrače.
Očekujem gaženje Milana.
-
Bušman
#7303 Re: FC Barcelona
Onaj poraz nema veze sa Guardiolom, ono je klasicni bezobrazluk pojedinih igraca, posebno Busquetsa (ne pamtim kad je onako lose igrao) i Ville (svaka mu cast za onu asistenciju
).
-
fixer
#7304 Re: FC Barcelona
SKONEL_ wrote:Ljudi mi moramo da znamo da je Barcelona najbolji tim na svijetu i mislim da nisu nepobjedljivi ali su oni ipak velika ekipa. ja mislim da ce se oni opravdat dalja ocekivanja svojih navijaca jer su oni ipak jedna od najboljih ekipa svijeta.Dalje ja mislim da se Barceloni moze dogodit da puste ovako olahko bodove jednom ali i ne vise puta..Kada pogledamo njihove rezultate prosle sezone to je zaista fascinantno i mislim da je Barcelona jos vise jaca nego prosle sezone jer su se pojacali sa dva sjajna igraca i to je zaista sjajno..Ja mislim da je Barcelona mozda i podcjenila neprijatelja ali mislim i da su pogrijesili sto su ostavili svoje neke najbolje igrace na klupi i ja mislim da je to presudilo u ovoj utakmici..
-
SKONEL_
#7305 Re: FC Barcelona
Nemas ti pojma ajde idi na neki drugi forum i smiji se jer nemoj stavljati bezveze postove ako ti je krivo stacu ti ja..fixer wrote:SKONEL_ wrote:Ljudi mi moramo da znamo da je Barcelona najbolji tim na svijetu i mislim da nisu nepobjedljivi ali su oni ipak velika ekipa. ja mislim da ce se oni opravdat dalja ocekivanja svojih navijaca jer su oni ipak jedna od najboljih ekipa svijeta.Dalje ja mislim da se Barceloni moze dogodit da puste ovako olahko bodove jednom ali i ne vise puta..Kada pogledamo njihove rezultate prosle sezone to je zaista fascinantno i mislim da je Barcelona jos vise jaca nego prosle sezone jer su se pojacali sa dva sjajna igraca i to je zaista sjajno..Ja mislim da je Barcelona mozda i podcjenila neprijatelja ali mislim i da su pogrijesili sto su ostavili svoje neke najbolje igrace na klupi i ja mislim da je to presudilo u ovoj utakmici..![]()
![]()
![]()
![]()
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#7307 Re: FC Barcelona
jao ispadanja iz tramvaja "trice"
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7308 Re: FC Barcelona
sjo Seedorfa kako ih baci Tita mi 
- Chmoljo
- FnatiC
#7310 Re: FC Barcelona
Joj luksuza izadje iniesta udje fabregas 
-
LSD
#7311 Re: FC Barcelona
Presmiješan gol primi Barca u 20 sekundi utakmice i onda je logicno bunker i sjebavanje tekme na klasican žabarski nacin...oni i ne pokušavaju preci centra.
S druge strane, mnogi igraci izgleda da nisu u pravoj formi
...Villa, Busquets, Iniesta se još povrijedi 
S druge strane, mnogi igraci izgleda da nisu u pravoj formi
- Chmoljo
#7312 Re: FC Barcelona
Viktorija, matere mi 
-
missko
#7313 Re: FC Barcelona
Neko tika taka a neko katanaco, al u principu i jedno i drugo ubije tekmu. Zato gledajmo BvB-Arsenal.LSD wrote:Presmiješan gol primi Barca u 20 sekundi utakmice i onda je logicno bunker i sjebavanje tekme na klasican žabarski nacin...oni i ne pokušavaju preci centra.
S druge strane, mnogi igraci izgleda da nisu u pravoj formi...Villa, Busquets, Iniesta se još povrijedi
- Chmoljo
-
leo karan
#7316 Re: FC Barcelona
ljepotica buskets simulirala faul
vilja zabio

vilja zabio
- veljaca
#7317 Re: FC Barcelona
Navijac sam Barcelone .....
ali mi je drago sto veceras nisu pobijedili .....
ono setanje oko sesnaest - dodavanje u beskonacnost -pa niko da opuca po golu ....( osim Messija )
Sada mi je jasno sto se nerviraju protivnicki navijaci i igraci .... oni se igraju sa loptom ....
MORA se ovo promijeniti ....
ali mi je drago sto veceras nisu pobijedili .....
ono setanje oko sesnaest - dodavanje u beskonacnost -pa niko da opuca po golu ....( osim Messija )
Sada mi je jasno sto se nerviraju protivnicki navijaci i igraci .... oni se igraju sa loptom ....
MORA se ovo promijeniti ....
Last edited by veljaca on 13/09/2011 22:40, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#7318 Re: FC Barcelona
meni nisu jasni njihovi navijači
-
LSD
#7319 Re: FC Barcelona
Ovo Barca može - primiti dva gola iz dva šuta na utakmici i to jedan u 20 sekudni a drugi u zadnjim sekundama utakmice
....umjesto da napadaju i dotuku ove penzionere, oni se nešto dodavaju i zayebavaju i tako prosuše dva boda.
- Entropio
#7320 Re: FC Barcelona
Loše, loše. Guardiola mora brzo nešto promjeniti...
- mrtva kokoš
#7321 Re: FC Barcelona
ja fakat ne vidim sta je toliko lose da se ovoliko zapomaze. da je barca dobila sad bi se slavilo niko ne bi nista spomenuo. jednostavno nemaju dovoljno koncetracije i to je to. nista strasno da bi se ovoliko jaukalo...Entropio wrote:Loše, loše. Guardiola mora brzo nešto promjeniti...
- veljaca
#7322 Re: FC Barcelona
Sto bi rekao Braco ( gumena glava ) " igrac koji ne suta - nece dati gol ...."Splinter wrote:ja fakat ne vidim sta je toliko lose da se ovoliko zapomaze. da je barca dobila sad bi se slavilo niko ne bi nista spomenuo. jednostavno nemaju dovoljno koncetracije i to je to. nista strasno da bi se ovoliko jaukalo...Entropio wrote:Loše, loše. Guardiola mora brzo nešto promjeniti...
Pa moraju vise pucati ( iz igre ) prema golu - a ne da se usetaju u gol ....
Last edited by veljaca on 13/09/2011 22:45, edited 1 time in total.
- just principe
- Entropio
#7324 Re: FC Barcelona
Loše igramo, bez obzira na rezultat. Bezbroj pogrešnih dodavanja... To je posljedica neuigranosti ekipe, jer Guardiola stalno rotira igrače. Puno igrača je van forme što je posljedica loše odrađene predsezone.Splinter wrote:ja fakat ne vidim sta je toliko lose da se ovoliko zapomaze. da je barca dobila sad bi se slavilo niko ne bi nista spomenuo. jednostavno nemaju dovoljno koncetracije i to je to. nista strasno da bi se ovoliko jaukalo...Entropio wrote:Loše, loše. Guardiola mora brzo nešto promjeniti...
Ne znam koliko je ozbiljna povreda Inieste...
-
LSD
#7325 Re: FC Barcelona
Peglanje je ovo bilo veceras...koliko god Milan bio falus od ekipe i koliko god bila kurvanjska taktika ,Barca je trebala biti mnogo agresivnija i konkretnija...pa jbt ljudi odigrali samo prvu i zadnju minutu dobro i odnesoše bodSplinter wrote:ja fakat ne vidim sta je toliko lose da se ovoliko zapomaze. da je barca dobila sad bi se slavilo niko ne bi nista spomenuo. jednostavno nemaju dovoljno koncetracije i to je to. nista strasno da bi se ovoliko jaukalo...Entropio wrote:Loše, loše. Guardiola mora brzo nešto promjeniti...