FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#7301 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Na neki način, ovo što se desilo je dobro. Ovaj šamar će biti wake up call za Guardiolu i za igrače. Guardiola je stvarno previše počeo eksperimentisati i rotirati sastav... Izvedi najjači sastav, nek' oni završe stvar, i onda ubacuj ove neke druge igrače.

Očekujem gaženje Milana.
SKONEL_

#7302 Re: FC Barcelona

Post by SKONEL_ »

Entropio wrote:Na neki način, ovo što se desilo je dobro. Ovaj šamar će biti wake up call za Guardiolu i za igrače. Guardiola je stvarno previše počeo eksperimentisati i rotirati sastav... Izvedi najjači sastav, nek' oni završe stvar, i onda ubacuj ove neke druge igrače.

Očekujem gaženje Milana.
Da majstore upravu si.. :thumbup:
Bušman

#7303 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Onaj poraz nema veze sa Guardiolom, ono je klasicni bezobrazluk pojedinih igraca, posebno Busquetsa (ne pamtim kad je onako lose igrao) i Ville (svaka mu cast za onu asistenciju :-) :-) ).
fixer

#7304 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

SKONEL_ wrote:Ljudi mi moramo da znamo da je Barcelona najbolji tim na svijetu i mislim da nisu nepobjedljivi ali su oni ipak velika ekipa. ja mislim da ce se oni opravdat dalja ocekivanja svojih navijaca jer su oni ipak jedna od najboljih ekipa svijeta.Dalje ja mislim da se Barceloni moze dogodit da puste ovako olahko bodove jednom ali i ne vise puta..Kada pogledamo njihove rezultate prosle sezone to je zaista fascinantno i mislim da je Barcelona jos vise jaca nego prosle sezone jer su se pojacali sa dva sjajna igraca i to je zaista sjajno..Ja mislim da je Barcelona mozda i podcjenila neprijatelja ali mislim i da su pogrijesili sto su ostavili svoje neke najbolje igrace na klupi i ja mislim da je to presudilo u ovoj utakmici..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SKONEL_

#7305 Re: FC Barcelona

Post by SKONEL_ »

fixer wrote:
SKONEL_ wrote:Ljudi mi moramo da znamo da je Barcelona najbolji tim na svijetu i mislim da nisu nepobjedljivi ali su oni ipak velika ekipa. ja mislim da ce se oni opravdat dalja ocekivanja svojih navijaca jer su oni ipak jedna od najboljih ekipa svijeta.Dalje ja mislim da se Barceloni moze dogodit da puste ovako olahko bodove jednom ali i ne vise puta..Kada pogledamo njihove rezultate prosle sezone to je zaista fascinantno i mislim da je Barcelona jos vise jaca nego prosle sezone jer su se pojacali sa dva sjajna igraca i to je zaista sjajno..Ja mislim da je Barcelona mozda i podcjenila neprijatelja ali mislim i da su pogrijesili sto su ostavili svoje neke najbolje igrace na klupi i ja mislim da je to presudilo u ovoj utakmici..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemas ti pojma ajde idi na neki drugi forum i smiji se jer nemoj stavljati bezveze postove ako ti je krivo stacu ti ja.. :P :P
FnatiC

#7306 Re: FC Barcelona

Post by FnatiC »

ima li neki link za tekmu?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7307 Re: FC Barcelona

Post by bordo gandalf »

jao ispadanja iz tramvaja "trice"
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7308 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

sjo Seedorfa kako ih baci Tita mi :mrgreen:
Chmoljo

#7309 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Image
FnatiC

#7310 Re: FC Barcelona

Post by FnatiC »

Joj luksuza izadje iniesta udje fabregas :D
LSD

#7311 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Presmiješan gol primi Barca u 20 sekundi utakmice i onda je logicno bunker i sjebavanje tekme na klasican žabarski nacin...oni i ne pokušavaju preci centra.
S druge strane, mnogi igraci izgleda da nisu u pravoj formi :roll: ...Villa, Busquets, Iniesta se još povrijedi :?
Chmoljo

#7312 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Viktorija, matere mi :roll:
missko

#7313 Re: FC Barcelona

Post by missko »

LSD wrote:Presmiješan gol primi Barca u 20 sekundi utakmice i onda je logicno bunker i sjebavanje tekme na klasican žabarski nacin...oni i ne pokušavaju preci centra.
S druge strane, mnogi igraci izgleda da nisu u pravoj formi :roll: ...Villa, Busquets, Iniesta se još povrijedi :?
Neko tika taka a neko katanaco, al u principu i jedno i drugo ubije tekmu. Zato gledajmo BvB-Arsenal. :D
FnatiC

#7314 Re: FC Barcelona

Post by FnatiC »

trpaj :thumbup:
Chmoljo

#7315 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
ImageImage
ImageImageImageImage
leo karan

#7316 Re: FC Barcelona

Post by leo karan »

ljepotica buskets simulirala faul
vilja zabio
:zjev:
veljaca

#7317 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Navijac sam Barcelone .....

ali mi je drago sto veceras nisu pobijedili .....

ono setanje oko sesnaest - dodavanje u beskonacnost -pa niko da opuca po golu ....( osim Messija ) :?

Sada mi je jasno sto se nerviraju protivnicki navijaci i igraci .... oni se igraju sa loptom ....

MORA se ovo promijeniti ....
Last edited by veljaca on 13/09/2011 22:40, edited 1 time in total.
Chmoljo

#7318 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

:-)

meni nisu jasni njihovi navijači :-) pa jebote, u kino pa gledaj 3d :-) šute i jedu kokice... :-)
LSD

#7319 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Ovo Barca može - primiti dva gola iz dva šuta na utakmici i to jedan u 20 sekudni a drugi u zadnjim sekundama utakmice :lol: :lol: ....umjesto da napadaju i dotuku ove penzionere, oni se nešto dodavaju i zayebavaju i tako prosuše dva boda.
Entropio

#7320 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Loše, loše. Guardiola mora brzo nešto promjeniti...
mrtva kokoš

#7321 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Entropio wrote:Loše, loše. Guardiola mora brzo nešto promjeniti...
ja fakat ne vidim sta je toliko lose da se ovoliko zapomaze. da je barca dobila sad bi se slavilo niko ne bi nista spomenuo. jednostavno nemaju dovoljno koncetracije i to je to. nista strasno da bi se ovoliko jaukalo... :-)
veljaca

#7322 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Splinter wrote:
ja fakat ne vidim sta je toliko lose da se ovoliko zapomaze. da je barca dobila sad bi se slavilo niko ne bi nista spomenuo. jednostavno nemaju dovoljno koncetracije i to je to. nista strasno da bi se ovoliko jaukalo... :-)
Sto bi rekao Braco ( gumena glava ) " igrac koji ne suta - nece dati gol ...."

Pa moraju vise pucati ( iz igre ) prema golu - a ne da se usetaju u gol ....
Last edited by veljaca on 13/09/2011 22:45, edited 1 time in total.
just principe

#7323 Re: FC Barcelona

Post by just principe »

:lol: :lol:
Entropio

#7324 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Splinter wrote:
Loše igramo, bez obzira na rezultat. Bezbroj pogrešnih dodavanja... To je posljedica neuigranosti ekipe, jer Guardiola stalno rotira igrače. Puno igrača je van forme što je posljedica loše odrađene predsezone.

Ne znam koliko je ozbiljna povreda Inieste...
LSD

#7325 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Splinter wrote:
Peglanje je ovo bilo veceras...koliko god Milan bio falus od ekipe i koliko god bila kurvanjska taktika ,Barca je trebala biti mnogo agresivnija i konkretnija...pa jbt ljudi odigrali samo prvu i zadnju minutu dobro i odnesoše bod :lol: :lol: kakva je to ekipa koja sve to dozvoli sebi :? treba nekad krenuti u duel direktno, a ne konstantno vrtiti kombinacije i dodavanja...vidjelo se odmah da Milan sve i hoce ne može trcati niti napadati....to se trebalo konkretnije iskoristiti.
Post Reply