Toffee karamela wrote:Koliko ja vidim u filmovima njihova DEA, šerifi i ostali koji ko fol ganjaju te kartele ionako ulaze na teritoriju Meksika kada i gdje im se ćefne.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Fudo387
#7301 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Point.
#7302 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ti si stvarno cudan lik.Black swan wrote:ne znam sto je pogrijesio u komunikaciji s meksikom
pa tamo je motorna pila i obezglavljivanje mejnstrim kao kod nas cakija i dzeparenje
-
Ripicipi
#7303 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Meni se prije svega cini da Putinu nije drago zbog Trumpa i boljih odnosa Rusije i USA, vec sto je znao da ce Trump razjebati sve veze po svijetu.
Vec je zakuh'o sa muslimanima, Kinom, Australijom i Meksikom... idemo dalje
-
Fudo387
#7304 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A sta tebe briga za Trumpom?Ripicipi wrote:Meni se prije svega cini da Putinu nije drago zbog Trumpa i boljih odnosa Rusije i USA, vec sto je znao da ce Trump razjebati sve veze po svijetu.
Je l' ti zivis u Americi?
-
Ripicipi
#7305 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije mi do mene, vec do covjecanstvaFudo387 wrote:A sta tebe briga za Trumpom?Ripicipi wrote:Meni se prije svega cini da Putinu nije drago zbog Trumpa i boljih odnosa Rusije i USA, vec sto je znao da ce Trump razjebati sve veze po svijetu.
- Toffee karamela
#7306 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zaboravili smo i njihRipicipi wrote:Meni se prije svega cini da Putinu nije drago zbog Trumpa i boljih odnosa Rusije i USA, vec sto je znao da ce Trump razjebati sve veze po svijetu.

- ljevoruki
#7307 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Na ovom forumu ces naci milion strucnjaka koji znaju kako je u Americi a nisu nikad bili u posjeti ili zivjeli ovdje, gledali filmove i serije i sad sve znaju.Fudo387 wrote:A sta tebe briga za Trumpom?Ripicipi wrote:Meni se prije svega cini da Putinu nije drago zbog Trumpa i boljih odnosa Rusije i USA, vec sto je znao da ce Trump razjebati sve veze po svijetu.
Isto k'o moj rodjak koji me je savjetovao da ne kupujem kucu tamo gdje ima crnaca jer im opada vrijednost a nije dalje od Ilidze mak'o.
- dale cooper
-
Niemand
#7309 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko bi reko da ce doci vremena da dijaspora pise "a jel ti zivis ovde mozda pa sve znas.. sta tebe briga.. bosnjo sve zna.."
Tako poznate recenice.
Well..
Amerika podsjeca na titanik, najveci i najmocniji brod svog vremena, a zavrsi na dnu okeana zbog vlastite pohlepe.
Mozda ni opcija zivota na zadrtom balkanu nije vise tako losa opcija, za razmotriti je svakako.

Tako poznate recenice.
Well..
Amerika podsjeca na titanik, najveci i najmocniji brod svog vremena, a zavrsi na dnu okeana zbog vlastite pohlepe.
Mozda ni opcija zivota na zadrtom balkanu nije vise tako losa opcija, za razmotriti je svakako.
-
handžar88
#7310 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fudo387 wrote:Toffee karamela wrote:Koliko ja vidim u filmovima njihova DEA, šerifi i ostali koji ko fol ganjaju te kartele ionako ulaze na teritoriju Meksika kada i gdje im se ćefne.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7311 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
vi dijasporci dolazite na nas forum i sere nam već desetljećima na konto vaseg nekog iskustva iz preoslosti gdje ste i zaoeli
a mi ne idemo na te vase detroit-x forume i kvir.org gdje se dopisuje da vam pametujemo
a mi ne idemo na te vase detroit-x forume i kvir.org gdje se dopisuje da vam pametujemo
- mO k3
#7312 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeBlack swan wrote:vi dijasporci dolazite na nas forum i sere nam već desetljećima na konto vaseg nekog iskustva iz preoslosti gdje ste i zaoeli
- Saian
#7313 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Niemand wrote:Ko bi reko da ce doci vremena da dijaspora pise "a jel ti zivis ovde mozda pa sve znas.. sta tebe briga.. bosnjo sve zna.."
Tako poznate recenice.
Well..![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7314 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kopernikanski obratNiemand wrote:Ko bi reko da ce doci vremena da dijaspora pise "a jel ti zivis ovde mozda pa sve znas.. sta tebe briga.. bosnjo sve zna.."
-
Fudo387
#7315 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zali se kardinalu Puljicu.Black swan wrote:vi dijasporci dolazite na nas forum i sere nam već desetljećima na konto vaseg nekog iskustva iz preoslosti gdje ste i zaoeli
- mO k3
#7316 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja bih rekao prije kome ne pase neka ide iz Bosne , slobodni smo ljudi još je lakše @ blacku on ime hr putovnicuFudo387 wrote:Zali se kardinalu Puljicu.Black swan wrote:vi dijasporci dolazite na nas forum i sere nam već desetljećima na konto vaseg nekog iskustva iz preoslosti gdje ste i zaoeli
- Challenger__
#7317 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Despiritualizovana "civilizacija" skorojevića: materijalizam, egoizam, razbojništvo, barbarstvo. Ukratko, "Titanik" u najavi.pasha078 wrote:Challenger__ wrote:Infantilizacija, idiotizacija, kretenzacija.omar little wrote:infantilizacija drustva...
Sasvim logična posljedica duhovno degenerisane "civilizacije" čije je mjesto u kontejneru historije.
Duhovno degenerisana civilizacija? Daj majke ti ne valjaj gluposti.......
- dale cooper
#7318 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
On je Bozanićev altar boy.Fudo387 wrote:Zali se kardinalu Puljicu.Black swan wrote:vi dijasporci dolazite na nas forum i sere nam već desetljećima na konto vaseg nekog iskustva iz preoslosti gdje ste i zaoeli
-
Fudo387
#7319 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, Earth je zajebano mjesto za zivot.Challenger__ wrote:Despiritualizovana "civilizacija" skorojevića: materijalizam, egoizam, razbojništvo, barbarstvo. Ukratko, "Titanik" u najavi.
Mufide, hoce li nas onaj tvoj ludi Putin okupirati?
- fazer
#7320 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne nisam profesor ni student na amer. fakultetu, medjutim to ne znaci da ne mogu dati komentar u vezi obrazovanja.jeza u ledja wrote:
Da li si ikad bio, ili si trenutno, profesor, student na americkom koledzu/univerzitetu? Da li si i sam edukator, mozda nastavnik, psiholog, sociolog, socijalni radnik, bilo sta? Da li si mozda istrazivac koji poznaje drukcije brojke koje govore da americke visokoskolske ustanove nisu najbolje na svijetu, da ne daju ubjedljivo najveci broj strucnjaka na svim poljima? Ako nisi nista od toga - pogotovo ako nemas ni dana na fakultetu bilo gdje, ukljucujuci i Sarajevo, ili cak Travnik, onda nisi relevantan da pricas o necemu s cim apsolutno nemas dodirnih tacaka, iskustva, i sto te nikad nece doticati.
Ne osporavam kvalitet americkih fakulteta u smislu njihovog formiranja strucnjaka iz raznih naucnih oblastii, prije svega STEM-a. No u obrazovanje ne spada samo poznavanje odredjene materije, vec spada i odgoj, razvijanje radnih navika, razvijanje kritickog i racionalnog razmisljanja.
Smatram da jednoj osobi od 20 godina ne prilici da ponasa poput 5-ogodisnjaka(tj. da razmislja iracionalno), ali ako ti mislis da ima potrebe za takvim ponasanjem to je isto u redu. Imas pravo na misljenje.
Da pogodim malo dalje - vjerovatno si prije toga guglao ovog debila Mila Yakopoulosa i vjerovatno je on nesto srao o safe space?
Slusao sam profesora Jordana Petersona sa univerziteta u Torontu, jedno vrijeme je predavao i u SAD-u.
Totalno nebitno u ovome svemu.Mani se corava posla. Ne znam kakvi su ti svjetonazori, gdje si, sta si, cime se bavis, ali ako ti je prioritet prica o posastima moderne ljevice, liberala i antifasista, onda te zalim - jer vrlo vjerovatno, ti ces prije zakukati nego razmazeni studenti, neizivljena djecurlija, liberalcici, studentarija i feministkinje u Americi.
Last edited by fazer on 02/02/2017 22:49, edited 1 time in total.
-
Fudo387
- Challenger__
#7322 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, mislio sam na Earth a ne na pojedine tačke globusa iako se - pojedina tačke, je li - izdvajaju po ludilu. USA okupirati? Ma jok. Vratiće se nekad moćne USA kao što su se vratili i oni.Fudo387 wrote:Da, Earth je zajebano mjesto za zivot.Challenger__ wrote:Despiritualizovana "civilizacija" skorojevića: materijalizam, egoizam, razbojništvo, barbarstvo. Ukratko, "Titanik" u najavi.
Mufide, hoce li nas onaj tvoj ludi Putin okupirati?
Ovo su neminovni ciklusi.
-
Fudo387
#7323 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cekaj, ovo znaci da vise nisu mocne?Challenger__ wrote:Vratiće se nekad moćne USA kao što su se vratili i oni
- Challenger__
#7324 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Preciznije "kao nekad" moćne. Moćne, jašta, ali se o svom jadu zabavile.Fudo387 wrote:Cekaj, ovo znaci da vise nisu mocne?Challenger__ wrote:Vratiće se nekad moćne USA kao što su se vratili i oni
-
Fudo387
#7325 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Haj dobro.Challenger__ wrote:Preciznije "kao nekad" moćne. Moćne, jašta, ali se o svom jadu zabavile.Fudo387 wrote:Cekaj, ovo znaci da vise nisu mocne?Challenger__ wrote:Vratiće se nekad moćne USA kao što su se vratili i oni
Ja mislim da su jos uvijek dovoljno mocne da nas posalju sve skupa u 3 pm ako bas pobudale.