Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#7301 Re: Sarajevski derbi
dzaba sva sminka, dzaba sav sjaj, dzaba milioni i vincent tan 
- cvrčak_na_hedonizmu
#7302 Re: Sarajevski derbi
O čemu boga ti da pišemo. O briljantnim partijama timova i da analiziramo igrače ? Ova tema je bila za provociranje. Tako je bilo vazda, a pred derbi to se intenzivira.Charuga wrote:O (ne)priznatim titulama neki drugi put i na nekoj drugoj temi. J.bem ga ja, ide derbi i vi bas nemate o cemu nego pisati ...
Gdje spominjati Kusisi, Zetu, FK Pekare i vječne gubitnike ako ne na ovoj temi ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7303 Re: Sarajevski derbi
Oo vječni pobjednici, bog vam zdravlja dao.
- Brat
#7304 Re: Sarajevski derbi
Ne, nismo vječni pobjednici.
- BHF_Manijak
#7305 Re: Sarajevski derbi
Ja Cvrleta sto je ne'urozan!
Nego @Butmiran, sto ste se bolan sprcili za taj dole stol, ovi nasi uz janjetinu bar imaju komocije, ovi vasi sjede jedan drugom u krilu!

Nego @Butmiran, sto ste se bolan sprcili za taj dole stol, ovi nasi uz janjetinu bar imaju komocije, ovi vasi sjede jedan drugom u krilu!
- Lakat Jebić
#7306 Re: Sarajevski derbi
stana je tito na ovoj slici, vazda oplacem kad ga vidim

- Logovan
#7307 Re: Sarajevski derbi
Jesi ti iritantan likcvrčak_na_hedonizmu wrote:O čemu boga ti da pišemo. O briljantnim partijama timova i da analiziramo igrače ? Ova tema je bila za provociranje. Tako je bilo vazda, a pred derbi to se intenzivira.Charuga wrote:O (ne)priznatim titulama neki drugi put i na nekoj drugoj temi. J.bem ga ja, ide derbi i vi bas nemate o cemu nego pisati ...
Gdje spominjati Kusisi, Zetu, FK Pekare i vječne gubitnike ako ne na ovoj temi ?
- cvrčak_na_hedonizmu
#7308 Re: Sarajevski derbi
Nedime dragi, šta nam ovo rade 
-
LSD
#7309 Re: Sarajevski derbi
ne znam, zato i pitam....vidim pominjete tog , po svemu sudeci opskurnog igraca, i dvije godine poslijeLogovan wrote:Nije nam zakletva ali veliko hvala mu za gol u derbiju.LSD wrote:jel vam to Nuhanović još uvijek zakletva![]()
....tako je to, kad boljih i nemate
Koliki god da je kloc, on je zabio u derbiju i donio nam pobjedu.
I ja ne znam dokad cete velicati tog marginalnog igraca, davati mu neku izuzetnu važnost i njime nekome prkositi
-
todd_smith
#7310 Re: Sarajevski derbi
Eto kakav je kloc uspio zabiti megagigaultra sili od ekipe. 
- Logovan
#7311 Re: Sarajevski derbi
Opet ti po svom. Ja ti jedno kažem, a ti drugo.LSD wrote: ne znam, zato i pitam....vidim pominjete tog , po svemu sudeci opskurnog igraca, i dvije godine poslije![]()
![]()
....a covjek zabio jedan gol u karijeri i to u derbiju, posrecilo se ašovu da zabije frljoku - a vi umislili da je neki igrac i dan danas ga pominjete sa čežnjom u očima
....i to kako je zabio?? ne zna ni on sam sigurno....uostalom, gdje je taj donedavni idol sjevera Nuhanović?' gdje sad igra i zašto je takva igracina odjednom isparila iz tabora pitarluka
![]()
I ja ne znam dokad cete velicati tog marginalnog igraca, davati mu neku izuzetnu važnost i njime nekome prkositi![]()
samo od sebe pravite cirkus
Ko je umislio da je neki igrač? Idol sjevera?
Kažeš spominjemo ga i dvije godine poslije pa jebo ga ti jarane derbi se bliži, a u derbiju vam je zabio gol pa logično je onda da će neko od nas postaviti klip kada je zabio gol.
- Kinaski
#7313 Re: Sarajevski derbi
Sarajevsi derbi . Jel se i OlimpiC broji
-
LSD
#7314 Re: Sarajevski derbi
Logicno bi bilo da se stidite takavog parmaka, koji btw. i nije više vaš igrac odavno...a ne da ga prizivate pred svaki derbi.Logovan wrote:Opet ti po svom. Ja ti jedno kažem, a ti drugo.LSD wrote: ne znam, zato i pitam....vidim pominjete tog , po svemu sudeci opskurnog igraca, i dvije godine poslije![]()
![]()
....a covjek zabio jedan gol u karijeri i to u derbiju, posrecilo se ašovu da zabije frljoku - a vi umislili da je neki igrac i dan danas ga pominjete sa čežnjom u očima
....i to kako je zabio?? ne zna ni on sam sigurno....uostalom, gdje je taj donedavni idol sjevera Nuhanović?' gdje sad igra i zašto je takva igracina odjednom isparila iz tabora pitarluka
![]()
I ja ne znam dokad cete velicati tog marginalnog igraca, davati mu neku izuzetnu važnost i njime nekome prkositi![]()
samo od sebe pravite cirkus
![]()
Ko je umislio da je neki igrač? Idol sjevera?Igračina? Veličamo Nuhanovića? Ti ili ne znaš čitati ili pogrešno shvataš postove ili se voliš ovako praviti pametan.
Kažeš spominjemo ga i dvije godine poslije pa jebo ga ti jarane derbi se bliži, a u derbiju vam je zabio gol pa logično je onda da će neko od nas postaviti klip kada je zabio gol.
Kako ne kontaš da se brukate davajuci izuzetnu važnost takvoj igrackoj spodobi....hajd da pominješ Sušića ili Haseta, velike igrace i njihove golove u derbijima....ali Nuhanović
i gdje je on sad fakat?? što ga otjeraste uopšte
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7315 Re: Sarajevski derbi
Čuj prije 2 godine.
- Logovan
#7316 Re: Sarajevski derbi
Ja se stidim što igrači kao Nuhanović i slični su igrali ili igraju za moju svetinju, ali on je zabio gol u važnoj utakmici tako da mora biti spomenut, iako je kloc, taraba, idiot od igrača, itd. Treba da zaboravim igrača koji je zabio gol u derbiju???LSD wrote: Logicno bi bilo da se stidite takavog parmaka, koji btw. i nije više vaš igrac odavno...a ne da ga prizivate pred svaki derbi.
Kako ne kontaš da se brukate davajuci izuzetnu važnost takvoj igrackoj spodobi....hajd da pominješ Sušića ili Haseta, velike igrace i njihove golove u derbijima....ali Nuhanović![]()
![]()
i gdje je on sad fakat?? što ga otjeraste uopšte
Niko mu ne daje važnost, samo ti npr. postavljanje klipa kad je zabio gol, shvataš baš pogrešno.
Za ovo boldirano...
Što se tiče toga gdje je Nuhanović sada, eno ga u nekoj od donjih liga Austrije, tamo se negdje mota.
Last edited by Logovan on 25/10/2013 02:07, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#7317 Re: Sarajevski derbi
Papeta, Haseta da samo spominjemo?
Uredu...
sta je sa ovim ispod vasim?
Ili pokusavas reci da je ovaj ravan jednom Safetu Susicu i Hasetu?
Da odmah rascistimo?

Uredu...
sta je sa ovim ispod vasim?
JOINT_1921 wrote:Derbi je i dalje derbi, samo neko spasava sezonu eventualnom pobjedom na derbiju a neko trofejima... Analogija sa Manchesterom, najpopularnijim klubom na svijetu je u smislu Zeljeznice i same velicine kluba, historije i trofeja naspram na silu stvorenog kluba i para...
Zatisje pred potres mozga...![]()
A kad vec spominjete Hadisa, sto da ne:
Ili pokusavas reci da je ovaj ravan jednom Safetu Susicu i Hasetu?
Da odmah rascistimo?
- Zatamnjena stakla
-
LSD
#7319 Re: Sarajevski derbi
@todd_smith, ne možeš ni po cemu porediti važnost gola Zubanovića (a i same utakmice)....da te podsjetim, to je bilo za titulu jbg....a Nuhanović?' šta sad sa njim
zabio frljoku i šta
cemu toliko uzbuđivanje oko tog igraca, izdvajanje i pominjanje njegovog časnog prezimena, pored toliko boljih igraca koje ste imali....ne kontam, ali dobro...vaša furka.
Izgleda da moram crtati - isticanjem nekakvog igrackog crvkutala Nuhanovića i njegovog nafakaškog gola, vi sami sebi podmecete, skacete u stomak ....a ne kontate to nikako....no, boli vas q... bitno je Nuhanovićem prkositi raji po forumima
@Logovan, OK....vaša igrac, vaš idol, vaša stvar.....koliko ga pominjete - izgleda da boljeg i niste zaslužili.
Hajmo se mi okrenuti narednom derbiju
Izgleda da moram crtati - isticanjem nekakvog igrackog crvkutala Nuhanovića i njegovog nafakaškog gola, vi sami sebi podmecete, skacete u stomak ....a ne kontate to nikako....no, boli vas q... bitno je Nuhanovićem prkositi raji po forumima
@Logovan, OK....vaša igrac, vaš idol, vaša stvar.....koliko ga pominjete - izgleda da boljeg i niste zaslužili.
Hajmo se mi okrenuti narednom derbiju
- Logovan
#7320 Re: Sarajevski derbi
Opet on o idolima... Isto dijete matere mi.LSD wrote: @Logovan, OK....vaša igrac, vaš idol, vaša stvar.....koliko ga pominjete - izgleda da boljeg i niste zaslužili.
Spominju se svi ili skoro svi igrači koji su vam zabijali golove ali eto ti se nešto svezao za Nuhanovića
- Butmiran
#7321 Re: Sarajevski derbi
BHF_Manijak wrote:Ja Cvrleta sto je ne'urozan!![]()
Nego @Butmiran, sto ste se bolan sprcili za taj dole stol, ovi nasi uz janjetinu bar imaju komocije, ovi vasi sjede jedan drugom u krilu!![]()
Tako se to radi po restoranima.
-
LSD
#7322 Re: Sarajevski derbi
pa vi ga pominjete, stavljate njegov klip - a ne jaLogovan wrote:Opet on o idolima... Isto dijete matere mi.LSD wrote: @Logovan, OK....vaša igrac, vaš idol, vaša stvar.....koliko ga pominjete - izgleda da boljeg i niste zaslužili.
Spominju se svi ili skoro svi igrači koji su vam zabijali golove ali eto ti se nešto svezao za Nuhanovićaali eto nebitno.
Ma hajde, dobar je Nuha...bice od njega nešto
- Butmiran
#7323 Re: Sarajevski derbi
Ili ne možeš skontati šta ti čovjek priča ili prije da namjerno nećeš.LSD wrote:pa vi ga pominjete, stavljate njegov klip - a ne jaLogovan wrote:Opet on o idolima... Isto dijete matere mi.LSD wrote: @Logovan, OK....vaša igrac, vaš idol, vaša stvar.....koliko ga pominjete - izgleda da boljeg i niste zaslužili.
Spominju se svi ili skoro svi igrači koji su vam zabijali golove ali eto ti se nešto svezao za Nuhanovićaali eto nebitno.
jbg, sami se ofirate sa njim.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7324 Re: Sarajevski derbi
K'o da ne znaš LSD-a.Butmiran wrote:Ili ne možeš skontati šta ti čovjek priča ili prije da namjerno nećeš.LSD wrote:pa vi ga pominjete, stavljate njegov klip - a ne jaLogovan wrote: Opet on o idolima... Isto dijete matere mi.
jbg, sami se ofirate sa njim.
-
LSD
#7325 Re: Sarajevski derbi
Butmir
Moj savjet vam je - prestanite pominjati nekakvog Nuhanovića, lijepiti njegove klipove, uzdizati njegov gol.... neozbiljni ispadate, jer može neko slucajno pomisliti da se rad o nekom bitnom igracu
, neki laik koji ne zna o cemu se radi - a koji slucajno zaluta ovdje pogleda šta se piše.....realno, brukate se.
Ni ja ne uzdižem Raleta kloca ni njegov gol u derbiju, niti bilo ko od željovaca....to bi bilo ispod svakog nivoa.
Moj savjet vam je - prestanite pominjati nekakvog Nuhanovića, lijepiti njegove klipove, uzdizati njegov gol.... neozbiljni ispadate, jer može neko slucajno pomisliti da se rad o nekom bitnom igracu
Ni ja ne uzdižem Raleta kloca ni njegov gol u derbiju, niti bilo ko od željovaca....to bi bilo ispod svakog nivoa.