Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Lakat Jebić

#7301 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

dzaba sva sminka, dzaba sav sjaj, dzaba milioni i vincent tan :D
cvrčak_na_hedonizmu

#7302 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Charuga wrote:O (ne)priznatim titulama neki drugi put i na nekoj drugoj temi. J.bem ga ja, ide derbi i vi bas nemate o cemu nego pisati ...
O čemu boga ti da pišemo. O briljantnim partijama timova i da analiziramo igrače ? Ova tema je bila za provociranje. Tako je bilo vazda, a pred derbi to se intenzivira.

Gdje spominjati Kusisi, Zetu, FK Pekare i vječne gubitnike ako ne na ovoj temi ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7303 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Oo vječni pobjednici, bog vam zdravlja dao.
Brat

#7304 Re: Sarajevski derbi

Post by Brat »

Ne, nismo vječni pobjednici.
BHF_Manijak

#7305 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Ja Cvrleta sto je ne'urozan! :mrgreen:

Nego @Butmiran, sto ste se bolan sprcili za taj dole stol, ovi nasi uz janjetinu bar imaju komocije, ovi vasi sjede jedan drugom u krilu! :mrgreen: :skoljka:
Lakat Jebić

#7306 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

stana je tito na ovoj slici, vazda oplacem kad ga vidim :lol: :lol: :lol:
Logovan

#7307 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Charuga wrote:O (ne)priznatim titulama neki drugi put i na nekoj drugoj temi. J.bem ga ja, ide derbi i vi bas nemate o cemu nego pisati ...
O čemu boga ti da pišemo. O briljantnim partijama timova i da analiziramo igrače ? Ova tema je bila za provociranje. Tako je bilo vazda, a pred derbi to se intenzivira.

Gdje spominjati Kusisi, Zetu, FK Pekare i vječne gubitnike ako ne na ovoj temi ?
Jesi ti iritantan lik :-) mrze te i ovi tvoji.
cvrčak_na_hedonizmu

#7308 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Nedime dragi, šta nam ovo rade :oops:
LSD

#7309 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Logovan wrote:
LSD wrote:jel vam to Nuhanović još uvijek zakletva :lol: :-) ....tako je to, kad boljih i nemate :P
Nije nam zakletva ali veliko hvala mu za gol u derbiju. :thumbup: Koliki god da je kloc, on je zabio u derbiju i donio nam pobjedu. :izet:
ne znam, zato i pitam....vidim pominjete tog , po svemu sudeci opskurnog igraca, i dvije godine poslije :shock: :lol: :lol: ....a covjek zabio jedan gol u karijeri i to u derbiju, posrecilo se ašovu da zabije frljoku - a vi umislili da je neki igrac i dan danas ga pominjete sa čežnjom u očima :shock: ....i to kako je zabio?? ne zna ni on sam sigurno....uostalom, gdje je taj donedavni idol sjevera Nuhanović?' gdje sad igra i zašto je takva igracina odjednom isparila iz tabora pitarluka :-)
I ja ne znam dokad cete velicati tog marginalnog igraca, davati mu neku izuzetnu važnost i njime nekome prkositi :shock: :lol: samo od sebe pravite cirkus
todd_smith

#7310 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Eto kakav je kloc uspio zabiti megagigaultra sili od ekipe. :)
Logovan

#7311 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

LSD wrote: ne znam, zato i pitam....vidim pominjete tog , po svemu sudeci opskurnog igraca, i dvije godine poslije :shock: :lol: :lol: ....a covjek zabio jedan gol u karijeri i to u derbiju, posrecilo se ašovu da zabije frljoku - a vi umislili da je neki igrac i dan danas ga pominjete sa čežnjom u očima :shock: ....i to kako je zabio?? ne zna ni on sam sigurno....uostalom, gdje je taj donedavni idol sjevera Nuhanović?' gdje sad igra i zašto je takva igracina odjednom isparila iz tabora pitarluka :-)
I ja ne znam dokad cete velicati tog marginalnog igraca, davati mu neku izuzetnu važnost i njime nekome prkositi :shock: :lol: samo od sebe pravite cirkus
Opet ti po svom. Ja ti jedno kažem, a ti drugo. :-)
Ko je umislio da je neki igrač? Idol sjevera? :shock: Igračina? Veličamo Nuhanovića? Ti ili ne znaš čitati ili pogrešno shvataš postove ili se voliš ovako praviti pametan.
Kažeš spominjemo ga i dvije godine poslije pa jebo ga ti jarane derbi se bliži, a u derbiju vam je zabio gol pa logično je onda da će neko od nas postaviti klip kada je zabio gol.
Anestezija

#7312 Re: Sarajevski derbi

Post by Anestezija »

Image :D
Kinaski

#7313 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

Sarajevsi derbi . Jel se i OlimpiC broji
LSD

#7314 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Logovan wrote:
LSD wrote: ne znam, zato i pitam....vidim pominjete tog , po svemu sudeci opskurnog igraca, i dvije godine poslije :shock: :lol: :lol: ....a covjek zabio jedan gol u karijeri i to u derbiju, posrecilo se ašovu da zabije frljoku - a vi umislili da je neki igrac i dan danas ga pominjete sa čežnjom u očima :shock: ....i to kako je zabio?? ne zna ni on sam sigurno....uostalom, gdje je taj donedavni idol sjevera Nuhanović?' gdje sad igra i zašto je takva igracina odjednom isparila iz tabora pitarluka :-)
Opet ti po svom. Ja ti jedno kažem, a ti drugo. :-)
Ko je umislio da je neki igrač? Idol sjevera? :shock: Igračina? Veličamo Nuhanovića? Ti ili ne znaš čitati ili pogrešno shvataš postove ili se voliš ovako praviti pametan.
Kažeš spominjemo ga i dvije godine poslije pa jebo ga ti jarane derbi se bliži, a u derbiju vam je zabio gol pa logično je onda da će neko od nas postaviti klip kada je zabio gol.
Logicno bi bilo da se stidite takavog parmaka, koji btw. i nije više vaš igrac odavno...a ne da ga prizivate pred svaki derbi.
Kako ne kontaš da se brukate davajuci izuzetnu važnost takvoj igrackoj spodobi....hajd da pominješ Sušića ili Haseta, velike igrace i njihove golove u derbijima....ali Nuhanović :lol: :lol:

i gdje je on sad fakat?? što ga otjeraste uopšte :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7315 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Čuj prije 2 godine.
Logovan

#7316 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

LSD wrote: Logicno bi bilo da se stidite takavog parmaka, koji btw. i nije više vaš igrac odavno...a ne da ga prizivate pred svaki derbi.
Kako ne kontaš da se brukate davajuci izuzetnu važnost takvoj igrackoj spodobi....hajd da pominješ Sušića ili Haseta, velike igrace i njihove golove u derbijima....ali Nuhanović :lol: :lol:

i gdje je on sad fakat?? što ga otjeraste uopšte :lol:
Ja se stidim što igrači kao Nuhanović i slični su igrali ili igraju za moju svetinju, ali on je zabio gol u važnoj utakmici tako da mora biti spomenut, iako je kloc, taraba, idiot od igrača, itd. Treba da zaboravim igrača koji je zabio gol u derbiju???
Niko mu ne daje važnost, samo ti npr. postavljanje klipa kad je zabio gol, shvataš baš pogrešno.
Za ovo boldirano... :-) Kao prvo Hase i Pape se ne smiju nikako stavljati u istu rečenicu sa Nuhanovićem a kao drugo inače i mi i vi smo svake godine puni velikih vrhunskih igrača, zabijaju po derbijima svaki put pa eto možemo postavljati klipove golova od tih velikih majstora.
Što se tiče toga gdje je Nuhanović sada, eno ga u nekoj od donjih liga Austrije, tamo se negdje mota. :D
Last edited by Logovan on 25/10/2013 02:07, edited 1 time in total.
todd_smith

#7317 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Papeta, Haseta da samo spominjemo?

Uredu...

sta je sa ovim ispod vasim?
JOINT_1921 wrote:Derbi je i dalje derbi, samo neko spasava sezonu eventualnom pobjedom na derbiju a neko trofejima... Analogija sa Manchesterom, najpopularnijim klubom na svijetu je u smislu Zeljeznice i same velicine kluba, historije i trofeja naspram na silu stvorenog kluba i para...

Zatisje pred potres mozga... :D

Image

A kad vec spominjete Hadisa, sto da ne:

Image

Ili pokusavas reci da je ovaj ravan jednom Safetu Susicu i Hasetu?

Da odmah rascistimo?

:lol:
Zatamnjena stakla

#7318 Re: Sarajevski derbi

Post by Zatamnjena stakla »

Joj :lol:
LSD

#7319 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

@todd_smith, ne možeš ni po cemu porediti važnost gola Zubanovića (a i same utakmice)....da te podsjetim, to je bilo za titulu jbg....a Nuhanović?' šta sad sa njim :? zabio frljoku i šta :? cemu toliko uzbuđivanje oko tog igraca, izdvajanje i pominjanje njegovog časnog prezimena, pored toliko boljih igraca koje ste imali....ne kontam, ali dobro...vaša furka.
Izgleda da moram crtati - isticanjem nekakvog igrackog crvkutala Nuhanovića i njegovog nafakaškog gola, vi sami sebi podmecete, skacete u stomak ....a ne kontate to nikako....no, boli vas q... bitno je Nuhanovićem prkositi raji po forumima :D

@Logovan, OK....vaša igrac, vaš idol, vaša stvar.....koliko ga pominjete - izgleda da boljeg i niste zaslužili.

Hajmo se mi okrenuti narednom derbiju :-)
Logovan

#7320 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

LSD wrote: @Logovan, OK....vaša igrac, vaš idol, vaša stvar.....koliko ga pominjete - izgleda da boljeg i niste zaslužili.
Opet on o idolima... Isto dijete matere mi.
Spominju se svi ili skoro svi igrači koji su vam zabijali golove ali eto ti se nešto svezao za Nuhanovića :-) ali eto nebitno.
Butmiran

#7321 Re: Sarajevski derbi

Post by Butmiran »

BHF_Manijak wrote:Ja Cvrleta sto je ne'urozan! :mrgreen:

Nego @Butmiran, sto ste se bolan sprcili za taj dole stol, ovi nasi uz janjetinu bar imaju komocije, ovi vasi sjede jedan drugom u krilu! :mrgreen: :skoljka:
:D

Tako se to radi po restoranima. :P :D
LSD

#7322 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Logovan wrote:
LSD wrote: @Logovan, OK....vaša igrac, vaš idol, vaša stvar.....koliko ga pominjete - izgleda da boljeg i niste zaslužili.
Spominju se svi ili skoro svi igrači koji su vam zabijali golove ali eto ti se nešto svezao za Nuhanovića :-) ali eto nebitno.
pa vi ga pominjete, stavljate njegov klip - a ne ja :D jbg, sami se ofirate sa njim.

Ma hajde, dobar je Nuha...bice od njega nešto :-)
Butmiran

#7323 Re: Sarajevski derbi

Post by Butmiran »

LSD wrote:
Logovan wrote:
pa vi ga pominjete, stavljate njegov klip - a ne ja :D jbg, sami se ofirate sa njim.

Ili ne možeš skontati šta ti čovjek priča ili prije da namjerno nećeš.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7324 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Butmiran wrote:
LSD wrote:
Logovan wrote: Opet on o idolima... Isto dijete matere mi.

Ili ne možeš skontati šta ti čovjek priča ili prije da namjerno nećeš.
K'o da ne znaš LSD-a. :D
LSD

#7325 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Butmir

Moj savjet vam je - prestanite pominjati nekakvog Nuhanovića, lijepiti njegove klipove, uzdizati njegov gol.... neozbiljni ispadate, jer može neko slucajno pomisliti da se rad o nekom bitnom igracu :-) , neki laik koji ne zna o cemu se radi - a koji slucajno zaluta ovdje pogleda šta se piše.....realno, brukate se.

Ni ja ne uzdižem Raleta kloca ni njegov gol u derbiju, niti bilo ko od željovaca....to bi bilo ispod svakog nivoa.
Post Reply