stipu četničke lafine, čak i Hrvati i slovenci sa Račanom i Kučanom su bili raspoloženi za održanje juge i ostala bi sigurno da nije bilo MAJMUNA RETARDA, IDIOTA krmka miloševića koji je išao logikom mi srbadija smo brojniji i imamo vojsku i bit će onako kako mi kažemoAliceInChains wrote:
Ima tu apsolutno dosta logike i pilo bi vode, ne samo kod Bosnjaka, da Srpske vodze/majmuni nisu reagovali kako su reagovali...i danas bi stvaranje neke Jugoslavije bilo moguce. Ali nije realno, iako sam ja licno vrlo volio bivsu dzavu.....mozda moguce, ako se Srpska svijest i Srpska politika okrene za 180 stepeni...ali je bas to nerealno.
Nego, pobiti sve redom, pa i one koji su se izjasnjavali kao Jugosloveni, Ateisti, pa oni koji su bili protiv Alije i Tudzmana+ oni, koji su htjeli ostati u Jugoslaviji+ oni, koji nisu ni htjeli imati veze sa ratom i cijelim desavanjima-koji su pobjegli u Srbiju, ili Crnu Goru, pa poslati nazad Karadzicevim dzelatima...samo zato sto mirisu na muslimane, ili imaju muslimanska prezimena, zato sto su obrezani....e to je dosta barbarski.....toliko barbarski, da to jednostavno ne mozes prisiti ni Rusima, ili Ruse/Rusku politiku/Rusku ideologiju/Rusku strategiju u tom kontekstu poistovjecavati sa Srbima/Srpskom politikom/Srpskom ideologijom/Srpskom strategijom....pod uslovom, da si iole obrazovan covjek.![]()
Jednostavno toliko barbarski, da Rusi to nisu zasluzili, niti jedan jebeni Asad.
i naravno otjerali i Sloveniju i Hrvatsku i Bosnu, na kraju čak i Crnu Goru !!!!!!! što ovaj retardinjo nikako da skonta
pitanje debilu, zašto "ode" Crna Gora iz zajednice sa srbima i srbijom