Na jednu člansku jedna karta, nema 4 karte na jednu člansku.Žene i djeca - 2 tekme u Europi = isplaćena članska. Ali džaba je Bošnji to pričati...
Ili je ono ženama i djeci besplatno. Mada nešto ne vjerujem da će biti protiv Borusije ??
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Na jednu člansku jedna karta, nema 4 karte na jednu člansku.Žene i djeca - 2 tekme u Europi = isplaćena članska. Ali džaba je Bošnji to pričati...
Govorim za žene i djecu do 14 godina. Ko je bio pametan pa se učlanio (ili produžio člansku) prije Haugesunda za 20 KM, mogao je na zapad ići sa tom članskom protiv Norvežana i Grka, i taman mu se isplatila članska._Reds_ wrote:Na jednu člansku jedna karta, nema 4 karte na jednu člansku.Žene i djeca - 2 tekme u Europi = isplaćena članska. Ali džaba je Bošnji to pričati...
Ili je ono ženama i djeci besplatno. Mada nešto ne vjerujem da će biti protiv Borusije ??
Pocetkom sljedece sedmiceQuaresma wrote:kad se ulaznice pustaju u prodaju? moram se osigurati za kartu, uvjek me je toga strah
"Na kraju dodajmo da za utakmicu playoffa Evropa lige protiv Borussije neće važiti članske karte za djecu i dame."_Reds_ wrote:Na jednu člansku jedna karta, nema 4 karte na jednu člansku.Žene i djeca - 2 tekme u Europi = isplaćena članska. Ali džaba je Bošnji to pričati...
nek Aida prodaje na stadionu samo za clanovetodd_smith wrote:To jeste glup sistem, ali onda bi Aida ostala bez posla da mozes na stadionu uzimati tako_Reds_ wrote:Ja sam član, ali nikad nisam kupio kartu na člansku.
Jednostavno mi nije usput do kluba ici. Nema se gdje parkirati i slično. Onda kupim kartu ko i svi drugi.![]()
Valjda ce uskoro i to skontati, kada mogu stream iz tunguzije prenositi odlicno, mogu vala i skontati da se skenira clanska i dobije popust na stadionu na dan utakmice
BHT radi prenos utakmice protiv Veleža.JustNorth wrote:Hocel bit prenos na Bhtv ili moja tv
JustNorth wrote:Dobar si brate ..jel zna iko hocel bit kakvog prenosa

Place nebo za protivnikewannabe_ultra wrote:koji je kurac sa ovom kisom pred svaku utakmicu ?
JustNorth wrote:Hvala brate....Jasno....Prenos sa velezom me interesuje..nabijem na onu stvar bh tv nema promocije utakmice nema sat vremena uvoda nema nista sto face tv radi plus slika Im je Karina ....
Jel istina da ce mo dobit 300 do 400 hiljada eura za prenos sa borusijom....tako nesto president rece jel to face Moro Nama da plati ili
Izvanjava se Ako je off topic al odgovor zeli bez obzira zelim![]()
Fk Sarajevo velez 2:0
Misli da je potrebna protiv Mostaraca ali nije, mozemo do pobjede i bez nje.wannabe_ultra wrote:koji je kurac sa ovom kisom pred svaku utakmicu ?