FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#72976 Re: FK Željezničar
Opet Bogi penal napravi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#72977 Re: FK Željezničar
Dobar pocetak i jedno 15-20 minuta a poslije toga nista. Ovo je vrlo lako na kraju mogao biti penal i naqravno opet Bogicevic u glavnoj ulozi ali ne vidi se dobro da li je 100% igrao rukom. Ne znam ali Veselinovic je definitivno bolje rjesenje i od Zeca i Zajmovica i definitvno Bogi treba sjesti na klupu jer previse je u zadnje vrijeme bilo njegovih kiksova da bi jos uvijek bio u prvih 11. I ne kazem da ne treba mijenjati ali bojim se da Oda malo pretjeruje jer po meni par igraca mora igrati svaku utakmicu osim ako nisu povrijedjeni a to su svakako Rodin i Bakrac, naravno Curjuric i Blagojevic i Krpic. Mislim prema do sada pokazanom i Veselinovic.
Ajde vodimo ali bilo je gustio na kraju i izgleda da jeste sudija osteti Krupu za penal.
Ajde vodimo ali bilo je gustio na kraju i izgleda da jeste sudija osteti Krupu za penal.
- wewa
- hrasno38
#72979 Re: FK Željezničar
Zec i Zaimovic svaku loptu zakomplikuju do bola....i ove dvije Odine izmjene mi nisu bas najjasnije sa izvodjenjem Curjurica i Blagojevica jedini koji mogu da povuku napad i daju dubinsku loptu
- luckylaka
#72980 Re: FK Željezničar
Ko vam je uvalio ovog invalida Vranjesa svaku mu cast.Realno njegovo njesto je opstinska liga
- hrasno38
#72981 Re: FK Željezničar
He kako se vidi u odbrani nedostatak Curjurica i Blagojevica. Koliko god treba pohvaliti Odu za sve do sada misim da je veceras zasro sa sastavom i da treba da prestane ovoliko da miska prvih 11. Ali dobro nije Krupa nikada bila naivna i bit ce ovakih gubitaka bodova za sve klubove jos pun kurac do kraja. sSamo da makar ostane ovako do kraja... 
- rumenige_brajtner
#72982 Re: FK Željezničar
Bod ko kuca. Vranjes je ubjedljivo najgora opcija na poziciji na kojoj igra, a usudicu se rec i da je najgori igrac u ekipi. Kakva prevara od igraca 
- hrasno38
#72983 Re: FK Željezničar
Pa ocito da je veceras imao velikih problema sa kopackama......nije to bas tako...u stvari ja mislim da on mjesta za neku minutazu. Pa u Tuzli je postigao gol.rumenige_brajtner wrote:Bod ko kuca. Vranjes je ubjedljivo najgora opcija na poziciji na kojoj igra, a usudicu se rec i da je najgori igrac u ekipi. Kakva prevara od igraca
- Lakat Jebić
#72984 Re: FK Željezničar
Fenomenalni prelazni rok nakon kojeg si osudjen da ubacujes vranjesa i arezinu jer doslovno nema ko drugi uci
-
LSD
#72985 Re: FK Željezničar
Vranješ i Bogičević, zapamtimo ta dva prezimena !
- hrasno38
#72986 Re: FK Željezničar
Da ali taj Bogicevic igra aposlutno kod svakog trenera.....onda se treba upitati da li je do nas ili do treneraLSD wrote:Vranješ i Bogičević, zapamtimo ta dva prezimena !
- manijak1
#72987 Re: FK Željezničar
Inače on i haver mu Vranješ , ako budu igrali u Lištici , zijanićemo , s njima se pravi propuh tipa crne rupe.
Ne možemo se s loptom sastaviti .
Ipak ......
-
RasAlGhul
#72988 Re: FK Željezničar
Previše rotacija došlo je na naplatu, a glavni igrač u ekipi Krpić nije minute odmorio! Nadam se da je ovo zadnja utakmica Sindikalca u našem dresu, penal čist kreten skrivio sreća pa onaj nije dosudio, još greška kod gola za historije. Rotiraće se i protiv Širokog, tu pobjedu naravno očekujem, i onda neka se odmore imaju 14 dana, pa napokon da igra najjači sastav, a ovi ulaze sa klupe! Znači: Kjoševski, Pavić, Bakrač, Rodin, Stevanović, Blagojević, Šabanadžović, Veselinović, Zec, Čurjurić, Krpić svaku utakmicu do 65-70. minute da igraju! Milanović iz Krupe djecu nam pravio lik večeras
Široki nije nikakav bauk, tamo ćemo lakše od očekivanog, loše igraju kući i na strani, i onda odmor 14 dana, pa nam dolaze ekipe ispod ranga Krupe po kvaliteti, plus idemo Mladosti, idealan raspored!
Široki nije nikakav bauk, tamo ćemo lakše od očekivanog, loše igraju kući i na strani, i onda odmor 14 dana, pa nam dolaze ekipe ispod ranga Krupe po kvaliteti, plus idemo Mladosti, idealan raspored!
- hrasno38
#72990 Re: FK Željezničar
Poslije Sirokog tri kuci ali ovo ce biti izgubljena tri boda koja bi i te kako mogla da zabole...ali dobroRasAlGhul wrote:Previše rotacija došlo je na naplatu, a glavni igrač u ekipi Krpić nije minute odmorio! Nadam se da je ovo zadnja utakmica Sindikalca u našem dresu, penal čist kreten skrivio sreća pa onaj nije dosudio, još greška kod gola za historije. Rotiraće se i protiv Širokog, tu pobjedu naravno očekujem, i onda neka se odmore imaju 14 dana, pa napokon da igra najjači sastav, a ovi ulaze sa klupe! Znači: Kjoševski, Pavić, Bakrač, Rodin, Stevanović, Blagojević, Šabanadžović, Veselinović, Zec, Čurjurić, Krpić svaku utakmicu do 65-70. minute da igraju! Milanović iz Krupe djecu nam pravio lik večeras![]()
- avetinja
#72991 Re: FK Željezničar
Teško ćemo dobiti u Širokom. Ekipa je zrela za zijana, što se večeras pokazalo. Očekujem dole poraz i onda slaganje kockica u reprezentativnoj pauzi.
-
RasAlGhul
#72992 Re: FK Željezničar
Izgubili smo dva boda, nije kraj svijeta, neka Odović malo manje rotira i biće sve dobro, i da Sindikalac bude na tribinamahrasno38 wrote:Poslije Sirokog tri kuci ali ovo ce biti izgubljena tri boda koja bi i te kako mogla da zabole...ali dobroRasAlGhul wrote:Previše rotacija došlo je na naplatu, a glavni igrač u ekipi Krpić nije minute odmorio! Nadam se da je ovo zadnja utakmica Sindikalca u našem dresu, penal čist kreten skrivio sreća pa onaj nije dosudio, još greška kod gola za historije. Rotiraće se i protiv Širokog, tu pobjedu naravno očekujem, i onda neka se odmore imaju 14 dana, pa napokon da igra najjači sastav, a ovi ulaze sa klupe! Znači: Kjoševski, Pavić, Bakrač, Rodin, Stevanović, Blagojević, Šabanadžović, Veselinović, Zec, Čurjurić, Krpić svaku utakmicu do 65-70. minute da igraju! Milanović iz Krupe djecu nam pravio lik večeras![]()
- hrasno38
#72993 Re: FK Željezničar
Slazem se 100% i ja sam to isto napisao.RasAlGhul wrote:Izgubili smo dva boda, nije kraj svijeta, neka Odović malo manje rotira i biće sve dobro, i da Sindikalac bude na tribinamahrasno38 wrote:Poslije Sirokog tri kuci ali ovo ce biti izgubljena tri boda koja bi i te kako mogla da zabole...ali dobroRasAlGhul wrote:Previše rotacija došlo je na naplatu, a glavni igrač u ekipi Krpić nije minute odmorio! Nadam se da je ovo zadnja utakmica Sindikalca u našem dresu, penal čist kreten skrivio sreća pa onaj nije dosudio, još greška kod gola za historije. Rotiraće se i protiv Širokog, tu pobjedu naravno očekujem, i onda neka se odmore imaju 14 dana, pa napokon da igra najjači sastav, a ovi ulaze sa klupe! Znači: Kjoševski, Pavić, Bakrač, Rodin, Stevanović, Blagojević, Šabanadžović, Veselinović, Zec, Čurjurić, Krpić svaku utakmicu do 65-70. minute da igraju! Milanović iz Krupe djecu nam pravio lik večeras![]()
-
RasAlGhul
#72994 Re: FK Željezničar
Imalo smo mi njih prvih pola sata, moglo je glat biti 3-0!Ali kad Krpić svaku utakmicu ima različita krila, nije minute odmorio, ne može jednostavno, nije Ibrahimovićavetinja wrote:Teško ćemo dobiti u Širokom. Ekipa je zrela za zijana, što se večeras pokazalo. Očekujem dole poraz i onda slaganje kockica u reprezentativnoj pauzi.
Ja baš mislim da je vrijeme da nekog baš oplodimo, ali biće opet rotcija, minimum 4 igrača ali ćemo dobiti
- avetinja
#72995 Re: FK Željezničar
Ništa nisam rekao za remi. Mora se i to nekada dogoditi. Odović svakako nije sklapao ekipu. Jeste da rotira malo previše, ali valjda će na dobro izaći.RasAlGhul wrote:Imalo smo mi njih prvih pola sata, moglo je glat biti 3-0!Ali kad Krpić svaku utakmicu ima različita krila, nije minute odmorio, ne može jednostavno, nije Ibrahimović
Ja baš mislim da je vrijeme da nekog baš oplodimo, ali biće opet rotcija, minimum 4 igrača ali ćemo dobiti
Može biti da ćemo ih pobijediti, ali nešto imam loš predosjećaj, ili je to zbog utisaka od večeras. Široki nije nikakav bauk, može se dobiti, pogotovo sada.
- rumenige_brajtner
#72997 Re: FK Željezničar
nabit ga nogom u guzicu i izbit ga iz kopački. štetočina.hrasno38 wrote:Pa ocito da je veceras imao velikih problema sa kopackama......nije to bas tako...u stvari ja mislim da on mjesta za neku minutazu. Pa u Tuzli je postigao gol.rumenige_brajtner wrote:Bod ko kuca. Vranjes je ubjedljivo najgora opcija na poziciji na kojoj igra, a usudicu se rec i da je najgori igrac u ekipi. Kakva prevara od igraca
- Charuga
- Globalni moderator
#72998 Re: FK Željezničar
Molim te reci da si ironičan, ili da se zajebavaš.hrasno38 wrote:Pa ocito da je veceras imao velikih problema sa kopackama......nije to bas tako...u stvari ja mislim da on mjesta za neku minutazu. Pa u Tuzli je postigao gol.rumenige_brajtner wrote:Bod ko kuca. Vranjes je ubjedljivo najgora opcija na poziciji na kojoj igra, a usudicu se rec i da je najgori igrac u ekipi. Kakva prevara od igraca
Imao problema sa kopačkama ...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#72999 Re: FK Željezničar
Kako udjose Vranješ i Arezina mi vise nismo postojali.
Ako je neko zaslužio 3 boda iz ove utakmice to je onda bila Krupa.
Mislim da su i sa nekim igračima stvari i situacija jasne. I nadam se (ako se algoritam ne umiješa) da ce Oda to hirurski riješiti.
Mislim da su i sa nekim igračima stvari i situacija jasne. I nadam se (ako se algoritam ne umiješa) da ce Oda to hirurski riješiti.
- Charuga
- Globalni moderator
#73000 Re: FK Željezničar
Imali smo mi dobrih akcija i prilika do gola Krupe, i trebali smo ranije završiti utakmicu. Kada gledaš one šanse na kraju utakmice ispada tako kako si rekao, ali nije baš. U svakom slučaju velika greška je stavljanje mrtvog Stojana, i sporog Filipa zajedno u vezu. I onda još ostaviš Harisa, koji trči ko lud, i koji se bori, ali koji nema upotrebljivih lopti. Sad je gotovo, nadam se da će izvući pouke iz ovoga.mali_milojica wrote:Kako udjose Vranješ i Arezina mi vise nismo postojali.