Simpatizer
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
-
zipoo
- Charuga
- Globalni moderator
#72953 Re: FK Željezničar
Pih, negdje sam u stanu zagubio 14/15 i 15/16, ali fakat ... 
-
zipoo
#72954 Re: FK Željezničar
Klasika, tako kaze svaki derbi navijac 
- decko_sa_kovaca
#72956 Re: FK Željezničar
A mi se ovde vecina znamo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i ovom forumu. Idemo skupa na gostovanja prije svake tekme sjedimo u makijatu pa eto brate salle bujrum da popricamo ko insani nadam se da se i ostali slazu
- Mea_parvitas
#72957 Re: FK Željezničar
Degutantno je postalo citati pojedine likove. Popustite malo 
- mali_milojica
#72958 Re: FK Željezničar
Meni je degutantnije tražiti na uvid clanske i godišnje karte i nekome mjeriti koliki je ko navijač. To je samo Štazi radio u DR Njemačkoj.
Gdje ima toga kupiti na kg, javite, rado bih kupio 2-3 kg da i ja budem pravi navijač.
Helen nejse, ovdje se ljudima nema sta prigovoriti. Kad je trebalo pogurati, poguralo se koliko je ko mogao. Neko simbolično, a neko je kupio 2 ili 3 desetogodišnje karte.
Zalosno je da ovdje ljudi bolje vide neke stvari nego neki koji su stalno u klubu, ali hajde.
Kad im se savjetuju neke stvari direktno, niko se ne udostoji da barem digne slušalicu i nazove to sto im je savjetovano, a o odlasku da se vidi i razgovara da i ne govorim.
Imaju pravo reci sta misle i sta im je na dusi, bilo kome, pa i gosp. Misimovicu, jer Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
Dosao je Oda i covjeku treba dati max podršku.
Gdje ima toga kupiti na kg, javite, rado bih kupio 2-3 kg da i ja budem pravi navijač.
Helen nejse, ovdje se ljudima nema sta prigovoriti. Kad je trebalo pogurati, poguralo se koliko je ko mogao. Neko simbolično, a neko je kupio 2 ili 3 desetogodišnje karte.
Zalosno je da ovdje ljudi bolje vide neke stvari nego neki koji su stalno u klubu, ali hajde.
Kad im se savjetuju neke stvari direktno, niko se ne udostoji da barem digne slušalicu i nazove to sto im je savjetovano, a o odlasku da se vidi i razgovara da i ne govorim.
Imaju pravo reci sta misle i sta im je na dusi, bilo kome, pa i gosp. Misimovicu, jer Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
Dosao je Oda i covjeku treba dati max podršku.
-
salle_eh1986
#72959 Re: FK Željezničar
Degutantno je "sve o svemu znati" a Želju gledati preko malih ekrana, ako i to.
Na žalost takvih je mnogo, mnogo. Na žalosti, opet takvi su najglasniji, najpametniji, naj naj...
Neka me neko ispravi ako lažem, ali ja nisam nigdje nikog imenično prozvao. Niti etiketirao. Što se neko našao prozvan njegov problem.
Ono što mene nervira je dijeljenje na ove i one, a valjda smo svi jedni. Postoji jedan forum gdje ne smiješ pisati ništa pozitivno, jedan gdje je opet "zabranjeno" negativno. Od ovog sam očekivao neku sredinu, ali očito do mene je jer i ovaj naginje negativi. Moje mišljenje.
Ako će mene neko nazivati lobotomcem jer mi nije 8 od 10 postova "Miske odlazi", ako se ne slažem pa sam "šugav" onda se treba zapitati gdje je lobotomija.
Možda će neko vjerovati, neko neće, boli me.
Možda je nekome ovo loše, meni je dobro. Valjda imam pravo tako misliti. Ako nije (i) ovo lobotomija.
A ne znam nikog živog u upravi, lično da ga znam. Ne družim se ni sa kim od igrača.
Nikakve koristi od kluba nikad imao nisam, a klub od mene jeste. Štetu nikad, ni jedne KM. I ponosim se tim.
Ako me to činiti lobotomcem, što mislim da ovo nije loše, da može puno gore a da mi kao klub nismo nikad imali bolje...onda jesam
Uzdravlje
Na žalost takvih je mnogo, mnogo. Na žalosti, opet takvi su najglasniji, najpametniji, naj naj...
Neka me neko ispravi ako lažem, ali ja nisam nigdje nikog imenično prozvao. Niti etiketirao. Što se neko našao prozvan njegov problem.
Ono što mene nervira je dijeljenje na ove i one, a valjda smo svi jedni. Postoji jedan forum gdje ne smiješ pisati ništa pozitivno, jedan gdje je opet "zabranjeno" negativno. Od ovog sam očekivao neku sredinu, ali očito do mene je jer i ovaj naginje negativi. Moje mišljenje.
Ako će mene neko nazivati lobotomcem jer mi nije 8 od 10 postova "Miske odlazi", ako se ne slažem pa sam "šugav" onda se treba zapitati gdje je lobotomija.
Možda će neko vjerovati, neko neće, boli me.
Možda je nekome ovo loše, meni je dobro. Valjda imam pravo tako misliti. Ako nije (i) ovo lobotomija.
A ne znam nikog živog u upravi, lično da ga znam. Ne družim se ni sa kim od igrača.
Nikakve koristi od kluba nikad imao nisam, a klub od mene jeste. Štetu nikad, ni jedne KM. I ponosim se tim.
Ako me to činiti lobotomcem, što mislim da ovo nije loše, da može puno gore a da mi kao klub nismo nikad imali bolje...onda jesam
Uzdravlje
- ganjeta
#72960 Re: FK Željezničar
Zadnji put si viđen u Doboju kod Kaknjadecko_sa_kovaca wrote:A mi se ovde vecina znamo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i ovom forumu. Idemo skupa na gostovanja prije svake tekme sjedimo u makijatu pa eto brate salle bujrum da popricamo ko insani nadam se da se i ostali slazu
- BHF_Manijak
#72961 Re: FK Željezničar
Onda si fulio Ugljevik.ganjeta wrote:Zadnji put si viđen u Doboju kod Kaknjadecko_sa_kovaca wrote:A mi se ovde vecina znamo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i ovom forumu. Idemo skupa na gostovanja prije svake tekme sjedimo u makijatu pa eto brate salle bujrum da popricamo ko insani nadam se da se i ostali slazu
- decko_sa_kovaca
#72962 Re: FK Željezničar
Ti si napustio krug 99ganjeta wrote:Zadnji put si viđen u Doboju kod Kaknjadecko_sa_kovaca wrote:A mi se ovde vecina znamo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i ovom forumu. Idemo skupa na gostovanja prije svake tekme sjedimo u makijatu pa eto brate salle bujrum da popricamo ko insani nadam se da se i ostali slazu
- ganjeta
#72963 Re: FK Željezničar
Lobotomija protiv gornje Maoče 
- Mea_parvitas
#72964 Re: FK Željezničar
g. Miske, ni milimetra ovim Violinama
-
Zeljo92
#72966 Re: FK Željezničar
Ramović trenira? Kakav je na treningu? Jel to lagano trckaranje ili pomalo rad sa lopom
- Mea_parvitas
#72967 Re: FK Željezničar
Koliko znam Ramovic samo lagano trckara.
(Koliko mi je poznato ne daje savez pare nego UEFA jer je nas stadion najperspektivniji za ulaganje) Nadam se sto skorijem pocetku postavljanja, jer se svugdje pricalo da ce to biti sada u septembru nekad.
Fudbalski savez BiH "diže" krov na Grbavici, vrijednost radova 1.400.000 KM
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine narednog mjeseca počinje "avanturu" u Ligi nacija, a izabranici Roberta Prosinečkog igraju protiv Sjeverne Irske i Austrije.
Utakmicu protiv Sjeverne Irske igramo u gostima, dok ćemo Austriju ugostiti 11. septembra na Bilinom Polju. Ono što je novo za bh. selekciju jeste što se domaće utakmice ovaj put neće igrati samo u Zenici, već će ekipa Roberta Prosinečkog igrati i na Grbavici u Sarajevu.
Naime, Zmajevi će 15. oktobra na Grbavici ugostiti ekipu Sjeverne Irske, a u Fudbalskom savezu BiH imaju plan da što bolje pripreme stadion u Sarajevu za utakmice naše reprezentacije. Kako neslužbeno saznaje SportSport.ba iz izvora bliskih Savezu Grbavica će u narednom periodu biti sve modernija, a na redu je postavljanje krova na istočnoj tribini.
Savez će u potpunosti finansirati postavljanje krova na istočnoj tribini stadiona Grbavica, a procedura je već u toku. Izgradnja krova trebala bi početi na proljeće, a svi radovi bi trebali koštati oko 1,4 miliona KM.
(Koliko mi je poznato ne daje savez pare nego UEFA jer je nas stadion najperspektivniji za ulaganje) Nadam se sto skorijem pocetku postavljanja, jer se svugdje pricalo da ce to biti sada u septembru nekad.
- Charuga
- Globalni moderator
#72968 Re: FK Željezničar
E dobro, da sebsad malo vratimo Želji, utakmicama, igračima, a da se manete podjele vi i mi, i rasprave oko toga!
-
DonieBrasco
#72969 Re: FK Željezničar
Ljepe vijesti za krov, boli nas briga sta neko pise ili kaze, to UEFA placa po vec utvrđenim cinjenicama.
Idemo sutra nova tri boda, puna podrska klubu - upravi, strucnom stabu.
- mali_milojica
#72970 Re: FK Željezničar
A ti Tuzlu protiv TCBHF_Manijak wrote:Onda si fulio Ugljevik.ganjeta wrote:Zadnji put si viđen u Doboju kod Kaknjadecko_sa_kovaca wrote:A mi se ovde vecina znamo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i ovom forumu. Idemo skupa na gostovanja prije svake tekme sjedimo u makijatu pa eto brate salle bujrum da popricamo ko insani nadam se da se i ostali slazu
- ganjeta
#72971 Re: FK Željezničar
Obriso Began članak majku jebo. Stavilo da savez poklanja krov, a ljudi iz UEFE obišli stadione i procjenili gdje se isplati ulagati žito.DonieBrasco wrote:Ljepe vijesti za krov, boli nas briga sta neko pise ili kaze, to UEFA placa po vec utvrđenim cinjenicama.
- Šibicar
#72972 Re: FK Željezničar
Kurac bi savez ikad ikom ista poklonio,oni samo znaju uzimati lopatom za propust u organizaciji utakmice ili omastiti brk premijama za odlazak na sp.
-
vryzas
#72973 Re: FK Željezničar
Šibicar wrote:Kurac bi savez ikad ikom ista poklonio,oni samo znaju uzimati lopatom za propust u organizaciji utakmice ili omastiti brk premijama za odlazak na sp.
- manijak1
#72974 Re: FK Željezničar
što će reć , dobiće ćunu , a ne osam milja .
valjda se znamo žaliti
valjda se znamo žaliti