Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
diablobih

#72951 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Mene vise zanima selfie od strane crnog vraga i adre boga.
Benq

#72952 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

diablobih wrote:Mene vise zanima selfie od strane crnog vraga i adre boga.
:pisnuo:
afannedim

#72953 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Dok vrag i Adra istestiraju jedan drugog TJ resivere, ja sam i UHD STB izgustirao kod sebe
MTV

#72954 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

diablobih wrote:Mene vise zanima selfie od strane crnog vraga i adre boga.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#72955 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

Ja vas fakat ne kontam, vas i vaze zalbe.

Imao sam paket 40KM, telemach je digao cijene za par KM a ja sam dobio "dodatnu" uslugu za novi potpis ugovora i novo povecanje cijene, a ta usluga kada je uzimas pojedinačno košta 20KM :)

Ako to ne možete/znate, mijenjajte operatera.
aditon

#72956 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

hakiz i tesla nikako nisu "on the sam page"..
ako ti šta znači hakize, ja sam te razumio o čemu pričaš i slažem se s tobom :D

a što se EON-a tiče, kažu pametniji, bolji i brži...samo su zaboravili još dodati i dosta skuplji...
diablobih

#72957 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Telemach wrote:
Kako se zove pjesma, ili ste je vi izmislili ? :)
Rugafet

#72958 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Ja sam uradio aranzmane za ovaj klip
crnivrag

#72959 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Vrela jesen na TOP kanalu

Image

Uživajte u kvalitetnom programu koji donosi TOP kanal

United Media s velikim zadovoljstvom predstavila je danas programsku shemu TOP kanala i najavila ekskluzivni i visoko kvalitetni sadržaj koji će se na TOP kanalu emitovati tokom jeseni i zime.

Medijima je po prvi put data mogućnost da razgovaraju sa ekipama domaćih visoko budžetnih serija i to u holivudskom stilu „jedan na jedan“. Na ovaj način TOP kanal je predstavnicima sedme sile približio svoju programsku shemu, pokazavši zašto je za kratko vrijeme zadobio veliko povjerenje i simpatije publike.

„Uz TOP serije: Konak kod Hilmije, Senke nad Balkanom, Ubice mog oca, i Žigosani u reketu, kao i zabavni program koji čine Kefalica, kviz Totalni obrt i kulinarska emisija Mr Kitchen bit će TOPlo ove jeseni i zime. Ovo je tek početak, jer svoju programsku ponudu nastavljamo da proširujemo i u budućnosti, nastojeći da gledaocima pružimo širok spektar različitih žanrova za sve uzraste. Pored noviteta iz domaće produkcije, na TOP kanalu gledat ćete i nastavke serija koje se već emituju – „Kako se izvući sa ubistvom“, „Most“ i „Zatvor Ventvort“ , kao i nove ekskluzivne naslove – „Životinjsko kraljevstvo“, „Zona sumraka“, „Pepeo pepelu“, „Trbosekova ulica“ i drugih“, izjavila je Aleksandra Subotić, izvršni direktor United Medie, naglasivši da je TOP kanal u ovom trenutku u završnoj fazi pregovora za emitovanje planetarno popularnih naslova „Suits“, „Mad Men“, „Orange is the new black“ i „Brooklyn Nine-Nine“.

Tokom ovog druženja, predstavnici United Medie i TOP kanala detaljno su predstavili programske sadržaje. Informacije koje su se mogle čuti na licu mjesta nalaze se u nastavku.

Serijski program

SENKE NAD BALKANOM 2

Šest godina nakon događaja u prvoj sezoni, popularni junaci Tane i Stanko kreću u avanturu koja će baciti novo svjetlo na skrivenu historiju Balkana. U uzavreloj atmosferi društvenih i ideoloških previranja karijere se ruše i stvaraju, a tajna društva i ilegalne organizacije usmheravaju državnu politiku. I dok narko bande vode bespoštedni rat na ulicama, Beograd potresa serija jezivih ubistava koje naše junake dovode do samog srca misterije jednog od najpoznatijih atentata dvadesetog vijeka. Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi učinit će da druga sezona "Senki nad Balkanom" ode korak dalje u postavljanju novog standarda domaćeg igranog programa. Početak emitovanja u martu 2019. godine.

Produkcijska kuća: Cobra Film

Glumačka postava: Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Gordan Kičić, Jovana Stojiljković, Srđan Žika Todorović, Nenad Jezdić i drugi.

Ekipu serije čine: režija: Dragan Bjelogrlić, scenario: Dragan Bjelogrlić, Vladimir Kecmanović, Dejan Stojiljković, Boban Jevtić; direktor fotografije Ivan Kostić, montaža: Lazar Predojev, kompozitor: Magnifico, kostim: Boris Čakširan, scenografija: Goran Joksimović.

UBICE MOG OCA 3

U trećem serijalu serije „Ubice mog oca“ inspektor Aleksandar Jakovljević rješava novi slučaj ubistva uglednog lekara koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni ali je to nemoguće. Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odjeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja mijenja sve... Premijera ponedjeljkom u u 20.00 sati. Početak emitovanja 12.11.2018. godine.

Produkcijska kuća: United Media, Film Danas (Komuna) produkcija

Glumačka postava: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković, Miodrag Radonjić, Slavko Štimac, Elizabeta Đorevska, Marko Vasiljević.

Ekipu serije čine: režija Miroslav Lekić i Ivan Živković, scenario Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, direktor serije Uglješa Jokić, direktor fotografije Miloš Kodemo, montaža Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, kostim Senka Kljajić, scenografija Nikola Berček.

ŽIGOSANI U REKETU

Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela. Ova savremena bajka zapravo je priča o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom, drugoj šansi za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci. Premijera četvrtkom i petkom u 20.00 sati. Početak emitovanja 1.11.2018. godine.

Produkcijska kuća:
TonFilm

Glumačka postava:
Nebojša Dugalić, Filip Šovagović, Dubravka Mijatović, Svetozar Cvetković, Milica Zarić, Aleksandar Radojičić, Iva Ilinčić, Miona Marković, Žarko Laušević, Marko Nikolić, Bogdan Diklić, Predrag Ejdus, Žika Todorović, Dragan Mićanović, Vesna Trivalić, Boda Ninković, Nenad Heraković, Petar Benčina, Lucija Šerbedžija i heroji serije - mladi košarkaši (Miša Dragičević, Jovan Jovanović, Vučić Perović, Pavle Vrkljan, Milorad Kapor).

Ekipu serije čine: prema filmskoj priči Vladimira Kecmanovića i Dragana Bjelogrlića. Izvršni producent: Goran Bjelogrlić, izvršni producent - Hrvatska Tomica Paliković, kreator serije Marko Savić, direktor serije Nataša Višić i Tatjana Žeželj, pisci: Vladimir Kecmanović, Saša Podgorelec, Antonio Gabelić, Dušan Bulić, Marko Manojlović, Kosta Peševski i pisac saradnik Ranko Božić, režija: Srđan Spasić i Danilo Bećković. Originalna muzika: Saša Lošić, LP Duo i Anja Đorđević.

KONAK KOD HILMIJE

„Konak kod Hilmije“ vratit će nas u vreme okupiranog Sarajeva za vrijeme Drugog svjetskog rata. U taj konak navraćaju svi: od komunističkih ilegalaca, ustaša, četnika, vojnika handžar divizije, pa sve do njemačkih vojnika i komandanta grada Štumbafirera Šilinga. Oni jedni drugima ispred nosa kuju zavjere u kojima nacionalne tenzije postaju manje bitne od ličnog materijalnog interesa. Radnju će dodatno začiniti i dvojica rudara, partizanski ilegalaci sakiveni u podrumu konaka, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do nemačkog skladišta oružja. Premijera srijedom u 20.00 sati.

Produkcijska kuća: Fist Sarajevo

Glumačka postava: Emir Hadžihafizbegović, Tarik Filipović, Bojan Perić, Milena Vasić, Darko Tomović, Marko Cindrić, Ilira Tafu, zatim generacija mladih glumaca kao što su Marija Pikić, Igor Skvarica, Emir Zumbul Kampetanović, Adnan Omerović, Rijad Gvozden i Dino Sarija.

Ekipu serije čine: producent Davor Pušić, izvršni producent Nebojša Garić, scenarista Feđa Isović, reditelj Elmir Jukić.

Zabavni i dječiji program

MR KITCHEN

Zabavni sadržaj koji će kombinovati kulinarske savjete i zanimljive recepte će pripremati voditelj, "gastro glumac" Slobodan Stefanović i interesantni gosti. Kulinarsku palicu će dva puta nedjeljno preuzimati voditelj Slobodan Stefanović, koji će pripremati zdrave obroke, a na njegovom meniju će se naći i razni smoothie koji do sada nisu pripremani u domaćim kulinarskim emisijama. Emituje se radnim danima u 17.40.

TOTALNI OBRT

Ova originalna kviz igra, realizovana je u produkciji United Medie i namijenjena svim generacijama. Kviz svakog radnog dana donosi osam igara sa riječima, slikama, muzikom i zadacima u kojima takmičari prepoznaju poznate gradove i građevine, najpopularnije umjetnike, sportiste, glumce i zvijezde estrade ili otkrivaju sakrivene pojmove i riječi, a igrače prebacuje u ulogu detektiva koji prate ostavljene tragove da bi došli do konačnog rješenja. Četiri takmičara počinju zajedničku igru boreći se međusobno za titulu pobjednika, ali i skupljajući zajedno sve osvojene poene koje će pobjednik prenijeti u završnu igru. Samo pobjednik ide dalje i ima šansu da pobjeđuje iz emisije u emisiju i da osvoji visoke novčane nagrade. Totalni obrt emituje se radnim danima u 18.10. Voditeljka je Milena Vasić.

KEFALICA

U dječijem svijetu postoje odgovori na sva pitanja. Oni su pametni, originalni, ponekad romantični, duhoviti ali uvijek iskreni. Saznajte koliko je fascinantan dječiji svijet i kako je nevjerovatan način na koji djeca razmišljaju, povezuju stvari i daju odgovore na pitanja koja nekada i nas odrasle tjeraju na razmišljanje. Kefalica se emituje vikendom u 18.30. Autor i voditelj je Tanja Aleksić.

TOP kanal emituje se u BiH, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, na Telemachu, SBB-u, Total TV-u, kao i preko EON platforme za koju se gledaoci mogu prijaviti na: https://eon.telemach.ba/
https://telemach.ba/a33431/podrska/vije ... analu.html
NediM17

#72960 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

Ja HD-a i qurca. :-)

N0va!
c_g

#72961 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

NediM17 wrote:Ja HD-a i qurca. :-)

N0va!
Pa isto BHT, nemaju HD u studiju, jedino utakmica bude.

Fin uvod pred utakmice, Nalić je dobar gost.
kakaljin

#72962 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

c_g wrote:
NediM17 wrote:Ja HD-a i qurca. :-)

N0va!
Pa isto BHT, nemaju HD u studiju, jedino utakmica bude.

Fin uvod pred utakmice, Nalić je dobar gost.
Pa posude HD kamere od N1, svakakao za studio ne trebaju vise od 3 kamere.

Kupe kanal ali ne kupe najjeftiniju stavku kameru.
MTV

#72963 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

BHT je imao HD kamere i sliku iz studia pred utakmicu za ovo svjetsko.
kakaljin

#72964 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

MTV wrote:BHT je imao HD kamere i sliku iz studia pred utakmicu za ovo svjetsko.

Pa zato sto se spremio da sve bude u HD-u kada su utakmice, a ovo je na vrat na nos samo da se uzmu prava koja se ne provode u punom kapacitetu tj sve u HD-u, a jos telemach kanal zove HD, a slika ista kakva je bila dok je pink bio, mozda neke nove stvari su bolje ali jos uvjek je vecina los kvalitet slike
tnt-tunja

#72965 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tnt-tunja »

Kako se e mogu testirati ti eon resiveri?
The BEN10

#72966 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by The BEN10 »

Da mi je dočekat EON ponudu za nove korisnike. :)
NediM17

#72967 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

Ja za sta ja placam... Ova Nova HD krzava, mijenja boje, prebacim na RTS Svet da bacim oko na ovu novu seriju, zatamnjen, a kanal na satelitu FTA. Sramotno.

Jedino sto Telemach unapredjuje su cijene.
MTV

#72968 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Ako te sta tjesi na Logosoftu i ostalim operaterima osim Telemacha i TxTV-a ide Nova BH SD sa bitrareom 1,8 Mbps do max 2,5 Mbps. I to sve preuzimaju sa Total TV-a.

Sto se RTS-a na Logosoftu tice:
RTS 1 HD - Jutro ce promeniti sve ZATAMNJENO
RTS Svet HD - Jutro ce promeniti sve, NIJE zatamnjeno
chakany

#72969 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Serija ˝Jutro će promeniti˝ ide uskoro na RTRS-u, pa bit će da je zbog toga zatamnjeno na RTS SVET. Evo upravo sam pogledao kakvo je stanje na RTS Planeti, i tamo je zatamnjen RTS 1 HD i RTS SVET HD.

Slažem se da je poprilično smiješno zatamnjivati satelitski kanal.
NediM17

#72970 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

MTV wrote:Ako te sta tjesi na Logosoftu i ostalim operaterima osim Telemacha i TxTV-a ide Nova BH SD sa bitrareom 1,8 Mbps do max 2,5 Mbps. I to sve preuzimaju sa Total TV-a.

Sto se RTS-a na Logosoftu tice:
RTS 1 HD - Jutro ce promeniti sve ZATAMNJENO
RTS Svet HD - Jutro ce promeniti sve, NIJE zatamnjeno
Ma nije ni ovaj kvazi HD bolji od tih 2Mbps.

Mi nemamo Svet HD, a i ovo malo jada od SD-a zatamnili. Al imaju novi Eon risiver i reklamu za giga mrezu, treba opet posupiti uslugu i svrsavati na forumu na to, a ni ono sto ima ne valja.

Srecom, imam i satelitski risiver, tako da imam RTS Svet i to u HD-u, ali ovo je krajnje nekorektan odnos Telemacha prema korisnicima.

P.S. Evo kako su otkljucali kanal, pustise ga u HD-u. Govorim za RTS Svet. :-) :lol:
c_g

#72971 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Razočaran sam slikom Nove BH, užas ovo izgleda, utakmica uopšte nije išla u HD, ovo je neki pišljivi 720p. Sramota.
U par navrata slika trza, neke roze, ljubičaste boje se pojavljaju.
Dr_Proka

#72972 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dr_Proka »

Benq wrote:
crnivrag wrote:
Dr_Proka wrote:Dobio sam danas informaciju da će EON resiveri biti dostupni za testiranje u poslovnicama tek od 18og.
Odlično, taman ću da ih detaljno testiram, i prenesem svoja iskustva ovdje :)
Nista ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno obavjestenje na Telemach sajtu :mrgreen:
Ja sam "zvanično" čuo u telemach poslovnici kad smo kod protokolarnosti
duffy_duck

#72973 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

c_g wrote:Razočaran sam slikom Nove BH, užas ovo izgleda, utakmica uopšte nije išla u HD, ovo je neki pišljivi 720p. Sramota.
U par navrata slika trza, neke roze, ljubičaste boje se pojavljaju.
To ti je do kamera studio se ne emituje u HD ali utakmica se odvija u HD.
MTV

#72974 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Ma utakmica je isla u 4K.
c_g

#72975 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

duffy_duck wrote:To ti je do kamera studio se ne emituje u HD ali utakmica se odvija u HD.
I govorim za utakmicu. Nije ovo HD bilo, kad približi kamera igrače, blur su previše za HD.
Locked