I `okle sam.salle_eh1986 wrote:takva mi je i na FB profilu, hoćeš da ti dam pa vidi ko samAlfa_i_Omega wrote:Mene bi bilo stid postaviti ovu profilnu. Šatro predsjednik i Oda, rekao bi čovjek potez genija a ne prinudni potez očajnika i još jedno skrivanje iza legendi kluba. Baš fuj, degutantno do bola.
Odovicu majstore, pisaj neznalice.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Alfa_i_Omega
#72901 Re: FK Željezničar
-
zipoo
#72902 Re: FK Željezničar
Normala, navijac iz interesa. Sarac komarac iglicama bocsalle_eh1986 wrote:nemam pojma, ja za Želju navijam od kad je Miske tuzipoo wrote:Koja je iz koje sezone ba? Hajde pravi navijac? Imas brojeve, pise sve
Ja sam u raji vec glavna faca
-
salle_eh1986
#72903 Re: FK Željezničar
ličnog interesa moliću lijepozipoo wrote:Normala, navijac iz interesa. Sarac komarac iglicama bocsalle_eh1986 wrote:nemam pojma, ja za Želju navijam od kad je Miske tuzipoo wrote:Koja je iz koje sezone ba? Hajde pravi navijac? Imas brojeve, pise sve
Ja sam u raji vec glavna faca
- Šibicar
#72904 Re: FK Željezničar
Miske je izgubio udoban podguzni podmetac,zadnji put je vidjen na kliksovom forumu,pa eto ako ga neko primjeti neka javi covjeku,neugodno mu je sjediti i nece dugo izdrzati a u protivnom ce se vratiti Zujo i Violina,pa vi vidite....
-
salle_eh1986
#72905 Re: FK Željezničar
Da pokušam biti normalan, jer fakat ne kontam ovakve komentare. A uzeću da su od pravog navijača, ne nekog ko je imao interes, prihod iz kluba pa stalo. A bilo je takvih.Šibicar wrote:Miske je izgubio udoban podguzni podmetac,zadnji put je vidjen na kliksovom forumu,pa eto ako ga neko primjeti neka javi covjeku,neugodno mu je sjediti i nece dugo izdrzati a u protivnom ce se vratiti Zujo i Violina,pa vi vidite....
Neće se vratiti Zujo, Violina...možda. Ali te uprave od ranije su ostavile klub u velikim dugovima i to je fakt, ne vjerujem da se oko toga treba polemisati. Hoćemo li slaviti i podržavati takve, hoćemo li priželjkivati takva vremena, gdje smo bili dužni i Bogu i narodu ? Znam lično kako je raditi za gazdu koji ti plaća kako je njemu ćeif, pa ti nešto ostane dužan i sl. Ne bih to nikome poželio.
Možemo se slagati ili ne, ali trenutno je klub uređen solidno hajmo reći, da nema prostora da te sutra neko tuži i da ostaneš bez licence. To je meni dno dna.
A Miske, nek ode sutra ako će klub i dalje graditi i raditi - pošteno. Može li to, vjerujem da može, hoće li sumnjam da iko smije garantovati za to.
Valjda nam je svima interes da što više ličimo na ozbiljan nogometni klub. Jesmo li to bili sa dugovima, tužbama, europskim utakmicama na lavoru i sl. - meni nismo.
Nismo ni sad, ali bar ličimo, bar je šminka dobra
EDIT: i pošto se vazda proteže priča "mi-vi-oni"...nisam ni ja presretan stalnim promjenama trenera, igrača...ali ljudi iz uprave su ipak nakupili kredita da su im se neke stvari progledaju kroz prste.
Ali negdje nedavno sam napisao da što se mene tiče Oda je br-1, taman da kaže mijenjaj igrače, trenere, doktore, upravu, navijače...sve mijenjati. Njemu puna podrška. Ako njega otjeraju (bez razloga) mogu svi otići.
Možemo li svi biti takvi ? Možemo li svi biti podrška Odi, i kad ide a i kad ne bude išlo, a biće i toga...ako možemo ODLIČNO
Last edited by salle_eh1986 on 24/08/2018 16:18, edited 1 time in total.
-
Blue aura
#72906 Re: FK Željezničar
Neko postao uvrijedjena mlada zbog jedne zipoove slike?salle_eh1986 wrote:ličnog interesa moliću lijepozipoo wrote:Normala, navijac iz interesa. Sarac komarac iglicama bocsalle_eh1986 wrote:
nemam pojma, ja za Želju navijam od kad je Miske tu
E moj Sale da ti znas kakve sve slike zipoo salje ne bi vise ni na internetu bio
-
Alfa_i_Omega
#72907 Re: FK Željezničar
Postali smo ozbiljan klub kada je Miske došao.
Gasi internet, zemljo otvori se.
Gasi internet, zemljo otvori se.
-
LSD
#72908 Re: FK Željezničar
Sale je ovdje jedini pravi navijac Želje i zaslužuje da ga Miske pomiluje po glavi
Mi ostali smo niža kategorija i obicni šarlatani.
Mi ostali smo niža kategorija i obicni šarlatani.
Last edited by LSD on 24/08/2018 16:20, edited 1 time in total.
-
zipoo
#72909 Re: FK Željezničar
Uzvrtio se, fali mu i antistres lutka :O, pita da je neko nije vidio. Kaze bijele i plave boje jeŠibicar wrote:Miske je izgubio udoban podguzni podmetac,zadnji put je vidjen na kliksovom forumu,pa eto ako ga neko primjeti neka javi covjeku,neugodno mu je sjediti i nece dugo izdrzati a u protivnom ce se vratiti Zujo i Violina,pa vi vidite....
-
zipoo
#72911 Re: FK Željezničar
nisam ovo vidioLakat Jebić wrote:Koji to prelazni rok? Onaj nakon kojeg smo u sezonu usli s bobom krcmarevicem na klupi, koji je na njoj ostao samo dva kola? Prelazni rok nakon kojeg smo imali srece da nam novi trener podnese ostavku nakon samo dva kola, protiv cega je bio predsjednik kluba koji se osjetio izdanim krcmarevicevom ostavkom, valjda jer mu se ovaj uklapao u zamisljenu fudbalsku viziju razvoja zeljeznicara?Plavo-bijeli wrote:Pa evo sad kad smo odradili masteralno transfer rok, prvi smo na tabeli,
Prelazni rok u kojem se izdesavalo sve to iako je milomir odovic, covjek zbog kojeg smo prvi (kome to nije kasno fudbalski je analfabeta), sve vrijeme bio slobodan, kao i prethodne tri sezone? Covjek po kojem ste se vi, a razlicitih vas ima, od bezmudih, preko coravih i priglupih do placenih poltrona, posrali nekoliko puta u zadnje tri godine. Te bolestan, te sam doveo livaju i mladenovica, te nema autoritet...
Trenutno smo prvi jer je neko u upravi skontao da je dogorilo do noktiju, pa daj odovica on zna fudbal. Jesu li stvarno skontali da ne znaju i da je bolje da se ne petljaju ili je ovo spasavanje guzice do sljedeceg trenutka kad ce zeljo postat real life FM, vidjet cemo.
Sto se tice samog igrackog kadra nakon prelaznog roka, stoperi su odlicni, curjuric je profesor fudbala, (ja sam prvi srao kad je doveden, rado cu pojest vlastito govno), pavic je odlican bek i to ne samo pod dojmom svih vedeta koje su to igrali od kvesica na ovamo, nego je covjek objektivno dobar lijevi bek. Osim toga, mi smo taj fenomenalni prelazni rok zavrsili s jednim spicem. Ok, ima nacina da se to pokrije kad krpic bude imao zute ili se povrijedi, posebno kad se sinan vrati.
Da si rekao da je prelazni rok bio dobar, kao sto jeste, kad se izuzme trenerski cirkus, ne bih nista napisao, ali fenomenalan? Bas vuces za jezik.
od do
- Šibicar
#72912 Re: FK Željezničar
Ne znam zaista kako si se ti pronasao u mom postu,ja tebe od sinoc smatram jedinim pravim navijacem Zelje(usudio bih se reci i najvecim svih vremena)a ja,ja samo beze laprdam po forumu,odem ponekad na utakmicu,i to ako ne pada kisa i ako mi rodjak radi na ulazu jer udjem dzaba,malo se izgalamim,ispusujem i kuci sretan i zadovoljan.salle_eh1986 wrote:Da pokušam biti normalan, jer fakat ne kontam ovakve komentare. A uzeću da su od pravog navijača, ne nekog ko je imao interes, prihod iz kluba pa stalo. A bilo je takvih.Šibicar wrote:Miske je izgubio udoban podguzni podmetac,zadnji put je vidjen na kliksovom forumu,pa eto ako ga neko primjeti neka javi covjeku,neugodno mu je sjediti i nece dugo izdrzati a u protivnom ce se vratiti Zujo i Violina,pa vi vidite....
Neće se vratiti Zujo, Violina...možda. Ali te uprave od ranije su ostavile klub u velikim dugovima i to je fakt, ne vjerujem da se oko toga treba polemisati. Hoćemo li slaviti i podržavati takve, hoćemo li priželjkivati takva vremena, gdje smo bili dužni i Bogu i narodu ? Znam lično kako je raditi za gazdu koji ti plaća kako je njemu ćeif, pa ti nešto ostane dužan i sl. Ne bih to nikome poželio.
Možemo se slagati ili ne, ali trenutno je klub uređen solidno hajmo reći, da nema prostora da te sutra neko tuži i da ostaneš bez licence. To je meni dno dna.
A Miske, nek ode sutra ako će klub i dalje graditi i raditi - pošteno. Može li to, vjerujem da može, hoće li sumnjam da iko smije garantovati za to.
Valjda nam je svima interes da što više ličimo na ozbiljan nogometni klub. Jesmo li to bili sa dugovima, tužbama, europskim utakmicama na lavoru i sl. - meni nismo.
Nismo ni sad, ali bar ličimo, bar je šminka dobra
EDIT: i pošto se vazda proteže priča "mi-vi-oni"...nisam ni ja presretan stalnim promjenama trenera, igrača...ali ljudi iz uprave su ipak nakupili kredita da su im se neke stvari progledaju kroz prste.
Ali negdje nedavno sam napisao da što se mene tiče Oda je br-1, taman da kaže mijenjaj igrače, trenere, doktore, upravu, navijače...sve mijenjati. Njemu puna podrška. Ako njega otjeraju (bez razloga) mogu svi otići.
Možemo li svi biti takvi ? Možemo li svi biti podrška Odi, i kad ide a i kad ne bude išlo, a biće i toga...ako možemo ODLIČNO
-
salle_eh1986
#72913 Re: FK Željezničar
zanimljivo, kad hoćeš normalnu argumentovanu diskusiju onda idu kao spuštanja...to je taj nivo znači...OK
Samo zauzeti stavove ROVOVE i opleti po onom ko misli drugačije
Miske odlazi, može ovako
previše očekivanja izgleda, do mene...
Samo zauzeti stavove ROVOVE i opleti po onom ko misli drugačije
Miske odlazi, može ovako
previše očekivanja izgleda, do mene...
-
Zeljo92
#72914 Re: FK Željezničar
stvarno moras bit poglup pravo da nakon 3 godine otkako je ova uprava u klubu mislit da idalje postoji "imaginarni" neprijatelji koji zele zlo nasem klubu i koji vise 0-24 na forumu s ciljem da oblate upravu.
-
Rilkoni
#72915 Re: FK Željezničar
Mislim da si jako mlad i nisi svjestan u kakvoj drzavi i opcenito drustvu zivimo.Zeljo92 wrote:stvarno moras bit poglup pravo da nakon 3 godine otkako je ova uprava u klubu mislit da idalje postoji "imaginarni" neprijatelji koji zele zlo nasem klubu i koji vise 0-24 na forumu s ciljem da oblate upravu.
Evo par postova iznad tvog pise lik koji je bio u klubu. Dok je bio u klubu nema sta nisu radili. Klub im je bio bankomat. Jedan prijavljen igrac (Stanic), igracima plate davali na ruke, uzimali koliko su htjeli od kluba, parama kluba placali sta su htjeli, klub grcao u dugovima, jedva licence dobijali, stadion bio ruglo, savez nam gledao kroz prste i omogucavao da utakmice igramo na Grbavici itd. To nisu imaginarni neprijatelji, to su stvarni neprijatelji, tzv. Zeljovci, dok imaju koristi od Zelje. Takvih je mnogo i oni gledaju svoj interes boli njih qrac za Zeljom.
Slazem se da ne treba izmisljati lazne neprijatelje, nije neprijatelj neko ko kritikuje sportski segment kluba ili upravljacke strukture ako nam se ne svidjaju neki njihovi potezi. Uvijek treba argumentovano kritikovati i traziti da se lose stvari isprave.
-
salle_eh1986
#72916 Re: FK Željezničar
Zaslužio si i ti da te misle pomilujeRilkoni wrote:Mislim da si jako mlad i nisi svjestan u kakvoj drzavi i opcenito drustvu zivimo.Zeljo92 wrote:stvarno moras bit poglup pravo da nakon 3 godine otkako je ova uprava u klubu mislit da idalje postoji "imaginarni" neprijatelji koji zele zlo nasem klubu i koji vise 0-24 na forumu s ciljem da oblate upravu.
Evo par postova iznad tvog pise lik koji je bio u klubu. Dok je bio u klubu nema sta nisu radili. Klub im je bio bankomat. Jedan prijavljen igrac (Stanic), igracima plate davali na ruke, uzimali koliko su htjeli od kluba, parama kluba placali sta su htjeli, klub grcao u dugovima, jedva licence dobijali, stadion bio ruglo, savez nam gledao kroz prste i omogucavao da utakmice igramo na Grbavici itd. To nisu imaginarni neprijatelji, to su stvarni neprijatelji, tzv. Zeljovci, dok imaju koristi od Zelje. Takvih je mnogo i oni gledaju svoj interes boli njih qrac za Zeljom.
Slazem se da ne treba izmisljati lazne neprijatelje, nije neprijatelj neko ko kritikuje sportski segment kluba ili upravljacke strukture ako nam se ne svidjaju neki njihovi potezi. Uvijek treba argumentovano kritikovati i traziti da se lose stvari isprave.
Ps. Ko je to bio ranije u klubu ?
-
Zeljo92
#72917 Re: FK Željezničar
Nebitno rikoni, cilj je samo ovim satelitima reci da kritika ne znaci da moraju ljudi iz kluba letiti vani, nije nam valjda klub spao na niske grane da bi forumasi mogli otjerat ljude iz kluba a najgore je sto te vecina okarakterise neprijateljem, vrijedja to covjeka.
-
LSD
#72918 Re: FK Željezničar
Ko napiše bilo šta protiv Misketa i njegove časne uprave = taj ne zaslužuje da se naziva željovcem = ne treba ni da dolazi na utakmice, nema potrebe.
Samo prava raja zna da je Miske de facto umjetnik
Sale samo naprijed u borbi protiv neprijatelja kluba
samo jako, nema labavo... imaš podršku zapada.
Samo prava raja zna da je Miske de facto umjetnik
Sale samo naprijed u borbi protiv neprijatelja kluba
-
Zeljo92
#72919 Re: FK Željezničar
Smijemol napisat da su fulali sa svakim odabirom trenera FKZ? Uzet cu u izuzetak Admira Adzema jer je nas zeljovac.LSD wrote:Ko napiše bilo šta protiv Misketa i njegove časne uprave = taj ne zaslužuje da se naziva željovcem = ne treba ni da dolazi na utakmice, nema potrebe.
Samo prava raja zna da je Miske de facto umjetnik![]()
Sale samo naprijed u borbi protiv neprijatelja klubasamo jako, nema labavo... imaš podršku zapada.
-
LSD
#72920 Re: FK Željezničar
Ne smijete.Zeljo92 wrote:Smijemol napisat da su fulali sa svakim odabirom trenera FKZ? Uzet cu u izuzetak Admira Adzema jer je nas zeljovac.LSD wrote:Ko napiše bilo šta protiv Misketa i njegove časne uprave = taj ne zaslužuje da se naziva željovcem = ne treba ni da dolazi na utakmice, nema potrebe.
Sale samo naprijed u borbi protiv neprijatelja klubasamo jako, nema labavo... imaš podršku zapada.
Treneri su ti koji su fulali sa odabirom sastava, lošima taktikama, pogrešnim formacijama, lošim skautingom protivnika, lošim trenizima i slicno. Uprava je bezgriješna i nikad ne fula.
Misketu i njegovoj časnoj upravi ne prilici da fula
Last edited by LSD on 24/08/2018 18:04, edited 2 times in total.
-
DonieBrasco
#72921 Re: FK Željezničar
Uvijek se sjetim onih sto na pocetku madata ove uprave pisali i pricali "kako ne treba ulagati u infrastrukturu kako samo treba ulagati u tim".
To je meni dovoljan pokazatelj koliko neko ne voli Zeljeznicar a predstavlja se kao navijac istoga. U nasem slucaju tek ce da se pokaze sta znaci infrasturkutra i transparenno poslovanje.
To je meni dovoljan pokazatelj koliko neko ne voli Zeljeznicar a predstavlja se kao navijac istoga. U nasem slucaju tek ce da se pokaze sta znaci infrasturkutra i transparenno poslovanje.
-
Zeljo92
#72922 Re: FK Željezničar
LSD wrote:Ne smijete.Zeljo92 wrote:Smijemol napisat da su fulali sa svakim odabirom trenera FKZ? Uzet cu u izuzetak Admira Adzema jer je nas zeljovac.LSD wrote:Ko napiše bilo šta protiv Misketa i njegove časne uprave = taj ne zaslužuje da se naziva željovcem = ne treba ni da dolazi na utakmice, nema potrebe.
Treneri su ti koji su fulali sa odabirom sastava, lošima taktikama, pogrešnim formacijama, lošim skautingom protivnika, lošim trenizima i slicno. Uprava je bezgriješna i nikad ne fula.
Misketu i njegovoj časnoj upravi ne prilici da fulato je odlika obicnih smrtnika.
-
Alfa_i_Omega
#72923 Re: FK Željezničar
I kao takvi dominirali BiH fudbalom. Sve lopov do lopova a dominacija brutalna. Kako to da sada kada smo bolji, veći, uređeniji ne možemo ne do dominacije nego do brenda koji nas je krasio i vremena kada su nas molili da samo dva damo u gostima?Rilkoni wrote:Mislim da si jako mlad i nisi svjestan u kakvoj drzavi i opcenito drustvu zivimo.Zeljo92 wrote:stvarno moras bit poglup pravo da nakon 3 godine otkako je ova uprava u klubu mislit da idalje postoji "imaginarni" neprijatelji koji zele zlo nasem klubu i koji vise 0-24 na forumu s ciljem da oblate upravu.
Kako pišete rekao bi čovjek Misimovic naslijedio ruševine kao odmah iza rata i vratio milione dugova. Nemoj slucajno napisati kako je odmah na početku vladavine kapnulo par milioncica s neba, sa kojima On ima veze koliko ja sa Kineskim svemirskim programom. Procedure, procedure.
-
DonieBrasco
#72924 Re: FK Željezničar
Dalo bi se razmatrati to zasto prijasnje uprave nisu nesto uradile kad je vec bilo novca, a ispada da ga je ova uprava nasljedila i napravila sta je napravila.
- Lakat Jebić
#72925 Re: FK Željezničar
Niko nikad to nije napisao.DonieBrasco wrote:Uvijek se sjetim onih sto na pocetku madata ove uprave pisali i pricali "kako ne treba ulagati u infrastrukturu kako samo treba ulagati u tim".