Jesu li i tu iluminati prste upetljali?salik79 wrote:Kiki u misiji razbijanja vehabitskih zabluda i spletkiKikibombona wrote:Pricam prosle godine sa jaranima, dotakli se Sirije. Oni vjernici od Bajrama do Bajrama, hoce popit, drogu popusit, ali kazu da ipak vjeruju.salik79 wrote:Suprotno "koensensusu" ucenjaka....![]()
![]()
![]()
Da mi je naci onu sliku kada on i jos dvojica dawitelja se slikaju ispod portreta svojih poslodavaca u Rijadu...A 'vamo "koensensusi" ucenjaka o zabrani isticanja likova....I jedan ce meni 'razlika izmedju sunita i siita je sto mi mislimo da je Muhamed poslanik a oni misle da je Alija'. Ja im ka'em nije tako, sije ce ti svasta reci, ali nijedan nece reci da je Alija poslanik. Oni meni 'ta ti znas o vjeri, poznavajuci da sam nevjernik cisti. I ja im opeletem, oni u soku, ne vjeruju sta cuju.
Rekoh, provjerite. I bgm, kazu mi poslije, za sije se svasta moze reci, ali da Aliju smatraju poslanikom, to ne moze.
Ovo je mali pokazatelj kako se siri selefijska propaganda. Oni cak ne znaju gdje su tu informaciju pokupili, vjerovatno na fb, gdje selefije plasiraju anti-siitski materijal.
Malo je cudno da toliki napor ulazu ako se zna da u BiH ima mali, beznacajan broj sija. O cetama i ujama tesko da ce sta reci, al' o sijama drobe dan i noc. Neka idu u Irak pa tamo pricaju, vise bi smisla imalo.![]()
![]()
Moj kiki bitno je pustati virus u eter, bez obzira gdje su, samo da se zaraza siri. A valja i opravdati "krsenje" ovolikog budzeta:
Sirija vol. 2
-
sarajevoxxxx
#72901 Re: Sirija vol. 2
- Challenger__
#72902 Re: Sirija vol. 2
- Pro-SAA poruka iz Rake:
"The noble people of Raqqa await the coming of the Syrian Arab Army."
- salik79
#72903 Re: Sirija vol. 2
sarajevoxxxx wrote:Jesu li i tu iluminati prste upetljali?salik79 wrote: Kiki u misiji razbijanja vehabitskih zabluda i spletki![]()
![]()
Moj kiki bitno je pustati virus u eter, bez obzira gdje su, samo da se zaraza siri. A valja i opravdati "krsenje" ovolikog budzeta:

- salik79
#72904 Re: Sirija vol. 2
I tako sve do dana danasnjeg...
-
zrakomlat
#72905 Re: Sirija vol. 2
Jednom pročitah komentar nekog omladinca na fb kako su šije smrtni neprijatelji nama sunitima, i to piše odmah na početku Kur'anaKikibombona wrote:Pricam prosle godine sa jaranima, dotakli se Sirije. Oni vjernici od Bajrama do Bajrama, hoce popit, drogu popusit, ali kazu da ipak vjeruju.salik79 wrote:Suprotno "koensensusu" ucenjaka....![]()
![]()
![]()
Da mi je naci onu sliku kada on i jos dvojica dawitelja se slikaju ispod portreta svojih poslodavaca u Rijadu...A 'vamo "koensensusi" ucenjaka o zabrani isticanja likova....I jedan ce meni 'razlika izmedju sunita i siita je sto mi mislimo da je Muhamed poslanik a oni misle da je Alija'. Ja im ka'em nije tako, sije ce ti svasta reci, ali nijedan nece reci da je Alija poslanik. Oni meni 'ta ti znas o vjeri, poznavajuci da sam nevjernik cisti. I ja im opeletem, oni u soku, ne vjeruju sta cuju.
Rekoh, provjerite. I bgm, kazu mi poslije, za sije se svasta moze reci, ali da Aliju smatraju poslanikom, to ne moze.
Ovo je mali pokazatelj kako se siri selefijska propaganda. Oni cak ne znaju gdje su tu informaciju pokupili, vjerovatno na fb, gdje selefije plasiraju anti-siitski materijal.
Malo je cudno da toliki napor ulazu ako se zna da u BiH ima mali, beznacajan broj sija. O cetama i ujama tesko da ce sta reci, al' o sijama drobe dan i noc. Neka idu u Irak pa tamo pricaju, vise bi smisla imalo.
-
zrakomlat
#72906 Re: Sirija vol. 2
koliko kitića na jednom mjestuKikibombona wrote:............
![]()

-
zrakomlat
#72907 Re: Sirija vol. 2
Što tebi smetaju iranci u bosni, pa nisu ti u berane došli.solar7 wrote:Ne treba ih ni to malo.Ako ih nikad u povijesti prije nije bilo odkud sad,cuj sije u bosni.To je rezultat te Iranske pomoci u ratu,sve oni rade ciljano i pronicljivo,i ne zaboravi na tukju kikine.Kikibombona wrote:Pricam prosle godine sa jaranima, dotakli se Sirije. Oni vjernici od Bajrama do Bajrama, hoce popit, drogu popusit, ali kazu da ipak vjeruju.salik79 wrote:Suprotno "koensensusu" ucenjaka....![]()
![]()
![]()
Malo je cudno da toliki napor ulazu ako se zna da u BiH ima mali, beznacajan broj sija. O cetama i ujama tesko da ce sta reci, al' o sijama drobe dan i noc. Neka idu u Irak pa tamo pricaju, vise bi smisla imalo.
- salik79
#72908 Re: Sirija vol. 2
Umjesto Fatihe.zrakomlat wrote:Jednom pročitah komentar nekog omladinca na fb kako su šije smrtni neprijatelji nama sunitima, i to piše odmah na početku Kur'anaKikibombona wrote:Pricam prosle godine sa jaranima, dotakli se Sirije. Oni vjernici od Bajrama do Bajrama, hoce popit, drogu popusit, ali kazu da ipak vjeruju.salik79 wrote:Suprotno "koensensusu" ucenjaka....![]()
![]()
![]()
Evo za savu jos jedna iluminatska:

Nek se zna ko im/vam je svima babo!
- Challenger__
#72909 Re: Sirija vol. 2
Ništa to ne dopire do uma sljedbenika familija Jacobovih pumpadžija, al-Thani i Saud. Za njih je jedina "logična" stvar da se 30 vojnika SAA preda "opoziciji" u enklave koje su pred padom.

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#72910 Re: Sirija vol. 2
a gasovod, rog afrike, glava hidre, kita putinova, iko ista
- salik79
#72911 Re: Sirija vol. 2
Snimak sukoba "revolucionarnih vojski islama" u I. Guti i rokanje po civilima...Molio bih kolegu savu za komentar!
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8777930036
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8777930036
- salik79
#72912 Re: Sirija vol. 2
Challenger__ wrote:Ništa to ne dopire do uma sljedbenika familija Jacobovih pumpadžija, al-Thani i Saud. Za njih je jedina "logična" stvar da se 30 vojnika SAA preda "opoziciji" u enklave koje su pred padom.
Or'lo, gor'lo!

Pumpadzije na okupu, a sve ih vidi, sve ih vidi, svemirska policija...

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#72913 Re: Sirija vol. 2
haha
sto salik i celi inspirisu jedan drugoga
zanimljivo
zanimljivo
- insomnia78
#72914 Re: Sirija vol. 2
Nisi ni ti nista bolji. Samo sto ti pricas o KurdimaKikibombona wrote:Pricam prosle godine sa jaranima, dotakli se Sirije. Oni vjernici od Bajrama do Bajrama, hoce popit, drogu popusit, ali kazu da ipak vjeruju.salik79 wrote:Suprotno "koensensusu" ucenjaka....![]()
![]()
![]()
- Challenger__
#72915 Re: Sirija vol. 2
Znaš li kakava je "inicijacija" kod većine masonskih zajednica. Stari moj, u loži te stave u mrtvački sanduk, pa te sahrane u rupčagu (neka vrsta zemljane "krstionice") na određeno vrijeme. Dok si zakopan nešto čitaju iz knjige rituala. I ti sad tako zakopan na škrge udišeš ono malo have dok te ne otkopaju i ne otvore sanduk i to je, kao, novo rođenje, odnosno - "inicijacija". Priča kaže da je bilo slučajeva da neke nisu otkopali dok nisu umrli. Kao, provaljeni su da su neiskreni i tu su završili svoj put. Ta priča o mogućnosti neotkopavanja treba da poveća strah kod novo-"iniciranih"...japin_mutapi wrote:haha
zanimljivo
Sad slušaj ovo, pričali mi izvjesni likovi: Kada su Britanci optirali Vučića i Nikolića, napravili su im "mapu puta" kojom su trebali da prođu te da tako pokažu i dokažu da su se promijenili, a ta mapa puta je između ostalog sadržavala i prijem u masonske redove, odnosno podzemnu inicijaciju...(
Zakopaju Vučića, a on se dobro drži... Ali, ne vade ga dok nije počeo da lupa u sanduk (
Tomislav nije skontao da se ovaj *aebava pa je pomislio da je žrtvovan i odozdo počeo da proklinje i kuka...
______
Kako čuo, tako ti prepričao.
Ende.
-
sarajevoxxxx
#72916 Re: Sirija vol. 2
Sve to hajd nekako, ali kad postavi sliku o položaju ruku Merkelove i dvadesetak drugih zvaničnika EU-ajapin_mutapi wrote:a gasovod, rog afrike, glava hidre, kita putinova, iko ista
Do kojih to se to granica ide moj brate? Šta je naredni korak? Analiziranje escajga i oblika salveta na ručku na stolu u Bijeloj kući? Obzirom da tu ima raznih priramidalnih oblika dalo bi se dosta nekih zaključaka izvući.
- Kikibombona
#72917 Re: Sirija vol. 2
Kurdska stranka 'BOG' iz Efrina objavila da su u borbama sa dzihadistima izgubili cetiri borca.

Turci granatiraju, ne mozes ko co'ek u bazi zaspati.

Neke cudnovate vocke

'Hundreds of us will die in Raqqa’: the women fighting Isis
https://www.theguardian.com/world/2017/ ... are_btn_tw

Turci granatiraju, ne mozes ko co'ek u bazi zaspati.

Neke cudnovate vocke

'Hundreds of us will die in Raqqa’: the women fighting Isis
https://www.theguardian.com/world/2017/ ... are_btn_tw
- salik79
#72918 Re: Sirija vol. 2
Pusti se ti salveta, daj nam komentar na video koji sam postavio na vrhu stranice!sarajevoxxxx wrote:Sve to hajd nekako, ali kad postavi sliku o položaju ruku Merkelove i dvadesetak drugih zvaničnika EU-ajapin_mutapi wrote:a gasovod, rog afrike, glava hidre, kita putinova, iko ista
Do kojih to se to granica ide moj brate? Šta je naredni korak? Analiziranje escajga i oblika salveta na ručku na stolu u Bijeloj kući? Obzirom da tu ima raznih priramidalnih oblika dalo bi se dosta nekih zaključaka izvući.
- salik79
#72919 Re: Sirija vol. 2
Traktorijada to Idlib goes on...Vehabitski teroristi, s porodicama, napustaju Vaer (Homs). Ukupno 2041 osoba, od toga 809 terorista, od cega njih 327 s licnim naoruzanjem i 482 nenaoruzana.

Ovaj malac da je zijanio glavusu, bilo bi "Asadove djecoubice" (a onog lika bi asociralo na Markale, posto su u civilkama
)

A ovaj IDF-ovac, ja l' blackwaterovac, mi je najupecatljiviji (grebe nanu naninu kako ga ostavise na cjedilu)

Ziku mu aktovke
P.s.
Znam da ima dosta svijetlih Sirijaca, ali me tetovaze asocirase na navedene placenike

Ovaj malac da je zijanio glavusu, bilo bi "Asadove djecoubice" (a onog lika bi asociralo na Markale, posto su u civilkama

A ovaj IDF-ovac, ja l' blackwaterovac, mi je najupecatljiviji (grebe nanu naninu kako ga ostavise na cjedilu)

Ziku mu aktovke
P.s.
Znam da ima dosta svijetlih Sirijaca, ali me tetovaze asocirase na navedene placenike
- ioannes
#72920 Re: Sirija vol. 2
te su mi slike malo sumnjive....otkud oni policajci sa natpisom "police" ?
jesi siguran da nisi nasjeo na pogresne slike?
-
sarajevoxxxx
#72921 Re: Sirija vol. 2
Vašington post:Američki zračni udari nisu donijeli sigurnost građanima, Asad i dalhe bombarduje sirijske gradove.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0076805908
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0076805908
- salik79
#72923 Re: Sirija vol. 2
U cemu je problem? Vojna policija. Eno kontrolisu stvari onog malog kosijanera s kalasom.ioannes wrote:te su mi slike malo sumnjive....otkud oni policajci sa natpisom "police" ?