FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zeljo92
#72876 Re: FK Željezničar
Zeljovac si ako sutis i ne kritikujes 
- Plavo-bijeli
#72877 Re: FK Željezničar
Salle fakat nema smisla ovdje raspravljati. Vidiš da ovi internet ratnici jedva čekaju da Želji krene loše, pa da mogu još više prosipati svoje neutemeljene stavove. Pa evo sad kad smo odradili masteralno transfer rok, prvi smo na tabeli, sve pozitiva, oni i dalje imaju sto nekih kritika, ali sve kao za dobrobit Želje hahahah.
Jbg, siguran sam da boli, fali im vrijeme kad su se mnogi mogli utaliti u svakome ugovoru, u svakom poslu... nema toga više jbg i neće više nikada ni biti
.
Jbg, siguran sam da boli, fali im vrijeme kad su se mnogi mogli utaliti u svakome ugovoru, u svakom poslu... nema toga više jbg i neće više nikada ni biti
- decko_sa_kovaca
#72878 Re: FK Željezničar
Dosadni ste i vi sa pozitivom i vi sa negativom
- Charuga
- Globalni moderator
#72879 Re: FK Željezničar
Vala baš. Ne bi bilo trulih krušaka, i ne bi se omladina trovala ...Šibicar wrote:Najbolje je saletu dati titulu moderatora i onda bi na temi pisali samo cistokrvni Zeljovci kao sto je on.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#72880 Re: FK Željezničar
Najbolja i najzdravija atmosfera medju rajom uvijek bila u obdanistuCharuga wrote:Vala baš. Ne bi bilo trulih krušaka, i ne bi se omladina trovala ...Šibicar wrote:Najbolje je saletu dati titulu moderatora i onda bi na temi pisali samo cistokrvni Zeljovci kao sto je on.
-
Zeljo92
#72881 Re: FK Željezničar
Lopovi aktivni po forumima s ciljem da degradiraju sadasnju upravu, prvi JA hocu da imam tal od FKZ jer eto, nista ne radim a fina para
Boze gluposti, od cega pojedini ljudi napravise sve forume u BiH da izgledaju kao cirkus! Ko god nesta kaze protiv odluka iz uprave on nije Zeljovac
i svako im je lopov i zeli da se vrati Zujo, Violina i co u klub da bi mogli hajrovat. Tuzno da ne moze tuznije bit cak i presto sam haman na svakom forumu da pisem jer mi je muka od takvih ljudi. Sreca ovi nasi iz kluba uce, napreduju i trude se ka boljem a nisu na to spali da ih par forumasa otjera iz kluba
a najsmijesnije mi je kao kako forumasi sad pisu da je je uprava donijela odlicnu odluku vrativsi Odovica, pa sto nisu ga odma postavili za sefa strucnog staba a ne ublehu iz Srbije? Sto tad upravu nisu kritikovali? Vole vise Zelju nego ja? Oni posteni a ja lopov? Evo postavio sam par konkretnih pitanja, sad ce ih se par javit kako ja mrzim ovu upravu i imam nesta protiv njih a priznajem, bio sam par puta protiv njih jer su mi toliko otisli na qrac sa svojim nepromisljenim odlukama (sportski segment, mjesanje i guranje nosa tamo gdje im nije mjesto) al opet covjek kaze neka hajde ko posteno radi taj i grijesi, impulsivno reagiram brzo se iznerviram.
Idemo po pobjedu protiv Krupe!
Boze gluposti, od cega pojedini ljudi napravise sve forume u BiH da izgledaju kao cirkus! Ko god nesta kaze protiv odluka iz uprave on nije Zeljovac
-
zipoo
#72882 Re: FK Željezničar
Sale, molit cu lijepoZeljo92 wrote:Lopovi aktivni po forumima s ciljem da degradiraju sadasnju upravu, prvi JA hocu da imam tal od FKZ jer eto, nista ne radim a fina para![]()
Boze gluposti, od cega pojedini ljudi napravise sve forume u BiH da izgledaju kao cirkus! Ko god nesta kaze protiv odluka iz uprave on nije Zeljovaci svako im je lopov i zeli da se vrati Zujo, Violina i co u klub da bi mogli hajrovat. Tuzno da ne moze tuznije bit cak i presto sam haman na svakom forumu da pisem jer mi je muka od takvih ljudi. Sreca ovi nasi iz kluba uce, napreduju i trude se ka boljem a nisu na to spali da ih par forumasa otjera iz kluba
a najsmijesnije mi je kao kako forumasi sad pisu da je je uprava donijela odlicnu odluku vrativsi Odovica, pa sto nisu ga odma postavili za sefa strucnog staba a ne ublehu iz Srbije? Sto tad upravu nisu kritikovali? Vole vise Zelju nego ja? Oni posteni a ja lopov? Evo postavio sam par konkretnih pitanja, sad ce ih se par javit kako ja mrzim ovu upravu i imam nesta protiv njih a priznajem, bio sam par puta protiv njih jer su mi toliko otisli na qrac sa svojim nepromisljenim odlukama (sportski segment, mjesanje i guranje nosa tamo gdje im nije mjesto) al opet covjek kaze neka hajde ko posteno radi taj i grijesi, impulsivno reagiram brzo se iznerviram.
-
Alfa_i_Omega
#72883 Re: FK Željezničar
Čuj maestralan prelazni, trener bio dvije utakmice. Sreća naša pa je qarina kako se i pisalo pa ode na vrijeme a silom prilika na čelo stručnog štaba dolazi čovjek koji zna šta radi i legenda kluba. Prvi si iz svih razloga osim ublehe o nekoj ideji, viziji i šta već ne padne na pamet uvlakacima.
Odovicu majstore, pišaj neznalice!
Odovicu majstore, pišaj neznalice!
-
salle_eh1986
#72884 Re: FK Željezničar
na stranu sve, ali ja bih volio vidjeti koliko ovih istinskih navijača imaju članske, godišnje ili eto obične karte, koliko ih ide na utakmice i sl.Plavo-bijeli wrote:Salle fakat nema smisla ovdje raspravljati. Vidiš da ovi internet ratnici jedva čekaju da Želji krene loše, pa da mogu još više prosipati svoje neutemeljene stavove. Pa evo sad kad smo odradili masteralno transfer rok, prvi smo na tabeli, sve pozitiva, oni i dalje imaju sto nekih kritika, ali sve kao za dobrobit Želje hahahah.
Jbg, siguran sam da boli, fali im vrijeme kad su se mnogi mogli utaliti u svakome ugovoru, u svakom poslu... nema toga više jbg i neće više nikada ni biti.
ili samo internet navijači
ništa drugo
- Lakat Jebić
#72885 Re: FK Željezničar
Koji to prelazni rok? Onaj nakon kojeg smo u sezonu usli s bobom krcmarevicem na klupi, koji je na njoj ostao samo dva kola? Prelazni rok nakon kojeg smo imali srece da nam novi trener podnese ostavku nakon samo dva kola, protiv cega je bio predsjednik kluba koji se osjetio izdanim krcmarevicevom ostavkom, valjda jer mu se ovaj uklapao u zamisljenu fudbalsku viziju razvoja zeljeznicara?Plavo-bijeli wrote:Pa evo sad kad smo odradili masteralno transfer rok, prvi smo na tabeli,
Prelazni rok u kojem se izdesavalo sve to iako je milomir odovic, covjek zbog kojeg smo prvi (kome to nije kasno fudbalski je analfabeta), sve vrijeme bio slobodan, kao i prethodne tri sezone? Covjek po kojem ste se vi, a razlicitih vas ima, od bezmudih, preko coravih i priglupih do placenih poltrona, posrali nekoliko puta u zadnje tri godine. Te bolestan, te sam doveo livaju i mladenovica, te nema autoritet...
Trenutno smo prvi jer je neko u upravi skontao da je dogorilo do noktiju, pa daj odovica on zna fudbal. Jesu li stvarno skontali da ne znaju i da je bolje da se ne petljaju ili je ovo spasavanje guzice do sljedeceg trenutka kad ce zeljo postat real life FM, vidjet cemo.
Sto se tice samog igrackog kadra nakon prelaznog roka, stoperi su odlicni, curjuric je profesor fudbala, (ja sam prvi srao kad je doveden, rado cu pojest vlastito govno), pavic je odlican bek i to ne samo pod dojmom svih vedeta koje su to igrali od kvesica na ovamo, nego je covjek objektivno dobar lijevi bek. Osim toga, mi smo taj fenomenalni prelazni rok zavrsili s jednim spicem. Ok, ima nacina da se to pokrije kad krpic bude imao zute ili se povrijedi, posebno kad se sinan vrati.
Da si rekao da je prelazni rok bio dobar, kao sto jeste, kad se izuzme trenerski cirkus, ne bih nista napisao, ali fenomenalan? Bas vuces za jezik.
-
salle_eh1986
#72886 Re: FK Željezničar
meni nije kad ova raja koja navijaju za igrače, trenere, uprave počnu svoju filozofiju prosipatiCharuga wrote:Vala baš. Ne bi bilo trulih krušaka, i ne bi se omladina trovala ...Šibicar wrote:Najbolje je saletu dati titulu moderatora i onda bi na temi pisali samo cistokrvni Zeljovci kao sto je on.
ali ja nekako kontam da je moderacija ipak pametnija od nas običnih forumaša koji presipamo iz šupljeg u prazno
očito da i griješim jbg
degutantno je određivati ko je bolji/gori navijač...ALI se previše prostora za pisanje i talasanje daje onima koji na Grbavicu odu za derbi, kad je europa i možda još nekad, jednom dvaput
Ali takvi sve znaju, sve komentarišu, sve bi oni bolje...bi bi
-
zipoo
#72887 Re: FK Željezničar
salle_eh1986 wrote:na stranu sve, ali ja bih volio vidjeti koliko ovih istinskih navijača imaju članske, godišnje ili eto obične karte, koliko ih ide na utakmice i sl.Plavo-bijeli wrote:Salle fakat nema smisla ovdje raspravljati. Vidiš da ovi internet ratnici jedva čekaju da Želji krene loše, pa da mogu još više prosipati svoje neutemeljene stavove. Pa evo sad kad smo odradili masteralno transfer rok, prvi smo na tabeli, sve pozitiva, oni i dalje imaju sto nekih kritika, ali sve kao za dobrobit Želje hahahah.
Jbg, siguran sam da boli, fali im vrijeme kad su se mnogi mogli utaliti u svakome ugovoru, u svakom poslu... nema toga više jbg i neće više nikada ni biti.
ili samo internet navijači
ništa drugo

Znas koja je iz koje sezone?
- avetinja
#72888 Re: FK Željezničar
Odakle znaš ko ide na utakmice, a ko ne? Šta hoćeš, da ti slikamo člansku, godišnju, pojedinačne ulaznice? Ovo je forum. Na njemu može pisati ko god želi, ako ne krši pravila foruma. To što neko ima drugačije mišljenje ne znači da nepoštuje propise sajta, da je agent, mrzitelj kluba i slično. Kada neopravdavaš poteze uprave, odmah ti kažu da si agent, da ne ideš na utakmice, da želiš da se Žujo i Violina vrate, da ti je krivo što se nisi utalio u menadžerski ugovor i ostalo. Šta vam je? Imam pravo da kažem šta god hoću. To što mislite drugačije, ne znači da ste u pravu i da su drugi takvi kako ih nazivate. Upravo zbog toliko napadanja se stvorila ovakva podjela među navijačima oko Misimovića. Kao da je kakav kip u Indiji, pa ne smiješ ružno pogledat odmah ćete na vatru baciti. Kažu smiješ kritikovati loše poteze, ali ne smiješ upravu. Ko to donosi odluke, nana Rahmana? I onda se čude što ih nazivaju, odnosno što im uzvraćaju pogrdnim komentarima.
-
Alfa_i_Omega
#72889 Re: FK Željezničar
Samo bez teških pitanja, nismo baš svi odrasli uz klub, ima `nas` koji smo tu u gradu, tek par godina.
Profilna, potez genija.
Profilna, potez genija.
- Charuga
- Globalni moderator
#72890 Re: FK Željezničar
Ti vidovit ili šta? Znaš ko ide, a ko ne ide?salle_eh1986 wrote:meni nije kad ova raja koja navijaju za igrače, trenere, uprave počnu svoju filozofiju prosipatiCharuga wrote:Vala baš. Ne bi bilo trulih krušaka, i ne bi se omladina trovala ...Šibicar wrote:Najbolje je saletu dati titulu moderatora i onda bi na temi pisali samo cistokrvni Zeljovci kao sto je on.
ali ja nekako kontam da je moderacija ipak pametnija od nas običnih forumaša koji presipamo iz šupljeg u prazno
očito da i griješim jbg
degutantno je određivati ko je bolji/gori navijač...ALI se previše prostora za pisanje i talasanje daje onima koji na Grbavicu odu za derbi, kad je europa i možda još nekad, jednom dvaput
Ali takvi sve znaju, sve komentarišu, sve bi oni bolje...bi bi
Bezveze priča Salle, ima pravo pisati i onaj koji ide i onaj koji ne ide. Na ovom forumu je barem svima dozvoljeno iznositi svoje mišljenje, na drugim te banuju ako si ironičan, ako truješ omladinu postovima sa kojima se moderacija ne slaže itd.
Zato uživaj, piši svoje mišljenje o Želji, a ne procjenjuj koliko ko ide na tekme. Vjeruj mi da griješiš mnogo oko toga ...
-
salle_eh1986
#72891 Re: FK Željezničar
a gdje sam ja to napisao sve Boga ti ?avetinja wrote:Odakle znaš ko ide na utakmice, a ko ne? Šta hoćeš, da ti slikamo člansku, godišnju, pojedinačne ulaznice? Ovo je forum. Na njemu može pisati ko god želi, ako ne krši pravila foruma. To što neko ima drugačije mišljenje ne znači da nepoštuje propise sajta, da je agent, mrzitelj kluba i slično. Kada neopravdavaš poteze uprave, odmah ti kažu da si agent, da ne ideš na utakmice, da želiš da se Žujo i Violina vrate, da ti je krivo što se nisi utalio u menadžerski ugovor i ostalo. Šta vam je? Imam pravo da kažem šta god hoću. To što mislite drugačije, ne znači da ste u pravu i da su drugi takvi kako ih nazivate. Upravo zbog toliko napadanja se stvorila ovakva podjela među navijačima oko Misimovića. Kao da je kakav kip u Indiji, pa ne smiješ ružno pogledat odmah ćete na vatru baciti. Kažu smiješ kritikovati loše poteze, ali ne smiješ upravu. Ko to donosi odluke, nana Rahmana? I onda se čude što ih nazivaju, odnosno što im uzvraćaju pogrdnim komentarima.
samo nećeš valjda reći da nema onih koji imaju prečeg posla od utakmice uživo, a ovamo najpametnijih ? Takvih je najviše, na žalost.
i fakat, ali fakat ne vidim čemu uvijek i svugdje priča "mi - vi" ... ja se lično ne osjećam ni ko "mi" a ni ko "vi" ... samo me nervira uvijek traženje bilo čega lošeg da bi se dobro omalovažilo
i ako trolanje nije "doći će XY za 10,5,2 dana" i jovo nanovo priča, ne znam šta je
takvih priča sam sit i po drugim forumima, ne samo ovde...svi sve znaju a ustvari samo iz šupljeg u prazno
- Šibicar
#72892 Re: FK Željezničar
Lakat Jebić wrote:Koji to prelazni rok? Onaj nakon kojeg smo u sezonu usli s bobom krcmarevicem na klupi, koji je na njoj ostao samo dva kola? Prelazni rok nakon kojeg smo imali srece da nam novi trener podnese ostavku nakon samo dva kola, protiv cega je bio predsjednik kluba koji se osjetio izdanim krcmarevicevom ostavkom, valjda jer mu se ovaj uklapao u zamisljenu fudbalsku viziju razvoja zeljeznicara?Plavo-bijeli wrote:Pa evo sad kad smo odradili masteralno transfer rok, prvi smo na tabeli,
Prelazni rok u kojem se izdesavalo sve to iako je milomir odovic, covjek zbog kojeg smo prvi (kome to nije kasno fudbalski je analfabeta), sve vrijeme bio slobodan, kao i prethodne tri sezone? Covjek po kojem ste se vi, a razlicitih vas ima, od bezmudih, preko coravih i priglupih do placenih poltrona, posrali nekoliko puta u zadnje tri godine. Te bolestan, te sam doveo livaju i mladenovica, te nema autoritet...
Trenutno smo prvi jer je neko u upravi skontao da je dogorilo do noktiju, pa daj odovica on zna fudbal. Jesu li stvarno skontali da ne znaju i da je bolje da se ne petljaju ili je ovo spasavanje guzice do sljedeceg trenutka kad ce zeljo postat real life FM, vidjet cemo.
Sto se tice samog igrackog kadra nakon prelaznog roka, stoperi su odlicni, curjuric je profesor fudbala, (ja sam prvi srao kad je doveden, rado cu pojest vlastito govno), pavic je odlican bek i to ne samo pod dojmom svih vedeta koje su to igrali od kvesica na ovamo, nego je covjek objektivno dobar lijevi bek. Osim toga, mi smo taj fenomenalni prelazni rok zavrsili s jednim spicem. Ok, ima nacina da se to pokrije kad krpic bude imao zute ili se povrijedi, posebno kad se sinan vrati.
Da si rekao da je prelazni rok bio dobar, kao sto jeste, kad se izuzme trenerski cirkus, ne bih nista napisao, ali fenomenalan? Bas vuces za jezik.
- avetinja
#72893 Re: FK Željezničar
Nisi sve napisao sada, ali smo se prepirali mnogo puta oko poteza uprave, i možda nisi ti sve rekao, ali govorim za one koji napadaju čim se nešto loše kaže za upravu, a koliko se sjećam, i ti si bio takav prije dva mjeseca. Sada si se primirio, pa ne ulaziš u konflikte.salle_eh1986 wrote:a gdje sam ja to napisao sve Boga ti ?
samo nećeš valjda reći da nema onih koji imaju prečeg posla od utakmice uživo, a ovamo najpametnijih ? Takvih je najviše, na žalost.
i fakat, ali fakat ne vidim čemu uvijek i svugdje priča "mi - vi" ... ja se lično ne osjećam ni ko "mi" a ni ko "vi" ... samo me nervira uvijek traženje bilo čega lošeg da bi se dobro omalovažilo
i ako trolanje nije "doći će XY za 10,5,2 dana" i jovo nanovo priča, ne znam šta je
takvih priča sam sit i po drugim forumima, ne samo ovde...svi sve znaju a ustvari samo iz šupljeg u prazno
Ima, ali šta ću da radim? Ovo je forum, može svako da piše. Nije klupski ili navijački forum. Ako mi se ne sviđa, zaobiđem.
Priču "mi - vi" sam ti objasnio u prethodnom komentaru.
To što je zipoo napisao nisam ni uzimao previše ozbiljno, jer ne obraćam preveliku pažnju na to. Kada igrač potpiše, znat ću, neće mi promaći ništa. Ako i trola, vi ste ušli u trolu da vas voza, jer ga stalno ispitujete.
-
zipoo
#72894 Re: FK Željezničar
Sta je jazavac, ne znas koja je iz koje sezone? Ni od 2015 pa dalje, jel?salle_eh1986 wrote:a gdje sam ja to napisao sve Boga ti ?avetinja wrote:Odakle znaš ko ide na utakmice, a ko ne? Šta hoćeš, da ti slikamo člansku, godišnju, pojedinačne ulaznice? Ovo je forum. Na njemu može pisati ko god želi, ako ne krši pravila foruma. To što neko ima drugačije mišljenje ne znači da nepoštuje propise sajta, da je agent, mrzitelj kluba i slično. Kada neopravdavaš poteze uprave, odmah ti kažu da si agent, da ne ideš na utakmice, da želiš da se Žujo i Violina vrate, da ti je krivo što se nisi utalio u menadžerski ugovor i ostalo. Šta vam je? Imam pravo da kažem šta god hoću. To što mislite drugačije, ne znači da ste u pravu i da su drugi takvi kako ih nazivate. Upravo zbog toliko napadanja se stvorila ovakva podjela među navijačima oko Misimovića. Kao da je kakav kip u Indiji, pa ne smiješ ružno pogledat odmah ćete na vatru baciti. Kažu smiješ kritikovati loše poteze, ali ne smiješ upravu. Ko to donosi odluke, nana Rahmana? I onda se čude što ih nazivaju, odnosno što im uzvraćaju pogrdnim komentarima.
radi charuga sto moras
Last edited by zipoo on 24/08/2018 15:50, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#72895 Re: FK Željezničar
Jbg, neko hoce malo vise , a nekom dosta single room na KipruPlavo-bijeli wrote:Salle fakat nema smisla ovdje raspravljati. Vidiš da ovi internet ratnici jedva čekaju da Želji krene loše, pa da mogu još više prosipati svoje neutemeljene stavove. Pa evo sad kad smo odradili masteralno transfer rok, prvi smo na tabeli, sve pozitiva, oni i dalje imaju sto nekih kritika, ali sve kao za dobrobit Želje hahahah.
-
salle_eh1986
#72896 Re: FK Željezničar
jazavac ? bravo ovcozipoo wrote:Sta je jazavac, ne znas koja je iz koje sezone? Ni od 2015 pa dalje, jel?salle_eh1986 wrote:a gdje sam ja to napisao sve Boga ti ?avetinja wrote:Odakle znaš ko ide na utakmice, a ko ne? Šta hoćeš, da ti slikamo člansku, godišnju, pojedinačne ulaznice? Ovo je forum. Na njemu može pisati ko god želi, ako ne krši pravila foruma. To što neko ima drugačije mišljenje ne znači da nepoštuje propise sajta, da je agent, mrzitelj kluba i slično. Kada neopravdavaš poteze uprave, odmah ti kažu da si agent, da ne ideš na utakmice, da želiš da se Žujo i Violina vrate, da ti je krivo što se nisi utalio u menadžerski ugovor i ostalo. Šta vam je? Imam pravo da kažem šta god hoću. To što mislite drugačije, ne znači da ste u pravu i da su drugi takvi kako ih nazivate. Upravo zbog toliko napadanja se stvorila ovakva podjela među navijačima oko Misimovića. Kao da je kakav kip u Indiji, pa ne smiješ ružno pogledat odmah ćete na vatru baciti. Kažu smiješ kritikovati loše poteze, ali ne smiješ upravu. Ko to donosi odluke, nana Rahmana? I onda se čude što ih nazivaju, odnosno što im uzvraćaju pogrdnim komentarima.
dobra slika, eto nek je tvoja nikakav problem
opet ne vidim poentu tvog trolanja, valjda u raji ispadneš veća faca ako nešto znaš/pogodiš
ako je tako svaka čast
-
Alfa_i_Omega
#72897 Re: FK Željezničar
Mene bi bilo stid postaviti ovu profilnu. Šatro predsjednik i Oda, rekao bi čovjek potez genija a ne prinudni potez očajnika i još jedno skrivanje iza legendi kluba. Baš fuj, degutantno do bola.
Odovicu majstore, pisaj neznalice.
-
zipoo
#72898 Re: FK Željezničar
a gdje sam ja to napisao sve Boga ti ?salle_eh1986 wrote:[qote="zipoo"][uote="salle_eh1986"][uote="avetinja"]Odakle znaš ko ide na utakmice, a ko ne? Šta hoćeš, da ti slikamo člansku, godišnju, pojedinačne ulaznice? Ovo je forum. Na njemu može pisati ko god želi, ako ne krši pravila foruma. To što neko ima drugačije mišljenje ne znači da nepoštuje propise sajta, da je agent, mrzitelj kluba i slično. Kada neopravdavaš poteze uprave, odmah ti kažu da si agent, da ne ideš na utakmice, da želiš da se Žujo i Violina vrate, da ti je krivo što se nisi utalio u menadžerski ugovor i ostalo. Šta vam je? Imam pravo da kažem šta god hoću. To što mislite drugačije, ne znači da ste u pravu i da su drugi takvi kako ih nazivate. Upravo zbog toliko napadanja se stvorila ovakva podjela među navijačima oko Misimovića. Kao da je kakav kip u Indiji, pa ne smiješ ružno pogledat odmah ćete na vatru baciti. Kažu smiješ kritikovati loše poteze, ali ne smiješ upravu. Ko to donosi odluke, nana Rahmana? I onda se čude što ih nazivaju, odnosno što im uzvraćaju pogrdnim komentarima.
takvih priča sam sit i po drugim forumima, ne samo ovde...svi sve znaju a ustvari samo iz šupljeg u prazno[/qote]
Sta je jazavac, ne znas koja je iz koje sezone? Ni od 2015 pa dalje, jel?[/qote]
jazavac ? bravo ovco
dobra slika, eto nek je tvoja nikakav problem
opet ne vidim poentu tvog trolanja, valjda u raji ispadneš veća faca ako nešto znaš/pogodiš
ako je tako svaka čast
Koja je iz koje sezone ba? Hajde pravi navijac? Imas brojeve, pise sve
Ja sam u raji vec glavna faca
-
salle_eh1986
#72899 Re: FK Željezničar
takva mi je i na FB profilu, hoćeš da ti dam pa vidi ko samAlfa_i_Omega wrote:Mene bi bilo stid postaviti ovu profilnu. Šatro predsjednik i Oda, rekao bi čovjek potez genija a ne prinudni potez očajnika i još jedno skrivanje iza legendi kluba. Baš fuj, degutantno do bola.
-
salle_eh1986
#72900 Re: FK Željezničar
nemam pojma, ja za Želju navijam od kad je Miske tuzipoo wrote:Koja je iz koje sezone ba? Hajde pravi navijac? Imas brojeve, pise sve
Ja sam u raji vec glavna faca