Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DR_Faustus wrote:Hoce li se ovi novi EON TV Paketi moci koristiti na mrezama drugih provajdera (Elta, BHT)?
Neće, kao što se ne može koristiti ni EON web, mobile i smart tv app.
Pa zasto onda imaju "PONUDA ZA KORISNIKE KOJI SAMOSTALNO KORISTE EON USLUGU", koliko ja vidim ovdje je samo ukljucena EON aplikacija bez net-a i digitalne kablovske?
@all
Nova ponuda donosi unapređenje servisa i dosta noviteta, molimo Vas za još malo strpljenja
O svim detaljima ćemo Vas veoma brzo detaljnije informisati.
slika na nova bh jeste bila bolja tokom sinoćnje tekme, međutim daleko je to od dobre slike..ono je neki "polu-HD" bio. Slika iz studija i dalje je bila očajna. Sve u svemu, imamo kanala i boljom slikom, a koje su u HD rezoluciji.
D3 uređaj ne dobiva signal....Svakih sat vremena ovako i prekid traje nekih 5 minuta i tako u krug...Odo sad neke fosne pretovarat, a ti telemahe vidi o cemu se radi, ako se ne rijesi dok se ne vratim vikat cu na 1360, jer danas sam planirao visit na internetu.
Rugafet wrote:D3 uređaj ne dobiva signal....Svakih sat vremena ovako i prekid traje nekih 5 minuta i tako u krug...Odo sad neke fosne pretovarat, a ti telemahe vidi o cemu se radi, ako se ne rijesi dok se ne vratim vikat cu na 1360, jer danas sam planirao visit na internetu.
I jucer je bilo ovako stanje
Zdravo Rugafet,
Na području Vašeg stanovanja, zabilježene su poteškoće.
Ekipe su na terenu i nastoje riješiti problem u najkraćem roku. Molimo Vas za malo strpljenja.
Last edited by Telemach on 12/10/2018 10:29, edited 1 time in total.
Telemach....
De malo vidite da otklonite ove poteskoce koje su od jucer ujutro,puca signal nema ni tv ni neta po 5 min posle radi ok ali na svako 1-2h se stalno se desavaju iste stvari,jer imaju utakmice veceras da se na miru gledaju a ne ko sinoc isprekidano ...Gračanica je u pitanju!!
j66o wrote:Telemach....
De malo vidite da otklonite ove poteskoce koje su od jucer ujutro,puca signal nema ni tv ni neta po 5 min posle radi ok ali na svako 1-2h se stalno se desavaju iste stvari,jer imaju utakmice veceras da se na miru gledaju a ne ko sinoc isprekidano ...Gračanica je u pitanju!!
Zdravo j66o,
Upoznati smo s poteškoćama, kolege rade na rješavanju problema.
aditon wrote:slika na nova bh jeste bila bolja tokom sinoćnje tekme, međutim daleko je to od dobre slike..ono je neki "polu-HD" bio. Slika iz studija i dalje je bila očajna. Sve u svemu, imamo kanala i boljom slikom, a koje su u HD rezoluciji.
Hmm, ja sam usporedio srbe na SK i ovu nasu tekmu, stvarno je bolja bila slika na Nova BH. Studio ne bih da komentarisem.
Telemach wrote:
Zdravo Rugafet,
Ekipe su na terenu i nastoje riješiti problem u najkraćem roku. Molimo Vas za malo strpljenja.
Izgleda da se stanje popravilo, vec par sati veza nije pukla
Edit: Samo sto napisa, opet puce
Last edited by Rugafet on 12/10/2018 15:31, edited 1 time in total.
Telemach wrote:
Zdravo Rugafet,
@Rugafet
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama
Telemach wrote:
Zdravo Rugafet,
@Rugafet
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama
Ma dzaba je kad opet puca...
Moram priznat da je i kod mene upload manji nego inace. Sad mi je trenutno 7mbs, a treba 10mbs. A sto se tice downloada on je OK.
Rugafet wrote:D3 uređaj ne dobiva signal....Svakih sat vremena ovako i prekid traje nekih 5 minuta i tako u krug...Odo sad neke fosne pretovarat, a ti telemahe vidi o cemu se radi, ako se ne rijesi dok se ne vratim vikat cu na 1360, jer danas sam planirao visit na internetu.
I jucer je bilo ovako stanje
Telemach brzo popravljajte ovo Rugafetu. Nije gledao Zadrugu 12 sati i eno ga trese se po avliji, krizira.
Zbog radova na održavanju mreže, došlo je do kratkotrajnog prekida.
U slučaju da je problem i dalje prisutan, molimo Vas da nam se javite, otvorićemo pojedinačnu reklamaciju.
Izgleda opet održavate nešto jer čitavo poslijepodne puca u čitavom naselju. Makar mi ovaj 3G platite
j66o wrote:Telemach nista nije popravljeno s vase strane,prekida i dalje sad samo jos češće,polako kvar ulazi u 3-ći dan!!!
Problem nije pojedinačne prirode signali u tehničkom sistemu su odlični. I dalje je prisutan problem na području Vašeg stanovanja a uzrok je pucanje konekcije.
Molimo Vas za još malo strpljenja.
j66o wrote:Telemach nista nije popravljeno s vase strane,prekida i dalje sad samo jos češće,polako kvar ulazi u 3-ći dan!!!
Problem nije pojedinačne prirode signali u tehničkom sistemu su odlični. I dalje je prisutan problem na području Vašeg stanovanja a uzrok je pucanje konekcije.
Molimo Vas za još malo strpljenja.
Pozdrav, da li neko koristi Telemach-ov hosting koji je uključen u Trio grande paketu. Piše da je raspoloživo 1200MB. Da li neko zna kako se isti aktivira, koliko je dozvoljeno prometa za tih 1200MB i da li se dobije neka domena od telemacha i može li se koristiti vlastita domena(.com ili .ba)?
Na 1360 kažu da je to samo za poslovne korisnike a kada sam ponovo pogledao cjenovnik i uvjerio se da zaista piše za obični trio grande paket pa ponovo zvao 1360, teta kaže da odem na šalter i da ona nema informacija o tome
Posmatrac_007 wrote:Pozdrav, da li neko koristi Telemach-ov hosting koji je uključen u Trio grande paketu. Piše da je raspoloživo 1200MB. Da li neko zna kako se isti aktivira, koliko je dozvoljeno prometa za tih 1200MB i da li se dobije neka domena od telemacha i može li se koristiti vlastita domena(.com ili .ba)?
Na 1360 kažu da je to samo za poslovne korisnike a kada sam ponovo pogledao cjenovnik i uvjerio se da zaista piše za obični trio grande paket pa ponovo zvao 1360, teta kaže da odem na šalter i da ona nema informacija o tome
Imam ja aktivan hosting, ide domena ime/naziv.users.telemach.ba, oko 10GB mjesečnog protoka ako se dobro sjećam, nema sql baze, 1 ftp, osnovno nešto gdje možeš html i css vježbati.