FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

LSD

#72751 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Daj ba Hrasno šta ti je, prozivaš Dženana koji je zabio dva gola u derbiju, a braniš Vedrana koji nema muda da istrci na centrašut...niti jedan ! frajer više unosi panike nego protivnicki napadaci.

I da se sjetim familije onom smradu pitarskom Kaljancu za onaj drugi poništeni gol i navodni ofsajd Zajmoviću :oops: :-x puuu smeće jedno.
vryzas

#72752 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

zipoo wrote::pisnuo:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

aj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Image

:oops:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#72753 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:Daj ba Hrasno šta ti je, prozivaš Dženana koji je zabio dva gola u derbiju, a braniš Vedrana koji nema muda da istrci na centrašut...niti jedan ! frajer više unosi panike nego protivnicki napadaci.

I da se sjetim familije onom smradu pitarskom Kaljancu za onaj drugi poništeni gol i navodni ofsajd Zajmoviću :oops: :-x puuu smeće jedno.
Nisam spomenuo istrcavanja na centarsut ali cinjenica je da je Vedran bio medju anjboljim igracima prosle sezone a i ove je spasio do sada bruku cistih golova.
agnostic_front

#72754 Re: FK Željezničar

Post by agnostic_front »

Djeca, Reuf :izet:
hrasno38

#72755 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Super je to sto pokusavate da me provalite....bas mi je drago zbog vas....ne dajte se omesti :-)
FreakyStyley

#72756 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Sami ste se provalili kad ste za argument da Kjosevski ima dobra ispucavanja uzeli cinjenicu da je zabio nekakav slucajni gol. To jedno s drugim veze nema, zato je smijesno. Ne znam kako ne razumijete? Optepoznato je da su mu ispucavanja kriminalna i citav stadion pizdi zbog toga svaku utakmicu vec sezonama.
Charuga
Globalni moderator

#72757 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Zar nije do gramatike ... :?
wewa

#72758 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

a Guso i slavlje kad lopta ne ode u aut? :D
Veca se samo drzi nase najbolje tradicije :D
vryzas

#72759 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

:lol:
hrasno38

#72760 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

FreakyStyley wrote:Sami ste se provalili kad ste za argument da Kjosevski ima dobra ispucavanja uzeli cinjenicu da je zabio nekakav slucajni gol. To jedno s drugim veze nema, zato je smijesno. Ne znam kako ne razumijete? Optepoznato je da su mu ispucavanja kriminalna i citav stadion pizdi zbog toga svaku utakmicu vec sezonama.
Nije argument nego primjer ali ocito da se sve mora nacrtati.....osim toga ispucavanja su zadnje sto se Kjosevskom moze prigovoriti! Ne znam mozda gledamo razlicite utakmice ali ja ne vidim nekih kriminalno velikih problema u njegovom ispucavanju....u istrcavanju DA, u zracnim duelima da ali zato fantasticno vlada sa refleksom i uglavnom brani sve sto ide po zemlji. Da je sve idealno ne bi branio u Zelji i vjerovatno bi Zeljo od njegovog transfera uzeo ogromen pare ali on je najmanji Zeljin problem. Na kraju krajeva ako sam ja glup nije valjda i Prosinecku glup pa ga je pozvao u reprezentaciju! Ponekad se ponasate kao da ste doktorirali fudbal a da se otkrijemo ko smo i sta smo ispostavilo bi se da vecina nija sutnula loptu u zivotu.......nekako me ova prica vraca na pricu o "klocu" Edinu Dzeki!
FreakyStyley

#72761 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Na skali od 0 do 10 njegova ispucavanja su za 2.
hrasno38

#72762 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

FreakyStyley wrote:Na skali od 0 do 10 njegova ispucavanja su za 2.
Jesi li ti neki specijalista za golmane, fudbaslki trener, ili u najmanju ruku eto DIF-ovac jer eto tamo ko nesto uce i o fudbalu pa da ocjenjujes naseg reprezentatiovnog golmana! Mnogima je tako i Dzeko bio kloc sa obadvije ljeve ......pa se ispostavilo da ima i desnu......a naravno kriticari sve specijalac do specijalca "dunge lunge"! Nego ajde kad vec tako tvrdis daj nam neku statistiku njegovih lose ispucanih lopti. Mozda ja jesam stariji ali se ne sjecam da je na ispucavanju zajebo Zelju kao sto je recimo Antolovic.,....a operet kazem stariji sam relativno pa me podsjeti!
FreakyStyley

#72763 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ja sam Elvis Karic. Eto, da i to otkrijemo.
rumenige_brajtner

#72764 Re: FK Željezničar

Post by rumenige_brajtner »

e nek sam i ovo vidio da je neko zadovoljan vecinim ispucavanjima :lol:
hrasno38

#72765 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

FreakyStyley wrote:Ja sam Elvis Karic. Eto, da i to otkrijemo.
super drago mi je mada nisam trazio tvoje ime i prezime pogotovo javno! i mislim da bi moderatori trebali da pocnu da kaznjavaju ove sto se preseravaju i prozivaju imenima ljude ovdje po forumu (ne mislim na tebe Freaky) a pogotovo sto prozivaju ljude koji nemaju veze sa forumum jer su im pojedini debili dali pogresne podatke! Fakat nema smisla i forum gubi svakim danom ono sto mu i jeste cilj!
FreakyStyley

#72766 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ma nema problema, razumijemo se. :)
veella

#72767 Re: FK Željezničar

Post by veella »

Zeljo nema golmana to je cinjenica
FreakyStyley

#72768 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Obecavam da cu od Kjosevskog napraviti golmana, samo mi treba vremena.
NORMUS

#72769 Re: FK Željezničar

Post by NORMUS »

FreakyStyley wrote:Obecavam da cu od Kjosevskog napraviti golmana, samo mi treba vremena.
Bude li Vecu Karic učio da brani, ovaj neće moći ni fotelju uhvatiti, ne loptu.
To ti je isto kao kod kona kada je Ibro Hodzic učio Delaca kako da hvata lopte. :-)
UnKnownBA

#72770 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Daj ne zajebajite, oba gola su poništena opravdano. Suđenje je bilo korektno uz par manjih grešaka na obje strane. Jedino im je veća greška bila onaj navodni ofsajd Zajmovića. Malo je usrao sa samo 4 minute nadoknade koje nije ni ispoštovao, svirao kraj pola minute ranije. Morao je produžiti mnogo više!

BRAVO Željo, BRAVO Oda! Veca nas je ukopao ali i izvadio kasnije jer da onu ne izvadi mogli smo se loše provesti. Zna često imati odlične intervencije ali isto tako zna i očajne, pogotovo u zadnje vrijeme. Definitivno nije neka pljačka. Nemam nikog posebno da izdvojim ... djelovali su kao tim a to je najbitnije. Jedino možda borbenost Krpića :thumbup: , samo morao je ono glavom utrpati. Sve u svemu ima budućnosti u ovom kolektivu, bar imamo šta vidjeti na Grbavici.
avetinja

#72771 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

UnKnownBA wrote:Daj ne zajebajite, oba gola su poništena opravdano. Suđenje je bilo korektno uz par manjih grešaka na obje strane. Jedino im je veća greška bila onaj navodni ofsajd Zajmovića. Malo je usrao sa samo 4 minute nadoknade koje nije ni ispoštovao, svirao kraj pola minute ranije. Morao je produžiti mnogo više!

BRAVO Željo, BRAVO Oda! Veca nas je ukopao ali i izvadio kasnije jer da onu ne izvadi mogli smo se loše provesti. Zna često imati odlične intervencije ali isto tako zna i očajne, pogotovo u zadnje vrijeme. Definitivno nije neka pljačka. Nemam nikog posebno da izdvojim ... djelovali su kao tim a to je najbitnije. Jedino možda borbenost Krpića :thumbup: , samo morao je ono glavom utrpati. Sve u svemu ima budućnosti u ovom kolektivu, bar imamo šta vidjeti na Grbavici.
:thumbup:

Napokon da je neko ovo rekao. Kod drugogo gola je Krpić previše ušao u golman i glavom ga udario u ruku pri skoku. Dovoljno elemenata da se svira faul u napadu.
hrasno38

#72772 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

avetinja wrote:
UnKnownBA wrote:Daj ne zajebajite, oba gola su poništena opravdano. Suđenje je bilo korektno uz par manjih grešaka na obje strane. Jedino im je veća greška bila onaj navodni ofsajd Zajmovića. Malo je usrao sa samo 4 minute nadoknade koje nije ni ispoštovao, svirao kraj pola minute ranije. Morao je produžiti mnogo više!

:thumbup:

Napokon da je neko ovo rekao. Kod drugogo gola je Krpić previše ušao u golman i glavom ga udario u ruku pri skoku. Dovoljno elemenata da se svira faul u napadu.
:zid: :zid: :zid: nije bolan Krpic usao u nikoga nego je golman trceci unazad i skacuci unazad naletio na njega.....krpic mu je citavo vrijeme bio iza ledja i nije uopste se kretap prema njemu
decko_sa_kovaca

#72773 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Pa kakve to veze ima kucaj pravila fudbala na internetu. Ne tretiraju se isto dueli igrac-igrac i igrac-golman. Dobra odluka sudije nea veze sto je na nasu stetu
hrasno38

#72774 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

decko_sa_kovaca wrote:Pa kakve to veze ima kucaj pravila fudbala na internetu. Ne tretiraju se isto dueli igrac-igrac i igrac-golman. Dobra odluka sudije nea veze sto je na nasu stetu
Tretiraju ako nisu u petercu!
avetinja

#72775 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

hrasno38 wrote: :zid: :zid: :zid: nije bolan Krpic usao u nikoga nego je golman trceci unazad i skacuci unazad naletio na njega.....krpic mu je citavo vrijeme bio iza ledja i nije uopste se kretap prema njemu
Pogledaj desnu ruku Krpića, do vilice mu je digao ruku. Uz to ga je glavom udario u lijevu ruku. Dovoljno elemenata za faul u napadu. Šesnaesterac je golmanov prostor, pa se svaki kontakt gdje se golman spriječava da dođe do lopte strožije vrijednuje.
Post Reply