Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Glavni sekretar centra Kralja Selmana za humanitarne aktivnosti Abdullah er-Rebia je izjavio da je Saudija primila 895 000 sirijskih i jemenskih izbjeglica. Od toga 291 342 su Sirijci i imaju status posjetioca?!
Inače, mjesečno za vizu u KSA moraš izdvojiti mislim 200 rijala ili oko 100 KM. Dakle, 291342 + 100 KM=? i to samo za jedan mjesec.
salik79 wrote:
Lahko mu je bilo kad je tuČo svim i svacim sto su mu braca iz Saudije i Katara poslala
Salik djetinjasto si naporan i ne znam o cemu pricas
Neki dan si znao
solar7 wrote:Ako neko vidi pobjedu rezima i asada u buducnoti mislim da grdno grijesi jer previse ovo dugo traje da bi tek tako bilo.Prvise to sve traljavo ide.Oni tucu oko Hame a gube na drugim mjestima poput Dare i Qalamauna.
Znam da je ovo tema za Irak ali opet zbog vehabijica ovdje
Svi članovi brigade strogo Krščani
A glavni pokrovitelj Iran
Na tenkovima krišž i slike ovoga čovjeka
e moji ljubitelji Turske i Cionističke arabije nikad vama iz guzice u glavu.
solar7 wrote:I bas se naso ko ce meni pricat kako sam zauzimao Kljuc Petrovac i Sanski Most.Porediti to sa ovim danasnjim ratovanjem je apsurd.Na nas su bacane od strane srba rakete volhov i orkan od kojih je i moj otac poginuo i jos 3 a 52 ranjeno bilo, i jel to prvo ratovanje a ja znam sta sam bacao na njih i cim sam ih gadjao.I da znas kad SMO zauzimali navedene svi srpski civili su bili u zbjegu perema Prijedoru i Banjaluci.https://youtu.be/2ymV_85PxUI.Ovako tuci u pozadini neselektivno je rratni zlocin a asada boli za tim jer mu je bitno ostati na vlasti.INSTITUCIJA INSTITUCIJA dostu moj.
Opet šošon našao pametovat kako se ratovalo, soliš pamet nama što smo tu bili cijelo vrijeme. Nama nisu izvor za rat samoproglašene daije na predavanjima po pazaru. Ne vjerujem vam riječi, svi vi vehabofili ste haman isti, sve neki osmijesi a zlo izbija iz očiju, čim izustite nešto slažete a puna usta Allaha i poslanika.
salik79 wrote:
Lahko mu je bilo kad je tuČo svim i svacim sto su mu braca iz Saudije i Katara poslala
Salik djetinjasto si naporan i ne znam o cemu pricas
Neki dan si znao
solar7 wrote:Ako neko vidi pobjedu rezima i asada u buducnoti mislim da grdno grijesi jer previse ovo dugo traje da bi tek tako bilo.Prvise to sve traljavo ide.Oni tucu oko Hame a gube na drugim mjestima poput Dare i Qalamauna.
solar7 wrote:Ne barkaj mi komsiju iz Berana.
I ti se uhvatio te greske u palatalizaciji,da dokazes kako je neko nepismen a ti pismen.Ok greska je al to je meni jako djetinjasto na sta se ti hvatas al ne zavredjuje ovoliko suplje price.
Solar, covjek ti ne dokazuje da si nepismen, nego ti zeli reci da takav nacin izrazavanja nije karakteristican za krajinu, a Berane su tamo negdje u P.M. u Crnoj gori pa se evo i ja pitam odakle se krajina nalazi u komsiluku sa Beranama???
solar7 wrote:I bas se naso ko ce meni pricat kako sam zauzimao Kljuc Petrovac i Sanski Most.Porediti to sa ovim danasnjim ratovanjem je apsurd.Na nas su bacane od strane srba rakete volhov i orkan od kojih je i moj otac poginuo i jos 3 a 52 ranjeno bilo, i jel to prvo ratovanje a ja znam sta sam bacao na njih i cim sam ih gadjao.I da znas kad SMO zauzimali navedene svi srpski civili su bili u zbjegu perema Prijedoru i Banjaluci.https://youtu.be/2ymV_85PxUI.Ovako tuci u pozadini neselektivno je rratni zlocin a asada boli za tim jer mu je bitno ostati na vlasti.INSTITUCIJA INSTITUCIJA dostu moj.
Opet šošon našao pametovat kako se ratovalo, soliš pamet nama što smo tu bili cijelo vrijeme. Nama nisu izvor za rat samoproglašene daije na predavanjima po pazaru. Ne vjerujem vam riječi, svi vi vehabofili ste haman isti, sve neki osmijesi a zlo izbija iz očiju, čim izustite nešto slažete a puna usta Allaha i poslanika.
Ja nikog ne vrijedjam jer je to neljudski za razliku od tebe i nadam se da administracija prati isto.Vidim da sve najbolje znas i s takvima se ne vrijedi raspravljati,a ptice znaju gdje si ti to bio ili si sad uopste i ko si,i zato kraj ofu s tobom.lijep pozdrav rajVOsa
GIVI wrote:
Zato sto znaju koliko taj covjek brine o krscanskoj zajednici u Iranu, kako obilazi i pomaze njihove sehidske porodice, otkako je postao predsjednik drzave do dana dansnjeg, kada je Lider revolucije...Skoro je objavljena cijela knjiga (Christ in the Night of Glory), od nekoliko stotina stranica, koja fotografijama i stenogramima svjedoci o tome. Par slika iz te knjige:
Two-Thirds of Lebanon’s Christians Believe Hezbollah is Protecting the Country
Siitski prevaranti koriste strah od ISILa kako bi pridobili krscane!
HEZBOLLAH USES FEAR OF ISIS TO RECRUIT CHRISTIANS
Terror group presenting itself as sole defenders of minorities
“If Hezbollah did not exist, it would have been necessary to create it,” said Albert Mansour, a former government minister who is a resident of Ras Baalbek. “The party’s existence makes the people – including Sunnis, Shiites and Christians of the region – feel safe in the face of this strange formation,” referring to the presence of the Sunni jihadist fighters.
“In fact, the Christians of Ras Baalbek and the Iranian-backed militants are downright friendly to each other,” Alessandria Masi of International Business Times said.
joe_black wrote:Solar, covjek ti ne dokazuje da si nepismen, nego ti zeli reci da takav nacin izrazavanja nije karakteristican za krajinu, a Berane su tamo negdje u P.M. u Crnoj gori pa se evo i ja pitam odakle se krajina nalazi u komsiluku sa Beranama???
Zna on dobro na sta ja ciljam, ali na (ne)vjest nacin pokusava izvrnuti cijelu poentu prepiske, da bi nam mogao palamuditi o "njegovim herojstvima po Krajini".
GIVI wrote:
Zato sto znaju koliko taj covjek brine o krscanskoj zajednici u Iranu, kako obilazi i pomaze njihove sehidske porodice, otkako je postao predsjednik drzave do dana dansnjeg, kada je Lider revolucije...Skoro je objavljena cijela knjiga (Christ in the Night of Glory), od nekoliko stotina stranica, koja fotografijama i stenogramima svjedoci o tome. Par slika iz te knjige:
Vjerska i nacionalna mržnja je pogonsko gorivo destrukcije BI, Azije i svijeta u cjelini. Iran oponira tome i zato ga iz dna duše mrze oni koji su zatočenici takfirističkog pogleda na svijet.
solar7 wrote:Da se asad ili hafaz povukao jos prije i prepustio pravu demokratiju Siriji danaa ne bi imali ni Isila ni Nusre a ni sitskih skupina u Siriji.Asad je ludjak u bjelim rukavicama kao i svi slicni njemu bilo u islamskom ili neislamskom svijetu.Sve zemlje u kojima je neko izigravao faraona i vladao dovijeka su dozivjele krah ili su na putu tome i muslimanske i nemuslimanske.Sto se tice ovih svih skupina sve ce to doci na svoje i stati pod samo jednu zastavu a tad ce biti kraj svim asadima.
Last edited by habanero68 on 29/04/2017 17:21, edited 1 time in total.
Kikibombona wrote:Siitsko-krscanski blok protiv izvornih muslimana!
Two-Thirds of Lebanon’s Christians Believe Hezbollah is Protecting the Country
Siitski prevaranti koriste strah od ISILa kako bi pridobili krscane!
HEZBOLLAH USES FEAR OF ISIS TO RECRUIT CHRISTIANS
Terror group presenting itself as sole defenders of minorities
“If Hezbollah did not exist, it would have been necessary to create it,” said Albert Mansour, a former government minister who is a resident of Ras Baalbek. “The party’s existence makes the people – including Sunnis, Shiites and Christians of the region – feel safe in the face of this strange formation,” referring to the presence of the Sunni jihadist fighters.
“In fact, the Christians of Ras Baalbek and the Iranian-backed militants are downright friendly to each other,” Alessandria Masi of International Business Times said.
solar7 wrote:Ne barkaj mi komsiju iz Berana.
I ti se uhvatio te greske u palatalizaciji,da dokazes kako je neko nepismen a ti pismen.Ok greska je al to je meni jako djetinjasto na sta se ti hvatas al ne zavredjuje ovoliko suplje price.
Nije to "greska u palatalizaciji", to je nesto puuuno vise, ustvari to je tvoj omen
solar7 wrote:
I sad realno sta im nije bilo jeftinije da su se tamo ukopali ko ljudi i branili polozaje, a ne raspali se nakon dva dana pa sad mjesec dana povuci-potegni da uzmu sto su popusili, ja stvarno neznam tko zapovjeda tamo, sve nesposobno...ni ovi Perzijanci nisu Bog zna sto
Ovdje sve znalci iz toplih soba znaju bolje nego tuí ljudi na terenu.Tucu ih avioni Rusije ,2 svjetske vojne sile i sta je ónda cudno sto su se povukli.Volio bih nekog od nas vidjet u slicnoj situaciji,a nase linije su padale i kad malo vise zagranatira.Nadam se da ce Turski avioni jednom poceti tuci po SAA pA da vidimo kako ce se onda drzati
A sada nam ispricaj koje su to "nase linije padale i kad malo vise zagranatira", Krajisnice nas ljuti?!
sarajevoxxxx wrote:Džamija Ebu Ubejde ibn Džerrah u gradu Kafr Zeita u sirijskoj provinciji Hama, prije i nakon Asadovog i ruskog bombardovanja:
Zaboravio si iznedju te dvije slike postaviti ovu:
Al', s obzirom da se tvoji raznose u punim dzamijama za vrijeme namaza, ili postavljaju bombe koje aktiviraju kada su pune vjernika, ne vidim u cemu je problem?
joe_black wrote:Solar, covjek ti ne dokazuje da si nepismen, nego ti zeli reci da takav nacin izrazavanja nije karakteristican za krajinu, a Berane su tamo negdje u P.M. u Crnoj gori pa se evo i ja pitam odakle se krajina nalazi u komsiluku sa Beranama???
Zna on dobro na sta ja ciljam, ali na (ne)vjest nacin pokusava izvrnuti cijelu poentu prepiske, da bi nam mogao palamuditi o "njegovim herojstvima po Krajini".
Pa reče lik neki dan (u raspravi o pomoći irana u našem ratu, ), "bio je u tom ratu u tom Bihaću"
Ono ko da je bio u nekoj hvaljenoj pekari, ali im pita i nije nešto ko što pričaju.
Mada, možda čovjek ne laže, možda je i bio u ratu u krajini. S'one tamo strane
Pa reče lik neki dan (u raspravi o pomoći irana u našem ratu, ), "bio je u tom ratu u tom Bihaću"
Ono ko da je bio u nekoj hvaljenoj pekari, ali im pita i nije nešto ko što pričaju.
Mada, možda čovjek ne laže, možda je i bio u ratu u krajini. S'one tamo strane
Ja samo znam da on ima veze s Krajinom k'o ja s Australijom