awekenings wrote:Haman da je i do mene i do tebe ...drama wrote:awekenings wrote:ne kontam ja ove vicove tvoje ozone .. haman je do mene ...
ja odavno njegove viceve preskacem![]()
E je*i ga kad nekim ljudima moraš crtati da skontaju vicneki wrote:
Moderator: Chloe
awekenings wrote:Haman da je i do mene i do tebe ...drama wrote:awekenings wrote:ne kontam ja ove vicove tvoje ozone .. haman je do mene ...
E je*i ga kad nekim ljudima moraš crtati da skontaju vicneki wrote:
dzimi wrote:Ulazi čovjek u prodavnicu da kupi svesku.
Prodavačica: A kakva vam sveska treba?
Kupac: Ma svejedno, daj bilo koju.
Prodavačica: Ali ne može bilo koja, hoćete li veliku ili malu?
Kupac: Pa dajte malu.
Prodavačica: Sa linijama, kockicama ili čistu?
Kupac (već cupka od nervoze): S kockicama.
Prodavačica: Sa 100 ili sa 50 listova?
Kupac: Ma svejedno dajte mi bilo koju, eto tu sa 100 listova.
Prodavačica: Sa tvrdim ili mekim povezom?
Kupac već popizdio, tu upada lik pobjesnio sa govnetom u ruci, prilazi prodavačici:
E ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA TOALET PAPIR, PI*** TI MATERINA!!!
Možeš ti i kompletnu temu preskočiti s obzirom na svoj omjer doprinos/sranje u ćeif na njoj...drama wrote:awekenings wrote:ne kontam ja ove vicove tvoje ozone .. haman je do mene ...
Ridjobrki wrote:Možeš ti i kompletnu temu preskočiti s obzirom na svoj omjer doprinos/sranje u ćeif na njoj...drama wrote:awekenings wrote:ne kontam ja ove vicove tvoje ozone .. haman je do mene ...
O'zone wrote:Ma ne obazirite se na nezadovoljnike ako mogu bolje bujrum nije zabranjeno ali nek pokušaju da nađu vici koji nije bio na ovih 300-injak stranaDotle evo još jedan koji im se neće svidjeti.
Dva šeika razgovaraju dok krišom lete na letećem ćilimu:
- "Do kada ćemo skrivati ovaj patent?"
- "Dok ne presuše naftni izvori!"
Možeš ti i kompletnu temu preskočiti s obzirom na svoj omjer doprinos/sranje u ćeif na njoj...
vicevi su mu preglupi tako da ne znam kako bas doprinosi temi a ja cu citat sta je meni k ceif...
@dzimi
nisu smijesni samo oni vicevi koje ne skontas?
Pa, ok, ali onda pssst, radi ostalih kojima se vicevi svidjaju.drama wrote:
vicevi su mu preglupi tako da ne znam kako bas doprinosi temi a ja cu citat sta je meni k ceif...
To je posljedica odrastanja - nisu bili dovoljno b'jeni ili u najbolju ruku isprovaljivani u mahali/na igralištu od druge djece kad se počnu praviti pametni. Ovom prilikom javno zahvaljujem Samiru, Adi, Hošiju, Hadiju i ostaloj starijoj klapi iz mahale koji su to iz mene blagovremeno istjerali.PalaSa Marsa wrote: Ne kontam kakav vam je merak doc' na neku temu za koju smatrate da je preglupa i pri tom davat komentare za koje hocete da se shvate pametnim. Jel' to udjete samo da bi rekli da je vi tako vidite. Men' se cini, ja kad bi' imala takvo misljenje o nekoj temi, nema sanse da bi me neko mog'o tamo "gurnut'", pa makar me kostalo ne znam ti cega.
StLouis wrote:Crnogorski
Halo?
Prijatelj pita:
Je l' to stan Đetića?
Nije stan no kuća na 3 sprata!
Dobro, je l' to kuća Đetića?
Ne, nego si mi je ti kupio!
Vraća se Crnogorka kući od doktora koji joj je rekao da ima još 10 sati života i veli ona mužu:
Hajde da vodimo ljubav cijelu noć.
Ne ja, bogami. Lako je tebi, ti sutra nećeš ustajati.
Ridjobrki wrote:To je posljedica odrastanja - nisu bili dovoljno b'jeni ili u najbolju ruku isprovaljivani u mahali/na igralištu od druge djece kad se počnu praviti pametni. Ovom prilikom javno zahvaljujem Samiru, Adi, Hošiju, Hadiju i ostaloj starijoj klapi iz mahale koji su to iz mene blagovremeno istjerali.PalaSa Marsa wrote: Ne kontam kakav vam je merak doc' na neku temu za koju smatrate da je preglupa i pri tom davat komentare za koje hocete da se shvate pametnim. Jel' to udjete samo da bi rekli da je vi tako vidite. Men' se cini, ja kad bi' imala takvo misljenje o nekoj temi, nema sanse da bi me neko mog'o tamo "gurnut'", pa makar me kostalo ne znam ti cega.
Ridjobrki wrote:To je posljedica odrastanja - nisu bili dovoljno b'jeni ili u najbolju ruku isprovaljivani u mahali/na igralištu od druge djece kad se počnu praviti pametni. Ovom prilikom javno zahvaljujem Samiru, Adi, Hošiju, Hadiju i ostaloj starijoj klapi iz mahale koji su to iz mene blagovremeno istjerali.
dzimi wrote:Ulazi čovjek u prodavnicu da kupi svesku.
Prodavačica: A kakva vam sveska treba?
Kupac: Ma svejedno, daj bilo koju.
Prodavačica: Ali ne može bilo koja, hoćete li veliku ili malu?
Kupac: Pa dajte malu.
Prodavačica: Sa linijama, kockicama ili čistu?
Kupac (već cupka od nervoze): S kockicama.
Prodavačica: Sa 100 ili sa 50 listova?
Kupac: Ma svejedno dajte mi bilo koju, eto tu sa 100 listova.
Prodavačica: Sa tvrdim ili mekim povezom?
Kupac već popizdio, tu upada lik pobjesnio sa govnetom u ruci, prilazi prodavačici:
E ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA TOALET PAPIR, PI*** TI MATERINA!!!
The following is an klix question given on a McGill University chemistry mid-term Exam paper:dzimi wrote:Ovo je navodno istinit dogadjaj i odgovor na testu iz hemije na Univerzitetu u Beogradu. Odgovor jednog od studenata je bio toliko "dubok", da je profesor odlucio da ga podijeli sa svojim kolegama preko interneta.
Pitanje: "Da li je pakao ezoterman (predaje toplotu) ili endoterman (absorbuje toplotu)?"
Vecina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovu Bojlovog zakona (gasovi se hlade kad se sire i zagrijavaju kad se skupljaju) ili neku drugu varijantu... Jedan od studenata je napisao sljedece:
"Prvo moramo znati zapreminu u koju duše ulaze u pakao i izlaze iz njega. Smatram da odmah možemo pretpostaviti, da duša koja jednom udje u pakao više ne izlazi. Znaci, broj duša se povecava. Da bi dobili ideju o tome koliko je u paklu duša, osvrnimo se na razlicite vere koje danas postoje na svetu. Vecina tih vera tvrdi, da onaj ko nije pripadnik bas te odredjene veroispovesti ide u pakao. Dakle, zakljucak je da ce sve duše završiti u paklu. Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta, možemo ocekivati da broj duša eksponencionalno raste. Dakle, obratimo pažnju na odnos promene zapremine pakla, jer prema Bojlovom zakonu za zadržavanje istog pritiska i toplote zapremina mora rasti proporcionalno sa brojem pristiglih duša. To nam pruža 2 mogucnosti:
1) Ako se zapremina pakla povecava manje od potrebnog prosecnog broja duša koje stignu u pakao, toplota i pritisak pakla ce toliko porasti da ce pakao eksplodirati.
2) Ako se pakao širi brže od proseka koji mu je potreban da primi sve duše, toplota i pritisak ce toliko opasti da ce se pakao smrznuti. Koja od mogucnosti je ispravna?
Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je kategoricki iznela Milica sa cetvrte godine, a koja glasi: "Pre ce se pakao smrznuti nego što cu ja sa tobom da spavam" i s obzirom na to da je samnom spavala juce, mora biti ispravna teorija br. 2, dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se.
Zakljucak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima više duše i preostalo je samo nebo, što je dokaz postojanja Boga, a to objašnjava i zašto je Milica sinoc vikala "Ah moj Bože!" Ovaj student tehnologije je jedini dobio 10 poena.
1. Zalosna ti majkaPalaSa Marsa wrote:Znal' ko:
Sta se dobije, kad se ukrsti Majcina Dusica i Zalosna Vrba?![]()
Sta se dobije kad se ukrsti Gorila i Vo?
ciacco wrote:1. Zalosna ti majkaPalaSa Marsa wrote:Znal' ko:
Sta se dobije, kad se ukrsti Majcina Dusica i Zalosna Vrba?![]()
Sta se dobije kad se ukrsti Gorila i Vo?
2. Gorivo(ja lupio) xD
O'zone wrote:Žena će doktoru:
-Doktore, ne rastu mi više stidne dlačice!
-Koliko često imate polne odnose?
-3, 4 puta dnevno...
-Pa, gospođo, ni trava ne raste na auto putu...