Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eee hvala puno...djeluju ok cijene kad je sve poskupilo
p.s.
zna li neko ima li gdje kupiti velike kese bas da stavim zimske gume koje skidam, tj da ne prljam auto do garaze od vulkanizera...nesto tipa Bingo sto imam u Trebinju
mirota wrote: ↑18/04/2022 21:18
p.s.
zna li neko ima li gdje kupiti velike kese bas da stavim zimske gume koje skidam, tj da ne prljam auto do garaze od vulkanizera...nesto tipa Bingo sto imam u Trebinju
Meni se cini da te kese imaju vulkanizeri oni bolji
p.s.
Umotaj do vulkanizera onom providnom folijom pvc sto se u kuhinji koristi...
A vulkanizeri ti malo ozbiljniji imaju one kese...
p.s.
Umotaj do vulkanizera onom providnom folijom pvc sto se u kuhinji koristi...
A vulkanizeri ti malo ozbiljniji imaju one kese...
nema u Trebinju vulkanizera s kesama, gledaju me blijedo kad pitam imaju li...dobra ideja za foliju
p.s.
nemoj nesto da ti bude krivo, sve je dobro dok ne dodju kvarovi, msm da nema nijedan dio kod SUVa u odnosu na pmv da nije odnos bar 2:1 u cijeni...doduse msm da su dijelovi izdrzljiviji ( bar neki )
p.s.
nemoj nesto da ti bude krivo, sve je dobro dok ne dodju kvarovi, msm da nema nijedan dio kod SUVa u odnosu na pmv da nije odnos bar 2:1 u cijeni...doduse msm da su dijelovi izdrzljiviji ( bar neki )
Ma racunao sam ja to ranije. Htio kupiti pa skontao da kupovina nije problem, vec je eksploatacija i odrzavanje nerentabilno poptuno ako nemas potrebu za 4x4.
A hendikepirani SUV-ovi su mislim prilican zajeb.
Kad pođem u penziju kupiću si 4x4 dustera ili vitaru.
scootxt wrote: ↑18/04/2022 23:42
Ima li neko iskustva sa Best Drive Summer gumama, navodno to je ili u grupaciji ili je podbrend Continental guma.
Ja sam prošle godine uzeo njihove zimske i uopšte nisu loše, šta više, ja zadovoljan. 185/65 R15 dimenzija. E sad ne znam kakva im je ljetna, ali ako je suditi po ovoj zimskoj, ne bi trebala biti loša. Mislim da je bara-bara sa Matadorom što se tiče Conti grupacije.
Koliko košta Nokian ili Hankook u Dimenziji 215/45/R17 ?
Bez montaze sa postarinom set od 4 komada
Ako ih ima na stanju.
Po svim ovim online stranicama ne mogu ih naci u ovim dimenzijama..
Ako ih ima na stanju.
Ako ih ima na stanju.
Da se nakacim na postavljeno pitanje
195/60/15 ljetne?
Ako ih ima na stanju.
Da se nakacim na postavljeno pitanje
195/60/15 ljetne?
195/60 R15 NEXEN 88H N'blue HD Plus 105 KM sa montažom