Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:
pa nije valjda da ne znas ko je na slici?
cura vrijedna 7 preCjednikovih miliona
Daj ba vanilla!Precjednikovih 7 miliona?Otklen mu?
pa nijesu njegove... najlakse je tudje pare potrosiiti
Pa naravno da su njegove - crpcka je garant porodičnog života - on je garant crpcke koja je garant porodičnog života - za porodični život treba garant novca - preCjednik stvara novac kao što je stvorio i porodični život i večnu crpcku - što preCjednik vidi to mu ruke uzmu - znači viđeno - njegovo
Gandalf wrote:
Pa naravno da su njegove - crpcka je garant porodičnog života - on je garant crpcke koja je garant porodičnog života - za porodični život treba garant novca - preCjednik stvara novac kao što je stvorio i porodični život i večnu crpcku - što preCjednik vidi to mu ruke uzmu - znači viđeno - njegovo
...nakon "rovovske borbe" proteklih dana, a sve s ciljem da se pokaze i dokaze da su dogadjanja u i oko formiranja vlasti na nivou f BiH, bila neustavna, nelegalna, protuzakonita,...ex predsjednica, povuce zahtjev ustavnom sudu; s jedne strane ovo moze znaciti da su zaista na kraju shvatili da je pomenuta "rovovska borba" sizifovski posao i da bi svojim "ukazom" ustavni sud stavio tacku na apsolutni poraz hdz-ova; s druge strane ( kako neki vec istaknuse ), moguce da je ovo spasavanje i ono malo sto je ostalo, a sve radi stvaranja privida kod birackog tijela o majorizaciji, o nelegalnom djelovanju, o ugrozenosti ( prije svega koristenjem nalaza cik-a)...slozio bih se s onima koji smatraju da bi nalaz ustavnog suda, bilo neophodno imati, upravo za ovaj drugi izneseni razlog; stoga, ja s nestrpljenjem cekam izjasnjavanje suda po zahtjevu ex minsitra finansija bevande ( koji je trazio misljenje ustavnog suda)...da vidimo kakvo ce ono biti; i, naravno, zanima me za kakvu ce se strategiju sad opredjeliti hdz-ovi...nazalost, moje je misljenje, da se stvari jos nisu dovele do kraja i da ova sapunica nije ni izbliza gotova, a volio bih da grijesim;
...rezime: platformasi su dobili jos jednu "bitku"
nosara wrote:Jebo vas forum... Sve istomisljenici, majorizator do majorizatora...
Fale mi moja raja... banksy, plague, maltezer, legionari sa poskoka, cuvari pecata herceg-srpske...
Prate oni ovo ali ne vjerujem da ce se bas puno javljati.Posteno gledano,da li bi se ti sada javljao pa da ti neko
pije krv?Jos i to nakon sve ove majorizacije!
Pa ovo je za ne povjerovati:
Bozo Ljubic trazi da CIK-ova odluka opet postane pravosnazna jer, evo sad nema odluke Ustavnog suda zbog povlacenja Kristinog zahtvjeva.
JBT wrote:Pa ovo je za ne povjerovati:
Bozo Ljubic trazi da CIK-ova odluka opet postane pravosnazna jer, evo sad nema odluke Ustavnog suda zbog povlacenja Kristinog zahtvjeva.
Pa ovima je i vrtic univerzitetska ustanova.
A bas je meni Ljubic djelovao kao neko ko se ne drogira!
Nova reklama na TV1 – ta tv kuća počinje sa emitovanjem emisije «Dobar, loš, zao», koju od osnivanja HTV Oscar C u Mostaru vodi i uređuje Mario Vrankić (neki kažu pravi glasnogovornik HDZ-a).
Znači, Mario prelazi preko Neretve i ulazi u nove prostorije TVM u Titovoj vili (TV Mostar, televizije nastale u ratu na tzv. lijevoj obali Neretve u Mostaru – pod kontrolom ABiH, a inicirano od strane slavnog mostarskog gradonačelnika i predstavnika austrijskih kupaca elektro-energetskih potencijala BiH). Prisjećajući se, između stotina «afirmativnih» Mariovih emisija u kojima je «veličao» suživot i saradnju etniciteta, na um pada ona od 03.02.2011. godine u kojoj je ugostio 2 Senada – Hadžifejzovića i Pećanina. Aaaa, što su bili udarili po rušiocima BiH i neprijateljima Hrvata – SDP-u.
Imajući u vidu i noviju kadrovsku politiku TV1 u njenoj polovini (TVM) u Mostaru, opravdano se postavlja pitanje:
Ko je stvarni vlasnik te kuće – Silajdžić, Čović ili Dodik? Aferim, SBiH!
JBT wrote:Pa ovo je za ne povjerovati:
Pa ovima je i vrtic univerzitetska ustanova.
pa objektivno Božo je u zajebanijoj situaciji nego Čović. On faktički sve gubi, i politički kredibilitet i stranku, i ljude u stranci.......nije mu lako, al sam je kriv, da je imao pameti mogao je sada računati koga će u koji Upravni odbor staviti.....jbg....
Samo vi majorizirajte i etnicidirajte - poslaću ja vama Ivu Miru Jovića, božu, lea, sinn feinn, heru i cijelu ekipu poskoka - pjevaćete vi onda drugu pjesmu
.... ali evo javljaju da ce se Ustavni sud ipak izjasniti po pitanju ustavnosti formiranja Vlade Federacije.
Sad mi ga nesto zao. Puce slamka za koju se hvatao.
Gandalf wrote:Samo vi majorizirajte i etnicidirajte - poslaću ja vama Ivu Miru Jovića, božu, lea, sinn feinn, heru i cijelu ekipu poskoka - pjevaćete vi onda drugu pjesmu