Jeee te ja se zajeee, a oni fakat ga doveli.
Ne mogu da "vratim" snimak, jel suza kanula kome u studiju?
Moderator: anex
Zamisli televizije kad im je glavna emisija kuhanje na 10 varijanti i slucajevi x, gdje petkom i subotom raznoraznim likovima snimaju noge dok policija "sprovodi" zakonske odredbe. Prvo pokriju sponzori, drugo kamermana samo trebaš
A kakav je tek žiri
ne kontam šta je pogrešno rečeno?
pa ako malo pogledaš oni jedini i imaju neku produkciju (ne ulazim u to da li mi se sviđa ili ne) dok ostali ili je nemaju ili je na jako primitivnom nivou (ne mrdaju iz studija)
riječ "promet" se koristila samo kada opisuješ puno saobraćaja na ulici i govorilo se "prometna ulica"Sociolog wrote: ↑21/12/2024 01:33 citav zivot odradtao u Sarajevu, isao u Osman Nakas .
Sva raja, koju znam, kazu saobracaj a ne promet..
Zvala bi se Prometna a ne Saobracajna skola![]()
ne mogu, usisavanje hrvatskih rijeci, nikako
evo, imamo kantonalni,
https://ms.ks.gov.ba/
Sretan sam što sam "prerastao" ovakve kvazinacionaliste, pune brige o jeziku u BiH, koji odu na život u Češku, na češki jezik, kulturu i sve pripadajuće češko, pa sa udaljenosti prigovaraju ljudima u domovini na njihovom ustavnom pravu.Sociolog wrote: ↑21/12/2024 01:33 citav zivot odradtao u Sarajevu, isao u Osman Nakas .
Sva raja, koju znam, kazu saobracaj a ne promet..
Zvala bi se Prometna a ne Saobracajna skola![]()
ne mogu, usisavanje hrvatskih rijeci, nikako
evo, imamo kantonalni,
https://ms.ks.gov.ba/
Haris033 wrote: ↑11/12/2025 20:48 Slučajno prebacujem kanale i naletim na Hayat, kad ono opet ista dva lika i isti izlizani koncept emisije koji vrte godinama.
Almasa s onim iritantno ofirnim smijehom i beskrajnim hvalospjevima, i Miran, vječno nadrndani samoproglašeni „chef“, nafuran i u oblacima, kao da je Gordon Ramsay lično, a ne lik koji obilazi seoske avlije pred kamerama..
Iskreno, mene bi bilo sram godinama obilaziti sela i koristiti tuđe gostoprimstvo tako što ždereš i piješ k’o konj, a zauzvrat se na silu smješkaš i postavljaš ista, već otrcana pitanja.![]()
![]()