MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
jajara
#7276 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
sanjao sam nocas da se kabib ozlijedio na treningu jer je treniro kao konj... 
- muhafuca
#7277 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mustuluk za ljubitelje lika i djela Jon Johns-a
Istice mu suspenzija 28. Oktobra
Zvanicna presuda komisije "Omaklo mu se"
Zvanicna presuda komisije "Omaklo mu se"
Code: Select all
https://twitter.com/bokamotoESPN/status/1042560569700540416BREAKING: Jon Jones (@JonnyBones) suspended 15 months by USADA, for his failed drug test prior to UFC 214. Arbitrator rules there was "no intention" by Jones to cheat, even though a source for the substance was never confirmed. Eligible to return Oct. 28, as far as USADA goes.
-
zipoo
#7278 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jezik pregrizo i nemoj vise sanjatijajara wrote:sanjao sam nocas da se kabib ozlijedio na treningu jer je treniro kao konj...
-
klosar pravi
#7279 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ASK DEEZ NUTS! 
Al' ide odgovor od khabiba pravi what you gonna do?
You think wisky gonna help you?
Pa ovaj press ispade bolji od svih zajedno to što nema publike ispade bolje.
Asalamalejkum warada
Al' ide odgovor od khabiba pravi what you gonna do?
You think wisky gonna help you?
Pa ovaj press ispade bolji od svih zajedno to što nema publike ispade bolje.
Asalamalejkum warada
- MaD_ProfessoR
#7280 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
muhafuca wrote:Mustuluk za ljubitelje lika i djela Jon Johns-a![]()
Zvanicna presuda komisije "Omaklo mu se"![]()
https://twitter.com/bokamotoESPN/status/1042560569700540416BREAKING: Jon Jones (@JonnyBones) suspended 15 months by USADA, for his failed drug test prior to UFC 214. Arbitrator rules there was "no intention" by Jones to cheat, even though a source for the substance was never confirmed. Eligible to return Oct. 28, as far as USADA goes.
k tome, nije uspio dostaviti uzorak suplementa za koji je tvrdio da je kontaminiran turinabolom
- muhafuca
#7281 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma smijesno - 15 mjeseci za drugi prekrsaj (drugo padanje na testu)
a masa boraca dobijala maximalne 2 godine za prvi prekrsaj.
Obrazlozenje USADA-e: "nije bilo namjere da vara"
Omaklo mu se valjda
Drugi put pada, Frank Mir iz njegovog kampa upao na istu substancu, trener iz njegovog kampa poznat kao diler steroidima jos iz koledz dana, brat mu u NFL-u pao, davno nekad se sakrivao od USADA-e da ga ne uhvate ...
al eto Jon nije imao namjeru da vara, okliznuo se na substancu vjerovatno
nije ni cudo doduse. kako svi oko njega se lupaju PED-ovima sasvim je moguce da se okliznuo na neku nedozvoljenu substancu
Izgleda i sa ovom USADA-om se moze popricat iza zatvorenih vrata
a masa boraca dobijala maximalne 2 godine za prvi prekrsaj.
Obrazlozenje USADA-e: "nije bilo namjere da vara"
Omaklo mu se valjda
Drugi put pada, Frank Mir iz njegovog kampa upao na istu substancu, trener iz njegovog kampa poznat kao diler steroidima jos iz koledz dana, brat mu u NFL-u pao, davno nekad se sakrivao od USADA-e da ga ne uhvate ...
al eto Jon nije imao namjeru da vara, okliznuo se na substancu vjerovatno
nije ni cudo doduse. kako svi oko njega se lupaju PED-ovima sasvim je moguce da se okliznuo na neku nedozvoljenu substancu
Izgleda i sa ovom USADA-om se moze popricat iza zatvorenih vrata
-
klosar pravi
#7282 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nije ni prvi put kad je izašlo pozitivno bilo ništa ozbiljno to su i oni sami potvrdili drugi put je samo potvrda toga da ga je Jon Bones Jones dobio čisto ko suza i pokazao ko je najbolji svih vremena.
DC sad poceo bježati od borbe govori ima borbu s Lesnarom.
DC sad poceo bježati od borbe govori ima borbu s Lesnarom.
-
alpacino32
- MaD_ProfessoR
#7284 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
alpacino32 wrote:Bellator 206: Mousasi vs. MacDonald
popis borbi main card
http://prntscr.com/kyes3c
najmanje mi je zanimljiv ovaj freakshow sa wandom
- muhafuca
#7285 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
bellator weigh-in - Rampage/Wanderlei Silva i Mousasi/Rory MacDonald pred kraj videa
Silva - nigdje misica ni na vidiku , Rampage nije smio ni majcu skinuti
Silva - nigdje misica ni na vidiku , Rampage nije smio ni majcu skinuti
-
Dead Man Walking
#7286 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Rory nula boba, pregazio ga Musa.
Rampage i Silva puno bolje od ocekivanog.
-
jajara
#7287 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
jedan precizni lakat u celo i zdravo
izgleda mirko se presalto na laktove po stare dane
izgleda mirko se presalto na laktove po stare dane
- muhafuca
#7288 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma Rory-u sjeban nos - vec je jednom operisao - cim mu je nos pukao tu mu je bio i krajDead Man Walking wrote:Rory nula boba, pregazio ga Musa.
Per Scott Coker, Rory MacDonald was transported to the hospital. No details on any specific injury. His nose, which he has battled through injury with in the past, was bleeding badly at the end of the fight.
https://twitter.com/bokamotoESPN/status/1046279569756413957Silva u heavy weight doduse nema sta traziti protiv Rampage-a, ali rampage jednostavno izgleda ne zeli vise da skida kile pa je to to.
Ili heavy-weight ili nista. Da je Silva malo probao sa leg kickovima ili tako nesto pa hajde - ali cisto boksanje nigdje veze.
Mirko? - eh - ne znam sta bih rekao - dobar lakat - bezveze prekinuse borbu, malo krvi, nije mu blokiralo vidik al Japanci ko Japanci - cim se malo krvi pusti prekidaj.
Bobb Sapp pobjedio konacno
-
klosar pravi
- muhafuca
#7290 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bice obojica veceras na Helwani show takodje (19h po nasem vremenu)
https://twitter.com/arielhelwani/status/1046477454146187265-
zipoo
#7291 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kakve su forumske prognoze 
- muhafuca
#7292 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma nema tu prognoza
ako ga connor uspije dokacit u prvoj rundi dok je jos uvije full power u ruci - connor pobjedjuje
ako ne - Khabib ga mrcvari do cetvrte runde najdalje kad ce Connor pustiti submission jer on gasa nema za 5 rundi sa Khabibom
i to ti je najobjektivnija slika
sve ostalo ti je ... ovisno o tome za koga navijas.
ako ga connor uspije dokacit u prvoj rundi dok je jos uvije full power u ruci - connor pobjedjuje
ako ne - Khabib ga mrcvari do cetvrte runde najdalje kad ce Connor pustiti submission jer on gasa nema za 5 rundi sa Khabibom
i to ti je najobjektivnija slika
sve ostalo ti je ... ovisno o tome za koga navijas.
-
klosar pravi
#7293 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
muhafuca wrote:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bice obojica veceras na Helwani show takodje (19h po nasem vremenu)
https://twitter.com/arielhelwani/status/1046477454146187265
Bukvalno krenuo da postavim ova dva..
-
klosar pravi
#7294 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
zipoo wrote:Kakve su forumske prognoze
Svi su u drugoj rundi imali priliku da završe Khabiba brazilac je najbliži tome bio bukvalno ga fulio za nevjerovatno malo nakon toga ga ovaj opet oborio i to je to..
Iaquinta isto imao prilike koje nije znao iskoristiti Conoru daj pola od ovog što su oni imali i..
Khabib je baš nevjerovatan..
- muhafuca
#7295 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ovisno o protivniku - Khabib se malo opusti i pocne stand up radit - Iaquinta je bio mrtav umoran u trecoj rundi i zato je Khabibklosar pravi wrote:
Svi su u drugoj rundi imali priliku da završe Khabiba brazilac je najbliži tome bio bukvalno ga fulio za nevjerovatno malo nakon toga ga ovaj opet oborio i to je to..
Iaquinta isto imao prilike koje nije znao iskoristiti Conoru daj pola od ovog što su oni imali i..
i poceo boxati s njim iako mu je tim urlao da ga obori i da se ne za..bava.
(tako je bar objasnio u post-fight intervju-u ako se dobro sjecam)
Brazilca (Barbarosa?) se ne sjecam dobro borbe - ali mislim da je najblizi bio da ga knock-outira Michael Johnson.
Tu je Khabib usao najneopreznije jer je Johnson uskocio kao kasna zamjena. Johnson ga je jednom dobro
spucao koliko se sjecam i nakon toga je Khabib odmah prestao sa stand-up-om i bacio ga na pod.
Connor je puno bolji od Iauinte u stand-up-u i sumnjam da ce Khabib u toj borbi puno rizikovati, ako uopste.
Dovoljna mu je satisfakcija da ga obori i mrcvari 5 rundi.
-
klosar pravi
#7296 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Johnson budaletina da se odmakao od Khabiba na 20 sekundi i bjezao po oktagonu tu bi jedno veliko ludilo bilo vec mu pravo u ruke pao drama baš..muhafuca wrote:Ovisno o protivniku - Khabib se malo opusti i pocne stand up radit - Iaquinta je bio mrtav umoran u trecoj rundi i zato je Khabibklosar pravi wrote:
i poceo boxati s njim iako mu je tim urlao da ga obori i da se ne za..bava.
(tako je bar objasnio u post-fight intervju-u ako se dobro sjecam)
Brazilca (Barbarosa?) se ne sjecam dobro borbe - ali mislim da je najblizi bio da ga knock-outira Michael Johnson.
Tu je Khabib usao najneopreznije jer je Johnson uskocio kao kasna zamjena. Johnson ga je jednom dobro
spucao koliko se sjecam i nakon toga je Khabib odmah prestao sa stand-up-om i bacio ga na pod.
Connor je puno bolji od Iauinte u stand-up-u i sumnjam da ce Khabib u toj borbi puno rizikovati, ako uopste.
Dovoljna mu je satisfakcija da ga obori i mrcvari 5 rundi.
Da barboza natego nogu i fulio khabiba za cenat kad je ovaj trcao prema njemu da ga je okrzno poslao bi ga 10 minuta na spavanje..
Slazem za za laquintu, al' kad su bili slipavi u 4 i petoj rundi pokusavao je khabib na obaranje mnogo puta samo nije mogao ovaj lagano se izvlacio svaki put treba i to gledati u borbi..
Khabib ja mislim jedino što zna je ground and pound lik ne zna završiti borbu uopšte..
Ma zanimljiva borba drama, a ako Conor pobjedi ovo pa bice iznad ufc-a bukvalno..
Uglavnom sacekajmo mi 6ti ja bukvalno nisam hypovanjedne sekunde dok ih ne vidim u oktagonu khabib je mašina za bježanje od pravih borbi.
-
zipoo
#7297 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja ne znam sta da mislim. Obojica su se dugo spremala za ovu borbu. Dva borca koja su prejaka na "svom terenu"
Da su se sastali prije par mjeseci rekao bi Conor, ovako veze nemam
-
klosar pravi
#7298 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Šta prije par mjeseci?zipoo wrote:Ja ne znam sta da mislim. Obojica su se dugo spremala za ovu borbu. Dva borca koja su prejaka na "svom terenu"
Pa pratiš li uopšte mislim jesi li gledao Khabibove borbe?
Mendes je oborio Conora i držao ga, a Mendes i Khabib nisu na istom levelu.Dobro kažu raja što je logicno Conor je majstor da te zakaci kao što je Johnson zakacio Khabiba i nije bio pametan poslije toga..
Khabib kad te obori i ostaviš mu recimo 3,30 do kraja runde docekas narednu rundu pola onog što si bio na pocetku..
Ono što je cinjenica je da Khabib ne zna završit borbe bukvalno ne zna i sve se svodi da te siluje dok se ne oglasi kraj.
Al' evo ja opet pišem o borbi za koju ne znam ni hoce li se održati jer ponavljam Khabib je mašina za bježanje od borbi svaki put kad je trebao imati pravi test njega nema.
-
zipoo
#7299 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jarane o ovom se pisali davno i dao sam svoje misljenje. Mrsko mi se ponavljati 
-
klosar pravi
#7300 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma smijesno je koliko su razliciti borci