Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#7276 Re: Bundesliga
Opet nesto ode kod Reusa. Na izgleda ni malo dobro. Bojim se da su ligamenti opet, samo sad u koljenu!

-
missko
#7277 Re: AW: Bundesliga
Vise si ti pacenik za njemcima. Meni niko nista ne daje i u BiH sam imao platu vecu nego tvoje 3 tako da te razumijem sto si pacenik.BHF_Manijak wrote:Odbrna je uzasna. S ovakvom odbranom tesko ce oni sta moci napraviti. Tacnije fale bekovi, jer ce na stopersko mjesto doci Hummels.
I pustite misska, napaceni lik kojem je vuna na zemlju koja mu hljeb daje. Jarane ako ti ne svidja tivra se, jednostavno, ali jok, uvijek se sere protiv Njemacke, a kad vam se kaze da se vratite onda pocne price "e znas, djeca tamo pocela u skolu, pos'o, ovako onako"... Znam ja bolan takve, imam ih u familiji hejbet.
I cuj kad postane prvak Armenija ili Rusija!![]()
![]()
Pa nije im Njemacka kriva sto igraca nemaju, kakva ti je to prica?!
![]()
![]()
- pirmin
#7278 Re: Bundesliga
I sta veli, nista steroidi ovo-ono?groove wrote:
Samo priroda majka.
I mene zanima gdje li je Meyer, zbog njega zagotivih Gladbach.
- BHF_Manijak
#7279 Re: AW: Bundesliga
Daje, daje, kako ne daje. Svabo te placa, a ti sutis i irgetis.missko wrote: Vise si ti pacenik za njemcima. Meni niko nista ne daje i u BiH sam imao platu vecu nego tvoje 3 tako da te razumijem sto si pacenik.
-
missko
#7280 Re: AW: Bundesliga
Vise si ti pacenik za njemcima. Meni niko nista ne daje i u BiH sam imao platu vecu nego tvoje 3 tako da te razumijem sto si pacenik.BHF_Manijak wrote:Odbrna je uzasna. S ovakvom odbranom tesko ce oni sta moci napraviti. Tacnije fale bekovi, jer ce na stopersko mjesto doci Hummels.
I pustite misska, napaceni lik kojem je vuna na zemlju koja mu hljeb daje. Jarane ako ti ne svidja tivra se, jednostavno, ali jok, uvijek se sere protiv Njemacke, a kad vam se kaze da se vratite onda pocne price "e znas, djeca tamo pocela u skolu, pos'o, ovako onako"... Znam ja bolan takve, imam ih u familiji hejbet.
I cuj kad postane prvak Armenija ili Rusija!![]()
![]()
Pa nije im Njemacka kriva sto igraca nemaju, kakva ti je to prica?!
![]()
![]()
Ma jok ja sam samostalan i samo mi uzimaju a to za tvoju platu ti vracam na tu tvoju neargumentovanu opasku da sam u svabiji na njihovim jaslama i da sam silom prilika tu a sto opet sa Njemackim fudbalom nema veze nikakve.BHF_Manijak wrote:Daje, daje, kako ne daje. Svabo te placa, a ti sutis i irgetis.missko wrote: Vise si ti pacenik za njemcima. Meni niko nista ne daje i u BiH sam imao platu vecu nego tvoje 3 tako da te razumijem sto si pacenik.I kakve veze imaju sad moje plata, moj zivot u BiH i slicno?! Pa ne kukam ja na BiH, vec ti na Njemacku.
- fosil
#7281 Re: Bundesliga
Lagis ti, da samo radi Honecker-ovog malog gotivis Gladbach.pirmin wrote:I sta veli, nista steroidi ovo-ono?groove wrote:
Samo priroda majka.![]()
I mene zanima gdje li je Meyer, zbog njega zagotivih Gladbach.
-
missko
#7282 Re: Bundesliga
Ja mislim da je nakon Götzea od sada i Niveamann nepozeljna osoba u Dortmundu. U ovakvoj grupi bi svabe prosle i sa U21 ekipom a on rekovalescenta Reusa drzi do zadnje. Ubio im Gundogana a sad i Reusa
-
groove
#7283 Re: Bundesliga
nije ovo bila prijateljska utakmica a nisu ni vodili 5:1 nego 2:1. naravno da ce mu reus igrati do kraja kod ovog rezultata jer uvijek moze napravit potez za 3:1.missko wrote:Ja mislim da je nakon Götzea od sada i Niveamann nepozeljna osoba u Dortmundu. U ovakvoj grupi bi svabe prosle i sa U21 ekipom a on rekovalescenta Reusa drzi do zadnje. Ubio im Gundogana a sad i Reusa
- MOSALJOZE
-
missko
#7285 Re: AW: Bundesliga
Mislis da ne bi imali sanse da budu medju prva 3 u grupi i da je nerjeseno bilo sinoc. Sad ima mjesta da se ove velike repke uigravaju i zajebavaju i prodaju tekme kako hocegroove wrote:nije ovo bila prijateljska utakmica a nisu ni vodili 5:1 nego 2:1. naravno da ce mu reus igrati do kraja kod ovog rezultata jer uvijek moze napravit potez za 3:1.missko wrote:Ja mislim da je nakon Götzea od sada i Niveamann nepozeljna osoba u Dortmundu. U ovakvoj grupi bi svabe prosle i sa U21 ekipom a on rekovalescenta Reusa drzi do zadnje. Ubio im Gundogana a sad i Reusa
-
klopan
#7286 Re: Bundesliga
Gledam dok se reprezentativci povređuju, troše, neverkusen brusi formu prijateljskim.
-
groove
#7288 Re: AW: Bundesliga
pa da su sinoc odigrali nerjeseno ti bi prvi ovdje pisao kako je los trener i nazivao ga svakakvim imenima.missko wrote:Mislis da ne bi imali sanse da budu medju prva 3 u grupi i da je nerjeseno bilo sinoc. Sad ima mjesta da se ove velike repke uigravaju i zajebavaju i prodaju tekme kako hocegroove wrote:nije ovo bila prijateljska utakmica a nisu ni vodili 5:1 nego 2:1. naravno da ce mu reus igrati do kraja kod ovog rezultata jer uvijek moze napravit potez za 3:1.missko wrote:Ja mislim da je nakon Götzea od sada i Niveamann nepozeljna osoba u Dortmundu. U ovakvoj grupi bi svabe prosle i sa U21 ekipom a on rekovalescenta Reusa drzi do zadnje. Ubio im Gundogana a sad i Reusa
jogi kaze da je u svakoj utakmici cilj da reprezentacija igra svoj fudbal i upise pobjedu. to je njegova filozofija, nema veze je li san marino ili brazil u pitanju.
-
missko
#7289 Re: AW: Bundesliga
Iskreno mi reci bar jel sudija sinoc malo siljio za svabe. Ja ne kazem za Jogija da je los trener ali da se povinovao bayernu ne sumnjam a misljenja sam da bi mogli igrat uspjesnije kad bi ganjali loptu kao BvB.groove wrote:pa da su sinoc odigrali nerjeseno ti bi prvi ovdje pisao kako je los trener i nazivao ga svakakvim imenima.missko wrote:Mislis da ne bi imali sanse da budu medju prva 3 u grupi i da je nerjeseno bilo sinoc. Sad ima mjesta da se ove velike repke uigravaju i zajebavaju i prodaju tekme kako hocegroove wrote: nije ovo bila prijateljska utakmica a nisu ni vodili 5:1 nego 2:1. naravno da ce mu reus igrati do kraja kod ovog rezultata jer uvijek moze napravit potez za 3:1.
jogi kaze da je u svakoj utakmici cilj da reprezentacija igra svoj fudbal i upise pobjedu. to je njegova filozofija, nema veze je li san marino ili brazil u pitanju.
-
groove
#7290 Re: Bundesliga
slazem se da bi reprezentacija sa kloppom igrala bolje.
a ovo za sudije je skoro uvijek tako kad igra kakva renomirana reprezentacija/ renomirani klub protiv dosta slabijih protivnika.
a ovo za sudije je skoro uvijek tako kad igra kakva renomirana reprezentacija/ renomirani klub protiv dosta slabijih protivnika.
- pirmin
#7291 Re: Bundesliga
fosil wrote: Lagis ti, da samo radi Honecker-ovog malog gotivis Gladbach.
Nekako sam u njima nasao slicnost sa Borcem '26-'92
- fosil
#7292 Re: Bundesliga
Bice interesantna karta dok je zavrse. Jos je Beta verzija.
http://interaktiv.morgenpost.de/beta-fu ... 248/10.767
http://interaktiv.morgenpost.de/beta-fu ... 248/10.767
- MOSALJOZE
#7293 Re: Bundesliga
http://www.kicktipp.de/ligasampionaklix/
Evo otvorio sam i za LŠ.Ovdje kontam čitav forum učlaniti,pa eto da počnem od vas.
Bujrum
Evo otvorio sam i za LŠ.Ovdje kontam čitav forum učlaniti,pa eto da počnem od vas.
Bujrum
- Partijaner
#7294 Re: Bundesliga
Nesto u meni tinja da bi Werder mogao danas do boda, mada sam tipovao 3:1 za Guzen, mozda cu morat malo korigovat rezultat. 
- Partijaner
-
groove
#7296 Re: Bundesliga
momak pametno razmisljasPartijaner wrote:Nesto u meni tinja da bi Werder mogao danas do boda, mada sam tipovao 3:1 za Guzen, mozda cu morat malo korigovat rezultat.
- Partijaner
#7297 Re: Bundesliga
Spahic autogol, crveni i jedan gol zabija Hajro. 
-
groove
#7298 Re: Bundesliga
bice dosta igraca vec sa glavom u monacu.
- Partijaner
#7299 Re: Bundesliga
Radi toga i mislim da ce kiksat, vidjecemo koliku ce snagu Werder pokazat.
-
groove
#7300 Re: Bundesliga
slabo nesto clanova.MOSALJOZE wrote:http://www.kicktipp.de/ligasampionaklix/
Bujrum
lazi ljudima da ce bit novcanih nagrada.