Pitanje ne može biti glupoheat wrote:Ja se izvinjavam svima ako postavljam "glupo" pitanje..
mozda je vec neko, nekad postavio..
IMA LI NEGDJE U SARAJEVU KUPITI NOVI ORIGINALNI (PLAVI) DRES NASE REPREZENTACIJE ?![]()
Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- homega
#7276 Re: Dres reprezentacije BiH
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#7277 Re: Dres reprezentacije BiH
Mogu biti jahomega wrote:Pitanje ne može biti glupoheat wrote:Ja se izvinjavam svima ako postavljam "glupo" pitanje..
mozda je vec neko, nekad postavio..
IMA LI NEGDJE U SARAJEVU KUPITI NOVI ORIGINALNI (PLAVI) DRES NASE REPREZENTACIJE ?![]()
- karanana
#7278 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa naravno da nema. Zasto bi se u sarajevu mogao kupiti original dres bh reprezentacije? Nema logike za takvo nesto.
- phillie
#7279 Re: Dres reprezentacije BiH
Kad u Zenici nema, kud ces daljekaranana wrote:Pa naravno da nema. Zasto bi se u sarajevu mogao kupiti original dres bh reprezentacije? Nema logike za takvo nesto.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#7280 Re: Dres reprezentacije BiH
karanana wrote:Pa naravno da nema. Zasto bi se u sarajevu mogao kupiti original dres bh reprezentacije? Nema logike za takvo nesto.
citam sad na FB...neka grupa..
valjda bi danas trebala poceti prodaja u SHOP-u NFSBIH na carsiji :-O
Zna neko tu informaciju?
- Infaze Studio
#7281 Re: Dres reprezentacije BiH
NIje o nasem dresu, ali samo usput..
Sinoc i Spanija i Holandija igraju u gostujucim dresovima.. Ustvari onaj Spanjolski bijeli, cini mi se, nije ni gostujuci.. KAk'a su sad to pravila? Nesto pricaju na fazon "tamno-svijetlo" mora biti...
Kao nije moglo cvreno i plavo... Zna li neko vise o tome?
Sinoc i Spanija i Holandija igraju u gostujucim dresovima.. Ustvari onaj Spanjolski bijeli, cini mi se, nije ni gostujuci.. KAk'a su sad to pravila? Nesto pricaju na fazon "tamno-svijetlo" mora biti...
- phillie
#7282 Re: Dres reprezentacije BiH
Onaj ko ima crno-bijeli televizor ne bi mogao raspoznavati igrace
vjerovatno po selima Afrike jos imaju crno-bijele teveje.
Nije mi jasno kako do sad nisu uveli pravilo sto se tice ovih dresova. Domacin tamna garnitura gost svijetla garnitura (ili obratno). Koja je svrha garnitura, ako su obe tamnije/svjetlije?
Mada sinosnji dres spanaca, po meni, sasvim solidan. Nesto onako i nama nek naprave i ja zadovoljan
Nije mi jasno kako do sad nisu uveli pravilo sto se tice ovih dresova. Domacin tamna garnitura gost svijetla garnitura (ili obratno). Koja je svrha garnitura, ako su obe tamnije/svjetlije?
Mada sinosnji dres spanaca, po meni, sasvim solidan. Nesto onako i nama nek naprave i ja zadovoljan
-
5 0 5
#7283 Re: Dres reprezentacije BiH
pisao ja sinoc o tome. par postova iznad.Infaze Studio wrote:NIje o nasem dresu, ali samo usput..
Sinoc i Spanija i Holandija igraju u gostujucim dresovima.. Ustvari onaj Spanjolski bijeli, cini mi se, nije ni gostujuci.. KAk'a su sad to pravila? Nesto pricaju na fazon "tamno-svijetlo" mora biti...Kao nije moglo cvreno i plavo... Zna li neko vise o tome?
- karanana
#7284 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja ne znam ko jos ima crnobijeli tv. Ok afrika, azija.....ali koliko ima da su se ti televizori prestali proizviditi? Vise od 20 godina? Jos vise? Pa od tada i da je neko imao crno bijeli, za 20-30 godina bi mu crko.
- phillie
#7285 Re: Dres reprezentacije BiH
Ne bi, ako je EI Niskaranana wrote:Ja ne znam ko jos ima crnobijeli tv. Ok afrika, azija.....ali koliko ima da su se ti televizori prestali proizviditi? Vise od 20 godina? Jos vise? Pa od tada i da je neko imao crno bijeli, za 20-30 godina bi mu crko.
- basicm
#7286 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa i u Brazilu ima crno bijelih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Edin H.
#7287 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja znam gutu raje sto prijavljuju da lafo imaju crno-bijeli televizor u UK, jer je jeftinija pretplata.karanana wrote:Ja ne znam ko jos ima crnobijeli tv. Ok afrika, azija.....ali koliko ima da su se ti televizori prestali proizviditi? Vise od 20 godina? Jos vise? Pa od tada i da je neko imao crno bijeli, za 20-30 godina bi mu crko.
Ako dodje inspekcija oni ga od nekuda izvuku.
Last edited by Edin H. on 14/06/2014 12:21, edited 1 time in total.
-
Dzontra_Volta
#7288 Re: Dres reprezentacije BiH
Hmm, ako Argentina bude igrala u svojim plavo-bijelim dresovima, koju ćemo garnituru mi nositi (pošto je prvi dres plavi, a drugi bijeli)?
- pepeljara
#7289 Re: Dres reprezentacije BiH
Back to te stone age
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- Iago
#7290 Re: Dres reprezentacije BiH
Kad se naš bijeli pojavio, bilo je "fuj, providan, k'o od papira". Sinošnji španski je isto providan i poslije pet minuta se zalijepio na igrače... Elem, adidas-->bijeli dres-->njesra.phillie wrote:Onaj ko ima crno-bijeli televizor ne bi mogao raspoznavati igracevjerovatno po selima Afrike jos imaju crno-bijele teveje.
BTW, plavi mucho bueno
A za ovog gore o bojama... Care, jesi li ti ikad vidio argentinski plavo-bijeli? Svijetlo da svjetlije ne može biti... Ako su oni u tim, mi idemo u plavim.
A možda i mi imamo secret third kit (zeleni, of course
- fazer
#7291 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma vala ovaj adidas s**e.
i nas i Njemce i Spance.
Evo Meksika. Zasto nisu oni jednobojni?

Ako nigeria bude u zelenom, zasto nebismo mogli mi igrati u ovoj kombinaciji?

Evo Meksika. Zasto nisu oni jednobojni?

Ako nigeria bude u zelenom, zasto nebismo mogli mi igrati u ovoj kombinaciji?

Last edited by fazer on 14/06/2014 12:50, edited 1 time in total.
-
isx
#7292 Re: Dres reprezentacije BiH
Jebeno je ako prijavis portabl crno bijeli tv, a kad dodje inspekcija 75" plazma na zidu.Edin H. wrote:Ja znam gutu raje sto prijavljuju da lafo imaju crno-bijeli televizor u UK, jer je jeftinija pretplata.karanana wrote:Ja ne znam ko jos ima crnobijeli tv. Ok afrika, azija.....ali koliko ima da su se ti televizori prestali proizviditi? Vise od 20 godina? Jos vise? Pa od tada i da je neko imao crno bijeli, za 20-30 godina bi mu crko.
Ako dodje inspekcija oni ga od nekuda izvuku.
- phillie
#7293 Re: Dres reprezentacije BiH
samo izvuces hdmi kabl i kazes to mi je monitor od racunara 
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#7294 Re: Dres reprezentacije BiH
.
Last edited by Yahweh on 20/03/2015 23:41, edited 1 time in total.
- Infaze Studio
#7295 Re: Dres reprezentacije BiH
Kazu onaj bijeli od Spanaca dizajniran pred samo prvenstvo. Nebi onda ni on valj'o nasim kriticarima.Iago wrote:Kad se naš bijeli pojavio, bilo je "fuj, providan, k'o od papira". Sinošnji španski je isto providan i poslije pet minuta se zalijepio na igrače... Elem, adidas-->bijeli dres-->njesra.phillie wrote:Onaj ko ima crno-bijeli televizor ne bi mogao raspoznavati igracevjerovatno po selima Afrike jos imaju crno-bijele teveje.
BTW, plavi mucho bueno![]()
A za ovog gore o bojama... Care, jesi li ti ikad vidio argentinski plavo-bijeli? Svijetlo da svjetlije ne može biti... Ako su oni u tim, mi idemo u plavim.
A možda i mi imamo secret third kit (zeleni, of course)
@505 nisam cit'o priznajem. Do mene je.
-
dobar,ti?
#7296 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa kako onda nama ne dizajnirase pred samo prvenstvo
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- Edin H.
#7297 Re: Dres reprezentacije BiH
Odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rio de Janeiro donio je i novi sponzorski ugovor sa njemačkim gigantom Adidasom. Novi dres našeg najboljeg tima žele imati svi navijači, pa samim tim i mi, ali naša potraga za dresom u Brazilu nije urodila plodom.
Dres smo pokušali naći u Guaruji, a potom i u Sao Paolu, međutim nismo imali sreće. Prilikom odlaska po odgovarajuće akreditacije u najveću brazilsku metropolu posjetili smo tržni centar koji se nalazi odmah pored stadiona na kojem je otvoreno SP.
Na ulazu u veliku radnju sportske opreme odmah će vas dočekati dres Brazila, što je i logično, a potom i linija Adidasovih dresova.
Adidas u Brazilu "oblači" devet reprezentacija, ali dres Bosne i Hercegovine nije moguće kupiti u Sao Paolu. Tu su dresovi Njemačke, Španije, Meksika, Japana, Rusije, Argentine i Kolumbije. Nedostaje dres Nigerije, kao i dres našeg najboljeg tima.
Dres smo pokušali naći u Guaruji, a potom i u Sao Paolu, međutim nismo imali sreće. Prilikom odlaska po odgovarajuće akreditacije u najveću brazilsku metropolu posjetili smo tržni centar koji se nalazi odmah pored stadiona na kojem je otvoreno SP.
Na ulazu u veliku radnju sportske opreme odmah će vas dočekati dres Brazila, što je i logično, a potom i linija Adidasovih dresova.
Adidas u Brazilu "oblači" devet reprezentacija, ali dres Bosne i Hercegovine nije moguće kupiti u Sao Paolu. Tu su dresovi Njemačke, Španije, Meksika, Japana, Rusije, Argentine i Kolumbije. Nedostaje dres Nigerije, kao i dres našeg najboljeg tima.
-
leo karan
#7298 Re: Dres reprezentacije BiH
dobar,ti? wrote:Pa kako onda nama ne dizajnirase pred samo prvenstvo
- Tvrtko II Kotromanić
#7299 Re: Dres reprezentacije BiH
evo citam da danas/sutra i kod nas dolaze ovi oridjidji dresovi, moci ce se kupit na carsiji u onom fansopu Saveza
zna li neko koliko ce kostati?
zna li neko koliko ce kostati?