PotpisDammme wrote:Bureče malo kasnim, (vidim rasprava se razvila), ali apsolutno se slažem s tobom.burek_in_space wrote:Ova pjesma "mama ti je kurva..." je odron odrona.![]()
Moglo se i moralo bez nje.
Bez obzira što je klošar zvani 5% zaslužio da mu se svašta kaže, njegovi roditelji nisu krivi što je on debil. Jebi ga nekad roditelj koliko god upirao ne može od djeteta napraviti čovjeka. Ivica Osim je bio veliki igrač i veliki trener, a uz to je (i dan danas) i veliki gospodin, tako da sam siguran da je čuo izjavu svog sina debila, da bi mu čak i sad, kad je debil već mator čovjek, opalio dvije iza ušiju da se sve puši. To što su idioti, kreteni i debili pjevali o pokojnom Vedranu i rahmetli Hasetu je njihov odraz primitivizma. Shvatam nervozu, razočarenje, bijes i da ne nabrajam dalje, zbog odluke klošara 5% i meni je digao i pritisak i šećer, ali ovo fakat nije način.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bo Bo
#7276 Re: FK Sarajevo
-
c0d14c
#7277 Re: FK Sarajevo
Ja u ovom gradu ne dijelim navijače na plave i bordo nego na one sa mozgom i one bez njega. I jednih i drugih je puno na obje strane.
- Baltazar_khan
#7278 Re: FK Sarajevo
Evo izvještaj
Kao što se vidi ovdje Lede nije zaslužio drugi žuti, Željin fudbaler je preskočio preko njegove noge i teatralno se bacio
Kao što se vidi ovdje Lede nije zaslužio drugi žuti, Željin fudbaler je preskočio preko njegove noge i teatralno se bacio
- emigrazione
#7279 Re: FK Sarajevo
Ivica Osim legenda grada Sarajeva, Amar Osim papak nad papcima, zlatna malina grada Sarajeva. Porediti njega i babu mu je neukusno i bezobrazluk. Oni kao klub su nama najvecu dusmani i tako se treba i ponasati prema njima...poz i jedva cekam iduci derbi 
- Imamopobjednika
#7280 Re: FK Sarajevo
Razumijemo se - u potpunosti.Cafe Camargue wrote:Bojim se da ovdje nemam dovoljnu slobodu izražaja da adektvatno projeciram šta od ovog derbija osjećam prema željezničaru. Jednostavno, mrzim taj klub, mrzim njihove navijače, mrzim njihove legende, želim im sve najgore, i khaj phiče.
- Dammme
#7281 Re: FK Sarajevo
Ma to se odmah vidjelo, Bešlija je zaslužio Oskara za onaj pad, ali jebi ga Lede je uletio "k'o sivonja", uz to i išao džonom, a ovaj "glumac" to iskoristio. Čudi me da je Lede onako uletio, ipak ima dovoljno iskustva.Baltazar_khan wrote:Evo izvještaj
- Joey Tribbiani
#7282 Re: FK Sarajevo
- samo_ti
#7283 Re: FK Sarajevo
Stanje Amora ??? Moze i na PP odgovor , ko zna vise 
Edit : dobio sam odgovor-e , hvala
Edit : dobio sam odgovor-e , hvala
Last edited by samo_ti on 25/10/2010 00:54, edited 1 time in total.
- emigrazione
#7284 Re: FK Sarajevo
sudija fenomenalan, lede je zasluzio crveni jos mnogo prije, greska naseg trenera koji je dopustio onakvo njegovo ponasanje tj. nije ga upozorio kako treba ili ga nije izmjenio na vrijeme....ovi kao nesto napadali ali kao kakve babe, ne mogu da vjerujem da smo se odbranili sa osam igraca, rezultat je takav kakav je, nama je odlican...i khaj phice.
- fosil
#7285 Re: FK Sarajevo
ja se nebi javio na vas forum nema tih para, sta javio, da Bog da mi se ruka osusila ako ga ikad otvorim

- Dammme
#7286 Re: FK Sarajevo
Pa ne dobija se baš za svaki faul žuti karton. A imao je još jedan start 30 sekundi poslije žutog, tako da mu nijedan sudija na svijetu ne bi dao drugi žuti za klasični faul u igri, 30 sekundi nakon prvog žutog.Joey Tribbiani wrote:a da mu to nije bio 3. faul? I prije toga je pokupio nekoga iako je imao žuti karton.
-
Bordolini
#7287 Re: FK Sarajevo
Ma svejedno, nema opravdanja za ovo Ledetovo, crveni je zasluzen 1/1. Da je kojim slucajem neko njihov ovo uradio mi bi mu jebali sve redom. To sto je ovo stvarno bilo bespotrebno to je drugi par cipela. Na kraju je dobro ispalo.Dammme wrote:Ma to se odmah vidjelo, Bešlija je zaslužio Oskara za onaj pad, ali jebi ga Lede je uletio "k'o sivonja", a ovaj "glumac" to iskoristio. Čudi me da je Lede onako uletio, ipak ima dovoljno iskustva.Baltazar_khan wrote:Evo izvještaj
Sto se tice navijanja i repertoara, nisam neki poklonik prozivanja ljudi koji s ovim nemaju (ili imaju jako malo) veze ali manijaci (opet je jedan nas zboden) i njihova uprava (karte, unistavanje derbija) su svojim glupostima itekako skratili fitilj nasim navijacima, ne moze vise raji pod kapu da stane. Lijepo nije moglo, postivanje navijackih kodeksa s njima ne pali, sad cemo vidjeti kako ce ovo piti vode.
U svakom slucaju ponosan sam na sve koji imaju ikakve veze sa FKS, dokazali smo da se s nama ne moze niko igrati, postavljamo nove granice. Nek je sretan rodjendan nasem klubu i daBogda svi mi docekali slijedeci u jos boljem raspolozenju.
- Dammme
#7288 Re: FK Sarajevo
Slažem seBordolini wrote:Ma svejedno, nema opravdanja za ovo Ledetovo, crveni je zasluzen 1/1. Da je kojim slucajem neko njihov ovo uradio mi bi mu jebali sve redom. To sto je ovo stvarno bilo bespotrebno to je drugi par cipela. Na kraju je dobro ispalo.Dammme wrote:Ma to se odmah vidjelo, Bešlija je zaslužio Oskara za onaj pad, ali jebi ga Lede je uletio "k'o sivonja", a ovaj "glumac" to iskoristio. Čudi me da je Lede onako uletio, ipak ima dovoljno iskustva.Baltazar_khan wrote:Evo izvještaj
- lerdi
#7289 Re: FK Sarajevo
Niko ne spominje ali i Radovanović iz Želje je trebao dobiti pred kraj drugi žuti. Prvo je dobio žuti, pa napravio faul, da bi zatim sapleo čini mi se Hamzagića. Ista situacija kao kod Ledeta samo što je očito kriterij bio malo drugačiji 
-
romanovero
#7290 Re: FK Sarajevo
a i brate rodjendan nam je bio ,popilo se pa se zapjevalo,evo novi je dan ,izvini SVABO i AJISA,nece se ponoviti 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#7291 Re: FK Sarajevo
Ovdje cemo prestati pricu o Ivici Osimu
- Dammme
#7292 Re: FK Sarajevo
Htjedoh ga sam obrisati, ali uvijek si brži par sekundi.don_emir wrote:Ovdje cemo prestati pricu o Ivici Osimu
- bordo gandalf
#7293 Re: FK Sarajevo
Dammme wrote:Htjedoh ga sam obrisati, ali uvijek si brži par sekundi.don_emir wrote:Ovdje cemo prestati pricu o Ivici Osimu
-
radijator
#7294 Re: FK Sarajevo
A smijemo'l pjevat?don_emir wrote:Ovdje cemo prestati pricu o Ivici Osimu
Čestitam našim momcima na muškoj igri, vidjelo se da smo i sa 8 igrača ravnopravni onim njihovim nogometašima, na njihovom terenu, u onakvom ambijentu... da te Bog sačuva. Al teško je dobit DIVOVE. Evo sad hoće i da tuže jednog DIVA
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA (uhhh.... kako ovo danas moćno zvuči)
- bordo gandalf
#7295 Re: FK Sarajevo
Ne znam probajradijator wrote:A smijemo'l pjevat?don_emir wrote:Ovdje cemo prestati pricu o Ivici Osimu![]()
![]()
Čestitam našim momcima na muškoj igri, vidjelo se da smo i sa 8 igrača ravnopravni onim njihovim nogometašima, na njihovom terenu, u onakvom ambijentu... da te Bog sačuva. Al teško je dobit DIVOVE. Evo sad hoće i da tuže jednog DIVA![]()
izgleda nije još kraj priče
![]()
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA (uhhh.... kako ovo danas moćno zvuči)![]()
Koga da tuze i zbog cega, gdje si citao
- Baltazar_khan
#7296 Re: FK Sarajevo
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=9862don_emir wrote: Koga da tuze i zbog cega, gdje si citao
- bordo gandalf
#7297 Re: FK Sarajevo
Ma smijesni su...oni neke kodekse spominju
- kokuz_sa
#7298 Re: FK Sarajevo
hahahahahahahahahahahaBaltazar_khan wrote:http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=9862don_emir wrote: Koga da tuze i zbog cega, gdje si citao
ovo je ciganluk bas
cuj da tuze
- Impavidus
#7299 Re: FK Sarajevo
http://rapidshare.com/#!download|415|42 ... b.avi|8947
e zbog ovog i onog vođenja ispred sjevera od mene ima dozivotni halal!!!
e zbog ovog i onog vođenja ispred sjevera od mene ima dozivotni halal!!!
- johnny_blazze
#7300 Re: FK Sarajevo
ma meni je muka od ovog svega sto se izdesavalo oko ovog derbija, a i nekako mi je krivo nista pozitivno nisam mogao vidjeti, neez jedino evropske utakmice mogu izdvojiti kao uzivanje jer je tu stvarno se na nivou pogotovo ovaj posljednji put u europa ligi, dok je sve ostalo jedna velika patnja i razocarenje