kupujmodomace wrote:chakany wrote:StupskaBitanga wrote:imali smo mi tako televizija tipa K1 pa krenuše pa koprcaj i sada nigdje ništa
K1 je još uvijek na medijskom nebu, ali sve je to nešto u par deka.
Sad se deklarišu kao muzički kanal. Bilo je i nekakvih serija tamo, onda su najavili i Top Gear, ali od njega ni traga, ni glasa.
Ipak je meni najjači muzički kanal Hayat Music definitivno. Tamo imam sve što volim slušati od muzike
Evo vidim ide ESPN od 31. jula iz ponude, da li će nam nešto ubaciti umjesto njega?
Telemach je vrh vrhova kad su u pitanju filmski kanali
HBO oba u HD, onda oba HBO +1, oba cinemaxa u HD, i svi FOX u HD
znaci ne treba vise nista al nista.
Pinkovi kanali su takva sramota i mazanje ociju narodu. Zapravo, ti kanali
Su namjenjeni prostoj publici kojima ne smeta sto ni jedan al ni jedan filmski kanal pinkov
Nije u 16:9, sto je titl na jednom filmu zut, na drugom bijel sa dvd-a i malen, a o HD da ne govorim.
A sto se tice Hayat music, od kada su ga pustili na telemach, ja za drugi muzicki kanal ne znam,
Nadam se da nece samo uvoditi nikakve emisije.
Ovo je po meni ozbiljan muzicki kanal i svaka im cast za njega.
Cekam kino tv

Ma konačno nešto domaće i da je kako treba, mislim na Hayat Music.
Sve na jednom mjestu, za moj ukus najbolja muzika.
Nemam potrebe da prebacujem sa jednog na drugi muzički kanal, samo njega slušam
Što se tiče ovih HD kanala, e to bi itekako trebalo da bude, ali kako je sve sporo u HS-u, načekat ćemo se mi da nam uvedu HBO, FOX i ostalo u HD-u.
Pinkovi jesu smiješni što nisu u 16:9, ali mislim da je izbor filmova itekako solidan, zna se nači tu dobrih filmova.
Iako, meni je HBO daleko ispred svih.
Oni nisu televizija, oni su HBO.
Premoćan slogan
Slažem se, Telemach je daleko ispred HS-a po pitanju filmskih, ali i regionalnih kanala.
Na Telemach-u je odličan izbor filmskih kanala, a imate i B92