SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
Lounge Act
#7276 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hvala puno nera
i ja imam tih flekica koje mi bas idu na zivce, ostale od bubuljica pa izgledaju kao pjegice
- eluna
#7277 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ej žene ..... uđem sinoć bezveze u Amko commerce da kupim štagod za kuću, i nabasam na VOLLARE VERSAL sjene, čini mi se 6 smeđih nijansi za 3,55 KM
tek jutros skontala da tamo piše minerals
helem, meni su super, a obzirom na kompliment o "friškom izgledu" koji sam dobila od djevojke koja je bila profesionalna manekenka vani - rekla bih da su stvarno wooooowww
http://www.veronavpp.eu/
tek jutros skontala da tamo piše minerals
http://www.veronavpp.eu/
-
nera18
#7278 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
meow cekaj dok bude akcija fri sipinga jer su strasni s tim.Michun wrote:Slatke drage moje...koja je na sminekrijadi imala meow puder. Ostale mi misli na njemu zbog onih sjajica
Bas je krasan biJo!
Koji je tacno?
Edit: Ili da uzmem ovaj Crystalline CatOoooo, sludih se
pa se javi da se prikljucimo
bez ide je na sminkerijadi imala meow
- Michun
#7279 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
OK - hvala. Cekam postarinu free. Ko prvi uprati nek javi.nera18 wrote:meow cekaj dok bude akcija fri sipinga jer su strasni s tim.Michun wrote:Slatke drage moje...koja je na sminekrijadi imala meow puder. Ostale mi misli na njemu zbog onih sjajica
Bas je krasan biJo!
Koji je tacno?
Bez ideje, javiii se da mi kazes koji si imala
-
nera18
#7280 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Siamese -friskyMichun wrote:OK - hvala. Cekam postarinu free. Ko prvi uprati nek javi.nera18 wrote:meow cekaj dok bude akcija fri sipinga jer su strasni s tim.Michun wrote:Slatke drage moje...koja je na sminekrijadi imala meow puder. Ostale mi misli na njemu zbog onih sjajica
Bas je krasan biJo!
Koji je tacno?
izvini, opet ja, posto sma narucivala
ja imam nesto razlicitih testera, pa ako ti treba javi se:)
- Michun
#7281 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nema veze koja jenera18 wrote:Siamese -friskyMichun wrote:OK - hvala. Cekam postarinu free. Ko prvi uprati nek javi.nera18 wrote: meow cekaj dok bude akcija fri sipinga jer su strasni s tim.
izvini, opet ja, posto sma narucivala
ja imam nesto razlicitih testera, pa ako ti treba javi se:)
koja vrsta je bila, imaju tri koliko skontah? ovaj je imao sjajne tackice, zato mi se svidja. mozda i sva tri imaju sjajice?
ako imas neki da je bengal very light ili light - super bi mi bilo da probam zbog boje. ili siamese very light ili light (to bi bio frisky)
hvala
- alica.k
#7282 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
svaki mineralni puder koji ima micu svjetluca, ne brini se 
- Michun
#7283 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
oooo, svaki dan naucim nesto novoalica.k wrote:svaki mineralni puder koji ima micu svjetluca, ne brini se
- VenomousV
#7284 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
is it just me ili to mica (kad 'vako procitas) strasno perverzno zvuci?
svaki put
pa onda skontam o cemu se radi

svaki put
- Ma.Le.Na
#7285 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
VenomousV wrote:is it just me ili to mica (kad 'vako procitas) strasno perverzno zvuci?
svaki put![]()
![]()
![]()
![]()
-
zamzija
#7286 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma bona ti bi mogla komotno akademiju za šminkanje da otvoriš, da zaradiš nešto od tog svog znanja koje imašMichun wrote: oooo, svaki dan naucim nesto novo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#7287 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
+1VenomousV wrote:is it just me ili to mica (kad 'vako procitas) strasno perverzno zvuci?
svaki put![]()
![]()
![]()
![]()
- alica.k
#7288 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
eh...cure. sve fol fine
- eluna
#7289 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
a ko ti kaže da nismoalica.k wrote:eh...cure. sve fol fine
- alica.k
#7290 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma ja to onako generalno govorim
posto sam ista.
i da me lejdi ne kazni: maskara, karmin, puder
(spominjem sminku)
i da me lejdi ne kazni: maskara, karmin, puder
-
baby24
#7291 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kad malo bolje razmislim, svaki ovaj naziv sminke ima nesto perverzno u sebi, evo npr. ove tvoje tri spomenute???alica.k wrote:ma ja to onako generalno govorimposto sam ista.
i da me lejdi ne kazni: maskara, karmin, puder(spominjem sminku)
- alica.k
#7292 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
BUAHAHAHAHAH
NISI
HAHAHA
maskara karmin puder
NISI
HAHAHA
maskara karmin puder
- eluna
#7293 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
alica.k wrote:BUAHAHAHAHAH
NISI
HAHAHA
maskara karmin puder
grozne ste ....... ne vidim u tim nazivima nikakvu perverziju
-
wildflower
#7294 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja ga koristim, onako malo je intenzivniji peeling, ali nista strasno. Prvih par puta koza reaguje malo vise na njega, kasnije je normalno. Ne bih rekla da bi bilo i nekih velikih problema sa izlaganjem suncu, bar mi se ne cini tako agresivan. Onaj Step 2, krema koja se nanosi poslije, je fenomenalan! Ne treba ocekivati neke drasticne promjene, ali lijepo djeluje na kozu, posebno kako neko rece, na one dosadne sitne oziljke od akni.enisa wrote:ima li neko iskustva s onim setom za mikrodermoabraziju iz oriflamea?
vidim da je u novom katalogu na snizenju sa 34 na 15 KM i ga narucila hehhe svi bi kao narucili al ne znaju kakav je i ja hajd probijam led , ako imate kakvih savjeta oko koristenja dobro ce doci, vidjela sam negdje da se ne smije koristiti pa izlagati prejakom suncu pa ga necu koristiti dok ne dodjem na godisnji, ako budem strasna da se mogu zatvorit u kucu hehe
-
BJB
#7295 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jesu, zvala sam, dala broj kartice i teta kaze imate 4 boda..Nema veze, hocu samo jos da provjerim posljednju kupovinu jer izgleda da su mi naplatile punu cijenu i odbile bodove i nisu mi htjele dati kopiju racuna iako su mogle.boracha wrote:ja nisam ni vidjela da i na racunima pisu ti bodovia kod njih pise 50 bodova 35 maraka, znaci za jos tri boda ti bi imala 35...nadam se da ti nisu iskorsitili bodove, kad budes isla u CM javi sta je bilo
Nece se na ovome zavrsiti sigurno.
@Ladyblue18, hajde molim te obrisi ovo ispod, omaklo mi se.
Last edited by BJB on 26/04/2011 17:44, edited 1 time in total.
- bez_ideje
#7296 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Evo me.......jeste siamese frsky ....nera narucivala.....Michun wrote:OK - hvala. Cekam postarinu free. Ko prvi uprati nek javi.nera18 wrote:meow cekaj dok bude akcija fri sipinga jer su strasni s tim.Michun wrote:Slatke drage moje...koja je na sminekrijadi imala meow puder. Ostale mi misli na njemu zbog onih sjajica
Bas je krasan biJo!
Koji je tacno?
A imas brdo,al brdo nijansi na stranici tamo......oko 80 tak....mescini.....samo ova siamese (koja je kao za neutralni podton) ima 6 nijansi......
A macaka tamo tona
Elem,ja iz prve pogodila sebi....i jos jednom da kazem,da se nece pokajati niko ko uzme...
I jutros sam otkrila jos bolji nacin nanosenja...onom OVnakovom spuzvicom.....fino utapkam...sve pokrije
-
boracha
#7297 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
BJB wrote:Jesu, zvala sam, dala broj kartice i teta kaze imate 4 boda..Nema veze, hocu samo jos da provjerim posljednju kupovinu jer izgleda da su mi naplatile punu cijenu i odbile bodove i nisu mi htjele dati kopiju racuna iako su mogle.boracha wrote:ja nisam ni vidjela da i na racunima pisu ti bodovia kod njih pise 50 bodova 35 maraka, znaci za jos tri boda ti bi imala 35...nadam se da ti nisu iskorsitili bodove, kad budes isla u CM javi sta je bilo
![]()
Nece se na ovome zavrsiti sigurno.![]()
@Ladyblue18, hajde molim te obrisi ovo ispod, omaklo mi se.
ne mogu da vjerujem! nema veze sto nemas racun, zali se, da makar to ne rade ubuduce
-
BJB
#7298 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vjeruj da sam ja jos vise razocarana, toliko da nemam namjeru vise nogom krociti u CM ikad..Ma ni za artdeco sjene, nema sanse...Mrzim kad me neko pravi budalom..Bas mi je krivo, valjda su shvatile da mi se zuri i iskoristile priliku, radi se o onom CM kad se prodje Vjecna vatra..Proslo mi je kroz glavu da nesto petljaju kad mi nisu dale racun, kao moraju pravdati bodove i onda kad sam trazila kopiju racuna neka suplja "fiskalna nam je kasa pa ne podrzava izdavanje kopije racuna", a iza mene na kasi vec se poceo stvarati red..Je*em ti mene obzirnu..Nisam imala ni tren da pregledam racun, ali znam sta sam uzela i koliko kosta i sigurna sam da su me izlevatile..Ugl. moja noga vise nikad u CM..Naci cu neki drugi nacin da dodjem do Indola sampona, balzama i maski al' u CM vise ne ulazim..
Djevojke/zene, dobro pregledajte racune kad idete u CM i nedajte se uvjeriti da vam ne mogu dati kopiju racuna..To nije istina, potvrdila mi danas njihova radnica, zao mi samo da se ne moze uci u trag racunu.
Djevojke/zene, dobro pregledajte racune kad idete u CM i nedajte se uvjeriti da vam ne mogu dati kopiju racuna..To nije istina, potvrdila mi danas njihova radnica, zao mi samo da se ne moze uci u trag racunu.
- eluna
#7299 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
po zakonu o fiskalizaciji postojeBJB wrote:Vjeruj da sam ja jos vise razocarana, toliko da nemam namjeru vise nogom krociti u CM ikad..Ma ni za artdeco sjene, nema sanse...Mrzim kad me neko pravi budalom..Bas mi je krivo, valjda su shvatile da mi se zuri i iskoristile priliku, radi se o onom CM kad se prodje Vjecna vatra..Proslo mi je kroz glavu da nesto petljaju kad mi nisu dale racun, kao moraju pravdati bodove i onda kad sam trazila kopiju racuna neka suplja "fiskalna nam je kasa pa ne podrzava izdavanje kopije racuna", a iza mene na kasi vec se poceo stvarati red..Je*em ti mene obzirnu..Nisam imala ni tren da pregledam racun, ali znam sta sam uzela i koliko kosta i sigurna sam da su me izlevatile..Ugl. moja noga vise nikad u CM..Naci cu neki drugi nacin da dodjem do Indola sampona, balzama i maski al' u CM vise ne ulazim..
a) Fisklani račun
b) Kopija fiskalnog računa
c) Reklamirani fisklani račun
Ovi nazivi MORAJU pisati na računu koji se izdaje - dakle MORALE SU MOĆI izdati ti kopiju fisklanog računa, jer svaki softver za maloprodaju se najprije morao prilagoditi softveru za fiskalne printere - inače je fiskalizacija nemoguća ...... svaki softver za maloprodaju najprije dobije svoj fisklani JMBG, ajmo reći - dakle jedinstveni broj, i to je broj koji nosi softwer - aplikacija za obradu maloprodajnih računa
definitvno - smutile, i to ne samo tebe, nego bog zna koliko ljudi .....
-
MAN-lion's coach
#7300 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Neću da idem u offtopic ali me nerviraju jedna cijena na regalu druga na kasi i priča da ispod 15KM ne možeš platiti karticom(jbg nisam imala vremena na bankomat).