medvjed23 wrote:ja bih volio da, kad nekog volim, taj neko stalno ima na umu koliko ga volim i šta sam sve spreman napraviti za njega..
ljudi ponekad riječi iza kojih stojim svakom ćelijom doživljavaju kao šuplje..
aw
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
medvjed23 wrote:ja bih volio da, kad nekog volim, taj neko stalno ima na umu koliko ga volim i šta sam sve spreman napraviti za njega..
E, haj.AstorH wrote:El ima neka zena ovdje da postavi neko iskreno, ali smisleno pitanje nama muskarcima,a da je u nedoumici, apropo nas muskaraca, ono bez tabua i zasto ne?
Nas se sve tice.lmo wrote:de, eto recite šta biste voljeli da mi žene imamo stalno na umu, a tiče se vas..AstorH wrote:
Postavi pitanje i pokusaj, ja sada zastupam NAS, muskarce
možel tako?
AstorH wrote:Nas se sve tice.lmo wrote:de, eto recite šta biste voljeli da mi žene imamo stalno na umu, a tiče se vas..AstorH wrote:
Postavi pitanje i pokusaj, ja sada zastupam NAS, muskarce
možel tako?![]()
A sta bi da imate stalno na umu?
Musko koji zna kako, na vasem umu je stalno . Tko ne zna, skacete dalje, i to je okej.
Najprije da je to.cendlerbing wrote:ili im nije stalo do njih, međede
ovo je divan način da se propadneZejnep wrote:Nije to baš pametno. Da neko koga puno voliš to ima na umu stalno. Ljudi su, nažalost, kvarljiva roba i kada su sigurni u nečiju ljubav onda se počnu bahatiti i uzimati i tu ljubav i tu osobu for granted.medvjed23 wrote:ja bih volio da, kad nekog volim, taj neko stalno ima na umu koliko ga volim i šta sam sve spreman napraviti za njega..
Neka zna da je voljen/a ali neka zna i da to ne mora biti
Prava ljubav ne trazi nista za uzvrat i nema ocekivanjamedvjed23 wrote:ja bih volio da, kad nekog volim, taj neko stalno ima na umu koliko ga volim i šta sam sve spreman napraviti za njega..
Pod uslovom da je obostrana.walter kurtz wrote:Prava ljubav ne trazi nista za uzvrat i nema ocekivanjamedvjed23 wrote:ja bih volio da, kad nekog volim, taj neko stalno ima na umu koliko ga volim i šta sam sve spreman napraviti za njega..
Nema uslova prava ljubav moze biti i neuzvracenaZejnep wrote:Pod uslovom da je obostrana.walter kurtz wrote:Prava ljubav ne trazi nista za uzvrat i nema ocekivanjamedvjed23 wrote:ja bih volio da, kad nekog volim, taj neko stalno ima na umu koliko ga volim i šta sam sve spreman napraviti za njega..
Naravno da dozivljavaju kao suplje ako su se prije "opekli" o takve stvari.medvjed23 wrote:ja bih volio da, kad nekog volim, taj neko stalno ima na umu koliko ga volim i šta sam sve spreman napraviti za njega..
neko ti kaže da te voli i da je spreman napraviti sve da ti to dokaže.. tvoje je samo da kažeš: napravi to i to.. šta bi rekla? kakav bi dokaz tražila? pretpostavimo da imaš interes da dobiješ dokaz..merlin246 wrote:Naravno da dozivljavaju kao suplje ako su se prije "opekli" o takve stvari.medvjed23 wrote:ja bih volio da, kad nekog volim, taj neko stalno ima na umu koliko ga volim i šta sam sve spreman napraviti za njega..
Muske rijeci su samo rijeci sve dok djelima ne dokazes suprotno. Bajke moze svatko da prica..
lmo wrote:
mejbi se nismo skontali, nešto mi tvoj odgovor i nije najjasniji.
navedi nekoliko (ili jednu) stvari za koje bi želio da žene uvijek uzimaju u obzir,a koje se tiču muškaraca, ili tebe lično.
Problem je što volimo droljetine, zato imamo svi ovakvu pričuAstorH wrote:lmo wrote:
navedi nekoliko (ili jednu) stvari za koje bi želio da žene uvijek uzimaju u obzir,a koje se tiču muškaraca, ili tebe lično.
Ja sam skontao, eto odma jedna stvar koju ne kontate, a mi kao glupi![]()
![]()
Da navedem nekoliko ili jednu stvar koju vi uzimate u obzir, a nas se tice?
Evo ovako. Vas se tice samo sto se vas tice i sto je u vasem okviru dobrobiti.
Osobno ja kao muskarac imam iskustva sa vama toliko da je najveca ludost muskarca dokazati vam vjernost, to ne boli ispocetka, naprotiv, kasnije vam to predje u dosadu, upravo u onu u koju se vi kunete da vam treba.
Osobnog sam misljenja, a iz iskustva govoreci, da sto vam se vise podilazi, to manje cijenite. Vjernost vam prelazi u neku vrstu dosade, monotonije, i onda igrate igru, koja se kosi sa vasim prvobitnim nacelima, a za koju ste se borili.
Kada dobijete tu brobu, odnosno takvog muskarca, igrate toliko kvarno i prljavo da vas nijedno musko ne bi prestiglo u namjerama. Nakon toga varate, gubite i patite.Ovdje necu pominjati ljubav jer to dodatna ekstzenzija u svemu ovome, i vrlo vazna karika, koja vam i puse u jedra vasa. Otprilike tako funkcionirate. I da odgovorim na tvoje pitanje, vas se tice, ali nazalost to malo nas muskih kapira i to uzima u obzir.
Ako na nesto nisam odgovorio, responzibilan sam za odgovor kada budem u mogucnosti.
opet ti to nisi nešta dobro. nisam tražila analizu ženske psihe, nego jednostavno, poruči dvije, tri, pet stvari ženama koje želiš i misliš da trebaju znati i voditi računa o tome. a ti razvezao...AstorH wrote:lmo wrote:
Ja sam skontao, eto odma jedna stvar koju ne kontate, a mi kao glupi![]()
![]()
Da navedem nekoliko ili jednu stvar koju vi uzimate u obzir, a nas se tice?
Evo ovako. Vas se tice samo sto se vas tice i sto je u vasem okviru dobrobiti.
Osobno ja kao muskarac imam iskustva sa vama toliko da je najveca ludost muskarca dokazati vam vjernost, to ne boli ispocetka, naprotiv, kasnije vam to predje u dosadu, upravo u onu u koju se vi kunete da vam treba.
Osobnog sam misljenja, a iz iskustva govoreci, da sto vam se vise podilazi, to manje cijenite. Vjernost vam prelazi u neku vrstu dosade, monotonije, i onda igrate igru, koja se kosi sa vasim prvobitnim nacelima, a za koju ste se borili.
Kada dobijete tu brobu, odnosno takvog muskarca, igrate toliko kvarno i prljavo da vas nijedno musko ne bi prestiglo u namjerama. Nakon toga varate, gubite i patite.Ovdje necu pominjati ljubav jer to dodatna ekstzenzija u svemu ovome, i vrlo vazna karika, koja vam i puse u jedra vasa. Otprilike tako funkcionirate. I da odgovorim na tvoje pitanje, vas se tice, ali nazalost to malo nas muskih kapira i to uzima u obzir.
Ako na nesto nisam odgovorio, responzibilan sam za odgovor kada budem u mogucnosti.