Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:
Misliš prvak Engleske koji je prije po godine pomeo neke Unitede, Liverpoole, Citye, Arsenale i uzeo titulu tamo
Sevilja je prošlu sezonu završila kao sedma i igra u LP samo zato što je osvojila EL, a Leicester završio kao prvi. Ali realno, big deal što je neki engleski tim konacno došao do četvrtfinala čestitke
Što se haman ne može desiti u Španiji, jer se ne isplati. Bolje da se tačkaju Real i Barselona
Smiješna padavičarsko-firaunska liga
Ne vrijeđam tebe ili one koje vole Primeru, vrijeđam patuljke i firaune koji je igraju ( čast izuzecima )
Normalno.... naravno da nikad nece neki Eibar biti šampion u najjacoj ligi svijeta, niti Lecce u Italiji, niti Metz u Francuskoj, niti Bochum u Njemačkoj, niti Javor u Srbiji, niti Metalleghe u BiH primjera koliko hoces
Uglavnom, yebeš ligu u kojoj je neki Leicester šampion , neka se poslije takve bruke komotno ugase City, Liverpool, United Arsenal, Chlsea i ostali koji se furaju da su neki klubovi
LSD wrote:
Misliš prvak Engleske koji je prije po godine pomeo neke Unitede, Liverpoole, Citye, Arsenale i uzeo titulu tamo
Sevilja je prošlu sezonu završila kao sedma i igra u LP samo zato što je osvojila EL, a Leicester završio kao prvi. Ali realno, big deal što je neki engleski tim konacno došao do četvrtfinala čestitke
Što se haman ne može desiti u Španiji, jer se ne isplati. Bolje da se tačkaju Real i Barselona
Smiješna padavičarsko-firaunska liga
Ne vrijeđam tebe ili one koje vole Primeru, vrijeđam patuljke i firaune koji je igraju ( čast izuzecima )
Normalno.... naravno da nikad nece neki Eibar biti šampion u najjacoj ligi svijeta, niti Lecce u Italiji, niti Metz u Francuskoj, niti Bochum u Njemačkoj, niti Javor u Srbiji, niti Metalleghe u BiH primjera koliko hoces
Uglavnom, yebeš ligu u kojoj je neki Leicester šampion , neka se poslije takve bruke komotno ugase City, Liverpool, United Arsenal, Chlsea i ostali koji se furaju da su neki klubovi
odosmo van teme
Zašto ne bi bili, ako su najbolji u datom trenutku. Doduše, shvatam aspekat simpatizera lige gdje je normalno da Barselona/Real imaju jedan ofsajd/penal(crveni/poništen čist gol/slobodno proberi gratis po utakmici. U tom slučaju moraš biti baš ninja da uzmeš ligu, a tako će se i nastaviti, jebiga, pojedine ekipe su (ne)isplative
Znam da je čudna situacija i da ne možeš da shvatiš, al pokušaj
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Zašto ne bi bili, ako su najbolji u datom trenutku. Doduše, shvatam aspekat simpatizera lige gdje je normalno da Barselona/Real imaju jedan ofsajd/penal(crveni/poništen čist gol/slobodno proberi gratis po utakmici. U tom slučaju moraš biti baš ninja da uzmeš ligu, a tako će se i nastaviti, jebiga, isplativi
Ja namjerno nabrojah još 5-6 liga pored Primere, ali pravimo se da to ne vidimo
Kada Metz ili Mainz budu prvaci u svojim ligama, onda možemo nastaviti sa ovom pricom...dotada, ostaje da se smijemo englezima
Zašto ne bi bili, ako su najbolji u datom trenutku. Doduše, shvatam aspekat simpatizera lige gdje je normalno da Barselona/Real imaju jedan ofsajd/penal(crveni/poništen čist gol/slobodno proberi gratis po utakmici. U tom slučaju moraš biti baš ninja da uzmeš ligu, a tako će se i nastaviti, jebiga, isplativi
Kada Metz ili Mainz budu prvaci u svojim ligama, onda možemo nastaviti sa ovom pricom...dotada, ostaje da se smijemo englezima
Kao što ti izbjegavaš ove priče o sudijskim pljačkama koje se obično dešavaju u korist Reala i Barselone
EPL je mnogo teža liga za igrati, svi protivnici su mnogo teži i zajebaniji, suđenje je mnogo poštenije ( iako retardirano pa ima nebuloznih odluka ) + zimska pauza ( koje nema u Engleskoj ).
Ukratko, fulio si kontekst, a EPL nema premca, Lester je to upravo dokazao
Ukratko, fulio si kontekst, a EPL nema premca, Lester je to upravo dokazao
Aha, kako da ne .... to najbolje vidimo Evropi koja je jedino mjerilo, zadnjih 5-6 godina evropska takmiceja (LP i EL) osvajaju klubovi iz ??
Imaš pravo tri puta pogađati
Nije mjerilo, pa vidiš s kim se takmiče u ligi, to je isto kao da Eibar izbaci Siti u LŠ, nemoguće
EPL je teže takmičenje od LŠ, uz normalno suđenje naravno
Dosta od mene, trollam bezveze
Al činjenice su činjenice, jebiga
Eibar nikad nece ni biti u prilici da zaigra u LŠ, zato što igra u najjacoj ligi svijeta, nažalost po njih....ne igraju u prćiji od lige gdje i neki Leicester bude prvak Da su u Engleskoj možda bila bi druga prica al nisu jbg činjenice
bjež ba Cvrčak, kad nas moderacija šutne zbog ovog spamanja teme
Last edited by LSD on 15/03/2017 00:25, edited 1 time in total.
Koga je ono Sevilla dobila prosle godine u finalu EL?
Prica o jacinama liga je deplasirana. U Engleskoj nema jace ekipe od Barcelone ili Reala, to je fakat. No opet to ne znaci da je liga losija. Kako ce biti losija kada se toliko novca u nju upumpava?
Kako da prodjes kad fulis dva penala,kako? Neka su ispali i nisu zasluzili proci.
Leicester ih dobio na foru na koju su osvojili ligu. Brani se,tjeraj,pustaj protivnika da ide na bokove i da ubacuje lopte u 16,tamo ce sve pokupiti Huth,Morgan i Casper i onda trci kontru
Bio Wolfsburg anonimni a prvak pa Lille u Francuskoj
wolfsburgova igra te pobjednicke sezone je bila barca i real zajedno naspram ovih limitiranih engleskih panjina. miske srusio rekord po broju asistencija a dzeko i grafite broj golova. bayernu 5 golova uvalili ko da je fenjeras neki. ljudi bili milina za gledati, od ovih covjek samo oci da si kopa viljuskom.
Bila je vec prica o Wolfu i njihovom "autsajderovanju" te sezone u odnosu na protivnike i poredjenju sa Lesterovim uspjehom. Ovi drugi su morali prestici mnogo vise prepreka nego Wolf. Njihova titula u Njemackoj te godine je nesto na nivou Evertona u Engleskoj, minumum, ako i to. Titula Lestera je nesto ko kad bi Ingolstad osvojio Bundesku.
Sad sta to govori o "jacini lige", u to ne bih. Sevilja je mogla proci komotno al ko im je kriv, sam paoli sam se ubioli. Sto kaze onaj komentator, nesto govori o disciplini ekipe kad im trener svako malo dobija crveni.
Jbg, Sevilla ne može Leganesa da dobije, u lošoj formi skroz. Svaka čast Lisicama, mada ne znam protiv koga bi mogli igrati u četvrtfinalu da bude iole zanimljivo... City možda
Jel' ovo 'englezi' pricaju o nekom losem sudjenju i namjestanju u drugim ligama
Pa jedna tekma unazad i vidis crveni karton u korist Chelsea i imas obraza spominjati lose sudjenje u drugim ligama
mali_milojica wrote:Kako da prodjes kad fulis dva penala,kako? Neka su ispali i nisu zasluzili proci.
Leicester ih dobio na foru na koju su osvojili ligu. Brani se,tjeraj,pustaj protivnika da ide na bokove i da ubacuje lopte u 16,tamo ce sve pokupiti Huth,Morgan i Casper i onda trci kontru