Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
salle_eh1986
#7276 Re: Juventus
ma ne može biti štete od njega sigurno, samo koristi
takoreći za siću dolazi uz premije ako odigra X utakmica, ako osvojimo ligu prvakak i slično što je odličan potez
anelka je igrač sa pregršt iskustva, igrao u jakim klubovima cijeli život gdje je bio uvijk drugi špic ali uvijek je znao odgovoriti zadatku
kako već rekoh meni jedan od dražih igrača od kad pratim nogomet jer nije mala stvar promjeniti klubove poput arsenala, reala, sitija, liverpula, čelzija...
takoreći za siću dolazi uz premije ako odigra X utakmica, ako osvojimo ligu prvakak i slično što je odličan potez
anelka je igrač sa pregršt iskustva, igrao u jakim klubovima cijeli život gdje je bio uvijk drugi špic ali uvijek je znao odgovoriti zadatku
kako već rekoh meni jedan od dražih igrača od kad pratim nogomet jer nije mala stvar promjeniti klubove poput arsenala, reala, sitija, liverpula, čelzija...
-
Mokes
#7277 Re: Juventus
Slazem se, a uostalom ne moze biti gori od Matrijasalle_eh1986 wrote:ma ne može biti štete od njega sigurno, samo koristi
p.s. Jesi li to ti Elmine (HT
-
salle_eh1986
#7278 Re: Juventus
haha nemoj mi reći da si to ti Moke(s)Mokes wrote:Slazem se, a uostalom ne moze biti gori od Matrijasalle_eh1986 wrote:ma ne može biti štete od njega sigurno, samo koristi
p.s. Jesi li to ti Elmine (HT)
-
Mokes
#7279 Re: Juventus
Vidis po imenu drugoligasusalle_eh1986 wrote:haha nemoj mi reći da si to ti Moke(s)Mokes wrote:Slazem se, a uostalom ne moze biti gori od Matrijasalle_eh1986 wrote:ma ne može biti štete od njega sigurno, samo koristi
p.s. Jesi li to ti Elmine (HT)
Nego kakve su nam/vam sanse u LP ove sezone, mozemo/mozete li bar do finala
- moskri_loco_pajdoman
#7280 Re: Juventus
jebo ih anelka sve redom ako ga dovedu!
- Atticus Finch
#7281 Re: Juventus
Ako bi došao i Lisandro onda vjerovatno jedan od dvojca Matri/Quag idu? Haj ga znaj, šta kako.
Majke mi sam zbunjen, ovim mercatom.
Ako bude tako, do ljeta: Vučinić, Giovinco, Anelka, Lisandro, Matri/Quag (prije će Quag otići, čini mi se) + Bendtner kad se oporavi. Ne znam šta da mislim.
Ovako kad pogledam, s obzirom na broj napadača teško da će Lisandro doći, ali hajde da vidimo šta će biti.

Ako bude tako, do ljeta: Vučinić, Giovinco, Anelka, Lisandro, Matri/Quag (prije će Quag otići, čini mi se) + Bendtner kad se oporavi. Ne znam šta da mislim.
Ovako kad pogledam, s obzirom na broj napadača teško da će Lisandro doći, ali hajde da vidimo šta će biti.
-
Nucleo1985
#7282 Re: Juventus
Bitno je da nisu Alexu htjeli produzit' ugovor, pa sad otpad dovode.
Bolji je on sa svojih 37 kuka, nego svi napadaci s kojim raspolazemo.
- spree
#7283 Re: Juventus
ja mislim da anelka moze pomoci. jeste star, ali je opet bolji od ostalih napadaca, izuzimajuci giovinca. vise bih volio da je dosao drogba, ali hajd'.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#7284 Re: Juventus
Atticus Finch wrote:Ako bi došao i Lisandro onda vjerovatno jedan od dvojca Matri/Quag idu? Haj ga znaj, šta kako.Majke mi sam zbunjen, ovim mercatom.
![]()
Ako bude tako, do ljeta: Vučinić, Giovinco, Anelka, Lisandro, Matri/Quag (prije će Quag otići, čini mi se) + Bendtner kad se oporavi. Ne znam šta da mislim.![]()
Pa gdje se jadan povrijedio
- I am Happy
#7285 Re: Juventus
To je tuga... ali sta ces...Nucleo1985 wrote:Bitno je da nisu Alexu htjeli produzit' ugovor, pa sad otpad dovode.
- ortodont
#7286 Re: Juventus
+1spree wrote:ja mislim da anelka moze pomoci. jeste star, ali je opet bolji od ostalih napadaca, izuzimajuci giovinca. vise bih volio da je dosao drogba, ali hajd'.
-
samoyu
#7287 Re: Juventus
Nek su Alexu dali nogu i doveli Anelku idi Marotta ebem ti

- elmirčo
#7288 Re: Juventus
anelka
visok, jak mrcina sto bi se reklo, da razgrce u skoku i tako dalje....svaka cast upravi, nije puno ksotao, a isplatice se, vidjecete!!
svidja mi se !
visok, jak mrcina sto bi se reklo, da razgrce u skoku i tako dalje....svaka cast upravi, nije puno ksotao, a isplatice se, vidjecete!!
svidja mi se !
- burek_in_space
#7289 Re: Juventus
Mogli su hladno i Giovanni Elbera onda kupiti 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7290 Re: Juventus
Ili Particka Kluiverta....burek_in_space wrote:Mogli su hladno i Giovanni Elbera onda kupiti
- Atticus Finch
#7291 Re: Juventus
Hebem ga ljudi, do kad će Marotta biti dežurni krivac za sve što se desi u klubu? Anelka je doveden na 6 mjeseci, vrlo povoljno (jedino moguće u januaru, ako ćemo biti realni), jer očigledno fali napadač, a njegovo iskustvo može biti samo prednost, ne vidim kako može nanijeti štetu. Očigledno nije išlo sa Lisandrom L, pa je izabran Anelka.samoyu wrote:Nek su Alexu dali nogu i doveli Anelku idi Marotta ebem ti![]()
![]()
I opet poređenja sa Alexom koji je 5 godina stariji on Anelke, i koji bi zbog formacije koju igramo bio gotovo sigurno u 9 od 10 utakmica bio na klupi. Je l' želite velikog Del Piera na klupi?
Jbt, čovjek je želio još da igra, kod nas, nažalost to ne bi mogao, otišao je nakon 19 godina i to je to. Više od svega bih želio da se jednom vrati i dobije neku funkciju u klubu, ali do tada malo realnosti neće škoditi.
-
Mr. Brightside
#7292 Re: Juventus
realnost je da Juve kupi otpatke...
- Atticus Finch
#7293 Re: Juventus
Koga ti smatraš ne otpatkom, a da je dostupan u januaru (uzeti u obzir novac koji je u opticaju za januarski merkato) da zamjeni napadača koji fali? Ja pokušavam biti realan, ne znam možda sam u zabludi.
-
Mr. Brightside
#7294 Re: Juventus
a morali smo ganjati napadača sad u januaru, eto tek smo sad skontali da nemamo nikoga da zabija golove

nisi ti u zabludi već čitava uprava i stručni štab, neće se par igrača koji dođu skoro džabe bolje isplatiti od jednog provjerenog golgetera tipa onog poljaka iz Dortmunda ili sad Ljorentea...
ali neee, to je naša politika
nisi ti u zabludi već čitava uprava i stručni štab, neće se par igrača koji dođu skoro džabe bolje isplatiti od jednog provjerenog golgetera tipa onog poljaka iz Dortmunda ili sad Ljorentea...
ali neee, to je naša politika
- Atticus Finch
#7295 Re: Juventus
Hebi ga upravu si ti, ali isto tako je dobro imati široku klupu polivalentnih igrača koji mogu uskočiti na različite pozicije, posebno u uslovima igranja na tri fronta. Ciklus izgradnje ekipe traje par godina, bit će tu još rokada, ne zaboraviti da je gotovo kompletna ekipa zamjenjena, ali već na ljeto, ne računajući Llorentea, očekujem još jednu klasu u napadu, u zavisnosti kako će se pokazati ovi koji su trenutno na raspolaganju, a onda će Contov tim imati i glavu i rep i biti u startu konkurentan za sve trofeje. Klub napreduje u svakom pogledu, ali mi se čini da se ponekad hiperkritički sagledava gotovo svaki potez ljudi koji su najzaslužniji što je Juventus ponovo tamo gdje pripada.
- I am Happy
#7297 Re: Juventus
E vala svaka ti castburek_in_space wrote:Mogli su hladno i Giovanni Elbera onda kupiti
Doveli Bentnera da prima platu a ne igra... nije mi to bas najbolji nacin za stednju ...
Anelka penzioner, ali i Pirlo je bio kada je dosao
U svakom slucaju bolji je od Matrija, covjek bar ima osjeca za go
-
Son1
#7299 Re: Juventus
Bolje da je Alex ostao, jebo ih Anelka.
-
samoyu
#7300 Re: Juventus
Son1 wrote:Bolje da je Alex ostao, jebo ih Anelka.
Druze ne mozes ti ovdje ljudima objasniti da je Alex izmislio fudbal za Anelku i da sa njegovih 37 moze vise dati nego Anelka koji je usput u zadnjih 40 utakmica zabio cak 4 gola
I jos nesto za Anelku i Bentdnerdinja cemo do kraja sezone dati 3 miliona eura na plate ali stedimo