Da apsurd apsurda i Oda je bas bio na njega jucer ljutvryzas wrote:Charuga wrote:
Frajer zabije dva gola, a snosi dio krivice za oba sto smo primili.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#72726 Re: FK Željezničar
- ganjeta
#72727 Re: FK Željezničar
FreakyStyley wrote:Gledaj to ovako: da nije Zajmovic igrao bilo bi 0-0.
-
vryzas
#72728 Re: FK Željezničar
-
vryzas
#72729 Re: FK Željezničar
Pogledaj samo kako kaska u odbrani, a kod drugog gola totalno zaboravio igraca. Napravise ljudi 5 na 4 situaciju u zavrsnici, a Zajmovic zaspo.hrasno38 wrote:
Da apsurd apsurda i Oda je bas bio na njega jucer ljut
Kod prvog gola slicna stvar.
-
zipoo
#72730 Re: FK Željezničar
-
zipoo
#72731 Re: FK Željezničar
Meni vise za oko para ona Vedranova procjena i ispracaj pogledom loptu. Cim se Zec odmori ode Zajmovic na klupu, ali sta cemo sa Vedranom? Nema zamjene, a svaku utakmicu kiks. I to ono sto bi trebao svaki golman da rijesi bez muke.
- hrasno38
#72732 Re: FK Željezničar
Kod prvog gola Rahmanovic da nabacuje jos 20 puta onako loptu ne bi je uputio u gol i na kraju krajeva zato i psotoje odbrambeni igraci da stanu na gol liniju kao sto je i ucinio Pavic ali nije ispratio Zaimovic. Kod drugog gola opet je greska odbrane jer Veca je odbio loptu u onoj guzvi ali se niko nije nasao da je izbije. Inace skinuo je dva pa jedno 80% gola i ja ga stvarno ne vidim sinoc kao nekog krivcazipoo wrote:Meni vise za oko para ona Vedranova procjena i ispracaj pogledom loptu. Cim se Zec odmori ode Zajmovic na klupu, ali sta cemo sa Vedranom? Nema zamjene, a svaku utakmicu kiks. I to ono sto bi trebao svaki golman da rijesi bez muke.
-
FreakyStyley
#72733 Re: FK Željezničar
Ne mozes ga prodat, jer nece niko da ga kupi. Naravno da nece, kad samo stagnira i nazaduje, nije nista bolji nego je bio kad je tek stao na go. Ne mozes ga na klupu, jer ima havere gdje treba da ih ima. Dakle, molit Svevisnjeg da nekoga zajebemo i uvalimo mu Vecu. Dok se to ne desi on mora braniti. Nakon prve dobre intervencije slijedi story na Instagramu u stilu "gdje ste sada misevi."
-
zipoo
#72734 Re: FK Željezničar
Postoje odbrambeni, ali postoji i golman. Biti ukopan i pogledom ispratiti svaku loptu mogu i ja. Kod prvog gola, cim je vidio da ide centarsut morao je reagovati. Grijesi odbrana, grijesi svaki igrac, ali nije sport jednog covjeka. Tu su drugi da isprave gresku.hrasno38 wrote:Kod prvog gola Rahmanovic da nabacuje jos 20 puta onako loptu ne bi je uputio u gol i na kraju krajeva zato i psotoje odbrambeni igraci da stanu na gol liniju kao sto je i ucinio Pavic ali nije ispratio Zaimovic. Kod drugog gola opet je greska odbrane jer Veca je odbio loptu u onoj guzvi ali se niko nije nasao da je izbije. Inace skinuo je dva pa jedno 80% gola i ja ga stvarno ne vidim sinoc kao nekog krivcazipoo wrote:Meni vise za oko para ona Vedranova procjena i ispracaj pogledom loptu. Cim se Zec odmori ode Zajmovic na klupu, ali sta cemo sa Vedranom? Nema zamjene, a svaku utakmicu kiks. I to ono sto bi trebao svaki golman da rijesi bez muke.
- hrasno38
#72735 Re: FK Željezničar
Pa postoji spasio je jucer dva skoro pa sigurna gola.....ne mzoe uvijek on sva govna cupatizipoo wrote:Postoje odbrambeni, ali postoji i golman. Biti ukopan i pogledom ispratiti svaku loptu mogu i ja. Kod prvog gola, cim je vidio da ide centarsut morao je reagovati. Grijesi odbrana, grijesi svaki igrac, ali nije sport jednog covjeka. Tu su drugi da isprave gresku.hrasno38 wrote:Kod prvog gola Rahmanovic da nabacuje jos 20 puta onako loptu ne bi je uputio u gol i na kraju krajeva zato i psotoje odbrambeni igraci da stanu na gol liniju kao sto je i ucinio Pavic ali nije ispratio Zaimovic. Kod drugog gola opet je greska odbrane jer Veca je odbio loptu u onoj guzvi ali se niko nije nasao da je izbije. Inace skinuo je dva pa jedno 80% gola i ja ga stvarno ne vidim sinoc kao nekog krivcazipoo wrote:Meni vise za oko para ona Vedranova procjena i ispracaj pogledom loptu. Cim se Zec odmori ode Zajmovic na klupu, ali sta cemo sa Vedranom? Nema zamjene, a svaku utakmicu kiks. I to ono sto bi trebao svaki golman da rijesi bez muke.
-
FreakyStyley
#72736 Re: FK Željezničar
On od golmanskih kvaliteta posjeduje samo refleks. Na prekidima los, na visoke lopte ne zna da uzadje, u igri ne ucestvuje i lose je cita, ispucavanja katastrofalna, koordiniranje odbranom nula (upravo zato deda Bogi vazda igra). Da mu je ovo prva seniorska sezona to bi sve bilo ok, ali nije.
-
zipoo
#72737 Re: FK Željezničar
Kod prvog gola Rahmanovic da nabacuje jos 20 puta onako loptu ne bi je uputio u gol i na kraju krajeva zato i psotoje odbrambeni igraci da stanu na gol liniju kao sto je i ucinio Pavic ali nije ispratio Zaimovic. Kod drugog gola opet je greska odbrane jer Veca je odbio loptu u onoj guzvi ali se niko nije nasao da je izbije. Inace skinuo je dva pa jedno 80% gola i ja ga stvarno ne vidim sinoc kao nekog krivca[/ote]hrasno38 wrote:[qute="zipoo"][quoe="hrasno38"][uote="zipoo"]Meni vise za oko para ona Vedranova procjena i ispracaj pogledom loptu. Cim se Zec odmori ode Zajmovic na klupu, ali sta cemo sa Vedranom? Nema zamjene, a svaku utakmicu kiks. I to ono sto bi trebao svaki golman da rijesi bez muke.
Postoje odbrambeni, ali postoji i golman. Biti ukopan i pogledom ispratiti svaku loptu mogu i ja. Kod prvog gola, cim je vidio da ide centarsut morao je reagovati. Grijesi odbrana, grijesi svaki igrac, ali nije sport jednog covjeka. Tu su drugi da isprave gresku.[/qute]
Pa postoji spasio je jucer dva skoro pa sigurna gola.....ne mzoe uvijek on sva govna cupati[/quoe]
bas on sva govna cupa
- hrasno38
#72738 Re: FK Željezničar
Ne sva ali dosta toga sigurno!zipoo wrote:bas on sva govna cupa
- hrasno38
#72739 Re: FK Željezničar
Cuj ispucavanja katastrofalana a covjek dao sa gola gol!!!! Koliko je to golmana uspjelo da uradi???FreakyStyley wrote:On od golmanskih kvaliteta posjeduje samo refleks. Na prekidima los, na visoke lopte ne zna da uzadje, u igri ne ucestvuje i lose je cita, ispucavanja katastrofalna, koordiniranje odbranom nula (upravo zato deda Bogi vazda igra). Da mu je ovo prva seniorska sezona to bi sve bilo ok, ali nije.
-
FreakyStyley
#72741 Re: FK Željezničar
hahahhahhaha najjaci
-
zipoo
#72742 Re: FK Željezničar
Krenem da odgovorim i onda vidim ovo.hrasno38 wrote:Cuj ispucavanja katastrofalana a covjek dao sa gola gol!!!! Koliko je to golmana uspjelo da uradi???FreakyStyley wrote:On od golmanskih kvaliteta posjeduje samo refleks. Na prekidima los, na visoke lopte ne zna da uzadje, u igri ne ucestvuje i lose je cita, ispucavanja katastrofalna, koordiniranje odbranom nula (upravo zato deda Bogi vazda igra). Da mu je ovo prva seniorska sezona to bi sve bilo ok, ali nije.
- ganjeta
#72743 Re: FK Željezničar
Pobjedahrasno38 wrote:Cuj ispucavanja katastrofalana a covjek dao sa gola gol!!!! Koliko je to golmana uspjelo da uradi???FreakyStyley wrote:On od golmanskih kvaliteta posjeduje samo refleks. Na prekidima los, na visoke lopte ne zna da uzadje, u igri ne ucestvuje i lose je cita, ispucavanja katastrofalna, koordiniranje odbranom nula (upravo zato deda Bogi vazda igra). Da mu je ovo prva seniorska sezona to bi sve bilo ok, ali nije.
Druga u 24 h , nakon Suljinog opsajda
- hrasno38
#72744 Re: FK Željezničar
A sta je smijesno koji kurac ajde me prosvijetlite
-
zipoo
#72746 Re: FK Željezničar
Pa procitajhrasno38 wrote:A sta je smijesno koji kurac ajde me prosvijetlite
- hrasno38
#72747 Re: FK Željezničar
i radi gramatike je toliko smijesno.....izvinite nisam vas prepoznao profesori Bosanskog jezika!zipoo wrote:Pa procitajhrasno38 wrote:A sta je smijesno koji kurac ajde me prosvijetlite