Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
typeOnegative

#72726 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

channel10 wrote:
typeOnegative wrote:
CooK wrote:Ovdje se ne zna ko pije a ko placa. Cekam odgovor @Telemach-a povodom pitanja da li ce se moci produzavati stari ugovori nakon 26.10.2018. godine?

Poslije 26.10. NEĆE biti moguće uzeti neki od grande paketa niti produžiti ugovor za iste. Potvrdit ce ti to i Telemach, a i pisalo se o tome već
NECE MOCI NOVI KORISNICI, ali stari hoce.
Vidi, ne bi se ubjeđivao ovdje. Zivi bili pa vidjeli
fusion_ba

#72727 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Filmovi na novoj bh su i dalje oni sa Pinkovih filmskih kanala i naravno nisu HD
zateznistub

#72728 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

CooK wrote:
zateznistub wrote:
channel10 wrote: NECE MOCI NOVI KORISNICI, ali stari hoce.
Nema logike da zadrže dvije vrste hamam istih paketa
Kako haman isti paketi, nisi ti dobro pogledao novi cjenovnik. Npr ja sad koristim Duo Net Grande Family kojeg placam 53,90KM(do prije 5 mjeseci bio 52,90KM) a slican paket tome je Duo EON 2 koji kosta 57,90KM a nema Prosireni paket kanala. Znaci ovaj novi EON paket je skuplji 4KM a losiji jer je izbacen Prosireni paket. Ovi AXN-i, Unitedi i ostale gluposti me ne interesuju.
Mea culpa :thumbup:
channel10

#72729 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

channel10 wrote:
Telemach wrote:
konektovan wrote:Ugovor mi istice u decembru, duo net grande, kakve su sanse, pošto nisam novi korisnik, da upadnem u akciju, ako produzim ugovor da dobijem one benefite, tipa prvih 12 mjeseci umanjen racun, 24 mjeseca arene, 24 m piMkovi :mrgreen: , 24 m cinestar premiere???? :mrgreen:
Telemaše, mozes i u pp, ako je ođe sramota?????? :mrgreen:

Predlažemo da se čujemo u decembru :)
Detaljno ćemo provjeriti Vaš ugovor i potruditi se da dibijete adekvatnu ponudu i pogodnosti ;)
Post od 02.10.18.

edit: Stranica 2891 ove teme..
Opet vi isto. Sta pise ovdje gore?

Mene su ucili da ide prvo Oktobar, pa Novembar, pa onda dodje Decembar.

Novi paketi idu od 26.Oktobra, a covjek pita sta ce kad mu istekne ugovor u Decembru. Dobio je odgovor od pravog nicka na ovom forumu. O cemu vi onda?
channel10

#72730 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

semirsar wrote:
channel10 wrote:
typeOnegative wrote:Ovdje se ne zna ko pije a ko placa. Cekam odgovor @Telemach-a povodom pitanja da li ce se moci produzavati stari ugovori nakon 26.10.2018. godine?

Poslije 26.10. NEĆE biti moguće uzeti neki od grande paketa niti produžiti ugovor za iste. Potvrdit ce ti to i Telemach, a i pisalo se o tome već
NECE MOCI NOVI KORISNICI, ali stari hoce.
nema potpisivanja novih ugovora za stare pakete poslije 26.10. ko je potpis'o, potpis'o je i moze koristiti dok mu ne omrkne, svaki ugovor poslije 26.10. ide po novim EON paketima, pa bujrum ko voli. :mrgreen:
Tacno sve, ali za nove korisnike :thumbup:
CooK

#72731 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

zateznistub wrote:
CooK wrote:
zateznistub wrote:Nema logike da zadrže dvije vrste hamam istih paketa
Kako haman isti paketi, nisi ti dobro pogledao novi cjenovnik. Npr ja sad koristim Duo Net Grande Family kojeg placam 53,90KM(do prije 5 mjeseci bio 52,90KM) a slican paket tome je Duo EON 2 koji kosta 57,90KM a nema Prosireni paket kanala. Znaci ovaj novi EON paket je skuplji 4KM a losiji jer je izbacen Prosireni paket. Ovi AXN-i, Unitedi i ostale gluposti me ne interesuju.
Mea culpa :thumbup:
:thumbup: Vidim da je tua culpa, svako ko je pogledao nove EON pakete vidi odmah da su nepovoljniji od Grande paketa.
semirsar

#72732 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

channel10 wrote: Tacno sve, ali za nove korisnike :thumbup:
da se razumijemo, nece stari korisnici nista moci vise potpisivati, samo EON, kuzis?!
channel10

#72733 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

semirsar wrote:
channel10 wrote: Tacno sve, ali za nove korisnike :thumbup:
da se razumijemo, nece stari korisnici nista moci vise potpisivati, samo EON, kuzis?!
Na osnovu cega si to zakljucio? Imas neke insajderske info ili?
semirsar

#72734 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

citam sta pise @telemach, jednostavno :mrgreen:
channel10

#72735 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

semirsar wrote:citam sta pise @telemach, jednostavno :mrgreen:
Pa sto onda nisi jednostavno procitao ona gore dva posta, pitanje konektovanog i odgovor telemacha :D ? Sve je tako jednostavno. Samo dobro obratiti paznju na pitanje konektovanog, koji ima paket i sta zeli sa njim :D

EDIT: Evo jos jednom za svaki slucaj. Kako kazu, treca sreca :D
channel10 wrote:
Telemach wrote:
konektovan wrote:Ugovor mi istice u decembru, duo net grande, kakve su sanse, pošto nisam novi korisnik, da upadnem u akciju, ako produzim ugovor da dobijem one benefite, tipa prvih 12 mjeseci umanjen racun, 24 mjeseca arene, 24 m piMkovi :mrgreen: , 24 m cinestar premiere???? :mrgreen:
Telemaše, mozes i u pp, ako je ođe sramota?????? :mrgreen:

Detaljno ćemo provjeriti Vaš ugovor i potruditi se da dibijete adekvatnu ponudu i pogodnosti ;)
Post od 02.10.18.

edit: Stranica 2891 ove teme..
Benq

#72736 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

channel10 wrote:
semirsar wrote:citam sta pise @telemach, jednostavno :mrgreen:
Pa sto onda nisi jednostavno procitao ona gore dva posta, pitanje konektovanog i odgovor telemacha :D ? Sve je tako jednostavno. Samo dobro obratiti paznju na pitanje konektovanog, koji ima paket i sta zeli sa njim :D
Telemach mu je odgovorio:
Gdje je u toj recenici navedeno bilo sta u vezi starih paketa i ugovora za stare pakete ? Potrudit ce se da konektovani dobije adekvatnu ponudu i pogodnosti, dakle ne pise na sta se to odnosi....
channel10

#72737 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Pa pise da hoce produziti duo net grande, a ne potpisati novi eon ugovor.
semirsar

#72738 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

jbt, kontam dok sam bio na poslu ispisase se tri cetri stranicew, valjda sam nesto previdio, kad ono... jbg, bajke su na drugoj polici gori visoko :pisnuo:

@channel10 poenta je u onom "adekvatnu uslugu" :-)
Last edited by semirsar on 10/10/2018 22:41, edited 1 time in total.
Benq

#72739 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

channel10 wrote:Pa pise da hoce produziti duo net grande, a ne potpisati novi eon ugovor.
Da, to pise, ali ne pise nigdje o kojem ce se paketu raditi, hoce li mu ponuditi neki od eon paketa uz odredjene benefite i pogodnosti..
Poenta je da Telemach nije nigdje pisao o starim paketima, nego da ce mu napraviti ponudu sa benefitima u Decembru.
semirsar

#72740 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Benq wrote:
channel10 wrote:Pa pise da hoce produziti duo net grande, a ne potpisati novi eon ugovor.
Da, to pise, ali ne pise nigdje o kojem ce se paketu raditi, hoce li mu ponuditi neki od eon paketa uz odredjene benefite i pogodnosti..
Poenta je da Telemach nije nigdje pisao o starim paketima, nego da ce mu napraviti ponudu sa benefitima u Decembru.
bas tako :thumbup:
channel10

#72741 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Benq wrote:
Ponudit ce oni svima (ne samo njemu), ali za vise para.

Ako je napisao duo net grande, valjda zeli da produzi ugovor na taj paket.

Nista dok se konektovani ne javi i ne kaze sta je mislio. Vjerovatno zeli da ostane na starom paketu, sa nizom cijenom jer da to ne zeli, ne bi spominjao duo net grande jer je post iz perioda kad su se svi zalili na visu cijenu EON paketa, a manje pogodnosti za te pare, nego sta se imalo sa starim paketima.
Benq

#72742 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

channel10 wrote: Ako je napisao duo net grande, valjda zeli da produzi ugovor na taj paket.

Nista dok se konektovani ne javi i ne kaze sta je mislio. Vjerovatno zeli da ostane na starom paketu, sa nizom cijenom jer da to ne zeli, ne bi spominjao duo net grande jer je post iz perioda kad su se svi zalili na visu cijenu EON paketa, a manje pogodnosti za te pare, nego sta se imalo sa starim paketima.
On je postavio upit u vezi svog trenutnog paketa i izrazio zelju za obnovom ugovora tog paketa u Decembru, Telemach mu odgovara da ce se cuti u Decembru i da ce naci najbolju opciju uz benefite i pogodnosti za njega, dakle, nigdje ni rijeci od Telemacha u vezi obnove trenutnog ugovora za stari paket.

Ovdje nije bitno sta je on mislio, nego kakav je odgovor od Telemacha dobio :)
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#72743 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

A jeste tersovi u pm. Pa moze se paket zvati kako god hoće on će dobiti minimum sto je imao za istu cijenu.

Pa ja sam dobio pogodnosti koje nemaju ni u jednom paketu.
Benq

#72744 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

un1ted wrote:A jeste tersovi u pm. Pa moze se paket zvati kako god hoće on će dobiti minimum sto je imao za istu cijenu.

Sve receno u jednom postu :thumbup:
channel10

#72745 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Benq wrote:
channel10 wrote: Ako je napisao duo net grande, valjda zeli da produzi ugovor na taj paket.

On je postavio upit u vezi svog trenutnog paketa i izrazio zelju za obnovom ugovora tog paketa u Decembru, Telemach mu odgovara da ce se cuti u Decembru i da ce naci najbolju opciju uz benefite i pogodnosti za njega, dakle, nigdje ni rijeci od Telemacha u vezi obnove trenutnog ugovora za stari paket.

Ovdje nije bitno sta je on mislio, nego kakav je odgovor od Telemacha dobio :)
A sta je Telemach odgovarao ovdje na pitanja korisnika sta ce biti sa njima, koji su na starim paketima i ne zele eon pakete? Mogu li produziti ugovore, odnosno ostati na istim i dalje?
channel10

#72746 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

un1ted wrote:A jeste tersovi u pm. Pa moze se paket zvati kako god hoće on će dobiti minimum sto je imao za istu cijenu.

Dobio sam i ja, ali sad ces opet isto dobiti, ali za vise para. U tome je fol. Opet digli cijene, narod se bunio tri dana i sad te taj isti narod nakon 15 dana ubjedjuje da je to normalno, a deset dana prije se ibretili :-)
semirsar

#72747 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

channel10 wrote: Ponudit ce oni svima (ne samo njemu), ali za vise para.

Ako je napisao duo net grande, valjda zeli da produzi ugovor na taj paket.

Pa ponudili su oni svima i po visim cijenama :mrgreen:
Mogu ja, ti ili bilo ko drugi misliti i pozeliti svasta nesto, pitanje sta cemo dobiti, pa i dobiti nizu cijenu ali, i to kosta nesto, manje para manje mjuze, kuzis?! :mrgreen:
Inace, ko je na starim ugovorima moze i dalje ostati na njima, s tim da nakon isteka trajanja gubi benefite koje je dobio.
Benq

#72748 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

channel10 wrote: A sta je Telemach odgovarao ovdje na pitanja korisnika sta ce biti sa njima, koji su na starim paketima i ne zele eon pakete? Mogu li produziti ugovore, odnosno ostati na istim i dalje?
Na postojecim paketima korisnici mogu ostati koliko god zele, ne moraju prelaziti na nove pakete. Ne moraju produzavati ugovore, jednostavno koriste pakete koliko god zele.
probook

#72749 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by probook »

Osnovni duo net paket prelazi u osnovni eon i skuplji je 1 KM
semirsar

#72750 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Benq wrote:
channel10 wrote: A sta je Telemach odgovarao ovdje na pitanja korisnika sta ce biti sa njima, koji su na starim paketima i ne zele eon pakete? Mogu li produziti ugovore, odnosno ostati na istim i dalje?
Na postojecim paketima korisnici mogu ostati koliko god zele, ne moraju prelaziti na nove pakete. Ne moraju produzavati ugovore, jednostavno koriste pakete koliko god zele.
jos da si spomenuo benefite koje su ranije ostvarili... 'vako, morat ces jos ponesto nekad nekom pojasnit' :mrgreen:
Locked