SDA-All about

Bosnianwarrior22

#72676 Re: SDA-All about

Post by Bosnianwarrior22 »

skafiskafsnjak wrote: 30/04/2022 20:52
Bosnianwarrior22 wrote: 30/04/2022 20:47

Pa sta sam trebao napisati?
Interesantno koliko su Islamofoba na ovoj temi.
Kultura je neki univerzalan pozdrav.
Ali.vi zeleni u institucije ulazite i selam pucate, bez da znate ko je u prostoriji.

Ne bih se cudio da tamo.Svabama selamas :mrgreen:
Nek si mi ti kulturan i nek si me naucio kako treba biti „tolerantan“ bas kao ti kojem je zasmetao jedan Selam na BIH forumu na temi OSBIH. Dupli moral imati je ovdje izgleda normalno.
Selam=SDA BOT= strah od kifle= selamim svabe po Deutschlandu

I tebi Bajram Serif Mubarek Olsun.
Mozda bi bolje bilo da se ne svadjamo jer se mozda nadjemo na nekom drugom podforumu pa nas bude stid jedno drugom komentarisati zato bi ja i sa tobom sad prestao ovdje diskutovati o meni kakav sami i ko sam, naravno ako ti je lakse ti nastavi i pisi da sam ovakav ili onakav ali meni je malo dosadno postalo da se pravdam radi svog misljenja tako da uzivaj.
skafiskafsnjak

#72677 Re: SDA-All about

Post by skafiskafsnjak »

Bosnianwarrior22 wrote: 30/04/2022 21:34

Ali.vi zeleni u institucije ulazite i selam pucate, bez da znate ko je u prostoriji.

Nek si mi ti kulturan i nek si me naucio kako treba biti „tolerantan“ bas kao ti kojem je zasmetao jedan Selam na BIH forumu na temi OSBIH. Dupli moral imati je ovdje izgleda normalno.

Mozda bi bolje bilo da se ne svadjamo jer se mozda nadjemo na nekom drugom podforumu pa nas bude stid jedno drugom komentarisati zato bi ja i sa tobom sad prestao ovdje diskutovati o meni kakav sami i ko sam, naravno ako ti je lakse ti nastavi i pisi da sam ovakav ili onakav ali meni je malo dosadno postalo da se pravdam radi svog misljenja tako da uzivaj.
Ma necu :skoljka:
Samo sam napisao vlastito misljenje :mrgreen:

Halali ali to neodoljivo.podsjeca na SDA govna koji sa svakih vrata selamaju.
zippoo87

#72678 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

Ja i NiP :roll: :roll: :roll:

Ja pisem o Ukrajini :-) :-)

Izvini ako si se nasao sta uvrijedjenim a i bolje je da stanes ovdje,jer svaki naredni upis ti je bezvezniji od prethodnog.

Meni ne smeta ni da si proSDA...ima puno "patriJota" u dijaspori kojima je SDA vrh ali im ne pada na pamet da se vrate u BiH pod SDA cizmu,nego iz udobne demokratije i vladavine prava nama ovdje sole pamet.
drug_profi

#72679 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Fadilovi botovi su stvarno poseban level.
BHDragons

#72680 Re: SDA-All about

Post by BHDragons »

Meni je fascinantno kad god ovako sda napravi neki skandal, odmah ide priča ovi dovode četnike/ustaše, moramo mi to da prekinemo itd itd. Što je najgore ljudi padaju na te gluposti, pa i oni koji ni ne glasaju za ovu mraku.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#72681 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

mene samo interesuje zašto bi narod ikad više podržao ijedne rudare, kad rudari nisu solidarni među sobom i dovode škiljavog imbecila da iftari sa njima, a neki dan su promrzli na pofalićima pjevali sa dubiozom: Fadile, jebi se.

dabogda poklopili Ginex i dabogda ga opljačkali.
drug_profi

#72682 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Za rudare nemam simpatije.
Zapravo najbolji lakmus je kad vidiš da se većina loži na nesto što se i tebi na prvu sviđa.
Odmah trebaš malo proučiti o čemu se radi obzirom da si okružen retardima koji glasaju za tronožac, za Željka, za BOSS, za Harisa, za Bijedića....
konami666

#72683 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

Bosnianwarrior22 wrote: 30/04/2022 21:34

Da si rekao religija podforum pa bi rekao ok ali OSBIH…da se zna odma kakva je krvna slika jel tako?

Znaci ti si veliki patriota koji voli Bosnu najviše ali nemaš pasos bih nego samo njemački :D znaci voliš Bosnu najviše sve dok u njoj ne moraš da živiš :D da si ti neki “patriota” zadržao bi pasos BiH i imao stalnu boravišnu dozvolu u Njemačkoj kao sto rade neki Englezi po Europi koji neće da uzmu EU pasos nego samo imaju stalne boravišne dozvole (iako imaju opciju dvojnog drzavljanstva).
laganica_hz

#72684 Re: SDA-All about

Post by laganica_hz »

zippoo87 wrote: 30/04/2022 13:56
Bosnianwarrior22 wrote: 30/04/2022 13:22

Da isto kao zippoo87 stari NIPovac. Ja sam bot zato sto ne dam da neka budala vredjanje Bosnjake, ako je tako onda OK nek sam.

Sto se sendvicara tice ljudino nisam ja kao ti i nemam 20 profila na klixu pa da dangubim i blatim ostale stranke za kiflu. Hvala bogu meni sendvici nisu potrebni, rodjen sam vani i tamo od rodjenja i zivim a bogme i radim. Volim napredak drzave svojih pradjedova, drzave u koju ulazem koliko toliko. Sve objektovno pisem ono sto mislim i sto vidim, nisam ovisan o nikakvoj stranci kao ti pa ako te interesuje cak i ne mogu glasati za nikoga jer nemam BH pasos ali navijam 100% za Komsica a ne za Konakovica agenta BIA i prodanu dusu😉.

Lp od bota
:lol: :lol: :lol:
Sta sve lik nabaca u jedan post i to jos meni prisi,pa i da imam 20 profila :lol:
Hajde nadji barem jos jedan pored ovog pa da te castim :D
I jos da sam neciji a posebno NIPov :lol:

Samobanuj se "ljudino" i spasi nas svoje gluposti po forumu i nastavi razvijati zemlju u kojoj zivis a nas pusti da uzivamo u rahat patnji :lol:
Klasičan KOS-ovac Fahrina škola.
JohnnyS

#72685 Re: SDA-All about

Post by JohnnyS »

Bosnianwarrior22 wrote: 30/04/2022 11:52
tramvajtrojka wrote: 30/04/2022 11:42

jes jes jes firma koja je ostvarila onakvu dobit i rast od 50% treba uništiti da bi sda uzela kajmak u ovaj tekst moze samo debil povjerovati eto zlih srba zato nas sda mora čuvati od njih sa svojim direktorom koji ce kupiti sav kajmak i uništiti jos jednu firmu NI :run: :run:

da nas nema trebalo bi nas izmisliti kojim smo se debilima dali u ruke
Samo ime ti govori da nisi objektivan i da si ovdje samo da pises anti SDA postove. Meni nije cilj nikoga velicati ili spustati kao tebi ja nemam nikakvih licni interesa, ja samo kazem ono sto mislim i sto vidim svojim ocima. A ono sto vidim je da Konakovic vec duze vrijeme glumi Vucica i njegovi anti Bosnjacki istupi su mi jako sumljivi. Jel istina ili nije to sto sam poslao je na FUPu da istrazi. Inace mi je smijesno ovo „kupiti kajmak i unistiti jos jednu firmu“, mnogi ljudi zaboravljaju da su u NIPu sve bivsi SDA kadrovi koji su bas unistavali firme o kojim pricas i ocigledno beru kajmak od Ginexa preko srbija. Ali dzaba ti pisem tebi je sveta trojka na njihove kradje i malverzacije si slijep.

Da ponovim jos jednom sve firme NI su ostvarile dobiti i to ne radi direktora nego radi ratova koji se vode. Sve zasluge idu SDA koja od nas kupuje za neke trece zemlje a ne nekakv direktori koji veze sa vezom nemaju.
Vjerujem kad si član stranke onda tu kraticu toliko često koristiš da ti autokorekt ispravi iz SAD u SDA
laganica_hz

#72686 Re: SDA-All about

Post by laganica_hz »

Fadil ima samo jednu manu uništi sve sto dotakne.
nepass1

#72687 Re: SDA-All about

Post by nepass1 »

BHDragons wrote: 01/05/2022 01:13 Meni je fascinantno kad god ovako sda napravi neki skandal, odmah ide priča ovi dovode četnike/ustaše, moramo mi to da prekinemo itd itd. Što je najgore ljudi padaju na te gluposti, pa i oni koji ni ne glasaju za ovu mraku.
Ginex prodaje municiju u srbiju, prodaju oduvjek, prodavali i 2000te
Sportska municija ide za SAD i bukvalno imaju toliko naruceno da 1g bez prestanka proizvodnje ne mogu nasvojiti samo USA trziste.
Jes njima munevera i povecala rad, norme, nije ni ona svetac. Ali u zadnje vrijeme dva povecanja plata, regres redovan, godisnji ispostovan, za 1.maj dobiju po 100KM nagrade itd itd.
Do sad je u vise navrata fadilova vlada tjerala ginex da uplacuje ogromne iznose koji ne doprinose boljitku firme.
Fakat nisam aktivan na ovom podforumu, ali evo ovde sta god sam napisao dan posle je isplivalo u javnost.
Samo jos ne znam ko ovog omerhodzica gura. Bio u preventu, senigoru, sad u nadzornom ginexa, samo pao sneba.
Styling

#72688 Re: SDA-All about

Post by Styling »

nepass1 wrote: 01/05/2022 09:40
BHDragons wrote: 01/05/2022 01:13 Meni je fascinantno kad god ovako sda napravi neki skandal, odmah ide priča ovi dovode četnike/ustaše, moramo mi to da prekinemo itd itd. Što je najgore ljudi padaju na te gluposti, pa i oni koji ni ne glasaju za ovu mraku.
Ginex prodaje municiju u srbiju, prodaju oduvjek, prodavali i 2000te
Sportska municija ide za SAD i bukvalno imaju toliko naruceno da 1g bez prestanka proizvodnje ne mogu nasvojiti samo USA trziste.
Jes njima munevera i povecala rad, norme, nije ni ona svetac. Ali u zadnje vrijeme dva povecanja plata, regres redovan, godisnji ispostovan, za 1.maj dobiju po 100KM nagrade itd itd.
Do sad je u vise navrata fadilova vlada tjerala ginex da uplacuje ogromne iznose koji ne doprinose boljitku firme.
Fakat nisam aktivan na ovom podforumu, ali evo ovde sta god sam napisao dan posle je isplivalo u javnost.
Samo jos ne znam ko ovog omerhodzica gura. Bio u preventu, senigoru, sad u nadzornom ginexa, samo pao sneba.
Hoce Fadil sa haverima da poklopi svu namjensku proizvodnju i da zgrcu kajmak. Samo se nadam da nece nista uspjeti prije izbora a onda ide druga prica.
Interesantno je da clan NO Ginexa i Hamid Prses koji je direktor Privredne banke Sarajevo inace muz Elisabet Tomasinec, sefice politckog odjela u Uredu specijalnog predstavnika EU u BiH, osobe koja je direktno ukljucena u pregovore oko izbornog zakona.
Valjda vam je sada jasno odakle vjetar puse i da SDA zna svaki korak EU kad su pregovori u pitanju.

Kad sam vec na ovoj temi, zna sve i HDZ jer imaju svog covjeka Petra Kraljevica koji je politicki savjetnik u EU u Sarajevu, inace bivsi HDZ diplomata u Briselu. Takodje direktno ucestvuje u pregovorima.
Ludzak

#72689 Re: SDA-All about

Post by Ludzak »

Chmoljo wrote: 01/05/2022 01:21 mene samo interesuje zašto bi narod ikad više podržao ijedne rudare, kad rudari nisu solidarni među sobom i dovode škiljavog imbecila da iftari sa njima, a neki dan su promrzli na pofalićima pjevali sa dubiozom: Fadile, jebi se.

dabogda poklopili Ginex i dabogda ga opljačkali.
Isto mislim. I ovi što ko fol protestuju za Ginex, sutra bi guzice dali Fadilu. A na izborima da ne pričam. Zato sam ja izgubio empatiju i prema narodu i prema firmama. Boli me briga, nek ruše.
Manual

#72690 Re: SDA-All about

Post by Manual »

https://cin.ba/en/hidden-apartment-of-a ... -adriatic/
Mashalla
Koji je ovo balijander..
Da se hoće zaratiti....pa linčovati ovog i sve ovakve
Anquilla

#72691 Re: SDA-All about

Post by Anquilla »

Manual wrote: 01/05/2022 18:04 https://cin.ba/en/hidden-apartment-of-a ... -adriatic/
Mashalla
Koji je ovo balijander..
Da se hoće zaratiti....pa linčovati ovog i sve ovakve
Ko smo mi da mu prigovaramo, "dva puta ranjavan braneći svoj narod", red je da ima gdje ljetovati :run:
Da njega i stranke u kojoj je ne bi, ne bi bilo države, naroda, nas... :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#72692 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Novak20

#72693 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Black swan wrote: 01/05/2022 21:41 https://avaz.ba/vijesti/bih/738880/za-r ... za-pobjedu

Bakir samouvjeren pred izbore
Zna dobro koga može laHko kupiti i za koliko para.

Jbg. I ja bih bio samouvjeren na njegovom mjestu.
kokakolas

#72694 Re: SDA-All about

Post by kokakolas »

Citas forume, analize, ankete, komentare, gledas emisije, pricas sa rajom - svima pun klinac Bakira i SDA. A onda dodju izbori… :-)
zippoo87

#72695 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

kokakolas wrote: 01/05/2022 22:55 Citas forume, analize, ankete, komentare, gledas emisije, pricas sa rajom - svima pun klinac Bakira i SDA. A onda dodju izbori… :-)
Pa Baketovi glasaci vecinom i nisu medju rajom i oni mudro sute ali zato se na izbore spremaju kao za Bajram i na uranak,da se odmah glasa 🤣
escobar__

#72696 Re: SDA-All about

Post by escobar__ »

Pretpostavljam bio i i član SDA?

Kakav troglodit majko moja mila, i ovo vodi entitet zadnjih deceniju haman. 🤦🏻‍♂️
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#72697 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Stid me
tramvajtrojka

#72698 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

escobar__ wrote: 02/05/2022 17:39

Pretpostavljam bio i i član SDA?

Kakav troglodit majko moja mila, i ovo vodi entitet zadnjih deceniju haman. 🤦🏻‍♂️
Image

a ovo bi mu po minderasima vozilica bila :lol: :lol:
zigzag

#72699 Re: SDA-All about

Post by zigzag »

Mustafa Spahić Mujki ili Rešid Hafizović su to o armani odijelu rekli u jednom interjvu u BH danima negdje 1997. ( Ili par godina kasnije).

Standardno se sve izvlači iz konteksta.
Tempo
ZeModerator

#72700 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

zigzag wrote: 02/05/2022 19:01 Mustafa Spahić Mujki ili Rešid Hafizović su to o armani odijelu rekli u jednom interjvu u BH danima negdje 1997. ( Ili par godina kasnije).

Standardno se sve izvlači iz konteksta.
iz kakvog konteksta i kako to amnestira novalica od gluposti i poganosti?
Post Reply