Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
MarshalDodik

#72676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

Tomahawk11 wrote:
Dodik: Odričem se svakog Srbina koji je u ime bilo kakve ideje počinio zločin prema drugima
:shock:

Crni PreCjedniče, odričeš se Karadžića, Mladića i ostali boraca za RS :roll:

Ukidaš li im i finansijsku podršku, hoćeš li mijenjati imena studentskih domova, ulica, ustanova...? :?

Ah da, pa oni nisu činili zločine, oni su se borili za bolje sutra :thumbup:
PreCjednik je to rekao znajuci da se nema koga odreci :mrgreen:
archi_a

#72677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Dodik: "Odričem se svakog Srbina koji je u ime bilo kakve ideje počinio zločin prema drugima, al samo onog za kojeg mi kažemo da je počinio zločin, tja, neće nam valjda tamo neki međunarodni sudovi i sudovi uopšte, koje mi nismo formirali podmetati i mešetariti!" :pisnuo:
zavrzlama

#72678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Tomahawk11 wrote:
Dodik: Odričem se svakog Srbina koji je u ime bilo kakve ideje počinio zločin prema drugima
:shock:

Samo je izostavio nastavak misli...odricem se svakog srbina koji pocinio zlocin a rezultat zlocina nije uknjizen na konto genocidnog brloga.. ko spominje srpske junake u rsk,niko jer nema ratnov plijena.
Tomahawk11
Globalni moderator

#72679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Komšić iz New Yorka: Neka Dodik odustane od traženja belaja :oops:

“Međutim, grdno se vara ako misli da nekoga time može zaplašiti. Pročitao sam negdje, da su se povodom toga oglasili opozicioni poslanici iz manjeg bh.entiteta, koji pitaju zašto Dodik nije poslao žandarmeriju na Manjaču da obustavi vježbu OS BiH i NATO partnera? Ni to nije dobar pristup. Nema tu šta ni Dodik ni policija RS-a da se busaju u prsa jer se ne bi baš proslavili. Neka Dodik odustane od traženja belaja. Nije u toj poziciji nimalo. Nadam se da mu je to jasno, ako sebi dobro želi”, poručio je Komšić.
https://www.vijesti-x.com/komsic-iz-new ... ja-belaja/

Šta sad ovaj hoće :?
Šta je on sebi umislio :twisted:
moa

#72680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

meni samo nije jasno sta ce onokiki politicari na skupu zandamerije? Komsic je seronja ali eto ipak je bolji od onog iz uzp stranke.
BHCluster

#72681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

"Odričem se svakog Srbina koji je u ime bilo kakve ideje počinio zločin prema drugima, drugačijem, i različitim od nas", istakao je Dodik
Image

:?
155_mm

#72682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

nesto cudno se desava u pozadini dok milorad ovako cvili. prvo strah od bosnjacke osvete sad odricanje od ratnih zlocinaca. sta li ga je natjeralo da daje ovakve izjave? :?

iz dosade sigurno nije. mogu zamisliti koliko mu je stado zbunjeno ovim izjavama.
mO k3

#72683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

155_mm wrote:nesto cudno se desava u pozadini dok milorad ovako cvili. prvo strah od bosnjacke osvete sad odricanje od ratnih zlocinaca. sta li ga je natjeralo da daje ovakve izjave? :?

iz dosade sigurno nije. mogu zamisliti koliko mu je stado zbunjeno ovim izjavama.
Jesi naivan , tipični bosnjo
LBVIEW

#72684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LBVIEW »

Jao, sto ga Komso kroseom - prdcenik na podu. :lol:
bunk

#72685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

Prdcenik je kupio cipele broj 54...vise necu reci :mrgreen:
archi_a

#72686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

"on može samo da blebeće i da dođe da se ko puran puše okolo..... ". Uključih se kasno i usred govora. Rekoh: vidi milorad sebe opisuje. :pisnuo:
Maraschino

#72687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

BHCluster wrote:
"Odričem se svakog Srbina koji je u ime bilo kakve ideje počinio zločin prema drugima, drugačijem, i različitim od nas", istakao je Dodik

Ma pusti budalu, vjerovatno svjestan mjesta gdje se nalazi inace, druge se price pricaju...vec od sutra.
detroit-mercy

#72688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

Maraschino wrote:
BHCluster wrote:

Ma pusti budalu, vjerovatno svjestan mjesta gdje se nalazi inace, druge se price pricaju...vec od sutra.
Za svaku audijenciju ima pricu :mrgreen:.
Maraschino

#72689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

detroit-mercy wrote:
Maraschino wrote:

Za svaku audijenciju ima pricu :mrgreen:.
Skup je prvo bio zabranjen pa je onda Hamdo ali ne Lipovaca rekao ''moze ali bez srbovanja'' i svo vrijeme je bio na cosku Aline kuce osluskujuci sta ce ovaj gore pricati. :D
mayab

#72690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

"Šta će nama hiljade obučenih policajaca s ko zna kakvom opremom, ako oni služe za hapšenje žena na pijaci, koje prodaju cigarete bez akcizne markice. Policija treba da hapsi krupne kriminalce i mafijaše, koji su razorili RS, a ne da izvodi predstave za narod", ustvrdio je.

Istakao je i da vlast, postrojavanjem jednice žandarmerije pri MUPRS-a, na jedna način želi i da zastraši narod od bilo kakvog bunta.

"Pokazuju time da je MUPRS-a spreman da razbije bilo kakve demonstracije, kao što je to radio prošle godine", kazao je Vukanović.

Podsjetio je da je prošle godine u ovo vrijeme lider SNSD-a Milorad Dodik govorio kako će okupiti 30.000 ljudi da zaustavi vojne vježbe NATO-a na Manjači, jer će se tamo koristiti osiromašeni uranijum te optuživao predstavnike RS u institucijama BiH da su izdajnici i NATO sluge, koje dozvoljavaju te vojne vježbe. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Očekivao sam da te jedinice žandarmerije, zajedno s predstavnicima SNSD-a i Miloradom Dodikom, umjesto današnjeg postrojavanja, odu na Manjaču i da blokiraju NATO snage, te da spriječe vojne vježbe...", ustvrdio je :izet: :izet: Vukanović.
:pisnuo:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#72691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

mayab wrote:
"Šta će nama hiljade obučenih policajaca s ko zna kakvom opremom, ako oni služe za hapšenje žena na pijaci, koje prodaju cigarete bez akcizne markice. Policija treba da hapsi krupne kriminalce i mafijaše, koji su razorili RS, a ne da izvodi predstave za narod", ustvrdio je.

Istakao je i da vlast, postrojavanjem jednice žandarmerije pri MUPRS-a, na jedna način želi i da zastraši narod od bilo kakvog bunta.

"Pokazuju time da je MUPRS-a spreman da razbije bilo kakve demonstracije, kao što je to radio prošle godine", kazao je Vukanović.

Podsjetio je da je prošle godine u ovo vrijeme lider SNSD-a Milorad Dodik govorio kako će okupiti 30.000 ljudi da zaustavi vojne vježbe NATO-a na Manjači, jer će se tamo koristiti osiromašeni uranijum te optuživao predstavnike RS u institucijama BiH da su izdajnici i NATO sluge, koje dozvoljavaju te vojne vježbe. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Očekivao sam da te jedinice žandarmerije, zajedno s predstavnicima SNSD-a i Miloradom Dodikom, umjesto današnjeg postrojavanja, odu na Manjaču i da blokiraju NATO snage, te da spriječe vojne vježbe...", ustvrdio je :izet: :izet: Vukanović.

Šta je smiješno?Pa ne može Guardian biti istovremeno na dva mjesta,da postroji žandare i otjera NATO agresore. :-)

E hajd nek' još jednom probaju kakve vježbe ti NATO-vci po šumskoj,kad Guardian bude slobodan od drugih obaveza.
E baš da vidimo imaju li muda ti spletkaroši i mešetari?! :mrgreen:

Vukanović je najobičnija poturica a nije bolji ni ona nekrst Stanić. :?
Poslanik SDS-a u NS Republike Srpske Miladin Stanić dodaje:

"Ne znam ko je od vas bio raspoložen da ide gore da zabrani ovu vježbu NATO-a, ja sam bio raspoložen da idem sa vama, ali me niko nije pozvao. Prošle godine ste na sva usta pričali kako ćete zabraniti tu vježbu, kako ćete izvesti 30.000 ljudi. Ako Mile povede 30.000 hiljada, taj lažov, ja ću dovesti 1.000 o svom trošku. Ja ću sve da vam isčitam šta je rekao, izlago se kao bijesan".
:lol: :lol: :lol:

"Izlago se ko bjesan." :lol: :lol: :lol:
SmokingMan

#72692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

BHCluster wrote:
Image

Slagao prije nego je i zavšrio rečenicu.Tipično za Guardiana. :bih:
archi_a

#72693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Sutra mu je prilika da krene. Sutra ovi iz OS BiH paradiraju na terenu Manjače. Sutra će gore biti svi, i ovi iz Sarajeva, možda i Komšić, Džaferović, ovi iz stranih ambasada, EU i NATO-a. Izvrsna prilika da milorad ušeta sa žandarima i sHebe sijelo, pokaže ko je glavni baja. Izvrsna prilika da pokaže snagu državetine i broj cipele. Ili?!? :pisnuo:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#72694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

archi_a wrote:Sutra mu je prilika da krene. Sutra ovi iz OS BiH paradiraju na terenu Manjače. Sutra će gore biti svi, i ovi iz Sarajeva, možda i Komšić, Džaferović, ovi iz stranih ambasada, EU i NATO-a. Izvrsna prilika da milorad ušeta sa žandarima i sHebe sijelo, pokaže ko je glavni baja. Izvrsna prilika da pokaže snagu državetine i broj cipele. Ili?!? :pisnuo:
Ako ne bude imao nikakvih obaveza sura,eto Guardiana da im hebe staru majku! :kiss:
zilog

#72695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zilog »

prljavi Hare wrote:
archi_a wrote:Sutra mu je prilika da krene. Sutra ovi iz OS BiH paradiraju na terenu Manjače. Sutra će gore biti svi, i ovi iz Sarajeva, možda i Komšić, Džaferović, ovi iz stranih ambasada, EU i NATO-a. Izvrsna prilika da milorad ušeta sa žandarima i sHebe sijelo, pokaže ko je glavni baja. Izvrsna prilika da pokaže snagu državetine i broj cipele. Ili?!? :pisnuo:
Ako ne bude imao nikakvih obaveza sura,eto Guardiana da im hebe staru majku! :kiss:
preCednik ima nekih obaveza sutra, ali garant dolazi prekosutra - na after... :mrgreen:
TDK-90

#72696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by TDK-90 »

mO k3 wrote:
155_mm wrote:nesto cudno se desava u pozadini dok milorad ovako cvili. prvo strah od bosnjacke osvete sad odricanje od ratnih zlocinaca. sta li ga je natjeralo da daje ovakve izjave? :?

Jesi naivan , tipični bosnjo
Srbi i sljedbenici Dodika nisu stado :!:
Stado su oni koji su dozvolili da ih se pokolje i sabije u tor ( kuca od stada :wink: )

:cry:
mayab

#72697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

prljavi Hare wrote:
mayab wrote:

Šta je smiješno?Pa ne može Guardian biti istovremeno na dva mjesta,da postroji žandare i otjera NATO agresore. :-)

E hajd nek' još jednom probaju kakve vježbe ti NATO-vci po šumskoj,kad Guardian bude slobodan od drugih obaveza.
E baš da vidimo imaju li muda ti spletkaroši i mešetari?! :mrgreen:

Vukanović je najobičnija poturica a nije bolji ni ona nekrst Stanić. :?
Poslanik SDS-a u NS Republike Srpske Miladin Stanić dodaje:

"Ne znam ko je od vas bio raspoložen da ide gore da zabrani ovu vježbu NATO-a, ja sam bio raspoložen da idem sa vama, ali me niko nije pozvao. Prošle godine ste na sva usta pričali kako ćete zabraniti tu vježbu, kako ćete izvesti 30.000 ljudi. Ako Mile povede 30.000 hiljada, taj lažov, ja ću dovesti 1.000 o svom trošku. Ja ću sve da vam isčitam šta je rekao, izlago se kao bijesan".
:lol: :lol: :lol:

"Izlago se ko bjesan." :lol: :lol: :lol:
Pa zar si i ti Hare počeo sumljati u moći svemogućeg nam guardiana!!!!!??? :shock: :shock:
bunk

#72698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

Kao odgovor na ove provokacije iz nato danas ce predesnik da izvrsi ocjenjivanje specijalne jedinice postara i jedinicu za brze reakcije vatrogasaca.
Sutra postrojavanje kurirskih sluzbi.
Prekosutra se ocekuje evaluacija aviona vlade i njegova spremnost polijetanja u ekstremnim uslovima :lol: :lol:
problemnatravunu

#72699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image

Image
Point.

#72700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Kako ga je izbezumio ovaj kongres sda, tačno poželim da ga imaju svaki mjesec.
Locked