zippoo87 wrote: ↑30/04/2022 20:18
Bosnianwarrior22 wrote: ↑30/04/2022 14:13
Trazit cu tvoju dozvolu od sad kad budem negdje htio pisati

Bunis se kad ti uzvratim i nazovem te NIPovim botom a ti mene bez i jednog dokaza nazivas SDA botom i jos me nazivas sendvicarom.
Preskoci me ako ti se ne svidja sta pisem i ako ne zelis reakciju na tvoje uvrede jer svaka normalna osoba ce se braniti nakon takvih lazi koje ti o meni pises.
Pisi ti sta hoces i o kome hoces,ukljucujuci i mene

Nego je simptomaticno da si frisko registrovan i odmah na SDA temu i opleti malo po NiPu,pa brani malo fOdila i sda i tako.To nemate nista pametnije za raditi u EU do braniti SDA od kifle?
Ali sve ono kao neofirno jel...samo sto ste providni kao celofan
„Odmah na SDA“ to je jos jedna laz sto si napisao jer prvo gdje sam pisao je OSBIH, i to je i tema koja me interesuje i radi koje sam se prijavio. A posto se na temi SDA pisalo o oruziju i NI ja sam i ovdje poceo pisati i to iskljucivo o NI. Interesantno je sto ti branis jako ofirno NIP i bez ikakvog razloga meni proglasavas SDA botom i sendvicarom bez ikagvog povoda, valjda zasmetalo tebi i tvojima. Posto sam te demantovo i dokazao ti da nemam koristi biti na bilo kojoj strani osim na strani BIH i prave, ti mene sad vrijedjas jer zivim vani. Jako bijedno sa tvoje strane, malo sam listao i gdje si ti pisao i vidim pises na temi Ukraijna pa da uzvratim pitanje zar nemas boljeg posle u BIH, gdje se zvecka oruzijem, nego pisati o ratu u drugim zemljama?
Ne smijes se po tvom misljenju pisati na klixu ako nisi prijavljen prije cetri godine i ne smijes razmisljati i pisati o stvarima dalje od svog sokaka. Tesko ces sa tim razmisljanjem prolaziti u zivotu.
Posto mi postaje dosadno sa tobom diskutovati i pravdati se ko sam i sta sam ja bi da ovdje prestanemo, sto se teme tice radi koje sam i dosao ovdje (Ginex), vrijeme ce pokazati ko je upravu.
Tebi i tvojima unaprijed Bajram Serif Mubarek Olsun da mi budes zdrav i ziv i da ljude ne procjenjujes kako tebi odgovara prije nego sto ih upoznas.
Ps. Molio bi ko god mi sa svojih deset fejk profila privatno pise da prestane provocirati. Ofirno je kad imate toliko profila napravljenih prije 5 godina i samo 20 postova.