FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

zipoo

#72651 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Hajmo ovako Miskovic

Napisite sta je po vama lose? Znaci samo lose, bez nabrajanja dobrog. Ko je kriv zasto je to lose i zasto se ponavlja iz sezone u sezonu?
avetinja

#72652 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

salle_eh1986 wrote:može se reći da sam sličnog mišljenja, razmišljanja
dovoljno je ovo godina da se posloži sve
"problem" je što je Oda tek sad došao i malo bi bezobrazno bilo od njega odma očekivati sve...jer je naš i ne zaslužuje da se opet tjera nakon prve greške
tako da bar što se mene tiče "kupili" su me (opet) njegovim dovođenjem jer znam da smo sa njim na pravom putu...i da rezultati sa njim će doći
Odoviću ništa ne zamjeram. Preuzeo je ekipu koju nije birao, tako da nije nizašta kriv. Normalno da ima odgovornost što je pristao da radi, ali pošto znamo da ima znanje dao bih mu vremena da sve posloži. Treba mu dati odriješene ruke na duge staze, uz potporu uprave. Kada sam rekao da odu, mislio sam na upravu. Dosta je bilo. Ove sezone ih samo titula vadi.
salle_eh1986

#72653 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

zipoo wrote:Tebe su kupili jos 2015
Blago tebi
RasAlGhul

#72654 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Nije mi baš prijala izjava Ode da sad ne računa na Bakrača, čuj nije dobro izgledao sa Rodinom u paru :-) Najbolji naš odbrambeni, mora mu se mjesto naći , ne mogu da vjerujem da Sindikalac koji je deset godina stariji od momka ima prednost.
zipoo

#72655 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Mozda je momak pojeo neko govno pa sada u kazni, a nece da ga Oda ofira da ga navijaci razapnu. Kako to mi obicno radimo.
zipoo

#72656 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

salle_eh1986 wrote:
zipoo wrote:Tebe su kupili jos 2015
Blago tebi
Bas, zamislim da sam Misketu dickrider. Muka mi dodje
cvrčak_na_hedonizmu

#72657 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

salle_eh1986 wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
salle_eh1986 wrote:
Eto ti, ja, peti deseti smo toliko vezani za pomoćni teren pa ga ne damo taman neko ponudio deset puta više. Uozbilji se.
Nisam ni ja za to da se proda pa se pare rastale i onda niti terena niti para.
Ali jesam za to da se gradi kamp. Ako je to jedan od načina onda i tako. Jer želim da klub napreduje a ne stagnira. Sa kampom bi trebalo da se napreduje. Sa ovim pomoćnim ne vidim kako.
Ali svakako se tu ne pitamo ni ti ni ja a ni čitav ovaj forum da se nasadi na glavu, već oni koji sjede u upravljačkim strukturama. Ko i uvijek, svugdje...
I kome da se vjeruje na rijec ? Tebi ? Kolegi Adisu ? Jos nekom anonimusu iz UO ? Milimetru ?

Nije Grbavica Alhos da se imovina slozi, a pritom niko ne pocese.

Grunt se ne prodaje, kucu od roditelja, svoj stan pa bujrum prodaj.

Upravljacke strukture prodaju imovinu udruzenja gradjana. Jah.

Mislio sam da si ozbiljniji

A i eto, mnogo, razloga za internet brigadu. Zemlja.
mene stid što dijelim isti zrak sa tobom, jes oca mi rahmetli
boli tebe bolan kita zamnom, ko što mene boli realno za tobom
ali ovakvi "šukovi" priliče uzrastu djeteta od 15 godina plafon
ako si to godište razumijem te onda, bubuljice i tako to
ali ako nisi onda se istinski brinem za tebe, jer svako ko ne misli ko ti je .....
znači "onako je kako ja kažem i nikako drugačije" :hajmooo:
Nisu to sukovi, to je realnost. Kuci pa propagiraj prodaju grunta, svog. To mozes i niko ti ne brani. Sretno.

O zraku, isto mislimo, s tim sto imam nepogresiv detektor za ljige, tvoju sortu njusim na kilometar.
salle_eh1986

#72658 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

Aferim
Blago tvojima što te takvog imaju
Ako si uživo bar 30% rječit ko preko tastature skidam ti kapu
FreakyStyley

#72659 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Da ne igramo mi kak'u tekmu sutra mozda? :-)

Charuga, de otvaraj posebnu temu za navijace uprava.
Last edited by FreakyStyley on 14/08/2018 21:40, edited 1 time in total.
cvrčak_na_hedonizmu

#72660 Re: FK Željezničar

Javi se na pp, da popijemo kafu.

Pozz
RasAlGhul

#72661 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

zipoo wrote:Mozda je momak pojeo neko govno pa sada u kazni, a nece da ga Oda ofira da ga navijaci razapnu. Kako to mi obicno radimo.
Povraća mi se od Sindikalca, koji usput ima ugovor do decembra, a momak mlađi deset godina od njega, brži, bolji, kreativniji, sjedi na tribinama :lol: Živim kad će otići iz kluba, dao sto autogolova klošar, tužio klub, prijetio UEFA-om, Suduom u Lozani. A u Bakraču i Rodinu imamo tandem za pet sezona
FreakyStyley

#72662 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Oda zna sto niko od nas ne zna. Siguran sam da ima legitiman razlog za sve sto uradi. Da je na klupi jedan Adzem, Krcmarevic, pa hajde, shvatio bi. Oda zasluzuje povjerenje, neka 11 Bogicevica stavi ako misli da je to ispravno.
zipoo

#72663 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

RasAlGhul wrote:
zipoo wrote:Mozda je momak pojeo neko govno pa sada u kazni, a nece da ga Oda ofira da ga navijaci razapnu. Kako to mi obicno radimo.
Povraća mi se od Sindikalca, koji usput ima ugovor do decembra, a momak mlađi deset godina od njega, brži, bolji, kreativniji, sjedi na tribinama :lol: Živim kad će otići iz kluba, dao sto autogolova klošar, tužio klub, prijetio UEFA-om, Suduom u Lozani. A u Bakraču i Rodinu imamo tandem za pet sezona
Ma iskreno bmk. Oda da bez stopera igra meni je to okej :D
salle_eh1986

#72664 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

Charuga wrote:Trovanje omladine - trajni ban.
Ironija - 14 dana.
zipoo wrote:
Plavo-bijeli wrote:Napisao mu milion puta da nisam "kolega Hadžić", a on opet po starom.. fakat nisi dobar :)
ja ja, nije govno nego se pas posr'o
Samo da priupitam moderatore jel' ovo normalan način pisanja ovde?
zipoo

#72665 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

:lol:

Prijavi me, sta pitas :mrgreen:
salle_eh1986

#72666 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Javi se na pp, da popijemo kafu.

Pozz
Imaš poruku :kiss:
cvrčak_na_hedonizmu

#72667 Re: FK Željezničar

salle_eh1986 wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Javi se na pp, da popijemo kafu.

Pozz
Imaš poruku :kiss:
Ko da je pjeske krenula, mozda se dje izgubila
RasAlGhul

#72668 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

FreakyStyley wrote:Oda zna sto niko od nas ne zna. Siguran sam da ima legitiman razlog za sve sto uradi. Da je na klupi jedan Adzem, Krcmarevic, pa hajde, shvatio bi. Oda zasluzuje povjerenje, neka 11 Bogicevica stavi ako misli da je to ispravno.
Osmanković na klupi, Bakrač na tribinama :lol: Nevjerovatno, ovo me je dosta iznenadilo od Ode, da realno najboljeg odbrambenog igrača u ekipi pošalje na tribinu, a da mu u ekipi igra lik od 36 godina sa ugovorom do decembra :(
FreakyStyley

#72669 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Bakrac stranac, Kemo u21. Uzmi i to u obzir.
RasAlGhul

#72670 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

FreakyStyley wrote:Bakrac stranac, Kemo u21. Uzmi i to u obzir.
Pavić ima naše državljanstvo, nikakve veze nema što je stranac, Bakrač je bolji i od Keme i Sindikalca zajedno
FreakyStyley

#72671 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ima neki razlog sto je Jadranko igrao. Uigravani su Rodin-Bakrac pred Zvijezdu, pa je ipak Bogi upao. Ne shvatam sto se tolika halabuka dize na svim forumima. Mozda jer ovi nisu uigrani, mozda jer je Bogi iskusniji, mozda jer cuva Bakraca, mozda jer je Milos nesto zasrao pa ga Oda hladi, mozda jer Bogi bolje rasporedjuje saigrace i komanduje odbranom (sto i radi), mozda je Bakrac mentalno odsutan jer ga je zena ostavila, mozda je Odi iz nekog razloga trebao Bogi protiv Zvijezde, mozda Pavicevi papiri nisu gotovi, mozda, mozda, mozda, mozda...

Stvarno ne znam zasto praviti problem gdje ga nema. Oda sigurno ima valjan razlog, nije on ni Adzem, ni Slavko, ni Krcmarevic da ove odluke donosi iz licnih hirova ili necega slicnog.

I na sve to dodaj da je Bogi odigrao vrhunski. :lol:
RasAlGhul

#72672 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

FreakyStyley wrote:Ima neki razlog sto je Jadranko igrao. Uigravani su Rodin-Bakrac pred Zvijezdu, pa je ipak Bogi upao. Ne shvatam sto se tolika halabuka dize na svim forumima. Mozda jer ovi nisu uigrani, mozda jer je Bogi iskusniji, mozda jer cuva Bakraca, mozda jer je Milos nesto zasrao pa ga Oda hladi, mozda jer Bogi bolje rasporedjuje saigrace i komanduje odbranom (sto i radi), mozda je Bakrac mentalno odsutan jer ga je zena ostavila, mozda je Odi iz nekog razloga trebao Bogi protiv Zvijezde, mozda Pavicevi papiri nisu gotovi, mozda, mozda, mozda, mozda...

Stvarno ne znam zasto praviti problem gdje ga nema. Oda sigurno ima valjan razlog, nije on ni Adzem, ni Slavko, ni Krcmarevic da ove odluke donosi iz licnih hirova ili necega slicnog.

I na sve to dodaj da je Bogi odigrao vrhunski. :lol:
Šta će on kome komandovati lik sto autogolova zabio :lol: tužio klub, prijetio, ali neće ni njegove do zore, otiće Sindikalac kad tad, živim za taj dan, da zbog njega klošara momak bolji i mlađi deceniju koji je beton za narednih pet godina vrijeme na tribini provodi, još Osmanković prije njega na klupi, Allahu dragi :lol:
zipoo

#72673 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Jesi ti Oda? Nisi. Suti, trpi :mrgreen:
FreakyStyley

#72674 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Pa bolan samo govorim da moze bit mali milion razloga sto nije igrao, sta ja znam sto nije. Pitaj Odu. Nije Bogi Celo Bajramovic jebo ga ja. :lol:
"Što se tiče Bakrača, mi imamo četiri štopera i on je jedan od njih. Zbog činjenice da sam ja promijenio neke stvari u odnosu na prethodnog trenera, njegova igra u kombinaciji s drugim igračima je poprilično kompleksna. On je naš igrač, kvalitetan je, dobar je čovjek, ali u zadnjoj liniji nije djelovao baš najbolje u tandemu s Rodinom."
To rece covjek danas na presici. Mislim da se izmedju redova moze procitati da je Bogi u KGB-u i da ga niko ne smije izbaciti jer bi se zaratilo. :-)
salle_eh1986

#72675 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

Imam i ja milion kombinacija, ideja ali šta mogu kad nisam trener. Vjerovatno bi nešto i bilo dobro, ali u globalu vjerujem, čvrsto vjerujem da Oda zna mnogo bolje.
Red bi bar bio da ga ispitujemo toliko da se ne pravimo veći stručnjaci od njega.
Pustiti ga da radi na miru, biti konstantna podrška i uživati... koliko se može :)
Post Reply