Pa zna da će preokrenuti.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ismar2215
#72602 Re: Liverpool FC
Umjesto da trce nazad da zatvaraju kontru, masu rukama i cekaju prekid ubijedjeni da ce biti penal. A Barkley ledjima okrenut, nema govora o penalu.
- AmiĐa_Idriz
#72603 Re: Liverpool FC
Drago mi je zbog Luisa i situacije u kojoj se nalazi, ali generalno ovaj bod mi ništa ne mijenja.
- AmiĐa_Idriz
- King_Kenny
#72605 Re: Liverpool FC
Kako besmisleno prosuti bodovi...
-
MPayne3
#72606 Re: Liverpool FC
Pisi urugvajskom panju minus milijardu poena, promašaj protiv Toulousea i ovo danas ne može nikako proći ispod radara.
- ismar2215
#72608 Re: Liverpool FC
Fuj fuj fuj. Prvi ozbiljan kiks i sezoni. Ne smije se ovako ulaziti u tekmu. Luton je danas bio hrabar, ginuli, grizli, sve ono sto smo mi inace. Stav kompletne ekipe danas je bio grozan. Izasli na teren ko da su vec dobili 5:0. Darwin ono jednostavno mora zabijati. U ovakvim tvrdim tekmama ne smije se tolerisati spic koji ono fula. Potcijenili protivnika i odmah kazna. Nadam se da ce nesto nauciti iz ovoga. Jos zabili go i 5 minuta narednih nista odigrali nismo. Par sekundi do kraja Tsimikas umjesto da centrira, vraca nazad loptu, sudija svira kraj. Odvratna tekma
-
convict
#72609 Re: Liverpool FC
Strašna blamaža! Po meni, Darwin direktan krivac.
Jako mi je drago zbog Diasa i nadam se da će se sve pozitivno završiti.
Jako mi je drago zbog Diasa i nadam se da će se sve pozitivno završiti.
- no_sekirli
#72610 Re: Liverpool FC
Darwin katastrofa, Mac ajme meni.
Kao i prethodnih sezona, sve nade nam ukradu autsajderi.
Kao i prethodnih sezona, sve nade nam ukradu autsajderi.
- AmiĐa_Idriz
#72611 Re: Liverpool FC
Jedina mi je pozitiva Ryan, odličan je bio večeras.
-
Mustang1
#72612 Re: Liverpool FC
Hajde bjezi
- BHF_Manijak
#72613 Re: Liverpool FC
Ovaj bezobrazluk Darwina meni odavno nije smijesan ni simpatican. To sam i nedavno rekao. I ono protiv Toulousa je bruka, ma koliko golova nakon toga dao Gravenberch.
Lahko je trpat kad ti ekipa dere 3-4 razlike, jarane tvoji promasaji su u ovakvim utakmica na jedan gol kljucni. Fakat idi ba u picku materinu.
Hajde sve kontas prolazno je, kad udje u ritam bice to fakat ubica, medjutim kurcina. I da, ovo nece nikad biti bolje, frajer jednostavno promasuje zicere i Bog.
Smijesno je uopste pisati i pravit poredjenja sa Suarezom. Nikad za nikad.
Od ostalih, Gomez lijevo je najbeskorisniji potez mislim otkako je Klopp tu. Pa bolje da je Trenta lijevo stavio, ovog desno, Trent bar nesto lijevom zna.
Szoboszlai isto danas mnogo tanak, ali rekoh i protiv Bournemoutha da je tanak bio. Momku ocito treba odmora, pregorio je dosad.
Graven dobar. Tsimikas veze nema sa centarsurom. Ono je tuzno bilo gledati, frajeru su ocajni centarsutevi iz igre.
Salah takodjer danas doslovno nevidljiv. Nijednu jedinu akciju nije imao, bas nista.
Prosuta 2 boda. O kvaliteti Lutona pisete, pazite eto kad budu igrali sa Cityem, Arsenalom.
Nikad mi nece biti jasno kako City sa lahkocom probija ovakve ekipe. Toliko su pokretniji u posjedu, toliko ima nekakve trke. Kod Liverpoola mi je uvijek u komparaciji sa njima to izgledalo 2 brzine sporije.
Oni kretnjama izludise zadnju liniju ovih mrtvih bunkerasa.
Lahko je trpat kad ti ekipa dere 3-4 razlike, jarane tvoji promasaji su u ovakvim utakmica na jedan gol kljucni. Fakat idi ba u picku materinu.
Hajde sve kontas prolazno je, kad udje u ritam bice to fakat ubica, medjutim kurcina. I da, ovo nece nikad biti bolje, frajer jednostavno promasuje zicere i Bog.
Smijesno je uopste pisati i pravit poredjenja sa Suarezom. Nikad za nikad.
Od ostalih, Gomez lijevo je najbeskorisniji potez mislim otkako je Klopp tu. Pa bolje da je Trenta lijevo stavio, ovog desno, Trent bar nesto lijevom zna.
Szoboszlai isto danas mnogo tanak, ali rekoh i protiv Bournemoutha da je tanak bio. Momku ocito treba odmora, pregorio je dosad.
Graven dobar. Tsimikas veze nema sa centarsurom. Ono je tuzno bilo gledati, frajeru su ocajni centarsutevi iz igre.
Salah takodjer danas doslovno nevidljiv. Nijednu jedinu akciju nije imao, bas nista.
Prosuta 2 boda. O kvaliteti Lutona pisete, pazite eto kad budu igrali sa Cityem, Arsenalom.
Nikad mi nece biti jasno kako City sa lahkocom probija ovakve ekipe. Toliko su pokretniji u posjedu, toliko ima nekakve trke. Kod Liverpoola mi je uvijek u komparaciji sa njima to izgledalo 2 brzine sporije.
Oni kretnjama izludise zadnju liniju ovih mrtvih bunkerasa.
- vaučer
#72614 Re: Liverpool FC
Igranje Szobe i Moa tokom tjedna smo skupo naplatili danas.
- BHF_Manijak
#72615 Re: Liverpool FC
Ne mogu se oteti utisku protiv koga su izgubili bodove mame mi i sta ona klocina promasi, dva puta grob te jebo.
U sampionskoj sezoni i nekim prije toga, jednostavno imalo se recept za ovakve protivnike, medjutim evo vec neko vrijeme aposlutno nemaju ideje kako naceti ovakve. I ako stvore 2-3 prilike, zapucaju ih u PM.
Opet uzimam kao referentnu tacku City, jer su ljudi mjera svega zadnjih 8 godina. Oni u 80% slucajeva izrutiniraju ovakve timove, a nerijetko ih i neguze 4-5 razlike.
Liverpool kako rekoh od sampionske sezone ne zna protiv ovakvih timova igrati.
Necu reci jos nista, ali Boga mi ako Darwin nastavi i ove sezone s ovim idiotlucima, Liverpoolu ce trebati nova 9-ka. Ne moze ovo ovako Boga mi.
U sampionskoj sezoni i nekim prije toga, jednostavno imalo se recept za ovakve protivnike, medjutim evo vec neko vrijeme aposlutno nemaju ideje kako naceti ovakve. I ako stvore 2-3 prilike, zapucaju ih u PM.
Opet uzimam kao referentnu tacku City, jer su ljudi mjera svega zadnjih 8 godina. Oni u 80% slucajeva izrutiniraju ovakve timove, a nerijetko ih i neguze 4-5 razlike.
Liverpool kako rekoh od sampionske sezone ne zna protiv ovakvih timova igrati.
Necu reci jos nista, ali Boga mi ako Darwin nastavi i ove sezone s ovim idiotlucima, Liverpoolu ce trebati nova 9-ka. Ne moze ovo ovako Boga mi.
-
convict
#72616 Re: Liverpool FC
Urekao ga onaj baksuz gerro
- no_sekirli
#72617 Re: Liverpool FC
Nije bezveze većinu utakmica ulazio s klupe dok je Gakpo bio fit.
Prevelika želja i usere nemoguće. Isto ja prvi put kod kurve
Prevelika želja i usere nemoguće. Isto ja prvi put kod kurve
- BHF_Manijak
#72618 Re: Liverpool FC
Ma jebi se sad, sad ti kontas sta je poslo po zlu, sta je trebalo, kako je trebalo... Izgubio si 2 boda ovdje, dva u Brightonu, sviraj kurcu sad.But what I didn't like, particularly in the first half, was that we had 0.0 [per cent] counter-pressing and that is something I take personally, to be honest. I told the boys, it's not OK, but because I know that they actually want to do it the question is then why didn't they do it? So I have to figure that out. But I will, it's not rocket science probably but that I have to watch it back. I have enough time for that.
I told the boys at half-time, good, good, here good, be calm, be patient, stay patient, stuff like this and then if we would now put counter-pressing into that it would be really helpful because we have much more possession phases, longer possession phases, [and] they are less organised in these moments. Then we all know, we saw these games before, the situation doesn't get clearer with time.
- BHF_Manijak
#72619 Re: Liverpool FC
Mission failed.
Usput, nema Alexisa protiv Brentforda, zuti kartoni.
- drug_profi
#72620 Re: Liverpool FC
Ne bih baš tako rekao. Ušao si 3 puta sa loptom u čistu gol šansu.
Protiv tih timova se prilike ne stvaraju lako.
Dakle 3 čiste šanse zapucane bezveze.
Da ja ovo bilo 1:4 ili 1:2 ne bi bilo ove priče.
Darwin mora sebi dobro glavu rasčistiti.
- no_sekirli
#72621 Re: Liverpool FC
Neka Mac malo odmori, iskreno flop je teski. Nista on do sada nije pokazao. Shvacam da nije na svojoj poziciji, tu nema spora.
Ali nema kuveta u njemu sekunde, duel igra nula bodova, spor je do zla boga, ali kako je danas kriminalno odustao pratiti igraca u kontri koji nam je zabio gol, pa ono je cisti kriminal.
Ali nema kuveta u njemu sekunde, duel igra nula bodova, spor je do zla boga, ali kako je danas kriminalno odustao pratiti igraca u kontri koji nam je zabio gol, pa ono je cisti kriminal.
- BHF_Manijak
#72622 Re: Liverpool FC
A ne znam sta bih ti rekao, 2 ciste situacije - da, ali na kraju ti se pise 1:1, koga boli cosak sto ih nisi realizovao. Ako vec znas da nemas taj "clinical finishing" i napadaca ubicu, koji ce zabijati 2 od 3, onda i sam znas unaprijed da ce ti trebati 6 sansi, a ne 2.drug_profi wrote: ↑06/11/2023 00:01 Ne bih baš tako rekao. Ušao si 3 puta sa loptom u čistu gol šansu.
City ovakvima napravi 8 sansi i da 3 gola, jebi ga razlika. Krecu se, krecu, trce, ulaze izmedju linija, pometnju totalnu naprave. Iskreno to sam danas ocekivao od Dominika i Gravena, ali falilo je toga, pored ofanzivnih igraca, od kojih to svakako ocekujem.
Tsikimas isto danas nije unio potrebnu zivost lijevo. Jos napravi 2 izuzetno retardirana faula gdje ti je prijeko potreban posjed bio!
Jebi ga, Gravenberch je identicnu situaciju protiv Brightona fulio za 1:3 kao danas Nunez, 4 prosuta boda vlastitom krivicom.
Ni sad mi ne ide u glavu kako debil ono fuli, Boga mi dragog. Bolje da je Salah direktno pucao glavom, makar otisla u PM lopta.
-
Zoooka
#72623 Re: Liverpool FC
Pa Salah je i sutao i promasio, uopce nije htio dodati.
- BHF_Manijak
#72624 Re: Liverpool FC
I jos nesto sto mu u glavu ne ide, zasto se od svake jebene ekipe mora Real Madrid praviti? Ono, kiksas i sad je prica "joj cvrsta ekipa, top igraju, jebeni nazad, znas to je ona klasicna engleska ekipa, visoki, zajebani" i ta prica. Jarane samo su 3 fucking ekipe primile vise golova od ovih, pricamo o ekipi koja se bori i borit ce se za opstanak, primili su 21 gol i samo su tri posljednjeplasirane primile vise, a nije ih niko naguzio 7:0, pa da kazes da je tome uzrok jedna utakmica...
OK, kiks, prosuli bodove, ali nemojte Allaha vam od svake ekipe praviti silu Boziju i ono kao "napatit ce se jos ekipa na Kenilworth Roadu...", hocu kurac ba, ispast ce na kraju i lupat ce ih ko stigne, da se ne lazemo bezze.
OK, kiks, prosuli bodove, ali nemojte Allaha vam od svake ekipe praviti silu Boziju i ono kao "napatit ce se jos ekipa na Kenilworth Roadu...", hocu kurac ba, ispast ce na kraju i lupat ce ih ko stigne, da se ne lazemo bezze.
- drug_profi
#72625 Re: Liverpool FC
Ma nema diskusije, ovo se moralo uzeti u prvom poluvremenu.
Ekipa je mroala tako odigrati da ih izvuce i da im malo vise posjeda i u zadnjoj trecini uzimati loptu i ici u brzu tranziciju.
Imas Darwina jebote koji je makar u tome najbolji.
Kiks dabome. I to jako bitan.
Ekipa je mroala tako odigrati da ih izvuce i da im malo vise posjeda i u zadnjoj trecini uzimati loptu i ici u brzu tranziciju.
Imas Darwina jebote koji je makar u tome najbolji.
Kiks dabome. I to jako bitan.