channel10 wrote:Sutra postrojavanje zandarmerije.
Nisu oni dzabe isli na sastanak u Bg. Dobili plana rada za narednih mjesec dva... Pocinje ispipavanje, da se vidi dokle se moze ici.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- seoBIH
#72576 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
archi_a
#72577 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bez jednog slova zakona, na rečenicu milorada da će biti nešto formirano, likovi će postrojiti nekakvu jedinicu ljudi koju su nazvali žandarmerijom? I to svečano! Prvo postrojavanje pa onda promjena zakona i sistematizacija. Vlaaaaahahahahahahahah. Ma nema ovakvih ni u afričkim nenastanjenim prostranstvima, ni u džunglama ih nema. Dijagnoza.

-
channel10
#72578 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kliksashi kazu da se sutra postrojavaju. Niko nista nije najavljivao, osim da su najavili da ce uspostaviti tu ekipu.seoBIH wrote:channel10 wrote:Sutra postrojavanje zandarmerije.
Nisu oni dzabe isli na sastanak u Bg. Dobili plana rada za narednih mjesec dva... Pocinje ispipavanje, da se vidi dokle se moze ici.
![]()
![]()
kada je najavljeno ovo poDstrojavanje? Danas, jučer ili prije 2 mjeseca?
- Maraschino
#72579 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Do Simanovaca sigurno a poslije lijevo krilo prema Vojvodini a desno moze produziti do Smedereva. Pa nece valjda na Kosovo.channel10 wrote:Sutra postrojavanje zandarmerije.
-
zavrzlama
#72580 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Velikosrpska politika se nalazi u najgorim govnima zadnjih 200 godina. Ideja propala a ljudstva nema da se pokusa ponovo,a rahat patnja je reskir gdje sigurno nista ne dobijas a velike sanse da i izgubis stecene pozicije..
Kokice i mezit na tenane.
-
elcaliente
#72581 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel propao ured??
Evo 20 godina najavljuju, samo sto nije, danas ce, sutra ce...
Evo 20 godina najavljuju, samo sto nije, danas ce, sutra ce...
-
155_mm
#72582 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://avaz.ba/vijesti/bih/518393/poli ... ed-dzamijePolicija u posjedu snimka na kojem se vidi kako je muškarac izvršio veliku nuždu ispred džamije
u trebinju su prije pisali a u gackom seru po dzamiji. kod milorada u enitetu nista novo,.neki u istocnoj hercegovini izgleda vjeruju da ce pisanjem i sranjem po dzamijama osigurati sebi koridor do jadrana, hocu reci do "srpskog dubrovnika".
- Maraschino
#72583 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
poznata djikanska hrabrost.155_mm wrote:https://avaz.ba/vijesti/bih/518393/poli ... ed-dzamijePolicija u posjedu snimka na kojem se vidi kako je muškarac izvršio veliku nuždu ispred džamije
u trebinju su prije pisali a u gackom seru po dzamiji. kod milorada u enitetu nista novo,.neki u istocnoj hercegovini izgleda vjeruju da ce pisanjem i sranjem po dzamijama osigurati sebi koridor do jadrana, hocu reci do "srpskog dubrovnika".
- bh.tornjak
#72584 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
u skoroj buducnosti:channel10 wrote:Sutra postrojavanje zandarmerije.
"mirno spavajte....jutro docekati necete"
- General War
#72585 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zavrzlama wrote:Velikosrpska politika se nalazi u najgorim govnima zadnjih 200 godina. Ideja propala a ljudstva nema da se pokusa ponovo,a rahat patnja je reskir gdje sigurno nista ne dobijas a velike sanse da i izgubis stecene pozicije..
Jesil ovo dosao tobe ili si totalno prolupao?
-
zavrzlama
#72586 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Procitaj jos jednom...mozda i skontasGeneral War wrote:zavrzlama wrote:Velikosrpska politika se nalazi u najgorim govnima zadnjih 200 godina. Ideja propala a ljudstva nema da se pokusa ponovo,a rahat patnja je reskir gdje sigurno nista ne dobijas a velike sanse da i izgubis stecene pozicije..
Kokice i mezit na tenane.![]()
Jesil ovo dosao tobe ili si totalno prolupao?
- General War
#72587 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Procotao sam ja, koliko vidim ti si u koliziji sa samim sobom 
-
zavrzlama
#72588 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
General War wrote:Procotao sam ja, koliko vidim ti si u koliziji sa samim sobom
Ebiga ti mislis da je rahat patnja bosnjacki izum i da se ista odnosi samo na njih....rahat patnja je velikosrpska strategija,koja umjesto da pogadja druge nanosi najvise stete samoj srpskoj ideologiji...
- General War
#72589 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iz price koju godinama ovdje siris, tako se da zakljuciti da je RP namjenjena samo Bosnjacima...nigdje ja nisam vidio da velikosprska strategija pociva na rahat patnji, niti se to iz prilizenog da naslutiti.zavrzlama wrote:General War wrote:Procotao sam ja, koliko vidim ti si u koliziji sa samim sobom
Ebiga ti mislis da je rahat patnja bosnjacki izum i da se ista odnosi samo na njih....rahat patnja je velikosrpska strategija,koja umjesto da pogadja druge nanosi najvise stete samoj srpskoj ideologiji...
-
zavrzlama
#72590 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da ne crtam,da pokusam jos jednom.General War wrote:Iz price koju godinama ovdje siris, tako se da zakljuciti da je RP namjenjena samo Bosnjacima...nigdje ja nisam vidio da velikosprska strategija pociva na rahat patnji, niti se to iz prilizenog da naslutiti.zavrzlama wrote:General War wrote:Procotao sam ja, koliko vidim ti si u koliziji sa samim sobom
Srbi u BIH koce normalizaciju i napredak BIH ne dozboljavajuci istoj ulazak u eu i nato,jer zele raspad bih ,i placaju ekonomski,demografsku i pokiticku cijenu sto je prevedeno na nas jezik "Strategija rahat patnje"
Srbija za mjesec dana moze ispuniti sve uslove za ulazak u eu,moze u skupstini izglasat ulazak u nato,moze za 24 sata ukrotit dodika i slicne ALI mrcvare i druge i sebed vec 30 godina,jer imaju druge strateske ciljeve(podjelu bih,podjelu kosova,vracanje cg u zajednicu sa srbijom i vojni savez sa rusima)
Takva strategija srbije = rahat patnja.
Kljuc mrcvarenjs sebe i drugih drzi srpska politika i ideologija,oni jedino tu istu rahat patnju mogu ukinut...
Ono sto je indikativno je da nametnuta rahat patnja najvise pogadja srbe,dok drugi se manje trose i usput sazrijevaju politicki....de gledaj da ovo pazljivo procitas da ne crtam.
- SmokingMan
#72591 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U krajnjoj nuždi,dati amerikancima i saveznicima da sagrade drugi Bondsteel u BIH.Ne dopada se nikome ta ideja,ali sve su prilike da nemamo izbora,jer se velikosrbi sigurno neće ohladiti sve dok ih neko dobro ne nauči pameti.
-
daddy-kool
#72592 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@zavrzlama

- Maraschino
#72593 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@zavrzlama kao i uvijek
Sta je ovo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/republi ... /190924023
ima li tamo iko normalan? cemu ce sluziti ovaj avion?
To po onoj, ma samo se zaduzuj i trosi svakako necu ja vracati, ja ne vidim drugo objasnjenje. Svugdje se ide na racionalizaciju potrosnje a ovdje kao da nam je Norveska ekonomija.
To preCednice, cesnom ih jednom.
Sta je ovo
To po onoj, ma samo se zaduzuj i trosi svakako necu ja vracati, ja ne vidim drugo objasnjenje. Svugdje se ide na racionalizaciju potrosnje a ovdje kao da nam je Norveska ekonomija.
- bingov buraz
#72594 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije bitno šta košta,ješće se korijenje al nek balije pjene.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#72595 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Treba PreCjedniku, onaj stari ide za mlaćenje šljiva.
-
zavrzlama
#72596 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sad je moderno doba,kad useres do kraja bjezis avionom ili helikopterom,nece dodik valja zajedno sa obicnim pukom na traktoru.Maraschino wrote:@zavrzlama kao i uvijek![]()
Sta je ovo![]()
- MarshalDodik
#72597 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PredSednik svako dana sve bezbedniji 
- Thorgerson
#72598 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Banja Luka

U međuvremenu nekih 15-20km dalje...

U međuvremenu nekih 15-20km dalje...
- LBVIEW
#72599 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ubjedljivo najveca govna - a konkurencija nije mala - medju djikanima.155_mm wrote:https://avaz.ba/vijesti/bih/518393/poli ... ed-dzamijePolicija u posjedu snimka na kojem se vidi kako je muškarac izvršio veliku nuždu ispred džamije
-
hizo ramidovic
#72600 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Шта је било, муслије, јесте ли задрхтали кад сте видели српску жандармерију коју је основао председник Додик?
Још кад председник Човић Драган построји своје полицијске снаге има да се укаките у гаће од страха, с обзиром да је ХВО ХР ХБ био страх и трепет за тзв. Армију тзв. БиХ.
Пробајте да и даље зулумћарите па ћете видети шта ће вас снаћи...Нећете се зауставити пре Анадолије
Зато послушајте пријатељски савет што вам је председник већ дао: миран разлаз је најбоље решење за све, при чему ће се српска и хрватска страна договорити око границе и поделе територије тзв. БиХ тако да обе стране буду задовољене.
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!