Ja kontam vi cete pustiti Slogu kad oni vas pustiliPitar sa Kariba wrote:Rutinski, +8 (+18)....
Pritisak je na vama!
I da, nije bio ofsajd!
Cestitke Pitarima i hvala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja kontam vi cete pustiti Slogu kad oni vas pustiliPitar sa Kariba wrote:Rutinski, +8 (+18)....
Pritisak je na vama!
I da, nije bio ofsajd!
Ja reko 3 metra kad ono polaBlueBlood wrote:Tek pocelo a vec pocela lakrdija![]()
![]()
https://www.sport1.ba/premijer-liga-bih ... ija/147337
Da je svirao ofsajd Tuzla bi zabila tri do kraja i okrenula rezultatBlueBlood wrote:Tek pocelo a vec pocela lakrdija![]()
![]()

KviskoPitar sa Kariba wrote:Šta li sa njim?
![]()
![]()
![]()
![]()
mirza_15 wrote: Da je svirao ofsajd Tuzla bi zabila tri do kraja i okrenula rezultati do ovog trenutka su imali 0 šuteva u okvir i 0 izvan okvira, 35% posjeda, ali nisu imali sreće
Ne smije Amar kiksatiemigrazione wrote:Zeljeznica ako ne dobije sutra belaj zesci
BlueBlood wrote:Tek pocelo a vec pocela lakrdija![]()
![]()
https://www.sport1.ba/premijer-liga-bih ... ija/147337
I sta kazu? Koliko ce biti sutra tekma u bjeljini? Jel skocila cijena?BlueBlood wrote:Azmir pravi biznismen bgmLogovan wrote: Ko fol komentator, ko fol biznismen i Husref Musemić.
BlueBlood wrote:![]()
![]()
punac
BlueBlood wrote:Azmir pravi biznismen bgmLogovan wrote: Ko fol komentator, ko fol biznismen i Husref Musemić.
BlueBlood wrote:mirza_15 wrote: Da je svirao ofsajd Tuzla bi zabila tri do kraja i okrenula rezultati do ovog trenutka su imali 0 šuteva u okvir i 0 izvan okvira, 35% posjeda, ali nisu imali sreće
i to nesto govori![]()
punac

Sliver wrote:Puntnici u Evropu su vec zauzeli svoje pozicije. Jedino Sloboda mozda ima igracki kadar da pomrsi racune MKD, ukoliko uopste 4. pozicija bude i vodila u Evropu ili FK Zeljeznicar ako bude kakve sergije za tradicionalnu kupovinu bodova.
1. FK Sarajevo 20 14 4 2 46
2. HŠK Zrinjski (-1) 19 12 2 5 38
3. NK Široki Brijeg (-1) 19 7 9 3 30
4. FK Mladost 20 8 5 7 29
Razlika izmedju FK Sarajeva i FK Zeljeznicara je postala punoljetnaweedonjaaa wrote:-18![]()
Dobra, dobraAnaliticarr wrote:Onaj golman Tuzle je dobio udarac i povriedjen je. Ali zasto je pola Grbavice zavrsilo na hitnoj?![]()
![]()
![]()
![]()
bordo gandalf wrote:Razlika izmedju FK Sarajeva i FK Zeljeznicara je postala punoljetnaweedonjaaa wrote:-18![]()