Jedan od najvećih klubova. To znači da imamo jedan od najvećih budžeta u ligi, sponzore, Željo je brend, ime, te ćeš mnogo lakše privuči sponzore nego u druge klubove.hrasno38 wrote:I opet ona smijena prica ravna Ivici i marici o "najvecem klubu". Sta znaci najveci klub u ovom trenutku. Najveci klub je trenutno onaj koji ima osvojene tri titule uzastopce a ne onaj koji je tri izgubio. Pustite vise supljiranje o velikom.....Veliki klubovi imaju pauze u titulama 1-2 godine Zeljo ima 5 godina pauze.
Tako je velika je pomoc navijaca ali nisuu je navijaci izgradili kako ti pises nego uucestvovalidjelom u izgradnji. Interesantno je ovdje citati za pojedince kolike suu "mahaluse" i kako znaju aposlutno sve sto se dogadja u klubu kao da ujutro poljupcima bude Misimovica i isto poljupcima ga ispracaju na spavanje a u toku dana drze svijecu komletnoj u pravi i znaju sve sto se dogadja. A u biti sve je ona mahalska rekal kazala kao sto sam se i ja navuko jer je negdje neko napisao da je Odovic teze bolestan. Problema jeste imao ali imat cemo vecino svi te probleme u nekim godinama. I sta je jos interesantno da neki totalni anonimusi kao sto sam i sam popuju o uspjesnosti covjeku koji je stvori svoju jaku firmu i brand a od Grbavice po prvi put pravi kako zna i umije opravu fudbalsku arenu. Mogle su i bivse uprave krenuti sa tim...pa sto nisu??
Previse navijanje shvatate licno i smatrate da je klub obavezan da vam polaze racune sto je potpuno netacno i potpuno pogresno i tako nesto prije rata je bilo nezamislivo jer jednostavno to su firme koje pbavljaju odredjenu djelatnost koju ti mozes a ne moras da podrzavas i ja da sam na mjestu Misimovica ni jednom navijacu ne bi dozvolio da pridje klubu osim onih legalno izabranih u skupstini.
Amar je mogao prezueti kad me vec vuces za jezik govno jer od kada je napustio Zelju nije dobio postenu ponudu jjer ponavljjam nije fudbalski svijet lud i taj isti Zrinjski u trenutnoj konstalaciji snaga u savezu ne treba Amara nego im je vise nego dovoljan bio Baka a ove godine Mise i sto je najvaznije oba su Hrvati (za njih je to jako bitno). Stavr je sto smo generalno kao i Pitari nerealni do bola sa Amarom mkojeg ja znam od malih nogu tako da nema razloga da ovako nesto pisem sto ga mrzim. Tvrdim 100% da prezume klub da ne bi bio prvak bez problema i bez drasticnih izmjena u savezu. I da Amar ima ugled samo u sarajevu samo sto je vecini vas to veoma tesko da sazvacete isto kao i Musemic. Dva regionalna trenera koji su osvajali titule kad im se sve poklapalo.
Svoju firmu je izgradio jer nije dopušta da se amateri uče na njemu, kao što dopušta da se uče na Želji. Prošle uprave su znale osvojiti 5 od 8 trofeja. Zašto ova to ne može? Odgovor ti je zato što je ova dobra za građevinske radove, a prijašnja za titule.
Čuj previše shvatamo lično, a filozofija kluba "Mi smo Željini, Željo je naš", zajedno radimo, gradimo. Klub je i sam ostvario duboku vezu sa poznatijim momcima sa tribine, ali to sada nije tema.
Nije ti Zrinjski Široki, pa da sve katolike ima u klubu. Da je tako, ne bi Bilbiju dovodili, inače najkorisnijeg igrača im dvije sezone, koji je trebao dobiti priznanje sa dvostrukim brojem asistencija i golova. Može Amar naći angažman, povezivali su ga sa raznim klubovima, ali je čovjek odbio. Ima para, ne želi da radi, mrsko mu, ne znamo tačan razlog, ali ne želi. Teško je da ti se poklopi 5 trofeja. Nije to peljanje sa sličicama.