“Moramo poduzeti te korake, a kampanja će trajati do potpunog uništenja terorista”, rekao je Erdogan.
Očekujem uskoro izjavu Kurda u Siriji, da su neotudjivi dio Sirije......

https://www.logicno.com/politika/erdoga ... rista.html

Patak je pisao, ja mu nisam vjerovao.Krokodajl wrote:@Kiki, jel sad kontaš zašto je ono selo sjeverno od Al Baba onako dugo ostalo pod ISIL-om a da ga Eufratski Štit nije uzeo![]()
“Štit Tigrisa”
Početkom ovog mjeseca je turski predsjednik Erdogan najavio pokretanje operacije “Štit Tigrisa”, ali se tom scenariju usprotivila vlada u Bagdadu.Kikibombona wrote:“Štit Tigrisa”![]()
![]()
![]()

Dosadno ba.Kikibombona wrote:Sta je problem Bato?_BataZiv_0809 wrote:De ba ohanite vise sa tim ebenim Kurdima.![]()
Ili otvorite temu Kurdistan vol.1.
Tema je Sirija a Kurdi su sastavni dio Sirije. Zbivanja su izuzetno aktuelna, narocito nakon turskog bombardovanja. Svi vodeci svjetski mediji pisu o tome. Turskim bombardovanjem se bave sve velike svjetske zemlje.
Jedino da otvorite temu 'Baath parija' ili 'Sirijska arapska armija'.

veliko zadovoljstvo mi pričinjava kad skontam da si otišao na google, upisao Assad i onda birao sliku koja ti se najviše sviđa...sarajevoxxxx wrote:Nakon izraelskog bombardovanja Damaska, aktivisti pokrenuli Hashtag:''Odgovori životinjo'' #رد_يا_حيوان"
Sasvim ispravna reakcija Kremlja...sarajevoxxxx wrote:Reakcija Kremlja na izraelsko bombardovanje međunarodnog aerodroma u Damasku:Neka sve strane ostanu suzdržane
hehe Bože dragi.
Slika je sa portala koji je objavio tu vijest. Eneb belediDaysleepeR wrote:veliko zadovoljstvo mi pričinjava kad skontam da si otišao na google, upisao Assad i onda birao sliku koja ti se najviše sviđa...sarajevoxxxx wrote:Nakon izraelskog bombardovanja Damaska, aktivisti pokrenuli Hashtag:''Odgovori životinjo'' #رد_يا_حيوان"
Nije, rahmetli Anisa Makluf je iz Latakije kao i Hafez, umrla je prošle godine u Damasku a pokopana je u rodnom selu u Latakiji._BataZiv_0809 wrote:Krokodajl, je li Asadova mati Evropljanka?
Cudno mi da je covjek sa tog podneblja plavook. A mozda je do mog neznanjaKrokodajl wrote:Nije, rahmetli Anisa Makluf je iz Latakije kao i Hafez, umrla je prošle godine u Damasku a pokopana je u rodnom selu u Latakiji._BataZiv_0809 wrote:Krokodajl, je li Asadova mati Evropljanka?
Al jest mu žena Evropljanka, Esma al Asad rođena Ahras, Londonđanka, njeni roditelji su inače iz Homsa a njen otac Favaz je ugledni kardiolog u Londonu, ona je inače završila prestižne škole, a ako koga zanima, suniti su.