I kod mene...Tiger 033 wrote:Nova bh nema veze sa HD-om ...slika je lošija nego na pink bh... barem kod mene a ni ttx nema
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- N.N.
#72551 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- MTV
#72552 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uskoro ide HD niko nije ni rekao da je u HD. Druga stvar sto je u HD snimljeno. Mogu i ja u 4K snimiti pa nije to u 4K. Opusteno.
Na Logosoftu radi Teletekst ali ima onu glupavu TM zastitu koja je svojstvena za Total TV. Prije su pink primali optikom. Snimalica jos uvijek, kod nas na LOLu, ima stream putem pink paketa gdje vrti animaciju nije ovaj regularni program Nove BH.
Na Logosoftu radi Teletekst ali ima onu glupavu TM zastitu koja je svojstvena za Total TV. Prije su pink primali optikom. Snimalica jos uvijek, kod nas na LOLu, ima stream putem pink paketa gdje vrti animaciju nije ovaj regularni program Nove BH.
- rajv0sa
#72553 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E čuj teletekst 
-
c_g
#72554 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako niko nije rekao da je u HD?MTV wrote:Uskoro ide HD niko nije ni rekao da je u HD. Druga stvar sto je u HD snimljeno. Mogu i ja u 4K snimiti pa nije to u 4K. Opusteno.
Od 9.10. program PINK BH pridružuje se Nova TV porodici i postaje NOVA BH. Odličan sadržaj postat će još bolji uz pregršt zabavnog, sportskog i informativnog programa i nezaobilaznih domaćih i stranih filmova iserija. Gledaoci će kanal Nova BH moći pratiti u HD rezoluciji.
- reboot
#72555 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobro je pa se onaj pink media bh zove pink bh da ne mješam 
- MTV
#72556 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko se ja svecam gramatike i vremena "će" je futur prvi, buduce vrijeme. Znaci niko nije napisao Od 9.10 Nova BH u HD formatu. Vec Gledaoci ce kanal Nova BH moci pratiti...c_g wrote:Kako niko nije rekao da je u HD?MTV wrote:Uskoro ide HD niko nije ni rekao da je u HD. Druga stvar sto je u HD snimljeno. Mogu i ja u 4K snimiti pa nije to u 4K. Opusteno.
Od 9.10. program PINK BH pridružuje se Nova TV porodici i postaje NOVA BH. Odličan sadržaj postat će još bolji uz pregršt zabavnog, sportskog i informativnog programa i nezaobilaznih domaćih i stranih filmova iserija. Gledaoci će kanal Nova BH moći pratiti u HD rezoluciji.
-
duffy_duck
#72557 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Od 11.10 ce Nova BH u HD rezoluciju.c_g wrote:Kako niko nije rekao da je u HD?MTV wrote:Uskoro ide HD niko nije ni rekao da je u HD. Druga stvar sto je u HD snimljeno. Mogu i ja u 4K snimiti pa nije to u 4K. Opusteno.
- crnivrag
#72558 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači ne mogu da vjerujem da je lokalni kanal zatamnjen, naime upravo je zatamnjen kanal BN TV, sa naznakom da nema prava za emitovanje sadržaja na ovoj teritoriji.
Izgleda da nakon izbora sada ekskluzivne sadržaje koji su otkupljeni za područje BiH, dijelimo na sadržaje koji su dostupni za gledaoce u FBiH i one koji su dostupni gledaocima u RS-u.
Izgleda da nakon izbora sada ekskluzivne sadržaje koji su otkupljeni za područje BiH, dijelimo na sadržaje koji su dostupni za gledaoce u FBiH i one koji su dostupni gledaocima u RS-u.
-
kakaljin
#72559 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Znači ne mogu da vjerujem da je lokalni kanal zatamnjen, naime upravo je zatamnjen kanal BN TV, sa naznakom da nema prava za emitovanje sadržaja na ovoj teritoriji.
- MTV
#72560 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je sigurno greska kao kad je LOLa slucajno zatamnio Zivot na vagi.crnivrag wrote:Znači ne mogu da vjerujem da je lokalni kanal zatamnjen, naime upravo je zatamnjen kanal BN TV, sa naznakom da nema prava za emitovanje sadržaja na ovoj teritoriji.
- Rugafet
#72561 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve sve ali par strana vezano za novu bh je za medalju. Covjeku dodje da pojede jastuk
- crnivrag
#72562 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije greška, upravo sam zvao call centar i potvrđeno mi je da se serija "Pogrešan čovjek" zatamnjuje na zahtjev BN TV-aMTV wrote: To je sigurno greska kao kad je LOLa slucajno zatamnio Zivot na vagi.
- Benq
#72563 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Al' basRugafet wrote:Sve sve ali par strana vezano za novu bh je za medalju. Covjeku dodje da pojede jastuk
- fusion_ba
#72564 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Glupost je sto su rekli, pa nece BN traziti da se zatamni nesto sto su kupili i automatski gube gledanost timecrnivrag wrote:Nije greška, upravo sam zvao call centar i potvrđeno mi je da se serija "Pogrešan čovjek" zatamnjuje na zahtjev BN TV-aMTV wrote: To je sigurno greska kao kad je LOLa slucajno zatamnio Zivot na vagi.![]()
- MTV
#72565 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neko je dosadan sa Novom, neko sa Arenama a neko sa Sport Klubovima...
- crnivrag
#72566 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaš da ove serije sa RTL-a i Nove kupuju po 2 TV kuće u BiH, jedna za FBiH, a druga za RS.fusion_ba wrote:
Glupost je sto su rekli, pa nece BN traziti da se zatamni nesto sto su kupili i automatski gube gledanost time
E očito su oni kupili za RS, i traže zatamnjenje, jer će uskoro neka TV kuća u FBiH krenuti sa emitiranjem ove serije.
- MTV
#72567 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opet je logo Pink media BH.IamPajaELdin wrote:Zasto je Pink Media BH ponovo Pink BH? Cekali da se preimenuje stari Pink BH u Nova BH, pa da oni vrate na staro nidje veze. Kod mene na Telecomu pise da je Pink M od 16h Nova M i da kontaktiram svog operatera, znaci na BH Telecomu nece biti Nove M.
- crnivrag
#72568 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Očito su zbunili ljude sa preuzimanjem starog logotipa Pink-a BH, da su morali vratiti na "Media" logo, jer ljudi nisu znali koji kanal trebaju gledatiMTV wrote: Opet je logo Pink media BH.
- MTV
#72569 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Seriju Pogresan covjek su kupili BN BIH HD i Federalna TV. Idu u priblizno istom terminu ali ne znam da li je ista epizoda.crnivrag wrote: Znaš da ove serije sa RTL-a i Nove kupuju po 2 TV kuće u BiH, jedna za FBiH, a druga za RS.
E očito su oni kupili za RS, i traže zatamnjenje, jer će uskoro neka TV kuća u FBiH krenuti sa emitiranjem ove serije.
- crnivrag
#72570 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nešto sumnjam da je BN tražio da ga zatamne, prije će biti da je Federalna tražila zatamnjenje, da bi se nju moglo gledatiMTV wrote:
Seriju Pogresan covjek su kupili BN BIH HD i Federalna TV. Idu u priblizno istom terminu ali ne znam da li je ista epizoda.
- fusion_ba
#72571 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ljudi ne kupuju se prava za dio države ili entitet? Znaci TVSA bi kupovala prava samo za Sarajevski kanton? To je nesto drugo u pitanju a vidim kazu i na TotalTV blokirano, kako se moze blokirati na Totalu kad je dostupan u cijeloj drzavi
- Rugafet
#72572 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto bi rekli nedo Bog nikom...Sta je sledece zatamnjivanje po gradovima i selima
- MTV
#72573 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I po opcinamaRugafet wrote:Sto bi rekli nedo Bog nikom...Sta je sledece zatamnjivanje po gradovima i selima
- PajaELdin
#72574 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vecina stvari sa Pink BH, ubijedljivo najgori informativni program sada imaju, vidim nemaju ni one spuzvice sa logom TV kuce nego obicne mikrofone k'o iz 90-tih. Prevod na ekavici, ovaj zastitni krug u lijevom uglu uzas takodjer to je inace kod Telemachovih kanala katastrofa. Posebno je uzasna slika kad su neke emisije uzivo tipa onaj njihov info, pa ona dnevna emisija sto u 17h ide ne znam kako se zove. Ne znam sve u svemu jedno veliko razocarenje sad za sad... Nadam se nekom poboljsanju u buducnosti, mada cisto sumnjam.
Dobro bi bilo kada bi OBN zadao jedan dobar zadatak sada, recimo novim VI racunajuci i logo i da naprave jednu dobru kvalitetnu TV kucu. OBN je sada na dnu gledanosti sigurno, jer su ostali bez svega i grandovih emisija, lige prvaka...
Dobro bi bilo kada bi OBN zadao jedan dobar zadatak sada, recimo novim VI racunajuci i logo i da naprave jednu dobru kvalitetnu TV kucu. OBN je sada na dnu gledanosti sigurno, jer su ostali bez svega i grandovih emisija, lige prvaka...
- chakany
#72575 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa onda će se zatamnjivati i Istine i laži 2 koje idu na RTRS-u , a prikazivat će se i na FTV-u
Koji cirkus
Koji cirkus