GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Zox

#7251 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Zox »

Dr. Kuca wrote:Uzbuna Grasovci na temi :D
Koliko ih je, cudi me da nisu na SVAKOJ temi.
DON_eARL

#7252 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by DON_eARL »

Ima li kakav red vožnje? Kada kreće posljednji bus sa Dobrinje i Ilidže?
Sarajevo11

#7253 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Sarajevo11 »

Ovoj vladi Kantona je važnije da finansiraju Dina Backovića,Selmu Muhedinović,Hendu itd.a radnici GRASA ne treba da imaju ni za kifle.
Podržavam radnike GRASA i očito da su oni prvi koji imaju petlju da se odupru bahatom ponašanju,feudalaca.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#7254 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by un1ted »

Sarajevo11 wrote:Ovoj vladi Kantona je važnije da finansiraju Dina Backovića,Selmu Muhedinović,Hendu itd.a radnici GRASA ne treba da imaju ni za kifle.
Podržavam radnike GRASA i očito da su oni prvi koji imaju petlju da se odupru bahatom ponašanju,feudalaca.
Hohoho, jel' to nemate medijsku popracensot pa ste sada na forumima !?

Ja znam da radnici grasa zadnje 2-3 noci lezu sa mislima da li ce sutra imati posao, i hoce li dobiti BAREM 800KM sljedeci mjesec sve ukupno :) Prpa im je i to velika...nervozni su do bola...
convict

#7255 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by convict »

.
Last edited by convict on 15/02/2014 01:05, edited 1 time in total.
svjezi_ustipak

#7256 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by svjezi_ustipak »

un1ted wrote:
Sarajevo11 wrote:Ovoj vladi Kantona je važnije da finansiraju Dina Backovića,Selmu Muhedinović,Hendu itd.a radnici GRASA ne treba da imaju ni za kifle.
Hohoho, jel' to nemate medijsku popracensot pa ste sada na forumima !?

Ja znam da radnici grasa zadnje 2-3 noci lezu sa mislima da li ce sutra imati posao, i hoce li dobiti BAREM 800KM sljedeci mjesec sve ukupno :) Prpa im je i to velika...nervozni su do bola...
:thumbup:

Sad se valjda cudite sto niko ne obraca paznju na vas grasovci? Dosadili ste ba svima. Niste zanimljivi,ne trebate nikome. Ima ko ce raditi ako vi necete.
GRAS treba pod hitno u stecaj.Kad su tako dobri radnici nece imati problema sa nalazenjem novog zaposlenja.

Sindikat je radnike posteno zezn'o :dance:
Hajvan

#7257 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Hajvan »

Bodkin wrote:
hhaarree wrote:ja mislim da dresdener nije rekao da je sarajevo provincija i kasaba te geografski nebitno i mizerno al haj dok neki skontaju :zoka:
ti si lud sto odgovaras na te postove :D ako ne mogu da skontaju onda i ne treba da znaju o cemu se radi
a što ako je post bio u funkciji relaksacije same teme?!? :-D
Dresdenerovi postovi su gotovo pa jedini smisleni na ovoj temi, uzgred.

Ostali se utapaju u jad i čemer trenutnog stanja "duha nacije".
svjezi_ustipak

#7258 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by svjezi_ustipak »

Hajvan wrote:

:thumbup:

jedini koji ucesnik teme koji poznaje problematiku javnom prevoza. svaka mu cast pa ima zivaca odgovarati na postove ovdje.

za GRAS ce svanuti onog dana kad im na celo dodje neko kao dresdener. do tada, neka nastave sa strajkom.
Innovation

#7259 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Innovation »

dresdener78 wrote:
Sarajevo je mali grad. Znate sigurno gdje neki ovi istaknuti pojedinci od ove "elite" žive. Kucajte njima na vrata i pitajte ih šta su to uradili...
Da li ste Vi to uradili, kada su Vam na mjesto direktora postavili bivseg direktora ZOO?
Kad ste vec tako strucni i pametni, onda se malo potrudite, pa saznajte ko kakve ingerencije kod nas ima u ovakvim situacijama /mislim na Upravu Grasa, Vladu, policiju, tuzilastvo/.
svjezi_ustipak

#7260 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by svjezi_ustipak »

Innovation wrote:
dresdener78 wrote:
Sarajevo je mali grad. Znate sigurno gdje neki ovi istaknuti pojedinci od ove "elite" žive. Kucajte njima na vrata i pitajte ih šta su to uradili...
Da li ste Vi to uradili, kada su Vam na mjesto direktora postavili bivseg direktora ZOO?
Kad ste vec tako strucni i pametni, onda se malo potrudite, pa saznajte ko kakve ingerencije kod nas ima u ovakvim situacijama /mislim na Upravu Grasa, Vladu, policiju, tuzilastvo/.

covjek zna vise o gradskom saobracaju nego svi ministri i vlade KS zajedno. nije njegov direktor radio njemu ono stosu direktori GRAS-a radili GRAS-u. nije predsjednik njegove Vlade radio svojim glasacima ono sto nasi rade nama.
ima pravo sto je napisao. steta sto nema ovdje vise gradjanske svijesti i demokratske odgovornosti. ne bi prvi zeljkovic vidio premijersko mjesto kao ni vecina vlade ministarska.
slucajni prolaznik

#7261 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by slucajni prolaznik »

Innovation wrote:
dresdener78 wrote:
Hajde pomozi nam i objasni te ingerencije Vlade i Skupstine Kantona Sarajevo u odnosu na GRAS i okolnosti kod ove i prethodnih obustava rada i servisiranja gradjana Sarajeva, legalne i ilegalne?
Logovan

#7262 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Logovan »

un1ted wrote:

hhahahahahaha gledaj grasOVACA, pa stvarno ne mogu da vjerujem AHHAHAHAHAA
Vidi ovog papka jebo li ga gras, šta koji on klinac ima govoriti koga treba biti sram i stid zato što koristi besplatan gradski prevoz?????? :shock: :x :x Lik ne zna šta priča. Nek' je tebe sram i stid i ove grasovce što su se poredali oko tebe, što ovako pričate. Hoćete li se više raspasti skroz, otići u stečaj, pa da mi normalni proslavimo vašu propast....
Bodkin

#7263 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Bodkin »

Hajvan wrote:
Bodkin wrote:
hhaarree wrote:ja mislim da dresdener nije rekao da je sarajevo provincija i kasaba te geografski nebitno i mizerno al haj dok neki skontaju :zoka:
ti si lud sto odgovaras na te postove :D ako ne mogu da skontaju onda i ne treba da znaju o cemu se radi

onda mi napises hajvanu jedan ne kontas nista :D
p.s. i ja sam rekao to za dres-a
CrazyDiablo

#7264 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by CrazyDiablo »

crnoplavo wrote:

1.51- Himzanija, da mu ne zaboravimo lik

:lol:
sto mi je tetak kurce... :mrgreen:
hhaarree

#7265 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by hhaarree »

jbo ga dupli postovi vise
Last edited by hhaarree on 08/04/2013 01:40, edited 1 time in total.
hhaarree

#7266 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by hhaarree »

CrazyDiablo wrote:
crnoplavo wrote:

1.51- Himzanija, da mu ne zaboravimo lik

sto mi je tetak kurce... :mrgreen:
:shock:

dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#7267 Re: GRAS se raspada-ekskluzivno-apel ministru

Post by dr.gog »

Kako kažu zbog stalnih prijetnji ministra Bubice koji je najavio da će na silu izvući vozila, boje se za svoju sigurnost te pozivaju i ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića da ih sasluša i da im pomogne.

http://www.avaz.ba/
"Selimovićevsko-gadafijevski režim kojim preko SDA poltrona propalih Toplana, neuspješnog direktora Suada Zeljkovića, nastoje zaplašiti hrabre radnike GRAS-a, ovih momenata se rasipa. Iz pouzdanih izvora bliskih Klasovom granapu kod Zeljkovićeve kuće, saznajemo da je propali pijun SDA ovih dana nakupovao brašna i ostale hrane za porodicu, te da je u žurbi spakovao 9 kofera u gepek svog passata, u čemu su mu pomagali radnici Pivare.

Redakcija najčitanijeg bosanskohercegovačkog dnevnika Dnevni Avaz, ovim putem apelira na svog Utemeljitelja i velikog političkog vizionara Fahrudina (Bime Jusufranića) Radončića, da reagira na očajničke molbe hrabrih branitelja GRAS-ovih tekovina.

Također, saznajemo da se među nezahvalne građane Sarajeva koji sebi umišljaju da je javno preduzeće samo njihovo, uvukla i veća grupa provokatora sa tzv. slobodnih portala i komunističko-sdaovskih foruma. Aktivisti zloglasnog antibošnjačkog sa-x foruma iznose niz netačnih tvrdnji i najgnusnijih laži o hrabrim sindikalistima GRAS-a, dok se tihićevski raspojasani građani Sarajeva još i javno ljute i protestuju. Skandalozno!.

Za to vrijeme, kako saznajemo iz patriotskih udruženja bliskih braniteljima GRAS-a, Sarajevo je pod tihom okupacijom logoraških autobusa genocidne Republike Srpske koje voze obučeni špijuni Ravnogorskog pokreta i BIA-e Srbije.

Sve oči i naočale su uprte u jedinu osobu koja od početka ima snage da kaže istinu i lupi šakom od sto.
Očekujemo da naš Osnivač, Utemeljitelj i veliki vizionar SBB BIH , ugledni biznismen, novinar i ministar sigurnosti, Fahrudin Radončić, svojom riječju i dijelom , spasi najčistiju srž bošnjačke transportne tradicije."

Za Redakciju heretičkih foruma pješačkog Sarajeva, iz torbe načelnika Štaba za probleme GRAS-a pri Avazu, ukrao pokvareni heretik @dr.gog.

off:
p.s. Za cijenjene forumaše koji predlažu "pendrek", na stranu sve- među radnicima GRAS-a ima RVI, bivših boraca i branitelja bez mrlje na obrazu. Ja sam prvi za radikalno rješenje jer je neoprostivo da za 6.april stoje tramvaji. To se mora završiti jednom za svagda. Ali isto tako kažem da bih se prvi fizički suprotstavio bilo kome ko bi krenuo da udara radnike GRAS-a.

To su moji bivši suborci i nek ide u p.m. onaj ko bi ih udarao.
Udaranja nema niti ga smije biti :wink: .
DON_eARL

#7268 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by DON_eARL »

DON_eARL wrote:Ima li kakav red vožnje? Kada kreće posljednji bus sa Dobrinje i Ilidže?
Da ne pješačim opet sutra. :D
Ciprol

#7269 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Ciprol »

ide li kakav bus sa okretnice na Jezeru?
Truba
Grijem se na: Plin i struju

#7270 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Truba »

u ovo doba me najviše nerviraju oni koji kreću u isto vrijeme kao da je sve ok

također me nerviraju oni koji su najbliži poslu/školi
najviše kukaju i plaču te traže alternativne prevoze da ne bi 3 stanice hodali
koji snobovi
crnoplavo

#7271 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by crnoplavo »

sta kaze ovaj gospodin, zamjenik gospodina Himzanije, na tvsa "Mi imamo manjka zaposlenih..."
"S nama niko nece da prica...u mkedijskoj smo blokadi..."

:lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju

#7272 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Truba »

:lol: :lol: :lol: :lol: recesija medijskih minuta
ultima_palabra

#7273 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by ultima_palabra »

@Innovation je ljuta jer je neko posumnjao u stručnost "eksperata" :mrgreen: Ludilo...

Vlada još uvijek zabija glavu u pijesak i pravi se da problem ne postoji... kao i sve vlade do sada.
Pitarrr82

#7274 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Pitarrr82 »

Ja ne znam gdje se i ova penzija uvijek digne u spicama bilo to ujutro ili kad se zavrsava radno vrijeme...
dzungla

#7275 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by dzungla »

nikad nisam ni sumnjala da ce me avaz nasmijati .radnici grasa ce se obratiti Fahri - ministru sigurnosti da ih saslusa i carobnim stapicem rijesi njihove probleme :lol:
Post Reply