Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
F&N wrote: ↑03/09/2021 13:08
Sto se covjek sebi usra u karijeru sa ovim Besiktasom...
Pa ovo se prije može reći za Barcelonu, nego za Bešiktaš. U Juventusu redovno igrao, pređe u Barcelonu i nestane. Daleko je više vremena provodio na klupi/tribinama nego na terenu, ali da iskren budem razumijem ga. Teško je odbiti poziv u takav jedan klub kakav je Barcelona.
U Bešiktaš ide da oživi karijeru koliko toliko, da se spasi koliko može pa možda naredne sezone počne dobijati pristojnu minutažu u Španiji. Ako ništa, redovno će igrati. U Barceloni bi sjedio, ne bi terena očima vidio. Otišao bi on negdje drugo da su ga htjeli i da su se mogli dogovoriti. Nije baš da je imao izbora.
Ovo je bolje i za reprezentaciju. Imat ćemo jednog igrača manje koji će biti grijač klupe.
F&N wrote: ↑03/09/2021 13:08
Sto se covjek sebi usra u karijeru sa ovim Besiktasom...
Pa ovo se prije može reći za Barcelonu, nego za Bešiktaš. U Juventusu redovno igrao, pređe u Barcelonu i nestane. Daleko je više vremena provodio na klupi/tribinama nego na terenu, ali da iskren budem razumijem ga. Teško je odbiti poziv u takav jedan klub kakav je Barcelona.
U Bešiktaš ide da oživi karijeru koliko toliko, da se spasi koliko može pa možda naredne sezone počne dobijati pristojnu minutažu u Španiji. Ako ništa, redovno će igrati. U Barceloni bi sjedio, ne bi terena očima vidio. Otišao bi on negdje drugo da su ga htjeli i da su se mogli dogovoriti. Nije baš da je imao izbora.
Ovo je bolje i za reprezentaciju. Imat ćemo jednog igrača manje koji će biti grijač klupe.
Ja ga ne znam da je neko u Turskoj ozivio karijeru... mozda i grijesim... vidjecemo
Kad zavrsi sa Besiktasem, moze jos koja sezona Amerike ako mu je do gustanja ili Kine ako mu je malo i bozija kisa koju je zaradio.
Sta ga briga, inkasirao je sto mi svi necemo za 9 zivota, a cemu je sustinski doprinijelo njegovo nabijanje lopte? Vidjeli smo u aprilu 2020. koliko svijet zavisi od fuzbalera.
Zato zivaj Mire, kad ti je bog dao, boli te kurac. Istanbul je svjetska metropola
Nesto tu fali. Nema sanse ba…eto ti vise pratis to pa si mozda upucen bolje, ali ja nikad nisam cuo za ovakav pay cut fudbalera, bez nekih dodatnih klauzula. Pogotovo ne da ide u Besiktas gdje se ide zaradit para, a ne obratno.
Mozda ga pustaju djaba nakon nekog vremena….jer ovo samo po sebi nema nikakvog smisla. Covjek ima jos 3 godine ugovora sa po 8 miliona godisnje.
Nesto tu fali. Nema sanse ba…eto ti vise pratis to pa si mozda upucen bolje, ali ja nikad nisam cuo za ovakav pay cut fudbalera, bez nekih dodatnih klauzula. Pogotovo ne da ide u Besiktas gdje se ide zaradit para, a ne obratno.
Mozda ga pustaju djaba nakon nekog vremena….jer ovo samo po sebi nema nikakvog smisla. Covjek ima jos 3 godine ugovora sa po 8 miliona godisnje.
Naravno da fali. Mire je izgledao sretan a cojel koji izgubi 15 miliona eura me.moze biti sretan.
Ma nije istina. Osmanlije plaćaju 2.5 za godinu dana posudbe, ostalo plaća Barca. Ovdje ljudi pljuju kao otišao u kurac ligu a zaboravljaju da je samo na posudbi 12 mjeseci. Za 12 mjeseci se može svašta desiti u Barci. Koman sigurno ide na kraju sezone, ako ne fasuje nogu prije, a novi trener će sigurno prepoznati kvalitet Miralema. Danas slušam jednog čileanskog novinara koji ima neke veze dole u Kataloniji, kaže da je Laporta jako ljut na Komana i zbog Puiga, kojem isto ne da prismrditi terenu zbog "taktičkih zamisli". U situaciji u kakvoj je Pjanić, sve je dobro osim sjediti na tribinama. Pa i igrati za jedan Besiktas.
Point. wrote: ↑03/09/2021 22:52
.Ovdje ljudi pljuju kao otišao u kurac ligu a zaboravljaju da je samo na posudbi 12 mjeseci. Za 12 mjeseci se može svašta desiti u Barci. Koman sigurno ide na kraju sezone, ako ne fasuje nogu prije, a novi trener će sigurno prepoznati kvalitet Miralema.
Ovo ljudi u komentarima ovdje zaboravljaju. Lik je i dalje igrac Barcelone a ne Besiktasa. Kako god, ovamo ce sigurno imati minutazu. Naravno da bi Juve, ili neki drugi klubovi bili skepticni da kupe igraca koji je godinu presjedio na klupi, sad ima priliku da pokaze da zna igrati i da se dogodine proda.
A ko zna, sa novim trenerom u Barci kojeg ce sigurno dovesti cim ovom zavrsi ugovor, mozda i da nastavi u Barci igrati.
jeza u ledja wrote: ↑04/09/2021 05:13
Tu ne pise za koliko mu je smanjena plata niti da li su za to vezani drugi uslovi.
Plus sto se ovdje ne govori o neto placi.
Stoji na duplom sportu iz istog intervjua podatak da je za 60%. Koliko je vjerovati, ne znam.
Strašno je ovo iz intervjua Miralema. Sta mu je rumeno govno radilo. Niti priča s tobom, niti te gleda dok treniras, ne kaže ti sta očekuje od tebe, sta da koriguješ, popraviš. Ništa, samo te otpiše. Onda da se takvom konju nametnes. Da Bog da nogu dobio prije kraja sezone. Nema Mesija, vidjet cemo te bravure rumene ublehe.
Koman je jedno hladnokrvno, pokvareno đubre. Kroz istu stvar prolaze i Umtiti i Puig. Zašto kroz ovaj tretman ne stavi nekog od holandeza? Sjećam se da su ga motikama istjerali sa Mestalle i Valencije.
oruzana_pobuna wrote: ↑04/09/2021 12:30
za milione koje prima ja bi kumanu poflauto a ne kuko...malo mi je pun kurac te forsirane patetike
A zasto bi mu on padao na noge? Prima milione jer je medju milionima fudbalera od u vrhu svjetskog fudbala (i jer je Barca dijelila sakom i kapom al nebitno). I taj Koeman, bez ikakve reference, prima milione a daleko je od trenera koji je kalibar za klub poput Barcelone.
Ako se on tako ponasa prema otpisanim igracima, a koje je sam otpisao bez prilike, ne treba niko od njih da mu se ni pokusa nametati. A on leti cim mu ugovor istekne, a sigurno bi i ranije da Barca sebi moze priustiti otpustanje.
Dobar potez Pjanica, Besiktas nije Galata ili Fener. Skroz drugi tip kluba, igraju pristojan fudbal vec godinama bez neke prave zvijezde. Glupost da mu je karijera propala, prvo ide na posudbu, igrati ce LP. Pjanic nije anonimus, igrao je vrhunski fudbal vec godinama, sezona dobra i eto ga u Barci. Ne moze S Roberto, ocvali S Busquets biti bolji od nj, nema sanse. Samo problem je kako ce Barca izgledati iduce sezone, 3 ekipe su trenutno bolje od njih u Spaniji, plus nazad su katastrofalni a s ovom ekipom imat ce problem da ce se igra odvijati vise na njihovoj polovici nego prethodnih godina, jbg nema Messia.
Pjanic ce dogodine imati 32, ko god da bude trener on je svoje u Barceloni zavrsio. Jednostavno kroz tamosnju stampu on se pominje samo kao neko koga se treba rijesiti po svaku cijenu, slicno kao Umtiti i jos neki.
Ako bude dobar u Besiktasu, mozda ga uzme neka ekipa iz sredine tabele Serije A ili La Lige, ili se eventualno vrati u Lyon.
Gerro wrote: ↑07/09/2021 22:52
Ključni u velikom bodu protiv Kazahstana, bravo doktore, ovo je tvoj domet.
Gol, asistencija i nekoliko stvorenih 100%tnih sansi. Ali ocito da ne moze sam, da u ekipi imamo samo jos jednog igraca koji je nivo pjanica veceras ne bi uopce strepili za rezultat, vec bi razmisljali samo s koliko razlike bi ih nakantali.