Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kemal Malovčić

#7251 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kemal Malovčić »

noiserr wrote:
Šibicar wrote:
House wrote:Avdija ne može meda protiv U21 :-)

Avdija je jedino krilo na svijetu kojem je centaršut slabija strana igre,tačnije katastrofa. :-)
Vise mi je ovih komentara o Avdiji puna kapa. Nije vise ni originalno ni interesantno. Decko solidno odigrao. Odlicnih krosova poslao, i da Tinic ne odbrani onaj jedan Avdija bi upisao asistenciju.

Image
Ovo ga djeca puštala da nabaci.

Pozzzz.
DaysleepeR

#7252 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DaysleepeR »

noiserr wrote:
Šibicar wrote:

Avdija je jedino krilo na svijetu kojem je centaršut slabija strana igre,tačnije katastrofa. :-)
Vise mi je ovih komentara o Avdiji puna kapa. Nije vise ni originalno ni interesantno. Decko solidno odigrao. Odlicnih krosova poslao, i da Tinic ne odbrani onaj jedan Avdija bi upisao asistenciju.

Image
e jes mu cross, odskoči u 16 kao da je rukom bacio, ovo nijednoj ozbiljnoj ekipi ne bi prošlo
Stari

#7253 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Stari »

JBM-liga

Ne mogu se vise sjetiti na kojoj to utakmici bilo .... znam samo da je najvjerovatnije u ovom zadnjem kv. ciklusu. Avdija je imao baxuzluk da ga je Susic ubacio na "pogresno" krilo ....pa se svaki put kad bi pretrcavao protivnickog igraca morao okretati da centrira desnom. Ja ni tada ni sada (kad je Susic izgleda poceo Avdiju stavljati na njemu malo prirodniju desnu stranu) .... ni na kraj pameti nisam imao napisati ista grozomorno o tom momku.

Hajd u tom prvoj utakmici sam se mozda malo nasalio - ne grubo - u smislu da Avdija sve sto svojim prodorom profitira (a bjezao je onom beku u 8 od 10 pokusaja) ... u slijedecem momentu prokocka na taj nacin sto stane da se namjesti na desnu i tu izgubi ona dva koraka koja je imao prednosti u odnosu na protivnickog beka.

Kazem to je jedna stvar ....Ali ovo je skroz druga stvar ...to da je Avdija postao bokserska vreca koju udara kome se god digne hashim .... sad su ljudi su poceli pisati govnarije o momku kao da su za to na normu placeni. Ne pamtim da je i jedan igrac koji je barem jednu utakmicu odigrao za reprezentaciju ...bio tako dugo...tako sistematski. ... tako krmechi ...napadan, vrijedjan, ismijavan ..i od Huse i od Hase...Kao da smo mi u nasoj (nedugoj) istoriji imali sve same igracine koji su- jebache nad jebachima..... A ruku na srce imali smo nemjerljivo jadnijih igraca od Avdije ...na kojima se nije ni izbliza svako izivljavao kako hoce.

De odmorite momci malo ... lezite ...
IcedMFEarth

#7254 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

U Gradačcu lik koji je stajao kraj mene čuo od nekog da je Vršajević najgori igrač repke, samo što je pomješao igrače pa šta god Lulić i Višća urade kaže jes' smotan ovaj Avdija, a pravom Avdiji aplauduje za sve :D
OldMayor

#7255 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

baxul wrote:šuti dobro smo prošli vidi šta hrvatima učiniše :D

Image
A kakva im je ovo curica na posteru?

To nesto ko ona larisa, jel, sta li?
ODVRATAN_i_GADAN

#7256 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Kada dospijes u reprezentaciju na nacin na koji je Vrsajevic dospio, a uz to ne posjedujes osnovni kvalitet za mjesto koje ti je predvidjeno onda je to logicki slijed desavanja. Licno ga ne vrijedjam i ne pljujem ali kritike itekako zasluzuje kako on tako i Susic koji ga tu postavlja jer je vise nego ocito da jednostavno ne posjeduje taj kvalitet za reprezentaciju ali je jos uvijek tu nazalost. :-)
noiserr

#7257 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by noiserr »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:Kada dospijes u reprezentaciju na nacin na koji je Vrsajevic dospio, a uz to ne posjedujes osnovni kvalitet za mjesto koje ti je predvidjeno onda je to logicki slijed desavanja. Licno ga ne vrijedjam i ne pljujem ali kritike itekako zasluzuje kako on tako i Susic koji ga tu postavlja jer je vise nego ocito da jednostavno ne posjeduje taj kvalitet za reprezentaciju ali je jos uvijek tu nazalost. :-)
Kako ne posjeduje osnovni kvalitet, momak brz i zna uputiti kros. I to je to, osnovni kvalitet. A da ne govorimo, da se uvijek bori do zadnje trunke energije.

Nije na istom nivou Pjanica i Dzeke ali to mnogi nisu. Vidio sam ja bruku gorih igrača od Avdije u našem dresu pa ni jedan nije ovoliko izsmijavan. Stvarno je ovo sramota, i već je prešlo sve granice.
House

#7258 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by House »

noiserr wrote:
Šibicar wrote:

Image

Odigrao solidno na treningu , protiv djece :oops:

Još jednom kažem : Neka je Mujdža živ i zdrav 100 godina :D :bih:
Baresi 6

#7259 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Baresi 6 »

na ovom gifu, jedino sto se vidi je da se lopta odbi od avdije prema autu i on trci za njom da je stigne. jel to neki potez? :D
Point.

#7260 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Joj kad vidim ovog Avdiju u dresu reprezentacije hoce nesto da mi bude. Pa valjda smo kao reprezentacija prerasli ovakve talente?
noiserr

#7261 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by noiserr »

House wrote:
noiserr wrote:
Šibicar wrote:

Image

Odigrao solidno na treningu , protiv djece :oops:

Još jednom kažem : Neka je Mujdža živ i zdrav 100 godina :D :bih:
I ja kazem neka je Mujdza zdrav, ali Avdija nije po mom ni bio toliko los protiv Slovacke. Ako cemo posteno Salihovic i Miske su najvise podbacili protiv Slovacke.
IcedMFEarth

#7262 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Nikad naša repka neće biti dovoljno jaka da nema u njoj igrača poput Avdije, tako da on meni ne smeta. Mada se u ovoj utakmici vidjelo da je Stanić bolji od njega.
BHF_Manijak

#7263 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

Noiserr zvani kross! Vodi ga kuci pa nek' ti krossa do ujutro!

Frajer protiv amatera iz Lihtenstajna uspio zajebati gol i uspio biti najgori na terenu. Da je kakav igrac, kakvim ga opisujes, ne bi levat 28. godini zivota igrao u raspalom Hajduku.
It_is_a_Leclerc

#7264 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

BHF_Manijak wrote:Noiserr zvani kross! Vodi ga kuci pa nek' ti krossa do ujutro!

Frajer protiv amatera iz Lihtenstajna uspio zajebati gol i uspio biti najgori na terenu. Da je kakav igrac, kakvim ga opisujes, ne bi levat 28. godini zivota igrao u raspalom Hajduku.
Puj,pik,tačka i amin !
noiserr

#7265 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by noiserr »

BHF_Manijak wrote:Noiserr zvani kross! Vodi ga kuci pa nek' ti krossa do ujutro!

Daj ba kao da sam ga ja sad opisao kao nekog vrhunskoh igraca, daleko od toga. Kazem da nije los koliko ga svi kude. I da nezasluzuje ismijavanje koliko ga dobija.

Ovdje neko pise kako je lose igrao protiv U-21 sto nije tacno. Nije los bio ni protiv Slovacke, dok se nije ozlijedio bilo je 0-0. I vrlo solidno odigrao. Nikad nisam rekao da zasluzuje da starta prije Mujdze i da je vrhunski igrac, ali nije ni levat kako ga ti opisujes.
BHF_Manijak

#7268 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

noiserr wrote: Daj ba kao da sam ga ja sad opisao kao nekog vrhunskoh igraca, daleko od toga. Kazem da nije los koliko ga svi kude. I da nezasluzuje ismijavanje koliko ga dobija.

Ovdje neko pise kako je lose igrao protiv U-21 sto nije tacno. Nije los bio ni protiv Slovacke, dok se nije ozlijedio bilo je 0-0. I vrlo solidno odigrao. Nikad nisam rekao da zasluzuje da starta prije Mujdze i da je vrhunski igrac, ali nije ni levat kako ga ti opisujes.
Raja ga ismijava jer ima nekakvo bezgranicno selektoro povjerenje, a ne zasluzuje ga ni najmanje. Bolje je gledati nekog klinca od 19-20 godina, nego ovu drtinu na pozicji desnog beka.
Nit' moze napredovati vise u zivotu, a igra u smijesnoj ligi, u smijesnom klubu sa svojih 28 godina!

Da on ima 18, pa ono hajde napredovat ce, vec se potuca po ž ligama, a frajer igra u reprezentaciji! Kako rekoh, draze bi mi bilo kakvo dijete istrpiti, pa makar i grijesilo, nego ovog matuzalema!
BornInHell

#7269 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BornInHell »

Yehya wrote:Jadni mi sa BHT :( Onaj uvod u emisiju svaki početnik može napraviti u 3D programima!

Imali vijesti o HD prenosu!
Ima nema ga ;)

Sent from my iPad using Tapatalk
vicious

#7270 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vicious »

Pa bila je neka priča početkom mjeseca da je kao stigla ta neka digitalna oprema na BHT, i da će do SP biti spremna. Onda su nešto pozivali kablovske operatere da potpišu neki ugovor za preuzimanje HD signala, ali traže pare. Ko da gledam biće opet natezanje oko toga i do zadnjeg dana se neće znati hoćemo li imati normalnu sliku ili ovaj odron koji imamo sad.
OldMayor

#7271 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

Yehya wrote:Jadni mi sa BHT :( Onaj uvod u emisiju svaki početnik može napraviti u 3D programima!

Imali vijesti o HD prenosu?*
Ima...
rojadirecta
sportlemon
itd

:D

BHT je odron nad odronima, tacno vidis da tamo rade podobni - a ne sposobni. Mislim kad im vidim one spice i onaj font jebeni isti evo 20 godina, smuci mi se. Uzas bgm.
OldMayor

#7272 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

vicious wrote:Pa bila je neka priča početkom mjeseca da je kao stigla ta neka digitalna oprema na BHT, i da će do SP biti spremna. Onda su nešto pozivali kablovske operatere da potpišu neki ugovor za preuzimanje HD signala, ali traže pare. Ko da gledam biće opet natezanje oko toga i do zadnjeg dana se neće znati hoćemo li imati normalnu sliku ili ovaj odron koji imamo sad.
Ako im bude ovakva slika kao sad, nema sanse da gledam.

Fino stream ukljucit, pa nek i zasteka ponekad, bolje i to nego one mrlje da gledam po ekranu.
noiserr

#7274 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by noiserr »

BHF_Manijak wrote:
noiserr wrote: Daj ba kao da sam ga ja sad opisao kao nekog vrhunskoh igraca, daleko od toga. Kazem da nije los koliko ga svi kude. I da nezasluzuje ismijavanje koliko ga dobija.

Raja ga ismijava jer ima nekakvo bezgranicno selektoro povjerenje, a ne zasluzuje ga ni najmanje. Bolje je gledati nekog klinca od 19-20 godina, nego ovu drtinu na pozicji desnog beka.
Nit' moze napredovati vise u zivotu, a igra u smijesnoj ligi, u smijesnom klubu sa svojih 28 godina!

Da on ima 18, pa ono hajde napredovat ce, vec se potuca po ž ligama, a frajer igra u reprezentaciji! Kako rekoh, draze bi mi bilo kakvo dijete istrpiti, pa makar i grijesilo, nego ovog matuzalema!
Pa imamo u timu mladjih igraca. Ja vjerujem da ima neko bolji a mladji Susic bi ga izabrao.
OldMayor

#7275 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

Zasto i dalje treniraju u Legea opremi?
Kakav smo to mi ugovor sa adidasom potpisali :run:

Nista mi nije jasno.
Post Reply